Ulka18 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Miniusia szczesliwa, jest ulubienicą Pana Pawla :multi: Dzisiaj idzie na wizyte do weterynarza. Beda zdjecia, jak Pan Pawlowi odwiesi sie poczta. Quote
Ulka18 Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Pozwalam sobie wkleic wiadomosc od Pana Pawla,mam nadzieje,ze sie nie obrazi,ze dalam info na forum. "Witam serdecznie.....przesylam wam zdjęcia mojej psiej rodziny... Fot1-...to pani Miniusia... Fot2-...jej "siostra" w maju wzięta z poznańskiego schroniska Fot3 - to pan domu misiu , którego mamy od szczeniaczka... Fot4- To "siostry sisters" , które bardzo sie polubily...Miniusia to wspaniały pies...chodzi za mną jak cień...Bardzo wszystkim dziękuje za to że mogę ją mieć..." Miniusia Sonia Misiu Siostrzyczki razem Takie radosne wiesci otrzymalismy dzisiaj z Poznania...:multi: :placz: :multi: Placzemy ze szczescia i cieszymy sie na zmiane. Quote
supergoga Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Czy mogę się dołączyć do Waszego płaczu :placz: ze szczęścia. Taką piękna psią ferajne mam w Poznaniu że hoho. Quote
Ulka18 Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Mróweczka czeka na swoj domek. Moze szczescie Miniusi przejdzie rowniez na Mrowke. Quote
ania14p Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: za kolejną miniaturkę, a Panu Pawłowi słońca i radości na każdym kroku! Quote
Murka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Super, że Miniusia już w ciepłym domku :sweetCyb: Piękne foteczki :loveu: Mróweczka też się musi doczekać... :Dog_run: Quote
Linee Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 wrzuciłam na kupsrzedaj i psy.pl. Może ktoś sie zakocha:) Quote
Ulka18 Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Dzieki, ktos musi mala Mrowke zauwazyc. Jest juz na allegro, na adverts.pl. Quote
supergoga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 4łapy, eurocity tez jest. Zauwazy ktos na pewno. Ma 5 gapiów, tylko po co się gapia, zamiast pokochać i dac domek :shake: Quote
Ulka18 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Malutka Mrowenka wedruja na 1sza strone. Quote
ania14p Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A my prosimy o nowe zdjątko malutkiej, bo zawsze łatwiej promować, cudeńko. Quote
Ulka18 Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Mrowenka malymi kroczkami biegnie na pierwsza stronke. Quote
Ulka18 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Nowe zdjecia kochanej Mroweczki wtulonej w Kierownika Kochana mordeczka Quote
supergoga Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Wymienię część fotek z allegro na te nowe. Sa piękne. I porozsyłam jeszcze do innych osób. Quote
Ulka18 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Dzieki Supergosienko. Gdyby sie aukcja skonczyla, a Mrowka dalej tkwila w schronisku, to prosze Cie zaloz jej nowa. To taka kochana malizna. Jutro zaloze nowe watki,jest duzo przepieknych psow w schronisku. Quote
Linee Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Piękna. A oczka jakby mniej wystraszone:) PS A co to za psinka tam z okna wygląda?:) Quote
xxxx52 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 i Mroweczka,bo jak w Poznaniu to moglabym pomoc ,domki poszukac.Prosze mnie podac telefon do p.Pawla .Pozdrawiam R. Quote
supergoga Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Sorry, że się wtrącam. Miniusia jest w Poznaniu, ale w nowym włąsnym domku, a Mróweczka czeka w schronisku w Mielcu na swoją szansę. Ulka - jak się aukcja kończy - zaraz jest nowa. Tylko czasem coś w opisie zmieniam i fotki dodaję. Małama sporo obserwatorów. Tak w każdej aukcji prosze, aby nie obserwować bez powodu,ale to groch o ścianę. Quote
anula1959 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 xxxx52 napisał(a):i Mroweczka,bo jak w Poznaniu to moglabym pomoc ,domki poszukac.Prosze mnie podac telefon do p.Pawla .Pozdrawiam R. Przepraszam , że się wtrącam bo do tej pory tylko śledziłam ten wątek . Myślę jednak , że jakby się skontaktować z wolontariuszami z tamtego okręgu to napewno chętnie pomogą w transporcie . Ci ludzie robią wszystko żeby tylko uszczęśliwiać kolejne psie bidy!!!! Quote
Ulka18 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Linee, ta psinka w oknie to Kierowniczka, ktora Kierownika kocha nad zycie. Jakby mogla to by go na krok nie opuszczala. Mroweczka jest w Mielcu, na domek tymczasowy do Poznania Kierownik na pewno sie nie zgodzi, za daleko. Sunia ma w schronisku dobra opieke, bedzie czekac na domek staly. Quote
Ulka18 Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Mróweczko tylko 189 wejsc, kiedy znajdziemy domek dla ciebie bieduniu. Ciocia Supergoga zrobila taka piekna aukcje... http://www.allegro.pl/item92121064_malenka_mroweczka_nie_ma_wlasnego_domu.html Quote
Recommended Posts