Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwalam sobie wkleic wiadomosc od Pana Pawla,mam nadzieje,ze sie nie obrazi,ze dalam info na forum.

"Witam serdecznie.....przesylam wam zdjęcia mojej psiej rodziny...
Fot1-...to pani Miniusia...
Fot2-...jej "siostra" w maju wzięta z poznańskiego schroniska
Fot3 - to pan domu misiu , którego mamy od szczeniaczka...
Fot4- To "siostry sisters" , które bardzo sie polubily...Miniusia to
wspaniały pies...chodzi za mną jak cień...Bardzo wszystkim dziękuje za to że mogę ją mieć..."

Miniusia

Sonia

Misiu

Siostrzyczki razem

Takie radosne wiesci otrzymalismy dzisiaj z Poznania...:multi: :placz: :multi:
Placzemy ze szczescia i cieszymy sie na zmiane.

Posted

Dzieki Supergosienko. Gdyby sie aukcja skonczyla, a Mrowka dalej tkwila w schronisku, to prosze Cie zaloz jej nowa. To taka kochana malizna.

Jutro zaloze nowe watki,jest duzo przepieknych psow w schronisku.

Posted

Sorry, że się wtrącam. Miniusia jest w Poznaniu, ale w nowym włąsnym domku, a Mróweczka czeka w schronisku w Mielcu na swoją szansę.
Ulka - jak się aukcja kończy - zaraz jest nowa. Tylko czasem coś w opisie zmieniam i fotki dodaję.
Małama sporo obserwatorów. Tak w każdej aukcji prosze, aby nie obserwować bez powodu,ale to groch o ścianę.

Posted

xxxx52 napisał(a):
i Mroweczka,bo jak w Poznaniu to moglabym pomoc ,domki poszukac.Prosze mnie podac telefon do p.Pawla .Pozdrawiam R.

Przepraszam , że się wtrącam bo do tej pory tylko śledziłam ten wątek . Myślę jednak , że jakby się skontaktować z wolontariuszami z tamtego okręgu to napewno chętnie pomogą w transporcie . Ci ludzie robią wszystko żeby tylko uszczęśliwiać kolejne psie bidy!!!!

Posted

Linee,
ta psinka w oknie to Kierowniczka, ktora Kierownika kocha nad zycie. Jakby mogla to by go na krok nie opuszczala.

Mroweczka jest w Mielcu, na domek tymczasowy do Poznania Kierownik na pewno sie nie zgodzi, za daleko. Sunia ma w schronisku dobra opieke, bedzie czekac na domek staly.