Bea1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 mam dla suni domek już od dziś..chodzi o czarną podpalaną ratlerkę:loveu: Quote
Ulka18 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Bea, a tylko na ratlerke, bo juz wstepnie podobno pani z Gliwic jest chetna na Miniusie? Czy Twoja Pani musi miec tylko ratlerke czy ogolnie malenka sunie? Jutro zadzownie do Ciebie z pracy, to pogadamy, OK? Podaj mi numer na pw. Pozdrowienia, Aga Quote
Bea1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 z tego co wiem to najbardziej ratlerkę..i nie musi być to koniecznie sunia..to starsza osoba i piesio musi być rozmiaru mini..zaraz Ci podam telefon na pw..musimy cos wykombinować bo ja już Pani obiecałam :mad: Quote
Bea1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 mam nadzieję, że ten domek dla suni to pewna sprawa...:loveu:..obiecałam Pani szybciutko ratlerkowatego psiaka i proszę Ulka18 ..sprawdź czy na pewno maleńka pojedzie do Gliwic.Jutro może zrobię topik, że szukam takiego psiaka..chcę jednak poczekać na potwierdzenie od Ciebie. Quote
Ulka18 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Pani ma dzisiaj dzwonic do schroniska, mam maila z wczorajszego wieczora. Wyglada na to, ze sunia pojedzie do Gliwic. Pani ma juz jedna sunie ze smietnika, bardzo przyjazna wobec wszystkich zwierzat. Ewkaa jest na miejscu, najwyzej poprosimy ja ladnie o kontrole domu. Bea, czy ta pani tylko ratlereczke chce? Może Lisia by mogla pojechac, albo Pikulinka, tylko ona ma inne umaszczenie. Quote
Monia_ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Bardzo mocno trzymamy kciuki za obie sunieczki!!! Quote
Bea1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Ula gdyby to ode mnie zależało to na pewno nie byłoby problemu:(..ale wiem jak to jest..parówkomaniakowi nie wcisne innego psiaka niż jamniczka ..a ta Pani kocha latlerki..więc najwyżej jakiś mix latlerka..ale inny nie:placz: przepraszam:shake: Quote
Ulka18 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Bea, jest jeszcze taka ratlerkowata sunia, ,tylko lapki ma dluzsze i jest bardziej kudlata. Spojrz jaka ladna. http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=19&sort=imie&pid=373 Quote
Bea1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Ula..jest piękna..ale:( strasznie mi przykro...spóźniłam się bo ta malutka z tego wątku to ideał dla tej miłej kobiety..:placz: Quote
Ulka18 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Bea, jeszcze nic straconego, i tak transport poprzez Jogi mielibysmy na poczatku marca, wiec jak nie domek w Gliwicach, to Jogi przywiezie sunie do Wrocka. Quote
Bea1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 ale ja musze to wiedzieć szybko..bo domek jest na wczoraj:( a tutaj są też inne bidulki w potrzebie..Ula przyciśnij Panią niech sie opowie..wtedy ja będę wiedziała czy szukać ..pytam już też w wątku tego malucha z Kielc..ale też go chyba nie ma..chcę dać Pani zdjęcie konkretnego psa..podpisać umowę wstepną i wtedy jestem spokojna..Ona czeka a ja sobie organizuje transport... tak to wygląda w praktyce, myśl proszę co zrobić. Quote
malagos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Bea, kocham Cię za te "latlerki" :loveu: Quote
Bea1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 kurcze coś źle napisałam?:evil_lol: na jamnikach sie nie mylę daje słowo:mad: Quote
Bea1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :grin: ratlerki:eviltong: mam wadę wymowy..proszę się nie nabijać:mad: :evil_lol: Quote
supergoga Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Cieszę się, że jest szansa na dom dla maludy. Bea - zobacz jeszcze tego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18617&highlight=Kajtu%B6 Quote
Ulka18 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Jest szansa, wszystko w rekach kierownika. Rezerwacja miala byc zrobiona rowniez u kierownika, nie tylko mailowo. Quote
supergoga Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Czy Miniusia ma dom. Bo Pan chyba z Poznania dzwonił do mnie i do schroniska w jej sprawie. Ulka - napisz szybko, lub podaj mi jakis telefon do siebie na priv, to on zadzwoni. Jesli ma dom, to tez napiszcie, to zdejme z allegro, żeby nie kusić, bo Pan stamtąd dzwonił (do schroniska też). Quote
Ulka18 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Gosienko, Pan Pawel z Poznania jest powaznie zainteresowany Miniusia. Pani Anna z Gliwic tez. Tylko, ze Pan Pawel chce nawet po sunieczke przyjechac teraz w niedziele, nie wiem jak zdecyduje pan kierownik, kto robil pierwszy rezerwacje. Jesli mozesz to zdejmij juz aukcje Miniusi. Dziekuje. Quote
supergoga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ulka - Pan Paweł dzwonił do mnie wczoraj mysląc że ja to Ty. Prosił o kontakt telefoniczny w sprawie Miniusi. Napisałam Ci na priv telefon do niego. Może zadzwoń, bo już wczoraj wieczorem nie dałam rady sie kontaktować a mu obiecałam. Zdejmuje sunię.:multi: Quote
Ulka18 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Data: N Lutego 19 2006, 6:38 am Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierzšt w Mielcu <mielec@bezdomne.com> Priorytet: Normalny Opcje: Pokaż cały nagłówek | Zobacz wersję do wydruku O piątej rano Miniusia odjechała do Poznania. Pozdrawiam. Quote
supergoga Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Juhuuuu jak się cieszę, to teraz żeby w pełni opić domki trzeba umieścic Mrówę. Napiszcie mi jeszcze bo nie pamietam, czy jest wysterylizowana. Jak toleruje dzieci - bo z kotami to nigdy nie wiadomo :shake: Quote
Recommended Posts