supergoga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mają po 5-6 obserwatorów. Tylko gdzie te domki :mad: Takie maleństwa muszą je mieć. Quote
Ulka18 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Na pewno domki sie znajda. Miniusia i Mroweczka nie sa wysterylizowane. Jesli chodzi o transport suniek do odleglych miejsc, to ja jestem zdecydowanie przeciwna dowozeniu psow pod nos. Jak nie bedzie dobrze, to co wtedy? Gdzie trafi pies? Po Malinka Pani Joasia potrafila przyjechac 200 km, teraz cieszy sie kazda chwila spedzona z nim. Quote
supergoga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Myśle, że masz rację. Zresztą teoretycznie w opisie aukcji napisałam zawsze odbiór osobisty. Niestety ostatnie przykłady pokazują, że musimy sie tego trzymać. A co do Fionki - mam jednak nadzieje, że sie dogadają.:-( Quote
pajunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Czy te maluszki jeszcze sa u Was ß moze bym je u mnie na portalach zamiescila? Quote
ania14p Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pajuniu, myślę, że Aga Ci też Ci wierzy, bardzo chcemy znaleźć domki dla naszych sierotek, nie zwracaj uwagi na głupotę, bądź z nami i naszymi psami! Quote
Ulka18 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Matko, Dorotko, spedzilysmy godziny na telefonie, znasz moje zdanie. Maluszki sa jeszcze w schronisku, Mrowka i Miniusia i Lisia i wiele innych nowych psiakow. Postaram sie wszystkie nowe jak najszybciej wlozyc na strone schroniska. (Jest mala Lisia w swietlicy, troszke chora.) Chociaz mam przerwy, bo musze pilnowac mojej suni po operacji. Quote
Ulka18 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Kilka osob pytalo o Miniusie, ale z bardzo daleka. Najbardziej podoba mi sie Pan Pawel, ale on mieszka az w Poznaniu :shake: Quote
supergoga Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Mogę się spotkac, porozmawiać, sprawdzic domek i podejście do sprawy. Przeciez jestem na miejscu. Po Fionce nalezy chyba sprawdzać szczegółowo. Jak sie zgodzi i da adres to podjadę i pogadam. Quote
Ulka18 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Gosienko, zapytam Pana Pawla. Z tego co pisal, ma juz psa ze schroniska w Poznaniu, a Miniusia to milosc od pierwszego wejrzenia. Quote
ice_76 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Kurcze ale one są śliczne. Moja Babcia szuka psiaka w wersji mikro. Albo jestem ślepa, albo nie ma napisane w jakim one są wieku? I czy ktoś bliżej schroniska może się dowiedzieć czy zamiast Babci mogę ja odebrać psiaka i jej go zawieźć? Babcia panicznie boi się jeździć samochodem i chyba nawet tak urocza mordka jak ta czarna nie jest w stanie skusić jej na jazdę samochodem:) Quote
Ulka18 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Mozna odebrac sunie zamiast Babci, musi byc tylko jej dowod osobisty, smycz, obrozka i datek na schronisko. Sunie sa mlode maja ok. 2 lat, tak srednio. Miniusia troche jest strachliwa, Mroweczka jeszcze bardziej. Na odbior suni mozna sie umowic telefonicznie +17 583 15 32. Jest spore zainteresowanie Miniusia, wiec trzeba zadzwonic. Quote
supergoga Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Co z psiakami, czy maja szanse na domki czy jeszcze nic, bo nie wiem. Jednak aukcja się skończyła, czy wstawiac ponownie? Bo mam wszystko gotowe. Quote
malagos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ice, rozmawiałaś z Babcią? ta ratlereczka to śliczny psiak i prawie rasowy, ja, znawca ratlerków Ci to mówię :cool3: Quote
Ulka18 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Mam nowe zdjecia Miniusi. Ona jest naprawde miniaturowa. Postaram sie zaraz wstawic, chociaz padam na tzw.pysk po akcji Tesco. Quote
Ulka18 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 zdjecia malutkiej Miniusi z wczoraj, sunia mieszka teraz w korytarzyku koło swietlicy Komu, komu taką kruszynkę? Quote
Ulka18 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Miniusia jest nadal psem bezdomnym...tyle maili i nic :placz: Quote
xxymena Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Miniusia wymaga troskliwego opiekuna, kogos kto bedzie bardzo kochal i zrozumie takie malenstwo, ktore jest bardzo niesmiale. Quote
Ulka18 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Obie kieszonkowe sunieczki nadal w schronisku. Quote
AMIŚKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ulka18 napisał(a):Obie kieszonkowe sunieczki nadal w schronisku. We Wrocławiu jest pani chętna na ratlerka,proszę skontaktuj się zBea1 na pw lub napisz do mnie na pw to podam Ci nr Telefonu Bea1.Na cito!! Quote
Recommended Posts