Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno domki sie znajda.

Miniusia i Mroweczka nie sa wysterylizowane. Jesli chodzi o transport suniek do odleglych miejsc, to ja jestem zdecydowanie przeciwna dowozeniu psow pod nos. Jak nie bedzie dobrze, to co wtedy? Gdzie trafi pies?

Po Malinka Pani Joasia potrafila przyjechac 200 km, teraz cieszy sie kazda chwila spedzona z nim.

Posted

Myśle, że masz rację. Zresztą teoretycznie w opisie aukcji napisałam zawsze odbiór osobisty. Niestety ostatnie przykłady pokazują, że musimy sie tego trzymać. A co do Fionki - mam jednak nadzieje, że sie dogadają.:-(

Posted

Matko, Dorotko, spedzilysmy godziny na telefonie, znasz moje zdanie.

Maluszki sa jeszcze w schronisku, Mrowka i Miniusia i Lisia i wiele innych nowych psiakow. Postaram sie wszystkie nowe jak najszybciej wlozyc na strone schroniska. (Jest mala Lisia w swietlicy, troszke chora.)

Chociaz mam przerwy, bo musze pilnowac mojej suni po operacji.

Posted

Mogę się spotkac, porozmawiać, sprawdzic domek i podejście do sprawy. Przeciez jestem na miejscu. Po Fionce nalezy chyba sprawdzać szczegółowo.
Jak sie zgodzi i da adres to podjadę i pogadam.

Posted

Kurcze ale one są śliczne. Moja Babcia szuka psiaka w wersji mikro. Albo jestem ślepa, albo nie ma napisane w jakim one są wieku? I czy ktoś bliżej schroniska może się dowiedzieć czy zamiast Babci mogę ja odebrać psiaka i jej go zawieźć? Babcia panicznie boi się jeździć samochodem i chyba nawet tak urocza mordka jak ta czarna nie jest w stanie skusić jej na jazdę samochodem:)

Posted

Mozna odebrac sunie zamiast Babci, musi byc tylko jej dowod osobisty, smycz, obrozka i datek na schronisko.
Sunie sa mlode maja ok. 2 lat, tak srednio. Miniusia troche jest strachliwa, Mroweczka jeszcze bardziej. Na odbior suni mozna sie umowic telefonicznie +17 583 15 32. Jest spore zainteresowanie Miniusia, wiec trzeba zadzwonic.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Obie kieszonkowe sunieczki nadal w schronisku.

We Wrocławiu jest pani chętna na ratlerka,proszę skontaktuj się zBea1 na pw lub napisz do mnie na pw to podam Ci nr Telefonu Bea1.Na cito!!