Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulka18 nie ma sprawy bedzie mi milo jak wypali i to bedzie dobry dom
hej zaraz zaraz ktos pytal mnie o miniaturke
jak reaguje na dziecko? moooze cos bedzie tylko kolo lublina NIE OBIECUJE

Posted

Mroweczka sie USMIECHA, czy ktos to zauwazyl?? :loveu: Ma przekomiczny dziobaty pyszczek, i taki slodki :) Te wielkie oczy:iloveyou: kochana sunia wielkosci kota :)

Posted

Gosienko, podawaj namiary na mnie mielec@bezdomne.com, telefon do kierownika +17 583 15 32.

Na allegro juz byly, ale domkow nie znalazly. Szczegolnie zalezy nam na tej ratlereczce, bo ona tak sie teraz z zimna trzesie. Przeokropnie.

Na poprzednich stronach jest chyba stara aukcja na allegro. Ale juz wygasla. Zaraz sprawdze.

Posted

Gosienko,
wyglada na to, ze Miniusia i Mroweczka nie byly na allegro. Nie znalazlam linku. Jeslibys mogla to oczywiscie, bede Ci dozgonnie wdzieczna :modla: :modla: za wstawienie Miniusi i Mrówki.

Posted

Obrobię dziewusie - może też im sie uda. A ja caly czas o tej Fionie myśle, żeby tylko się wsyztsko z jazda udało. A dziewusieńki - wstawię link jak juz będzie gotowe.
Wystqwię je na osobnych aukcjach - będzie chyba lepiej?

Posted

Patia, Supergosienko,
wystawiajcie nasze psiaczki gdzie możecie.
A jesli Krakowowi zabraknie miniaturek, to u nas w Mielcu jest naprawde sporo malych pieskow. Na stronie schroniska sa prawie wszystkie.
Miniusia bylaby najszczesliwsza w prawdziwym domu na cieplej podusi.

Posted

Ulka - głowy sobie kochana nie rozbij, będzie jeszcze bardzo potrzebna. Sunie maja sporo obserwatorów, szkoda, że jak zwykle na razie gapie. Ale Fionka była na allegro 3x zanim cos się zaczeło zmieniac w jej mam nadzieję przyszłym zyciu.