lolka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='rita60']Lolka wysłałam ci tego maila,odpowiedz prosze,bo dostałam nastepnego:roll: Nadal bardzo żywo jestem zainteresowana losem pieska. Wczoraj pisałam w środku nocy bo często bardzo długo pracuję - to tak dla wyjaśnienia, gdyby to było przyczyną traktowania mojego e-maila z rezerwą :) Pozdrawiam. Moze to szansa dla małej. odpowiedziałam oczywiście :)... Rita a spójrz prosze coz to za zombi? http://images8.fotosik.pl/132/02032ce9a9e43b87.jpg http://images8.fotosik.pl/132/9dba5f4349097c46med.jpg mam tez kilka fotek naszej watkowej niuni...lecz niestety nie portafię w tej nowej wersji dogomani wstawic normalnie zdjęc http://images8.fotosik.pl/131/54b855bd327ee964med.jpg http://images8.fotosik.pl/131/94dc371738600e21med.jpg http://images8.fotosik.pl/121/f02954e4bb0066cfmed.jpg Quote
rita60 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Juz widzialam te zombi,strasznie slodkie jest.......... Quote
dorota k. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A są jakieś wieści o Suni?:oops: Ktoś się nią interesował - wyszło coś z tego?:oops: Quote
rita60 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 dorota k. napisał(a):A są jakieś wieści o Suni?:oops: Ktoś się nią interesował - wyszło coś z tego?:oops: No własnie,jak wyszło z ta pania od maili:roll: Quote
magda z. Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Aga napisała na wątku dłużyńskim, że niunia się czuje świetnie, reszty nie wiem Quote
rita60 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 lolka wszystkie maile przechodza przez moja poczte:crazyeye: Quote
rita60 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 magda z. napisał(a):Rita jesteś hakerem;> Ło matko,nie chcialam:eviltong: Quote
magda z. Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 rita60 napisał(a):Ło matko,nie chcialam:eviltong: dobra, dobra:evil_lol: mam nadzieję, że mała szybko poleci do domu Quote
rita60 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 magda z. napisał(a):dobra, dobra:evil_lol: mam nadzieję, że mała szybko poleci do domu A tak cos wiecej:cool3:bo wejde w twoje konto bankowe:evil_lol: Quote
magda z. Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 rita60 napisał(a):A tak cos wiecej:cool3:bo wejde w twoje konto bankowe:evil_lol: heheh, tam prawie nic nie ma;)ja mam za sobą włam na nk koleżanki-razem z drugą przez pół godziny kombinowałyśmy, normalnie jak dzieci, a jaka była radość jak sie udało:evil_lol: do tej pory się nie przyznałyśmy:evil_lol: mam prawie 30 lat i prawie dr przed nazwiskiem - hakerstwo to dobra forma na odreagowywanie dnia codziennego:diabloti: zmykam pracować nad tym dr... Quote
rita60 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 magda z. napisał(a):heheh, tam prawie nic nie ma;)ja mam za sobą włam na nk koleżanki-razem z drugą przez pół godziny kombinowałyśmy, normalnie jak dzieci, a jaka była radość jak sie udało:evil_lol: do tej pory się nie przyznałyśmy:evil_lol: mam prawie 30 lat i prawie dr przed nazwiskiem - hakerstwo to dobra forma na odreagowywanie dnia codziennego:diabloti: zmykam pracować nad tym dr... Jak dzieci:lol:pracuj,pracuj na tym dr,powodzenia:loveu: Quote
lolka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Rito ta babeczka chętna na niunię no za nic nie chce podać mi swojego telefonu, a ja w takich sprawach wolę zadzwonić i porozmawiać jak człowiek a nie mailowac, zaproponowała mi gg ale ja nie uzywam Quote
rita60 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 lolka napisał(a):Rito ta babeczka chętna na niunię no za nic nie chce podać mi swojego telefonu, a ja w takich sprawach wolę zadzwonić i porozmawiać jak człowiek a nie mailowac, zaproponowała mi gg ale ja nie uzywam To dziwne podejscie:roll:no coz poczekaj teraz na jej ruch,jak jej zalezy to moze poda ten numer. Quote
magda z. Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Rzeczywiście dziwna babka, nawet jakby miała jakiś zastrzeżony to by mogła sama zadzwonić do lolki i by nie wydała swojej tajemnicy.... Quote
Marinka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witam, moja terierka walijska już jest (od wczoraj) w nowym wspaniałym domu :lol:...ale pozostały po niej dwa sprawdzone domy - jeden w Lublinie (mieszkanie w bloku), a drugi w Józefowie Biłgorajskim. Oto watek mojej Kiri: http://www.dogomania.pl/threads/173110-5-szczeniAE-t-Terierki-Walijskiej-POTRZEBUJAE-Deklaracji-na-hotel-i-szczepienia/page8 Myślę, że Wasza suczka mogłaby się tym ludziom spodobać :lol: Quote
Seaside Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 oj daleko trochę :( u nas kiepsko z transportami - to drugi koniec Polski :( A na allegro znów 1 obserwator Quote
magda z. Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 My możemy do w-wia psa dowieźć(tzn ja od bolesławca pociągiem), po przygodach ze spanielem nie będziemy fundować wycieczek, bo nie mamy za co... Za podróż podhalanki wyłożą jej właściciele, jeśli ludzie byliby chętni po psa wyjechać lub jakoś się dołożyć wówczas będziemy myśleć. Sunia jest po sterylce. Quote
Marinka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 szczerze wątpię, aby kobieta zdecydowała się na tak daleką podróż Quote
magda z. Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ostatnio gdzieś na transporcie widziałam ogłoszenie o trasie l-n-w-w, ale nie mam teraz czasu, aby szukać. Trasa nie jest aż taka straszna, ja już brykała do archiwum pociągiem, a raz wiozłam psa okazyjnie do w-wy skąd ją lublinianie zabierali. Ja już sie zrobiłam brutalna, przepraszam, ale koszty tej podrózy to czasami mniej niż leczenie niespodziewanej choroby czy zabiegi pielęgnacyjne, jakie są niuni potzrebne. Nas już mała 300zł kosztowała, jest nas tylko kilka a w schronie prawie 200 psów. Na początku zeszłego roku ludzie z Gdańska do nas jechali w mrozy po psa, więc dla chcącego nic trudnego. Jeśli zdecydują się pokryć koszt lub sami wyjadą gdzieś bliżej to będziemy kombinować, sa opcje płatnego transportu z w-wia, sama korzystałam i byłam zadowolona, ale my nie wyłożymy na niego, bo mamy mnóstwo wydatków i początki dziury budżetowej... Quote
lolka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Magda ma niestety racje....jesteśmy gołe zupełnie, już na nic nas nie stać :( Quote
dorota k. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A co słychać u mojej pupilki???:lol: Dziewczynka w górę:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts