Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do jednego z dolnośląskich schronisk trafiła młoda panna. Psica jest juz po sterylizacji i czeka na dom. Sunia jest grzeczna, chodzi na smyczy, do psów niezaczepna. Ma czipa i szczepienie przeciw wściekliźnie. Tel. Aga 601 079 807

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia jest cudowna.....wczoraj miała operację, przy okazji została tez wysterylizowana.....najgorsze jednak że musiała zaraz po zabiegu wrócić do schroniska, już nie miałysmy gdzie jej ulokować :((

Posted

Rita byłoby cudownie jakby niunia miała inne ogłoszenia......ona praktycznie jest już do adopcji, gdzie jak nie we własnym domu będzie szybciej dochodziła do siebie.......w poniedziałek poproszę kierownika aby porobił jej jeszcze nowe fotki po operacji

Posted

rita60 napisał(a):
lolka przydałby sie jakis krotki tekscik,wiek,wielkosc,dane do kontaktu-tel.miasto/wojewodztwo/sa niezbedne go ogłoszen.

to daj chwilkę proszę , muszę poczekać na ciotkę Magdę bo ja szczerze nie pamiętam ile ona ma lat, już gubię się z tymi psiakami

Posted

Bejbi może być, ale wieku to ja też nie znam, trzeba by sie w schronie popytać, ale wiekowa nei jest. Myśle, ze do 5 lat będzie. Roti jakbyś mogła jej machnąć ogłoszenia na innych portalach, byłabym bardzo wdzięczna. Przebywa na dolnym śląsku, numer do lolki 601 079 807 - znam już na pamięć;>

Tekst-do przeróbki;)
Młoda sunia w typie terriera walijksiego pilnie szuka domu. Właśnie przeszła operację przepukliny i została wysterylizowana. Stały opiekun i dom zapewnią jej szybszą rekonwalescencję. Sunia jest młoda, ma około 5 lat. Jest spokojnym psem, który nie wykazuje agresji do zwierząt i do ludzi. Po wizycie u fryzjera odzyska blask i jej uroda rozkwitnie.

Nie mam dziewczyny koncepcji na więcej, bo musze wstep kończyć, a w głowie siedzą mi tylko kilometrowe przypisy-historycy to kochają, nie mogę być gorsza;)

Posted

magda z. napisał(a):
wpisz bolesławiec;) to niedaleko, bo jak wpiszemy Dłużyna, to ktoś może nam ją skubnąć bez wiedzy, zresztą to wieś, a nie miasto;)

Ok,rozumiem:razz:

Posted

Mała ma ogłoszenia
alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
przygarnijzwierzaka
adopcjeorg
nasipupile
psiamania.pl
kokosy.pl
CafeAnimal
dwukropek.pl

Powodzenia Bejbi:multi:

Posted

rita60 napisał(a):
Mała ma ogłoszenia
alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
przygarnijzwierzaka
adopcjeorg
nasipupile
psiamania.pl
kokosy.pl
CafeAnimal
dwukropek.pl

Powodzenia Bejbi:multi:

dzięki rita:) oby szybko się udało, tak jak z foksią

Posted

Dostałam maila

Czy mogłabym uzyskać więcej informacji na temat pieska? Czy ma już jakieś doświadczenia "rodzinne"? Czy jest szansa że zaaklimatyzowałaby się szybko w warunkach mieszkania blokowego? Mogłaby czekać na powrót domowników z pracy? Czy jeszcze ma jakieś inne przypadłości zdrowotne? Będę wdzięczna za informacje Pozdrawiam

PODAJCIE MI SWOJ ADRES MAILOWY,TO PRZESLE.

Posted

[quote name='rita60']Dostałam maila

Czy mogłabym uzyskać więcej informacji na temat pieska? Czy ma już jakieś doświadczenia "rodzinne"? Czy jest szansa że zaaklimatyzowałaby się szybko w warunkach mieszkania blokowego? Mogłaby czekać na powrót domowników z pracy? Czy jeszcze ma jakieś inne przypadłości zdrowotne? Będę wdzięczna za informacje Pozdrawiam

Rita ciezko jednoznacznie odpowiedziec na pytania....bo jej przeszłośc jest dla nas nieznana, ale po stanie siersci i zachowaniu wynika że ona w mieszkaniu mieszkała....nie umie zyć w klatce

oprócz tej przepukliny własciwie nic jej nie dolegało....nie wiem czy zwróciłas uwage ale ona została przy okazji wysterylizowana

mój mail sos.zwierzaki@multi-tech.strefa.pl
tel 601 079 807

Posted

Lolka wysłałam ci tego maila,odpowiedz prosze,bo dostałam nastepnego:roll:

Nadal bardzo żywo jestem zainteresowana losem pieska. Wczoraj pisałam w środku nocy bo często bardzo długo pracuję - to tak dla wyjaśnienia, gdyby to było przyczyną traktowania mojego e-maila z rezerwą :) Pozdrawiam.

Moze to szansa dla małej.