Kiessa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Śliczne zdjecia:loveu: A *Luthien* ma talent ;)mi zrobiła zuper banerek;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='ewatr']czy ona tu sie czasami z Ciebie odrobinkę nie nabija ;) ???? / bo tego wyrazu twarzy to nawet Marylka jej może pozazdroscić - mądry Azulek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: / Ojejka, ona sie tak nabija ze mnie, ze aż mi czasem głupio. Najlepsze jest jak ją na spacerkach w łączkach wołam "Aza chodź tu!" to ta potrafi dooopsko usadzić na trawce i szydzącą paszczą na mnie patrzeć. :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:plażowiczka :p Powiedzmy, ze sie opala na plaży z trawą. :evil_lol: [quote name='Daisunia']KAPITALNE ZDJĘCIE !!! :loveu: :lol: :loveu: :loveu: A, no bo kapitalny psiak! :loveu: [quote name='Koma'] Ale śliczna minka Azuni :loveu: :loveu: :loveu: Taka moja cudna łatka jest. :loveu: [quote name='bigos']Jakie piękne:loveu::loveu::loveu: Dziękuję w imieniu Łatka. :multi: [quote name='Kiessa']Śliczne zdjecia:loveu: A *Luthien* ma talent ;)mi zrobiła zuper banerek;) Również dziękuje w imieniu Azulka. A fakt, Luthien ma talent. :p Dziękujemy Ciotki za odwiedzinki. :multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Kolejna porcyjka zdjęc :cool3: Tak wyglada szydzący Azulek :diabloti: Brzuszek :loveu: A co tam sie dzieje? :cool3: Moje śliczne :loveu: Dobranoc :bye: Quote
ewatr Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Oj co pancia daje za zdjecia!!:diabloti: pełna beztroska :evil_lol: a co mi tam- jakby co to niech sie Pani martwi jak pogonic zalotnika :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Kara, Pańcia jest niewinna. Ja mowie Azulce, żeby brzucha pokazała, to ona pokazuje "nagą prawdę". :evil_lol: Ewa, mam takie szczęście, ze zalotnicy nie oglądają tej galerii. :p Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A może by tak pańcia ruszyła kuper i kilka nowych fotek zrobiła Azie co?? :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Figa :loveu: A zdjęc mam, całe dwa folderki. Tylko później wstawię, bo najpierw chcę jeszcze wstawić mojego chłopa Edwarda. :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A dawaj wszystko co masz byle dało się to oglądac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Dam, dam, ale o przyzwoitej godzine. Ide spac, bo mi Azisko łózeczko zagrzało :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Słodkich snów, ale jutro widze tu nowe fotki :mad::mad: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Kara, Pańcia jest niewinna. Ja mowie Azulce, żeby brzucha pokazała, to ona pokazuje "nagą prawdę". :evil_lol: To trzeba było jakiś listek dać aby zasłonił:lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Dzień dobry! :multi: Zdjęcia już wstawiam. :eviltong: Kara, ale ja ten teges... Listkow nie umim rysowac. :placz: :evil_lol: Edwardo mój :loveu: :loveu: Ten brzuszek już był Zbliżenie... Widać, jak sie pychu smieje Taki jestem duuuuuuży :loveu: A taki malutki :loveu: Mordeczka Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Teklunia']brzuszek, widzialam brzuszek :multi: Cieszę się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje niebo :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Nie wszystkie są ładne, ale niektóre niczego sobie :cool3: I czarno białe :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Luthien :loveu: zrobila nam przeróbeczkę - Azulka schowała się pingwinkom, a te jej szukają. :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :loveu:no prosze Edzio to wie jak sie ładnie pokazać :evil_lol: Quote
Daisunia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Goniu a widzialaś chorwackie niebo ?? Pozdr ;)) i zapraszamy do malamuciej galeryjki Quote
Mi. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Daisunia']Goniu a widzialaś chorwackie niebo ?? Pozdr ;)) i zapraszamy do malamuciej galeryjki a kto był w Chorwacji??:cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 :loveu: Ładne to chorwackie niebo... Ale moje wiejskie jest lepsze :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Biegnie Łacia Niucha Ucieka :loveu: I strożuje Quote
Recommended Posts