agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 cudne te kocio psie przyjażnie czyste szaleństwo :p Quote
g_o_n_i_a Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Dzięki :loveu: No to lecimy dalej ;-) A zaczeło się tak niewinnie - znowu ten mały tłuścioch tu idzie... I bezczelnie atakuje... Jak ty tak, to ja też tak :evil_lol: Gdzie ty mi tam pod spodnice!! Przecież ja mu nic nie robie! No to załatwimy to inaczej :diabloti: I co było dalej? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 łłoooo, ale słodkie te zdjątka:loveu: rudasek rośnie jak na drozdzach:lol: a Azula jaka delikatna:lol: Quote
Teklunia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale Aza ma świetnego dentyste:lol:hihihi :D dobre! ;) Gonia, fajne fotki ostatnio wsatwiasz:) Quote
g_o_n_i_a Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Ewelina :loveu:, Julia :loveu:, Kara :loveu:, Kasia :loveu: - bardzo dziekuje za odwiedzinki i mile slowa. Kasieńko, ciesze się, ze doceniasz nasza małą pracę fotograficzną. :buzi: Wszystko oczywiscie dzieki moim paskudkom, które tak ślicznie pozują. Jutro postaram się wstawic dla pewnej Cioci :evil_lol: moje kocie ohydki. A Azulka faktycznie u dentysty, a moze nawet oboje? Tylko jak Azitka wsadziłaby Rudziaszkowi - Michasiowi łapke w pyszczek, hoho to by było! Dobranocka Kochane Dogomaniaczki Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Ed bez łapek - łapki poszly na grilla :evil_lol: Salatka z Rudziaszka Quote
supergoga Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy ta kuchnia polska to specjalnie dla mnie - taka sie głodna poczułam - ten zapach grilowanych łapek i ruda sałatka. Mniam, mniam. Czy to naprawde Goniu dla mnie.:evil_lol: Quote
justynia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ed bez łapek - łapki poszly na grilla :evil_lol: Ale pozycja! Kot- guma :lol: Ps. Ja to bym bardziej brała na grila tylne łapki- więcej mięska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Salatka z Rudziaszka :sabber: Mniam! Jeszcze tylko śmietanka i można wsuwać :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 supergoga napisał(a):Czy ta kuchnia polska to specjalnie dla mnie - taka sie głodna poczułam - ten zapach grilowanych łapek i ruda sałatka. Mniam, mniam. Czy to naprawde Goniu dla mnie.:evil_lol: Ooo, jest Cioteczka Gosia. :multi: Tak, to przedem wszystkim dla Ciebie. Przecież chciałaś... :cool3: To też taka mini zachęta żebyś nas jednak na tym grillu odwiedzila. I towar oczywiscie ze sobą wziela na ogień. :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ja sie boje takich tygrysów:scared: Ale on skonczyl jako salatka! :evil_lol: Teraz jest oblany smietanka. :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 justynia napisał(a):Ale pozycja! Kot- guma :lol: Ps. Ja to bym bardziej brała na grila tylne łapki- więcej mięska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :sabber: Mniam! Jeszcze tylko śmietanka i można wsuwać :evil_lol: Justyś, jak chcesz wsuwać moje potrawy, to zapraszam. Wcale nie masz daleko, wsiadasz w autko i jedziesz do goni (OCZYWIŚCIE Z TAMCIĄ). Oferuję udka Edwarda w sosiku lub sałatke z Rudziaszka z niskoporcentową śmietaną. Pycha! :sabber: Quote
KaRa_ Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ale on skonczyl jako salatka! :evil_lol: Teraz jest oblany smietanka. :diabloti: To ja poprosze salateczki:diabloti: Quote
anetta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Nie widze fot z postu 1193 :placz: Salatka z rudziaszka, mmmm Quote
Teklunia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 az mi krew w zylach zmrozilo :eek: wchodze tu sobie niczego nie swiadoma, ogladam fotki slodkich kociakow, czytam i widze.... ze Wy je chcecie zjesc!!!:cry: Quote
Imbirka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 a co można zrobić z takimi pięknościami, tylko zjeść:evil_lol: Quote
justynia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Justyś, jak chcesz wsuwać moje potrawy, to zapraszam. Wcale nie masz daleko, wsiadasz w autko i jedziesz do goni (OCZYWIŚCIE Z TAMCIĄ). Oferuję udka Edwarda w sosiku lub sałatke z Rudziaszka z niskoporcentową śmietaną. Pycha! :sabber: Och, dziękujemy za zaproszenie! Tamcia na pewno się skusi na takie pyszności :loveu: Szczególnie, że teraz ma odwyk od gotowanego i suche je jak już naprawdę jest głodna :evil_lol:- podchodzi do miski, zastanawia się, weźmie kawałek do pyska, przeżuje, odejdzie, potem wróci :diabloti: Śmiesznie to wygląda :cool3: Wybredna księżniczka :shake: Ps. Wreszcie mi się otworzyły zdjątka z Anunią i Rudziaszkiem- ślicznie się razem bawią :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 anetta napisał(a):Nie widze fot z postu 1193 :placz: Salatka z rudziaszka, mmmm Faktycznie zdjęcia nie chodzily, bo były wrzucone na serwer Miau. Przepatrzyłam galerię, żadne zdjęcia z Miau nie chodzily. Teraz dopiero działają, chyba Miau miało usterkę. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Kara, niestety, na skonsumowanie sałateczki z Rudziaszka zapraszam do nas, do Rzeszowa. Oferuję nocleg - mam duże podworko :evil_lol:, mozna zrobić pole namiotowe. Ze względu na "błyskawiczne" :shake: dzialanie naszej Poczty Polskiej obawiam się, że sałatka prędzej by się zepsuła, niż by dotarła. A sałatka... Mmm pycha!! Kasia, no nie mów mi, ze nie skusisz się na taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaką pyyyyyyyyszną sałateczkę z Rudziaszka, przepis tradycyjny babuni. Jak to mowią - niebo w gebie. :evil_lol: Julia, bardzo sie ciesze, ze zgadzasz sie z nami w skonsumowaniu takich słodkich ohydek. :loveu: Jeżeli chcesz mozesz z Imbirkiem :loveu: przyjechać do nas. :cool3: Justynka, ale z Ciebie okrutna Pańcia. ;-) No widzisz, każdemu z nas przyda się skosztowac chociaż troszke moich potraw. Ależ ja dobroduszna :angel: :D Quote
supergoga Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ja napiszę nocna porą - mniamj, mniam. W sam raz dla mnie te pyszności. I prosze resztę Towarzystwa o nie wyżernie moich potraw. Sałatka i łapki z ogonkiem z grilla - to moja koncepcja - i wara od tego. Goniu, przyjadę na pewno - takim smakołykom nie odpuszczę, przywioze moją Lagune, bo jeśli się nie przyda jako naganiacz potraw do grilla, to sdama tam się świetnie nada. Quote
KaRa_ Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Kara, niestety, na skonsumowanie sałateczki z Rudziaszka zapraszam do nas, do Rzeszowa. Oferuję nocleg - mam duże podworko :evil_lol:, mozna zrobić pole namiotowe. Ze względu na "błyskawiczne" :shake: dzialanie naszej Poczty Polskiej obawiam się, że sałatka prędzej by się zepsuła, niż by dotarła. A sałatka... Mmm pycha!! Zawsze jest kurier:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 gonia to ty miałaś nas odwiedzić w Łodzi:lol:, nie ma tak dobrze. a wogóle musze cię skarcić, nie odwiedzasz swojego ulubieńca nawet na dogo:mad: i chyba z lenistwa chcesz nas ściągnąć do Rzeszowa:evil_lol:, my zaczekamy najpierw na ciebie:lol: Quote
Recommended Posts