Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :loveu:
No to lecimy dalej ;-)

A zaczeło się tak niewinnie - znowu ten mały tłuścioch tu idzie...

I bezczelnie atakuje...

Jak ty tak, to ja też tak :evil_lol:

Gdzie ty mi tam pod spodnice!!

Przecież ja mu nic nie robie!

No to załatwimy to inaczej :diabloti:

I co było dalej? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ewelina :loveu:, Julia :loveu:, Kara :loveu:, Kasia :loveu: - bardzo dziekuje za odwiedzinki i mile slowa.
Kasieńko, ciesze się, ze doceniasz nasza małą pracę fotograficzną. :buzi:
Wszystko oczywiscie dzieki moim paskudkom, które tak ślicznie pozują.
Jutro postaram się wstawic dla pewnej Cioci :evil_lol: moje kocie ohydki.

A Azulka faktycznie u dentysty, a moze nawet oboje? Tylko jak Azitka wsadziłaby Rudziaszkowi - Michasiowi łapke w pyszczek, hoho to by było!
Dobranocka Kochane Dogomaniaczki

Posted

Czy ta kuchnia polska to specjalnie dla mnie - taka sie głodna poczułam - ten zapach grilowanych łapek i ruda sałatka. Mniam, mniam.
Czy to naprawde Goniu dla mnie.:evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ed bez łapek - łapki poszly na grilla :evil_lol:

Ale pozycja! Kot- guma :lol: Ps. Ja to bym bardziej brała na grila tylne łapki- więcej mięska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='g_o_n_i_a']
Salatka z Rudziaszka

:sabber: Mniam! Jeszcze tylko śmietanka i można wsuwać :evil_lol:

Posted

supergoga napisał(a):
Czy ta kuchnia polska to specjalnie dla mnie - taka sie głodna poczułam - ten zapach grilowanych łapek i ruda sałatka. Mniam, mniam.
Czy to naprawde Goniu dla mnie.:evil_lol:

Ooo, jest Cioteczka Gosia. :multi:
Tak, to przedem wszystkim dla Ciebie. Przecież chciałaś... :cool3: To też taka mini zachęta żebyś nas jednak na tym grillu odwiedzila. I towar oczywiscie ze sobą wziela na ogień. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

justynia napisał(a):
Ale pozycja! Kot- guma :lol: Ps. Ja to bym bardziej brała na grila tylne łapki- więcej mięska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:sabber: Mniam! Jeszcze tylko śmietanka i można wsuwać :evil_lol:

Justyś, jak chcesz wsuwać moje potrawy, to zapraszam. Wcale nie masz daleko, wsiadasz w autko i jedziesz do goni (OCZYWIŚCIE Z TAMCIĄ). Oferuję udka Edwarda w sosiku lub sałatke z Rudziaszka z niskoporcentową śmietaną. Pycha! :sabber:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Justyś, jak chcesz wsuwać moje potrawy, to zapraszam. Wcale nie masz daleko, wsiadasz w autko i jedziesz do goni (OCZYWIŚCIE Z TAMCIĄ). Oferuję udka Edwarda w sosiku lub sałatke z Rudziaszka z niskoporcentową śmietaną. Pycha! :sabber:

Och, dziękujemy za zaproszenie! Tamcia na pewno się skusi na takie pyszności :loveu: Szczególnie, że teraz ma odwyk od gotowanego i suche je jak już naprawdę jest głodna :evil_lol:- podchodzi do miski, zastanawia się, weźmie kawałek do pyska, przeżuje, odejdzie, potem wróci :diabloti: Śmiesznie to wygląda :cool3: Wybredna księżniczka :shake:
Ps. Wreszcie mi się otworzyły zdjątka z Anunią i Rudziaszkiem- ślicznie się razem bawią :loveu:

Posted

anetta napisał(a):
Nie widze fot z postu 1193 :placz:

Salatka z rudziaszka, mmmm

Faktycznie zdjęcia nie chodzily, bo były wrzucone na serwer Miau. Przepatrzyłam galerię, żadne zdjęcia z Miau nie chodzily. Teraz dopiero działają, chyba Miau miało usterkę. ;)

Posted

Kara, niestety, na skonsumowanie sałateczki z Rudziaszka zapraszam do nas, do Rzeszowa. Oferuję nocleg - mam duże podworko :evil_lol:, mozna zrobić pole namiotowe. Ze względu na "błyskawiczne" :shake: dzialanie naszej Poczty Polskiej obawiam się, że sałatka prędzej by się zepsuła, niż by dotarła. A sałatka... Mmm pycha!!
Kasia, no nie mów mi, ze nie skusisz się na taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaką pyyyyyyyyszną sałateczkę z Rudziaszka, przepis tradycyjny babuni. Jak to mowią - niebo w gebie. :evil_lol:
Julia, bardzo sie ciesze, ze zgadzasz sie z nami w skonsumowaniu takich słodkich ohydek. :loveu: Jeżeli chcesz mozesz z Imbirkiem :loveu: przyjechać do nas. :cool3:
Justynka, ale z Ciebie okrutna Pańcia. ;-) No widzisz, każdemu z nas przyda się skosztowac chociaż troszke moich potraw. Ależ ja dobroduszna :angel: :D

Posted

Ja napiszę nocna porą - mniamj, mniam. W sam raz dla mnie te pyszności. I prosze resztę Towarzystwa o nie wyżernie moich potraw. Sałatka i łapki z ogonkiem z grilla - to moja koncepcja - i wara od tego.
Goniu, przyjadę na pewno - takim smakołykom nie odpuszczę, przywioze moją Lagune, bo jeśli się nie przyda jako naganiacz potraw do grilla, to sdama tam się świetnie nada.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Kara, niestety, na skonsumowanie sałateczki z Rudziaszka zapraszam do nas, do Rzeszowa. Oferuję nocleg - mam duże podworko :evil_lol:, mozna zrobić pole namiotowe. Ze względu na "błyskawiczne" :shake: dzialanie naszej Poczty Polskiej obawiam się, że sałatka prędzej by się zepsuła, niż by dotarła. A sałatka... Mmm pycha!!

Zawsze jest kurier:diabloti:

Posted

gonia to ty miałaś nas odwiedzić w Łodzi:lol:, nie ma tak dobrze. a wogóle musze cię skarcić, nie odwiedzasz swojego ulubieńca nawet na dogo:mad: i chyba z lenistwa chcesz nas ściągnąć do Rzeszowa:evil_lol:, my zaczekamy najpierw na ciebie:lol: