Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A więc tak. W piatek zaliczyłam najpierw fizykę. Normalka, jakieś tam zadania, ogolnie mowiac nudy. Najzabawniejsze było to, ze w nocy z czwarku na piątek dzwoniła do mnie jakaś baba. I pyta się cały czas "Iza?! Iza?! Iza to ty?!", mysłałam, ze zwariuję, wiec gdy powiedziałam, ze "do cholery nie jestem żadną Izą!!", to ta "o kurde, to chyba nie ten numer". Rano na fizyce babka dzwoni. Ogolnie rzecz mowiac, to komorki są zabrionione w szkole, a moja kolezanka podchwyciła mi telefon i zaczela gadac. Napierw puściłą jej gadkę, kim ona jest, ale jakim cudem ona moze byc kobietą jak ona słyszy męski głos i takie tam. Nieźle się śmieliśmy. Potem jeszcze z nią gadała, ze jednak jest Iza i cos tam. Potem juz niestety babka nie chciala zadzwonic. A tak bylo zabawnie :evil_lol:
Następnie zaliczyłam chemię, miałam kartkowke z dysocjacji. Dostałam 4, a tydzien wczesniej miałam sprawdzian z kwasów. Na 45 punktów miałam 41 i dostalam 5. :multi: A potem była kolejna fizyka i kolejne zadania (zastępstwo). Później była matma, nudy. A potem wzięli nas na probe. Dostałam w łape tekst, który poraz pierwszy widziłam na oczy i uwaga, według nauczycielki powinnam go śpiewać perfekcyjnie! :shake: Babka sie na mnie wydarła ile mogła, nieźle, nieźle, chyba sie z tego :interesu" wycofam. No i tak sobie minął piątek.
A dzisiaj z rana pognałam na SKS, potem kąpałam Edwarda, później jeszcze cos tam w ogrodki i takie tam. Nadrobiłam zaległości na DGM - wreszcie! :multi: Za chwilke wstawie zdjęcia.

:multi: :multi: gratuluje dobrych ocenek ;)))
no u mnie tez kiepsko z matmą
także sie nie przejmuj ;)

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kochani!
Ja już tak sobie myslałam, ze ktoś się może martwi o nas, a nikt nawet się nie kapnął, ze nas nie ma przez prawie tydzien. Zapomnieli o nas, musiałam się wygrzebać z 7 strony... :-(
W każdym razie ja tylko na sekundke błagać Was o kciuki. Jutro od 8:50 do 9:35 jestem skazana na możliwość odpytywania z historii. Ratunku, pyta z 10 lekcji, ja nie wyrabiam. :-( Poratujecie mnie kciukami? :modla:

I coś w cyklu "mój łaciaty brzuszeczek"

Dosyć pozowania! Idem sobie

And my sweet Ed :loveu:

Posted

Hej, żyjemy! ;-)
Dzięki za kciuki :multi:
Nie pytał z historii, całe szczescie. Planuje jutro zrobic sobie notake z tych tematów. Damy rade ;-)
Ciężko widze swój żywot. W poniedziałek czeka mnie test z matmy - cały materiał z II klasy. We wtorek test z fizyki i odpytywanie z historii. Środa test z angielskiego i geografia... Cóż trzeba żyć dalej, gdyby nie taka pewna niedogodność...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44220&postdays=0&postorder=asc&start=0

Posted

Anettka, AlKil witamy w galerii! :multi: :multi: :multi:
[quote name='madziasto4']CZesc Gosia :lol:
Ale Was tam magluja w tej szkole :-o :shake:
Uwieeeeelbiam te kropki Azuni :loveu: :loveu:
A Azunia uwieeeeeelbia miłe słowa na jej temat. :loveu:
[quote name='KaRa_TC']Oczywiście,że będziemy trzymac kciuki! I tez ostatnio mnie troche na dgm nie bylo:shake:
Juz myslalam ze to tylko mnie tak męcza. :-(
[quote name='Gabryjella']Gonia nie daj się w tej szkole, trzeba być twardym a nie miętkim:cool3:
Postaram się nie zmiękczyć. :evil_lol:
[quote name='Teklunia']moj przystojniaczek :loveu:
I moj tez. :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a z kim Edzio się całował , bo jakieś ślady szminki widzę :cool3:

Hmm... :evil_lol: Podejrzenie pada na pewną osobę - na mnie. :evil_lol:

Posted

Gonia no to masz co robić w weckend:lol: . Maluchy są śliczne i pewnie szybko znajdą domek:lol: . Powodzenia w matkowaniu maluszką, ja pewnie bym spanikowała, nie mam doświadczenia z kotami:lol:

Posted

O rany, ale wam dowalaja w tej szkole :shake: No ale coz, koniec roku za pasem...

Koteczki sliczne, ide czytac :razz: Mam nadzieje ze szybko znajda domki, chociaz z tym coraz trudniej...:(

Posted

Ojej Gosia jak dobrze, że je znalazłaś. Noce są jeszcze bardzo zimne nie wiadomo co byłoby z nimi gdyby nie Ty! Uratowałaś im życie! A są śliczne. Rudaski pewnie bardzo szybko znajdą domki. Głowa do góry!

Posted

Hej! Dzięki za miłe słowa. Nie wiem jeszcze jak, ale będe musiała pogodzić opiekę kociąt ze szkołą, Azą i Edwardem.
A moze ktoś z Was chciałby kocika?
Mam trzech kawalerów... :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dodaję fotkę, żebyscie nie zapomnieli jak Azulek wygląda ;-)

o matko kochana jakie urocze zdjęcie !!!!!!!!!!!!
mistrzowskie
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dodaję fotkę, żebyscie nie zapomnieli jak Azulek wygląda ;-)

Gosiu, swietna fotka! Azulek wyszedl cudownie :loveu:

ale powiedz mi, co Ty robilas przy komputerze o 3 w nocy? :-o

Posted

Dziasunia, Kasia, Pinczerki_i_Gizmo - dziękuję w imieniu Azluka za miłe słowa.
A co ja robie o 3:00 nad ranem? Nadrabiam zalełości. :evil_lol:
Bardzo prosze trzymać za mnie kciuki od 12:40 do 13:25, ponieważ piszę test z całego roku, a nic jeszcze nie powtorzyłam. :-(

I później wstawie fotke kotka, ktory jest do oddania. Na Miau tez bedzie.

Edit/fotki :evil_lol: