Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

Dzięki za pocieszenie. Jakos się tylko jeszcze martwię, zeby ta nauczycielka mnie w poniedzialek nie spytala. W poprzednim polroczy tez zaliczylam z odpowiedzi pałe i potem mnie nie pytała - całe szczęście!! :evil_lol: Jestem jednak pewna, ze niektorzy też powinni dostac pałe ze swojej wiedzy, ale coz - taka sprawiedliwosc. :-( Trzeba żyć dalej. Pocieszam się, ze nie jest aż tak ze mną tragicznie. ;-)Perspektywa tego, iż szkoły jest z dnia na dzien coraz, mniej podnosi mnie na duchu. ;)

Ed - jestem taki niewinny... Na wszelki wypadek sprawdze, czy ktoś się nie gapi... :diabloti:

Złapali mnie na gorącym uczynku. Ale co z tego? Niewinność mam w oczach.

Drapu-drapu, drap-drap. :evil_lol: :evil_lol: I mordka się uśmiecha. :multi:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Czy jest ktoś chętny na jakieś zdjęcia? :cool3:

ja nadal jestem chetna na fotki, bo Azy nie widzialam :shake: a Edward jak zwykle czarujacy i piekny :p

Gosiu kochana, szkola sie nie przejmuj... Z tego co piszesz i tak bardzo dobrze Ci idzie,a jedynka...coz, nie mam takiej osoby ktorej by sie kiedys w zyciu nie przydarzyla :lol:

niedlugo koniec riku, potem w ogole koniec szkoly i nigdy juz nie bedziesz musiala sobie glowy zawracac ocenami i klasowkami :)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Azulek ;-)
Ale dłuuuga :multi: :loveu:
Co do szkoły... czym Ty się przejmujesz :lol: Jedną 1? :lol: Lepiej nie napiszę ile ja ich uzbierałam :evil_lol: Pociesz się tym że już niedługo... wakacje :multi:

Posted

[quote name='Koma']Ale dłuuuga :multi: :loveu:
Co do szkoły... czym Ty się przejmujesz :lol: Jedną 1? :lol: Lepiej nie napiszę ile ja ich uzbierałam :evil_lol: Pociesz się tym że już niedługo... wakacje :multi:
Dziękuję za pocieszenie :calus: W sumie to bardziej się obawiam tym, ze mnie w poniedzialek weźmie do odpowiedzi i znow stane jak słup. :lol: Ale o ile pamietam, w zeszłym półroczu jak też zawaliłam sobie sprawe, to potem mnie juz nie pytala. Jak myslicie, bedzie pytac?
[quote name='Daisunia']:multi: :multi: :multi: :loveu: sliczna Niunia Azunia ;)
Bo moja! :evil_lol:
[quote name='KaRa_TC']Pora wstac ziewnac i rozciagnac kosci:cool3:
Och tak - Aza się gimnastykuje tak, a Edward? Chwyta za narożnik. :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='madzia18sosnowiec']
oj gonia gonia kota zaniedbujesz, zeby sie do mebli musiał tulic :eviltong:
Oj tak, widać jaka bida z niego. Wołałabym zeby tak sie do mnie nie przytulał jak do tego narożnika. :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:mad:oj Edzio , Edzio
Gonia głowa do góry wakacje tuż za rogiem;)

Edzio obiecał być juz grzeczny. :evil_lol: Dziękuję za pocieszenie :calus:
[quote name='Gabryjella']I o to chodzi ;) Wierz we własne siły, bo potem wielu się żałuje (wiem to z autopsji:roll: )
Dziękujemy za Edzia:lol:
A teraz poprosze o Aze:cool3:
Obiecuje się troche bardziej pozytywnie nastawić. W koncu to tylko 5 tygodni (ostatniego nie licze, bo po konferencji). A dokładnie (bez niedziel i sobot) 28 dni. :evil_lol: Czynne obliczenia wykonuje już od marca. :evil_lol:
A zamówienie spełnione. :cool3:

Posted

kinga.l napisał(a):
Cudne fotki :multi: :multi:
Zapraszamy do nas :cool3:

Hej, witaj w naszej galerii! :multi:
Skoro już mamy zaproszenie, to idziemy odwiedzać! :evil_lol:
KaRa_TC napisał(a):
Edek niszczyciel mebli:lol: :lol: :lol: i to jaki zadowolony:cool3:

Uwielbia to. Jak nie narożnik to dywan. Jak nie dywan to jakieś woreczki, ubrania - dosłownie wszystko. :evil_lol:
Teklunia napisał(a):
ja nadal jestem chetna na fotki, bo Azy nie widzialam :shake: a Edward jak zwykle czarujacy i piekny :p

Gosiu kochana, szkola sie nie przejmuj... Z tego co piszesz i tak bardzo dobrze Ci idzie,a jedynka...coz, nie mam takiej osoby ktorej by sie kiedys w zyciu nie przydarzyla :lol:

niedlugo koniec riku, potem w ogole koniec szkoly i nigdy juz nie bedziesz musiala sobie glowy zawracac ocenami i klasowkami :)

Aza już jest! Edziu dziekuje za miłe słowka ;)
I ja dziekuje za pocieszenie :calus:
A jak zaczna sie wakacje tooo... Bedzie wiecej czasu na schronisko!:multi:

Posted

[quote name='Daisunia']a u nas są nowe fotki ;) Zapraszam serdecznie :lol:
Jutro wpadniemy! ;)
[quote name='madziasto4']goni to trzeba zaproszenie wysyłać :evil_lol:
a tylne łapki to kto wyprostuje :cool3:
Oj, bo ja to sie wpraszac nie lubie. I tak nie zdazylam zaglądnac do ich galerii. :(
A tylnie łapki to Ty mozesz osobiscie jej wyprostowac. :evil_lol:
[quote name='olcha']Kochana Azunia :loveu:

A jej pańcia :mad: to miała mi wstawić zdjęcie w szeleczkach do galerii :mad:
Olcha nie bij, wiem, ze jestem beeee. Juz lece wstawić zdjęcie. ;)
[quote name='Teklunia']czesc Gosia :)

dziekuje bardzo za zdjecia Azuni...rociagnietej :lol:
Ależ prosze bardzo (troche inaczej rozciagnieta) - jakieś jeszcze życzenia? :cool3:

Uwaga! Jutro od 8:00 do 8:45 mam test z angielskiego - zamiawam sobie u Was trzymanie łapek. :modla: A później, od 12:40 do 13:25 mam matme, równiez prosze o trzymanie chociaz chwilke łapek za mnie, mam nadzieje, ze będzie dobrze. Ja nie chce umierać! :placz: :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Uwaga! Jutro od 8:00 do 8:45 mam test z angielskiego - zamiawam sobie u Was trzymanie łapek. :modla: A później, od 12:40 do 13:25 mam matme, równiez prosze o trzymanie chociaz chwilke łapek za mnie, mam nadzieje, ze będzie dobrze. Ja nie chce umierać! :placz: :placz: Gosiu, przespalam angielski :oops::oops::oops: Ale na matme jest w sam raz wiec zaczynam trzymac :)

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Witamy!
Sprawdzian z agnlika poszedł sobie jak poszedł. Moze 4 będzie (haha ale mam marzenia). :evil_lol:
Z matmy udało mi się "zwiać" pod pretekstem robienia zaproszeń na Dzień Matki i Dzień Ojca. Ale jutro mi sie nie upiecze. Podobno i tak nie chciała mnie pytać - jakby nie było z odpowiedzi mam ocene: 1 i z zadania domowego też mam ocene: 5. Uwielbiam te róznice :evil_lol: Ale kciuki jutro o tej samej godzice (12:40-13:25) możecie trzymać, na pewno się przydadzą. Ach i dowiedziałam się, ze 6 czerwca piszemy probny ezgamin z częsci matematyczno-przyrodniczej, która zawazy na ocenie końcowej. Czarno to widze. :shake: Ale cóż, to tylko, a raczej aż, materiał z dwóch klas w tym: matma, fizyka, chemia, biologia i geografia. Nieźle... :shake:

Dziękuję wszystkim za kciuki :buzi:

Posted

Hej!! :multi:
Jutro obiecuje wstawić kilka fot - Azulaczka, Edzinka i paputków. :Cool!: Na szczęscie nie będę się musiała z żadnego przedmiotu uczyć na czwartek, bo w czwartek mam tylko dwie lekcje (technika i historia), a potem idziemy na pokazy fizyczne na Politechnikę Rzeszowską. Więc planuje ponadrabiać zaległości u Was i na PWP, a potem wybrać się z Azulą na dłuuuugi spacerek. Wieczorkiem znów wpaść do Was, poczytać ksiązke i takie tam... No i odrobić zadanie z matmy na piatek, bo chcę troche wolności jeszcze w czwartek - a w czwartek i tak będę musiała zakuwać do kartkowki z chemii (dobrze, że dysocjacje troche rozumiem). I dziś np. będę robić zadanie z fizyki, ktore jest na piątek. :-)
A, co do jutrzejszego dnia... Zamawiam duzo łapek na matematyke. W poniedzialek i we wtorek udało mi się jakoś wymigać z matmy pod pretekstem robienia zaproszen na dzien Matki i Ojca. Ale wole już jutro nie przeginać. :( Matmę mam od 10:40 do 11:25 - kciuki pilnie potrzebne jezeli mam przeżyć te 45 minut męki.
Pochwalę się Wam jeszcze, ze na podoworku mam stołówczkę dla ptaszków. Niby niesiwadomie ją zrobiłam, ale teraz dowiedziałam się ile ptaszków z niej korzysta. A jak to się zaczęło? Pewnego słonecznego dnia Azulek wykopał dziure w ogrodzie. Nikt jakos jej nie zakopał (znaczy się tej dziury) i tak sobie gleba stwardniała. I pozotał taki dołek, do którego czasem takie odpadki wsypywałam, bo moje Azisko to czasem woli z trawy zjeść niż z michy :shake:. Dzisiaj wsypałam makaronik i co? Insta jadalnia się tam zrobiła. Co chwilke przylatują wróbelki, niektore biorą amku i zmykają do swoich gniazd. Pojawiły się nawet szpaczki. Aż miło patrzeć... :loveu:

Posted

Ach, jutro będą wyniki z testu z anglika. Ciekawe co będę mieć, z pewnością Wasze kciuki przyczyniły się do mojej oceny. :evil_lol: ;-)
Zauważyliście jakąś zmianę w moim profilu? Wczoraj strzeliło mi 5000 postow i mam drugi płomyczek!! :multi: :multi: :multi: :drinking:

Miłego wieczorku! Pamiętajcie o łapkach :buzi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ach, jutro będą wyniki z testu z anglika. Ciekawe co będę mieć, z pewnością Wasze kciuki przyczyniły się do mojej oceny. :evil_lol: ;-)
Zauważyliście jakąś zmianę w moim profilu? Wczoraj strzeliło mi 5000 postow i mam drugi płomyczek!! :multi: :multi: :multi: :drinking:

Miłego wieczorku! Pamiętajcie o łapkach :buzi:

:multi: :multi: :drink1: :drink1: :drink1: :popcorn: :popcorn: