g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='anetta']Jaki fajny koteczek wampirek :evil_lol: Wlasnie, podpis masz praktyczny :thumbs: A niech tylko sprobują mi go usnąc!!!! :mad: :diabloti: [quote name='madzia18sosnowiec']:eviltong: łooooj zesz kurdee ty sie tak gonia nie boisz o swoją aze :eviltong: i o siebie :eviltong: a sciana, nie powiem, dosc gustowna :loveu: Nie czepiaj sie biednej ściany :placz: A co do Edwarda - sława mu do głowy uderzyła. :evil_lol: A Olcha ma usuniety podpis!! :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Czyż on nie jest słodki? :loveu: Zagląda niesmiało do obiektywu... Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 I dzisiejsze przerobeczki ;-) Szpachla malarska... :roflt: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] niezła szpachla gonia, nie powiem :loveu: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Super! :razz: To by się nadawało na futurystyczny obraz :razz: Kurcze, a myślałam, że mam regulaminowy podpis :shake: Quote
Koma Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ooo Azulka :loveu: :multi: kto Cię do prądu podłączył? :evil_lol: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Koma'] ooo Azulka :loveu: :multi: kto Cię do prądu podłączył? :evil_lol: Jak to kto? Pewnie, ze Gosia:evil_lol::evil_lol: Nie tylko Aze podlacza do pradu (patrz Edward) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 czesc gonia gdzie ty sie podziewasz w tak piękny dzien :cool3: :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 cześć Gosia :) ile fotek do oglądania :loveu: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Daisunia, Madzia od Gajeczki, Komcia, Olcha, Kara, Madzia od Mikiego, Madzia od Masterka - dziękuję za odwiedzinki!! :multi: :multi: Zdjęcia będą potem. Dzisiaj rano robiłam karpatkę, a za chwilke musze zmiatać z domku do schroniska, bo moja dziecinka MIŁA jedzie do nowego domku, do Gliwic! :multi: :multi: :multi: Quote
KaRa_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Daisunia, Madzia od Gajeczki, Komcia, Olcha, Kara, Madzia od Mikiego, Madzia od Masterka - dziękuję za odwiedzinki!! :multi: :multi: Zdjęcia będą potem. Dzisiaj rano robiłam karpatkę, a za chwilke musze zmiatać z domku do schroniska, bo moja dziecinka MIŁA jedzie do nowego domku, do Gliwic! :multi: :multi: :multi: Ja mam nadzieje,że nas tu poczęstujesz karpatką:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Hejcia! Moja dziecinka pojechała do Gliwic, za jakies 4-5 godzin pozna swojego kolegę Bu, potem wyląduje w wannie i w ogole... I ma wreszcie swoją Panią. :multi: Maleństwo moje kochane :loveu: Na pożegnanie wycalowala mnie, dziabnęła kilka razy, pokazala brzuszek, chwilke pochodzila na smyczce, pozowała do zdjęcia, uśmiechała się iii... Tyle moje maleństwo widzialam. :-( Pojechała sobie daleko, oby tylko Miłcia była teraz najszczęśliwszą sunieczką na całym świecie (a przede wszystkim dogadała się z psem Moniki). Kochana, dużo szczęścia!! :p :loveu: Już tęsknie... :-( Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Witajcie cieplutko :pFajnie ze kolejna psinka pojechała do domku :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Cześć Alu!! :multi: Zazulka szeleczkowa :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Chcieli Azę... A teraz nikt nie ogląda... bleee :( My już zmykamy, jutro znow do szkoły... A pomyslec, ze mialam przez ten błogi weekend przeczytac "Latarnika" :D I jeszcze jutro proba chóru... Umrę :shake: No cóż, do jutra, papa :bye: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Chcieli Azę... A teraz nikt nie ogląda... bleee :( My już zmykamy, jutro znow do szkoły... A pomyslec, ze mialam przez ten błogi weekend przeczytac "Latarnika" :D I jeszcze jutro proba chóru... Umrę :shake: No cóż, do jutra, papa :bye:oj marudo, ja ogladam :lol: ale mam niedosyt... ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Hej!! :multi: Kasiu, mysle, ze na ten Twoj niedosyt można znaleźć jakąs radę... :cool3: Kara, oj przekrzywiły, bo malenka dostala "glupawki" i jakos tak... Ale mam zdjęcia, jak ma ślicznie szeleczki ubrane :loveu: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej!! :multi: Kasiu, mysle, ze na ten Twoj niedosyt można znaleźć jakąs radę... :cool3: to ja poprosze o to zaradzenie :D Quote
g_o_n_i_a Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Zazwyczaj w ciepłe dni Azulka, aby nie siedziala sama w domu, gdy nikogo nie ma, siedzi sobie w swoim gniazdku... Na swoim posłanku :loveu: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Zazwyczaj w ciepłe dni Azulka, aby nie siedziala sama w domu, gdy nikogo nie ma, siedzi sobie w swoim gniazdku... Na swoim posłanku :loveu:ale ma krolewskie loze :lol: tylko baldachimu brakuje ;) Quote
Recommended Posts