g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale Edzio się fotek dorobił ;) Wreszcie ktoś nas odwiedził! :multi: :multi: :multi: Ala :buzi: Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Azulka potrafi robic sztuczki z kolorem oczu :-o jedno niebieskie, drugie przezroczyste :lol: i swietnie pasuja do szeleczek :) Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 :multi: :multi: Dziekuje za odwiedzinki. Azulka sie bardzo cieszy, ze Wam sie podoba! :buzi: :cool3: Chcecie jeszcze Azę szeleczkową? Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::multi: :multi: Dziekuje za odwiedzinki. Azulka sie bardzo cieszy, ze Wam sie podoba! :buzi: :cool3: Chcecie jeszcze Azę szeleczkową? Oczywiście,że chcemy!!! Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Moje przerobki... ;-) Ta przerobeczka jest najladniejsza:loveu: Super!! Wiecej zdjec prosimy!!:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Pewnego wieczorku coś mnie zainteresowało... Łajza gdzieś lezie... Lezie... (prosze nie zwracac uwagi na tą "ławkę", ona tylko służyła na to, aby ochraniać swieżo posadzone roślinki przed deptaniem Azy) ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Coś ma... Już dawno bym jej to wyrwała... Chyba kontrolowała sytuacje... Żrem... Elegancja... Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Ale pyszna ta sucha, słodka bułka... Niewinny wzrok... Na pewno coś jeszcze tu będzie Chwila odpoczynku Myśli... Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Żrem... A cio zresz???:evil_lol: Dasz troche? Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):A cio zresz???:evil_lol: Dasz troche? Hmmm... Aza mowi, ze pewno i dałaby, ale już dawno to przetrawiła. :diabloti: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Zamyślona... Niewinna... Zmywa się... Dobra, spadam, mnie tu nie było! Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 madziasto4 napisał(a):dobry wieczór :p A dobry wieczor, a w zasadzie to dobranoc! :eviltong: KaRa_TC napisał(a):Oczywiście,że chcemy!!! Prosze bardzo... Tylko oglądnij, a nie! :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] jakie ma światełka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widze ze z latarką goniu na spacery chodzisz :eviltong: Quote
KaRa_ Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Azulka glowke zgubila:lol: :lol: :lol: No wiesz co mi jezyk pokazywac:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jakie ma światełka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widze ze z latarką goniu na spacery chodzisz :eviltong: Latarka zawsze i wszędzie. :evil_lol: [quote name='KaRa_TC'] No wiesz co mi jezyk pokazywac:lol: Faktycznie pokazuje jęzor. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jejku, jejku, ile Azulki :multi::multi::multi: wreszcie mozna sobie porzadnie piekna dziewczynke obejrzec :p Glaski dla Ciebie, Azulko :) Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Coś dla Fanek Edwarda (nie zwracac uwagi na ścianę, w trakcie remontu) :evil_lol: 100% pewności, ze on jest grzeczny :evil_lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 i szczepiony :roll: ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja poproszę zdjęcie z avatarku :cool3: bo jest cuuudne! Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Wywalili mi podpis... Nie mam pomyslow, wiec teraz mam taki prostacki... :shake: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Wywalili mi podpis... Nie mam pomyslow, wiec teraz mam taki prostacki... :shake: Nie prostacki tylko prosty. Ale proste najładniejsze :p i wiele psiaków można reklamować :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):i wiele psiaków można reklamować :p To to największy plus! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Jaki fajny koteczek wampirek :evil_lol: Wlasnie, podpis masz praktyczny :thumbs: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Coś dla Fanek Edwarda (nie zwracac uwagi na ścianę, w trakcie remontu) :evil_lol: 100% pewności, ze on jest grzeczny :evil_lol: łooooj zesz kurdee ty sie tak gonia nie boisz o swoją aze :eviltong: i o siebie :eviltong: a sciana, nie powiem, dosc gustowna :loveu: Quote
Recommended Posts