madziasto4 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oczywiscie, ze zajrzymy, tylko czas musimy sobie zagospodarowac. ;-) I cieszymy się z nowej osobki w galerycje :multi: A my dzisiaj z Azulką byłyśmy na spacerku z Fabikiem. Azuś sobie pobiegał po łączkach. Spotkałyśmy 2 koleżanki Justyny, Aza oczywiscie musiala wycalować je obie. :evil_lol: A tak poza tym to pochwalę się, ze dzisiaj zagarnęłam 5 z matmy. :cool3: :klacz: :klacz: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madziasto4 napisał(a)::klacz: :klacz: przyłączam sie do oklasków :cool3::cool3::cool3: braaaavo! :lol::lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): A tak poza tym to pochwalę się, ze dzisiaj zagarnęłam 5 z matmy. :cool3:kolejna piateczka do kolekcji :) gratulacje :multi: Quote
justynia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): A tak poza tym to pochwalę się, ze dzisiaj zagarnęłam 5 z matmy. :cool3: GRATULACJE!!! :smilecol:Zdolną pańcie ma ta nasza Azunia!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): A tak poza tym to pochwalę się, ze dzisiaj zagarnęłam 5 z matmy. :cool3: chwalipiętaaaaa:eviltong: a ja dzisiaj dostałam 2 i zdam hahahaha :evil_lol: jest sie czym chwalic ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Jaka tam chwalipieta! To bardzo zasłużona ocena ;-) Dziękuję za miłe słówka :multi: A dzisiaj była wywiadówka i gosia ma tylko jedną pałkę z... Fizyki :shake: A w tym czasie, kiedy tatulko sobie siedzial w szkole i wysłuchiwał "kazania" wychowawczyni, gonia odwiedziła najwspanialsze miejsce w Rzeszowie - schronisko Kundelek. Wymiziałam szczeniorki, odwiedziłąm wszystkie piesiorki, zostałam zalizana prawie na śmierć przez Milusię która wolała skakać mi po głowie niż spacerowac :loveu:, "powitałam" nowe psy w schronisko (w tym boksię :(), wyczyściłam kuwety kitków. Szkoda, ze tam czas leci tak wolno. :( Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):chwalipiętaaaaa:eviltong: a ja dzisiaj dostałam 2 i zdam hahahaha :evil_lol: jest sie czym chwalic ;) a ja jutro mialam zdawac na 5 ale jakos nic sie nie uczylam, ide na zywiol :eviltong: w koncu mature sie pisze z maty :eviltong: Cześc Goniu :multi: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Śliczna kąpielkowa Azula :loveu: Gratuluje 5 z matmy, u mnie w LO to było nierealne :shake: tylko wybrańcy mogli dostać tą magiczną ocenę :eviltong: ja do nich nie należałam :shake: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Dobry wieczor! Dziekuje za gratulacje, ale niepotrzebnie ;-) Skoro jestesmy przy temacie ocen, to ja sie jeszcze pochwalę czwóreczką z polskiego ze sprawdzianu z "Malego Księcia". Ależ jestem skromna :evil_lol: Jak wczoraj tata byl na wywiadowce to sie okazalo, ze mam 42 godzin lekcyjnych nieobecnosci (usprawiedliwonych oczywiscie), a tygodniowo mam 32 godziny, więc chyba nie jest aż tak tragicznie, prawda? Przyszły tydzien zapowiada sie bardzo ciekawie. Idę do szkoły w poniedzialek, wtorek i w piątek. W środę i czwartek są egzaminy klas III, więc gonia moze poszaleć. Wstępnie planuję we wtorek tak na ok 2 godzinki pojechac do schroniska, w środę na pół dnia do schroniska z Gunieczką, a w czwartek? Nie wiem, moze tez do schroniska, chociaz na sekundkę? Do mojej cudnej Milusi i bokserki... :loveu: Nie wiem dlaczego, ale własnie w naszym Kundelku czuje się choć trochę potrzebna, czuje się w swoim "żywiole", kocham to miejsce, choć jest nieco przykre... Czy to normalne? Czy macie jakies specjalne zamowienia na zdjęcie? Azulek? Edek? Papa? W niedziele zrealuzuje zamowienie na zdjątko. :D Quote
KaRa_ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ja poprosze o zdjecia Azuni:cool3: A co do godzin usprawiedzliwionych ja mam ich znacznie wiecej:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Postaram sie jutro naciagnac na dwa mms'y tate ;-) Kara, przynajmniej mnie pocieszylas. :multi: Czy ktos chce poznać moją Miłość? :cool3: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [U napisał(a):g o n i a] Czy ktos chce poznać moją Miłość? :cool3: ja :) :) :) Quote
Magda Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Przyszły tydzien zapowiada sie bardzo ciekawie. Idę do szkoły w poniedzialek, wtorek i w piątek. W środę i czwartek są egzaminy klas III, więc gonia moze poszaleć. Wstępnie planuję we wtorek tak na ok 2 godzinki pojechac do schroniska, w środę na pół dnia do schroniska z Gunieczką, Ale masz fajnie:placz::placz: A ja sie bede meczyc na testach....... Czekam na obiecane fotencje:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Madziu, będziemy za Ciebie trzymac mocno łapki! :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Przedstawiam Wam moją miłość. W tej suczynce zakochałam się od pierwszego wejrzenia w czwartek. Ma pół roku i nie da się jej nie kochać! Ta mała kruszynka rozweseli każdego... :loveu: Trudno jej bylo robic zdjęcia, bo skakała do aparatu. Trudno też było przy niej stać spokojnie, bo malutka cały czas skakała po nogach. W rękach trzymałam opakowaie ciasteczek, malutka uparła się, ze sama będzie sie częstować z opakowania wszystkimi ciasteczkami... :loveu: Tylko co ona robi w schronisku :placz: Moja Milusia :loveu: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :shake: :-( :shake: :-( Jejku ile tych biedactw jest na świecie :shake: :-( :shake: :-( A masz jeszcze jakieś jej zdjęcia? Quote
KaRa_ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jaka piekna kudlata kruszynka:loveu: Azie by sie pewnie kolezanka przydala:cool3: :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1599193#post1599193 Zaglądajcie czasem do mojej Kruszynki, proszę :( Oj przydałaby sie... Moze kiedys, ale tym razem na pewno szczenior, ktory wyrosnie na malego psiaka i w ogole, ach to przyszlosc... Na razie musimy znaleźć domek Milusi. :( Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Dagusia ma swoją żabkę, my też mamy swoją. Tę żabę najpierw Edek chcial zlapac, a potem Azulka. :evil_lol: Quote
justynia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dagusia ma swoją żabkę, my też mamy swoją. Tę żabę najpierw Edek chcial zlapac, a potem Azulka. :evil_lol: Ale śliczna żabeczka! Wygląda jakby wyszła z jakiejś fabryki- taka błyszcząca i śliczny ma kolorek :loveu: A gdzie zdjączka Twoich kochanych ssaczków? Quote
KaRa_ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Zabunia:cool3: a jaka ladna zielona:lol: ale wole Aze i reszte stadka :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Żabcia wyszła taka błyszcząca, bo zdjęcia były robione w deszczu. ;) Mam fotki Azulki, ale niezbyt dobrej jakości (komorką robione) :roll: Dzien dobry :multi: Quote
Teklunia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): czesc Ginia! ;) Azulka wyciaga szyje jak zyrafa :lol: a zabcia - miodzio :) Quote
g_o_n_i_a Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 No fakt... Żyrafka w cętki :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No wrescie Azunia!!Jaka modelka z niej wie,ze ma sie patrzyc na aparat:loveu: ach te kropeczki;) Quote
Recommended Posts