Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Oczywiscie, ze zajrzymy, tylko czas musimy sobie zagospodarowac. ;-) I cieszymy się z nowej osobki w galerycje :multi:

A my dzisiaj z Azulką byłyśmy na spacerku z Fabikiem. Azuś sobie pobiegał po łączkach. Spotkałyśmy 2 koleżanki Justyny, Aza oczywiscie musiala wycalować je obie. :evil_lol: A tak poza tym to pochwalę się, ze dzisiaj zagarnęłam 5 z matmy. :cool3:

:klacz: :klacz:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka tam chwalipieta! To bardzo zasłużona ocena ;-) Dziękuję za miłe słówka :multi:
A dzisiaj była wywiadówka i gosia ma tylko jedną pałkę z... Fizyki :shake:
A w tym czasie, kiedy tatulko sobie siedzial w szkole i wysłuchiwał "kazania" wychowawczyni, gonia odwiedziła najwspanialsze miejsce w Rzeszowie - schronisko Kundelek. Wymiziałam szczeniorki, odwiedziłąm wszystkie piesiorki, zostałam zalizana prawie na śmierć przez Milusię która wolała skakać mi po głowie niż spacerowac :loveu:, "powitałam" nowe psy w schronisko (w tym boksię :(), wyczyściłam kuwety kitków. Szkoda, ze tam czas leci tak wolno. :(

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
chwalipiętaaaaa:eviltong:

a ja dzisiaj dostałam 2 i zdam hahahaha :evil_lol: jest sie czym chwalic ;)

a ja jutro mialam zdawac na 5 ale jakos nic sie nie uczylam, ide na zywiol :eviltong: w koncu mature sie pisze z maty :eviltong:

Cześc Goniu :multi:

Posted

Śliczna kąpielkowa Azula :loveu:

Gratuluje 5 z matmy, u mnie w LO to było nierealne :shake: tylko wybrańcy mogli dostać tą magiczną ocenę :eviltong: ja do nich nie należałam :shake: :evil_lol:

Posted

Dobry wieczor!
Dziekuje za gratulacje, ale niepotrzebnie ;-)
Skoro jestesmy przy temacie ocen, to ja sie jeszcze pochwalę czwóreczką z polskiego ze sprawdzianu z "Malego Księcia". Ależ jestem skromna :evil_lol:
Jak wczoraj tata byl na wywiadowce to sie okazalo, ze mam 42 godzin lekcyjnych nieobecnosci (usprawiedliwonych oczywiscie), a tygodniowo mam 32 godziny, więc chyba nie jest aż tak tragicznie, prawda?
Przyszły tydzien zapowiada sie bardzo ciekawie. Idę do szkoły w poniedzialek, wtorek i w piątek. W środę i czwartek są egzaminy klas III, więc gonia moze poszaleć. Wstępnie planuję we wtorek tak na ok 2 godzinki pojechac do schroniska, w środę na pół dnia do schroniska z Gunieczką, a w czwartek? Nie wiem, moze tez do schroniska, chociaz na sekundkę? Do mojej cudnej Milusi i bokserki... :loveu: Nie wiem dlaczego, ale własnie w naszym Kundelku czuje się choć trochę potrzebna, czuje się w swoim "żywiole", kocham to miejsce, choć jest nieco przykre... Czy to normalne?
Czy macie jakies specjalne zamowienia na zdjęcie? Azulek? Edek? Papa? W niedziele zrealuzuje zamowienie na zdjątko. :D

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Przyszły tydzien zapowiada sie bardzo ciekawie. Idę do szkoły w poniedzialek, wtorek i w piątek. W środę i czwartek są egzaminy klas III, więc gonia moze poszaleć. Wstępnie planuję we wtorek tak na ok 2 godzinki pojechac do schroniska, w środę na pół dnia do schroniska z Gunieczką,

Ale masz fajnie:placz::placz: A ja sie bede meczyc na testach.......

Czekam na obiecane fotencje:cool3:

Posted

Przedstawiam Wam moją miłość. W tej suczynce zakochałam się od pierwszego wejrzenia w czwartek. Ma pół roku i nie da się jej nie kochać! Ta mała kruszynka rozweseli każdego... :loveu: Trudno jej bylo robic zdjęcia, bo skakała do aparatu. Trudno też było przy niej stać spokojnie, bo malutka cały czas skakała po nogach. W rękach trzymałam opakowaie ciasteczek, malutka uparła się, ze sama będzie sie częstować z opakowania wszystkimi ciasteczkami... :loveu: Tylko co ona robi w schronisku :placz:

Moja Milusia :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Dagusia ma swoją żabkę, my też mamy swoją. Tę żabę najpierw Edek chcial zlapac, a potem Azulka. :evil_lol:

Ale śliczna żabeczka! Wygląda jakby wyszła z jakiejś fabryki- taka błyszcząca i śliczny ma kolorek :loveu:
A gdzie zdjączka Twoich kochanych ssaczków?

Posted

Żabcia wyszła taka błyszcząca, bo zdjęcia były robione w deszczu. ;)
Mam fotki Azulki, ale niezbyt dobrej jakości (komorką robione) :roll:

Dzien dobry :multi: