Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

I MÓJ PIES :loveu:
no nie da sie ukryc, ze Twoj :lol:
podpisany jak nalezy ;)
Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:mylisz się kochana Kasiu , to NASZ Edzio :cool3:
no niech bedzie... jakos zle sie czuje w roli zaborczej cholery ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Oto dzisiejsze zdjęcie moje Maleństwa, tylko troche nieostre, bo z komorki robione. Gonia wzięła się na sposob :evil_lol:. A więc bierzemy komorke brata/taty, robimy fotkę, wysyłamy na swoją komórkę (która nie odbiera MMS'ów), dostajemy sms'a z linkiem na strone i hasło, logujemy się na stronce, odbieramy wiadomość (zdjecie) i zapisujemy na dysku komuterka :evil_lol:
Gonia wieszała pranie, a Maleństwo obserwowało. :loveu:
Niestety, fotka czarno biała, bo na kolorowej troche kolor Azy się rozmazał. :shake:

He, he! Spryciula z Ciebie gonia!!! Ja to bym brata molestowała dopóty, dopóki by mi nie pożyczył aparatu :evil_lol: Cierpliwa jesteś ;) A ja się nie mogę doczekać zdjączka w szeleczkach, tych nowych z allegro, bo chyba jeszcze nie zrobiłaś, albo ja przegapiłam.... :razz:
A Azunia śliczności! Dobrze, że tylko patrzyła, bo jakby się zabrała za pomaganie :eviltong:

Posted

Tutaj jest zdjęcie Azy szeleczkowej, ale brzydkie, bo robione nie tą komorką, co wczesniejsze zdjęcia... Ileż to się człowiek musi namęczyć, zeby zaspokoić kochanym Dogomaniaków i siebie. :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Czy jest ktoś chętny na zdjęcia (kiepskiej jakości, ale jakies są) Azulki z kąpieli? :cool3:
zadajesz tendencyjne pytania... pewnie ze chcemy :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
"Weźcie tę pańcię ode mnie, nawet w wannie nie da mi spokoju!"

"Pomocy! Ratunku!"
Ojojoj, ale łatkowe nieszczęście! :loveu: Tak się nad biednymi cętkami znęcać :mad: Jeszcze się jej poprzestawiają albo nie daj Boże zmyją i co będzie??? Albinosik pewnie :evil_lol: Azunia, hop z wanny i uciekaj z łazienki!!!
g_o_n_i_a napisał(a):

Tutaj jest zdjęcie Azy szeleczkowej, ale brzydkie, bo robione nie tą komorką, co wczesniejsze zdjęcia... Ileż to się człowiek musi namęczyć, zeby zaspokoić kochanym Dogomaniaków i siebie. :evil_lol:

A, to niebieskie zamówiłaś? A mi się zdawało, że czerwone... Ale mało, mało, zrób z bliska sunieczce, one mają chyba wzorki, nie? Czekamy na przybliżenie!!!!

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nasze są niebieskie, czerwone byly na zdjeciu z aukcji... Pomyslalam, ze moze lepiej inny kolorek, bo z czerwonej tasiemki w indianskie wzorki mamy obrozke. ;-)

W niebieskich Azuni też do pyska, w ogóle we wszystkich kolorkach by ślicznie wyglądała cętunia :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
bierzcie edka ja biore azusie :loveu:

:multi: :multi: :multi: Wreszcie ktoś chce kochać Azulkę! :multi: Azulek przesyła słodkie całuski. :buzi:
Jusynia, Anetka - Azorka bardzo się cieszy z milych komplemencików. :calus:
A my mamy nadzieję, ze będziemy miec spokoj z kleszczami. Wczoraj Azie zaaplikowałam SpotOn na skórkę, dostala obrozke na pasożyty i w ogole super dziewuszka. Teraz gonia odkłada na cyfrowke i bedziemy miec niedlugo cudne zdjęcia. :multi: Wakacje się zblżają, pańcia będzie miała więcej czasu dla swoich "dzieci", a Aza wreszcie spotka się ze swoim chłopakiem Zipem (miłość od pierwszego wejrzenia, trwa prawie 2 latka). :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Wakacje się zblżają, pańcia będzie miała więcej czasu dla swoich "dzieci", a Aza wreszcie spotka się ze swoim chłopakiem Zipem (miłość od pierwszego wejrzenia, trwa prawie 2 latka). :loveu:

No wlasnie niech juz bede te wakacje:mad::evil_lol::evil_lol: I bedzie wiecej czasu na robienie fotecek:cool3:
Azunia jest cudasna, a niedobra pani wrzucila ja do wanny:shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Goniu :)
czy można to do Was zawitać?? :cool3:

Witaj! Co za pytanie? Oczywiscie! :p Bardzo sie ucieszymy, jezeli bedziesz do nas wpadac! :multi: :multi: :multi:

Teklunia napisał(a):
Gosia, gdzie sie podziewasz? :mad:

Jakto gdzie? W szkole! :-(

Ale Wy sie czepiacie biednej panci Azulki... :placz: Zreszta ta kapiel to byla juz dawno i juz o niej nie pamietacie, prawda? :evil_lol: I przdala sie, bo ostatnio Aza byla w grudniu w wannie. :shake:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Witaj! Co za pytanie? Oczywiscie! :p Bardzo sie ucieszymy, jezeli bedziesz do nas wpadac! :multi: :multi: :multi:

:multi: dziękuję za miłe powitanie
mnie również będzie miło jeśli zajrzysz do nas :oops: ;) Zapraszam

Posted

Oczywiscie, ze zajrzymy, tylko czas musimy sobie zagospodarowac. ;-) I cieszymy się z nowej osobki w galerycje :multi:

A my dzisiaj z Azulką byłyśmy na spacerku z Fabikiem. Azuś sobie pobiegał po łączkach. Spotkałyśmy 2 koleżanki Justyny, Aza oczywiscie musiala wycalować je obie. :evil_lol: A tak poza tym to pochwalę się, ze dzisiaj zagarnęłam 5 z matmy. :cool3: