KaRa_ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ale Aza ma ladna sylwetke:cool3: i kropeczki ladnie rozmieszczone:-o Ja mam lek przed jamnikami:oops: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 hej hej :multi: beda zdjecia Azulki i mojego pupilka Edzia? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 cześć Goniu, fotki super, ale na snieg to ja juz patrzec nie potrafię :evil_lol: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):cześć Goniu, fotki super, ale na snieg to ja juz patrzec nie potrafię :evil_lol: Ja tak samo:evil_lol::evil_lol: Gosiu sliczne zdjecia Azy i Fabiana:loveu: A bocki gdzie? Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Kara, Aza ma taką super sylwetke, bo dużo biega. :cool3: Kasiu, nie wiem kiedy będą zdjęcia :( :( :( Madziu, Daguś, Alunia, to moze ja lepiej nie bede nic wstawiac. :-( :-( Boćki już siedzą w gnieździe, przecudnie razem wyglądają... :loveu: :loveu: Szkoda, ze nie ma czym ufocić. :shake: Azulce sie cieczka skończyła, prawdopodobnie wyląduje w najbliższym czasie w wannie. :evil_lol: Eduś coraz częsciej mruczy i przesiaduje na klawiaturze. :p Papy bez zmian. Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Czesc Gosia!! Bedzie jakas fotka?:cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 czesc Goniu :) popros Edzia zeby cos dla mnie napisal na tej klawiaturze, co? :oops: chociaz 1 literke...:p Quote
justynia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Goniaaaaaa, a gdzie foteczki? Już się nie mogę doczekać tych szeleczek Azuni... A raczej Azuni w szeleczkach :loveu: A, widziałam boćki!!! I do nas wreszcie doleciały :lol: Stały w gnieździe, śliczna z nich parka była! Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Goniu :) popros Edzia zeby cos dla mnie napisal na tej klawiaturze, co? :oops: chociaz 1 literke...:p Edziulek to skromny chłopiec, najbardziej to na gg lubi pisać. :evil_lol: Ale obiecuje, ze jak Łajza mi bedzie siedziec na klawiaturze, a ka będę na Dogomanii, to będzie to "przesłanie" specjalnie z dedykacją dla Ciebie. :p Magda_Miki napisał(a):Czesc Gosia!! Bedzie jakas fotka?:cool3::cool3: justynia napisał(a):Goniaaaaaa, a gdzie foteczki? Już się nie mogę doczekać tych szeleczek Azuni... A raczej Azuni w szeleczkach :loveu: A, widziałam boćki!!! I do nas wreszcie doleciały :lol: Stały w gnieździe, śliczna z nich parka była! Tłumy szaleją, domagają się zdjęc, a ja?? Ja dzisiaj bedę męczyć brata :diabloti: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 czesc Gosiu :) czy Edzio niczego do mnie jeszcze nie napisal? :oops: Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witamy, witamy :cool3::cool3: żeby nie było, że Was nie odwiedzamy :multi::multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Hej, witajcie! Wczoraj mój Brat (sam od siebie, nic nie mowilam :-o ) zrobił zdjęcia Edzia pudełkowego. :evil_lol: Teraz trzeba będzie powalczyć o Azę szeleczkową :evil_lol: Swoją droga, moje zwierzaki są dzwine - uwielbiają pudełka. :shake: Moze to dziedziczne? :evil_lol: Edd Mleczko :evil_lol: "Czego ty chcesz od zmęczonego kota? :watpliwy:" Quote
KaRa_ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej, witajcie! Wczoraj mój Brat (sam od siebie, nic nie mowilam :-o ) zrobił zdjęcia Edzia pudełkowego. :evil_lol: Teraz trzeba będzie powalczyć o Azę szeleczkową :evil_lol: Swoją droga, moje zwierzaki są dzwine - uwielbiają pudełka. :shake: Moze to dziedziczne? :evil_lol: Edd Mleczko :evil_lol: "Czego ty chcesz od zmęczonego kota? :watpliwy:" Chłopak zna się na pudełkach:lol: . A ja dalej czekam na fotki Azuni;) szczególnie w nowych szelkach Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Cichać, dzisiaj gonia będzie "walczyć" o zdjęcia, ale z jakim efektem? :evil_lol: :evil_lol: W przedpokoju, prawie przy wejściu, postawiła koszyczek Azy (dzisiaj go naprawiłam), moze ta boska, śpiaca poza Azorki zachęci Brata do ufocenia Jej. :cool3: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Gosiu :) czy Edzio niczego do mnie jeszcze nie napisal? :oops::razz:no , no , ty mi tu Kasieńko Edzia nia podbieraj :razz: Śliczny Edziulek pudełkowy ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dla Wielbicielek Edwarda... :cool3: Quote
rebellia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Dla Wielbicielek Edwarda... :cool3: a jakie mleczko? :cool3: dopiero odkrywam zasoby tej galerii :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Dla Wielbicielek Edwarda... :cool3::loveu:Miodzio Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no , no , ty mi tu Kasieńko Edzia nia podbieraj :razz: Śliczny Edziulek pudełkowy ;) Alu, coz ja poradze ze Edzio teraz kocha mnie :eviltong: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Teklunia napisał(a):Alu, coz ja poradze ze Edzio teraz kocha mnie :eviltong::evil_lol:to Ci się tylko tak wydaje , Edzio oddał mi swe serce :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Drogie Panie, proszę się ładnie dzielić Edziulkiem. :evil_lol: :buzi: Wesołego zająca, co śmieje się bez końca,szczerbatego barana, co beczy od rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania. Quote
Recommended Posts