olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć gonia ! Wreszcie do was dotarłam :eviltong: Buziaki w nosek dla Azy w śliczne cętki :cool3: Pozdrawiam i od dziś wpadam częściej! Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 http://upload.miau.pl/1/59574.jpg :loveu: dobranoc :lol: Przesliczny Pan Jamnik hahahaha:razz: Sliczny bociek, ja juz dwa razy widzialam w mojej okolicy :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dzien dobry, już jestem. :p Musiałam nadrobić zaległości w Waszych galeriach i na PWP. Ewelinka, Madzia, Kasia, Komcia, Moniś, Justynka, Ala - bardzo dziękuję za odwiedzinki :buzi: :buzi: :Cool!: Olcha, Anetta - witajcie! Dziekuje za zaglądnięcie do naszej galerii i zapraszam ponownie. :buzi: Ja widzialam juz kilka bocianków. Przede wszystkim dlatego, ze mieszkam na półwsi, jest tu mnóstwo łąk i w ogole... Od mojego domu wystarczy minąć 8 domków i jest gniazdo bocianów. A w nim (jak na razie jest jeden bociek) trwają poprawki gniazdka, donoszenie patyczków... Zobaczyć pięknego bociana w gnieździe, który stoi bardzo dumnie w swoim "domku", ach, cudny widok... :loveu: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry, już jestem. :p Musiałam nadrobić zaległości w Waszych galeriach i na PWP. Ewelinka, Madzia, Kasia, Komcia, Moniś, Justynka, Ala - bardzo dziękuję za odwiedzinki :buzi: :buzi: :Cool!: Olcha, Anetta - witajcie! Dziekuje za zaglądnięcie do naszej galerii i zapraszam ponownie. :buzi: Ja widzialam juz kilka bocianków. Przede wszystkim dlatego, ze mieszkam na półwsi, jest tu mnóstwo łąk i w ogole... Od mojego domu wystarczy minąć 8 domków i jest gniazdo bocianów. A w nim (jak na razie jest jeden bociek) trwają poprawki gniazdka, donoszenie patyczków... Zobaczyć pięknego bociana w gnieździe, który stoi bardzo dumnie w swoim "domku", ach, cudny widok... :loveu: A ja mieszkam na wsi i mam gniazdo boćków za oknem :eviltong: Ale już od kilku lat boćków nie ma :niewiem: :-( Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 olcha napisał(a): A ja mieszkam na wsi i mam gniazdo boćków za oknem :eviltong: Ale już od kilku lat boćków nie ma :niewiem: :-( Masz pecha :eviltong: Może kiedyś przylecą :calus: KaRa_TC napisał(a): Gdzie tak Aza ciagnie?:cool3: Szukała wiosny oczywiscie. :cool3: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Masz pecha :eviltong: Może kiedyś przylecą :calus: Muszą przylecieć! Gniazdo czeka, a boćka nie widać :niewiem: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sierżant Ucho czuwa ;) Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Przelecą, na pewno. :p tfu tfu wypluj te słowa! One nie mają przelecieć one mają przylecieć :eviltong: Quote
justynia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Przelecą, na pewno. :p Ach, jej- przelecieć to one nad nami może już przeleciały, ale żeby przyleciały do nas!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justynia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Fabian I znów mu to uszko czujnie stoi :lol::lol::lol: Ale słodki Fabuś! No i skąd ja znam to leżenie pod nogami, i to pod obrotowym krzesłem :evil_lol: Kiedyś Tamie trochę włosów z ogona wyrwałam przez to, bo ogon położyła pod kółkiem, no a ja nie zauważyłam :diabloti: Niedobra pańcia:evil_lol: A tu widzę, że Fabian musi na uszka uważać, żeby mu się nie wkręciły :lol: g_o_n_i_a napisał(a): No Azunia kochana :loveu: Ach, kiedy będą słoneczne fotki?????? I coś Edziulka nie widać :cool3::cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Fabian Aza Fabian mnie oczarowal totalnie :loveu: A Aza to chyba dobrze szukala, bo juz coraz bardziej wiosennie siei robi :) Dzis nawet deszcz jakas tak pachnial wiosna :p Dobranoc :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 olcha napisał(a):tfu tfu wypluj te słowa! One nie mają przelecieć one mają przylecieć :eviltong: justynia napisał(a):Ach, jej- przelecieć to one nad nami może już przeleciały, ale żeby przyleciały do nas!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łoo matko, ale się czepiają biednego człowieczka... :shake: :evil_lol: Poprawiam się Olcha, boćki na pewno prz[SIZE=7]ylecą!! :evil_lol: :evil_lol: Koniecznie musze przekazać Justynie jak Cioteczki zachwycają się Fabikiem. :multi: Kasiu, Aza zobaczyła, ze psiaki z Dogomanii szukają wiosny, to nie chciala byc gorsza. W środe jak bylam na spacerku, to razem z Fabikiem wpadła na doskonały pomysł. Zaczeli kopać dziurę, najpierw Fabian (prawdziwy mężczyzna :evil_lol: ) pokazał jej jak się kopie jego sposobem. I Azulka zaczela kopac tak jak on... A kopanie to polega na tym, ze najpierw lekko rozkopuje się owe miejsce, a potem w tym kierunku, w którym zamierzamy kopać, wyrywa sie zębami trawe i dalej się kopie. Cóż za wariacki pomysł. :shake: :evil_lol: :evil_lol: Justynka, nie mam pojęcia kiedy będa nowe zdjęcia... Moze jutro poszłabym na spacer z Justyną? Jak na razie to brat wrocil i jest w stanie człeka ledwo żyjącego. :evil_lol: Dziękujemy za odwiedzinki!! :buzi: :buzi: Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Poprawiam się Olcha, boćki na pewno prz[SIZE=7]ylecą!! :evil_lol: :evil_lol: No! Tak już lepiej! :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a): Koniecznie musze przekazać Justynie jak Cioteczki zachwycają się Fabikiem. :multi: Przekaż :p :loveu: :p :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Olcha, wlasnie za chwilke ide na spacer, to przekażę... Moze uda mi się wyżebrać pare zdjęc. Dzisiaj pocztą przyszły Azulkowe szeleczki. Zobaczymy jak sie beda dzisiaj spisywac. :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dobry wieczór! :multi: Byłam na spacerku z Azulką, Fabikiem i Justyną. Aza miała na sobie nowe szeleczki i musze przyznać, ze się zdziwiłam (w pozytywnym znaczeniu oczywiscie). Aza w szelkach chodzi jak normalny pies, a nie dzikus! :multi: :multi: Szeleczki są super, Aza w ogole nie "narzeka" na nie, jeszcze jutro je wyregulujemy. Przekazałam Justynie jak bardzo się zachwycacie Fabikiem. Dziewczyna się zszokowała, nie mogła uwierzyć, ze ta Szynka się komuś podoba. :evil_lol: A potem z Azulką sobie gonia szalala na podworku, troche uporządkowałyśmy w Azulkowej zagrodzie (w koncu wiosna juz jest!). Ksiązek oczywiscie nie ruszyłam i będę się musiała zaraz za nie brać. :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pamiętaj o foteczkach w nowych szeleczkach ;) Quote
olcha Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ja również czekam na fotki :cool3: A Pan Szyneczka jest piękny :loveu: Quote
Koma Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Hej! To koniecznie wklej fotki i pokaż jak się sunia w nich prezentuje :multi: Bo może i ja się skuszę na ten rodzaj ;) Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Przekazałam Justynie jak bardzo się zachwycacie Fabikiem. Dziewczyna się zszokowała, nie mogła uwierzyć, ze ta Szynka się komuś podoba. :evil_lol: dziwila sie? :crazyeye: przeciez jamniki sa przepiekne, wrecz najpiekniejsze!!! i wypraszm sobie w imieniu Fabiana te Szynke... jesli juz to Parowa :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 witaj goniu:buzi: a gdzie wiosnne zdjątka twojego stadka?wprawdzie dzisiaj pada, ale chyba nie jest az tak źle, zeby nam choc jednego malutenkiego zdjatka nie podrzucic na dogo :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Dobry wieczór!! :bye: Ala, Olcha, Koma, Madzia - o fotki (ale domowe, bo już się zepsuła pogoda :-() w szeleczkach postaram się dzisiaj ubłagać brata, jako iż nie jest już człekiem zmęczonym. :evil_lol: Może się zgodzi na chociaż dwa zdjęcia? :cool3: Szkoda, ze ja nie mam aparatu, bo na poniedziałkowym spacerku byłoby co pofotografować. Kiedy stałyśmy na brzegu małego sadu, niedaleko nas galopowało cudne (składające się z 7 osobinków) stadko sarenek. Cudo! :loveu: A dzisiaj spotkałyśmy bocianki. :loveu: :loveu: I w takich sytuacjach po prostu chce się płakać, bo przecież byłyby takie cudne zdjęcia... :-( :-( :-( Oj Kasiu, ale Fabika szynką nazwała Justyna, dosłownie zacytuje to, co powiedziała, gdy tylko się dowiedziała o Waszych zachwytach: "Cooo?? Mówisz, ze komuś spodobała się moja szynka na czterech łapach? Niemożliwe!" :evil_lol: :multi: Dziekuję za odwiedzinki! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 My razem... :p Pancia musiala mnie trzymać do zdjęcia - jaka okrutna!! :shake: Moje królestwo :evil_lol: Jaki ja biednyyy... Quote
Recommended Posts