Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry, już jestem. :p Musiałam nadrobić zaległości w Waszych galeriach i na PWP.

Ewelinka, Madzia, Kasia, Komcia, Moniś, Justynka, Ala - bardzo dziękuję za odwiedzinki :buzi: :buzi: :Cool!:
Olcha, Anetta - witajcie! Dziekuje za zaglądnięcie do naszej galerii i zapraszam ponownie. :buzi:

Ja widzialam juz kilka bocianków. Przede wszystkim dlatego, ze mieszkam na półwsi, jest tu mnóstwo łąk i w ogole... Od mojego domu wystarczy minąć 8 domków i jest gniazdo bocianów. A w nim (jak na razie jest jeden bociek) trwają poprawki gniazdka, donoszenie patyczków... Zobaczyć pięknego bociana w gnieździe, który stoi bardzo dumnie w swoim "domku", ach, cudny widok... :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Dzien dobry, już jestem. :p Musiałam nadrobić zaległości w Waszych galeriach i na PWP.

Ewelinka, Madzia, Kasia, Komcia, Moniś, Justynka, Ala - bardzo dziękuję za odwiedzinki :buzi: :buzi: :Cool!:
Olcha, Anetta - witajcie! Dziekuje za zaglądnięcie do naszej galerii i zapraszam ponownie. :buzi:

Ja widzialam juz kilka bocianków. Przede wszystkim dlatego, ze mieszkam na półwsi, jest tu mnóstwo łąk i w ogole... Od mojego domu wystarczy minąć 8 domków i jest gniazdo bocianów. A w nim (jak na razie jest jeden bociek) trwają poprawki gniazdka, donoszenie patyczków... Zobaczyć pięknego bociana w gnieździe, który stoi bardzo dumnie w swoim "domku", ach, cudny widok... :loveu:

A ja mieszkam na wsi i mam gniazdo boćków za oknem :eviltong: Ale już od kilku lat boćków nie ma :niewiem: :-(

Posted

olcha napisał(a):

A ja mieszkam na wsi i mam gniazdo boćków za oknem :eviltong: Ale już od kilku lat boćków nie ma :niewiem: :-(

Masz pecha :eviltong: Może kiedyś przylecą :calus:

KaRa_TC napisał(a):

Gdzie tak Aza ciagnie?:cool3:

Szukała wiosny oczywiscie. :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Przelecą, na pewno. :p

Ach, jej- przelecieć to one nad nami może już przeleciały, ale żeby przyleciały do nas!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Fabian

I znów mu to uszko czujnie stoi :lol::lol::lol: Ale słodki Fabuś! No i skąd ja znam to leżenie pod nogami, i to pod obrotowym krzesłem :evil_lol: Kiedyś Tamie trochę włosów z ogona wyrwałam przez to, bo ogon położyła pod kółkiem, no a ja nie zauważyłam :diabloti: Niedobra pańcia:evil_lol: A tu widzę, że Fabian musi na uszka uważać, żeby mu się nie wkręciły :lol:
g_o_n_i_a napisał(a):

No Azunia kochana :loveu: Ach, kiedy będą słoneczne fotki??????
I coś Edziulka nie widać :cool3::cool3::cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Fabian

Aza

Fabian mnie oczarowal totalnie :loveu:
A Aza to chyba dobrze szukala, bo juz coraz bardziej wiosennie siei robi :) Dzis nawet deszcz jakas tak pachnial wiosna :p

Dobranoc :bye:

Posted

olcha napisał(a):
tfu tfu wypluj te słowa! One nie mają przelecieć one mają przylecieć :eviltong:

justynia napisał(a):
Ach, jej- przelecieć to one nad nami może już przeleciały, ale żeby przyleciały do nas!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Łoo matko, ale się czepiają biednego człowieczka... :shake: :evil_lol:
Poprawiam się
Olcha, boćki na pewno prz[SIZE=7]ylecą!! :evil_lol: :evil_lol:

Koniecznie musze przekazać Justynie jak Cioteczki zachwycają się Fabikiem. :multi:
Kasiu, Aza zobaczyła, ze psiaki z Dogomanii szukają wiosny, to nie chciala byc gorsza. W środe jak bylam na spacerku, to razem z Fabikiem wpadła na doskonały pomysł. Zaczeli kopać dziurę, najpierw Fabian (prawdziwy mężczyzna :evil_lol: ) pokazał jej jak się kopie jego sposobem. I Azulka zaczela kopac tak jak on... A kopanie to polega na tym, ze najpierw lekko rozkopuje się owe miejsce, a potem w tym kierunku, w którym zamierzamy kopać, wyrywa sie zębami trawe i dalej się kopie. Cóż za wariacki pomysł. :shake: :evil_lol: :evil_lol:
Justynka, nie mam pojęcia kiedy będa nowe zdjęcia... Moze jutro poszłabym na spacer z Justyną? Jak na razie to brat wrocil i jest w stanie człeka ledwo żyjącego. :evil_lol:

Dziękujemy za odwiedzinki!! :buzi: :buzi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Poprawiam się
Olcha, boćki na pewno prz[SIZE=7]ylecą!! :evil_lol: :evil_lol:

No! Tak już lepiej! :evil_lol:
g_o_n_i_a napisał(a):

Koniecznie musze przekazać Justynie jak Cioteczki zachwycają się Fabikiem. :multi:

Przekaż :p :loveu: :p :loveu:

Posted

Olcha, wlasnie za chwilke ide na spacer, to przekażę... Moze uda mi się wyżebrać pare zdjęc.

Dzisiaj pocztą przyszły Azulkowe szeleczki. Zobaczymy jak sie beda dzisiaj spisywac. :cool3: :cool3:

Posted

Dobry wieczór! :multi:

Byłam na spacerku z Azulką, Fabikiem i Justyną. Aza miała na sobie nowe szeleczki i musze przyznać, ze się zdziwiłam (w pozytywnym znaczeniu oczywiscie). Aza w szelkach chodzi jak normalny pies, a nie dzikus! :multi: :multi: Szeleczki są super, Aza w ogole nie "narzeka" na nie, jeszcze jutro je wyregulujemy.
Przekazałam Justynie jak bardzo się zachwycacie Fabikiem. Dziewczyna się zszokowała, nie mogła uwierzyć, ze ta Szynka się komuś podoba. :evil_lol:
A potem z Azulką sobie gonia szalala na podworku, troche uporządkowałyśmy w Azulkowej zagrodzie (w koncu wiosna juz jest!). Ksiązek oczywiscie nie ruszyłam i będę się musiała zaraz za nie brać. :roll: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Przekazałam Justynie jak bardzo się zachwycacie Fabikiem. Dziewczyna się zszokowała, nie mogła uwierzyć, ze ta Szynka się komuś podoba. :evil_lol:
dziwila sie? :crazyeye: przeciez jamniki sa przepiekne, wrecz najpiekniejsze!!! i wypraszm sobie w imieniu Fabiana te Szynke... jesli juz to Parowa :lol:

Posted

Dobry wieczór!! :bye:
Ala, Olcha, Koma, Madzia - o fotki (ale domowe, bo już się zepsuła pogoda :-() w szeleczkach postaram się dzisiaj ubłagać brata, jako iż nie jest już człekiem zmęczonym. :evil_lol: Może się zgodzi na chociaż dwa zdjęcia? :cool3:
Szkoda, ze ja nie mam aparatu, bo na poniedziałkowym spacerku byłoby co pofotografować. Kiedy stałyśmy na brzegu małego sadu, niedaleko nas galopowało cudne (składające się z 7 osobinków) stadko sarenek. Cudo! :loveu: A dzisiaj spotkałyśmy bocianki. :loveu: :loveu: I w takich sytuacjach po prostu chce się płakać, bo przecież byłyby takie cudne zdjęcia... :-( :-( :-(

Oj Kasiu, ale Fabika szynką nazwała Justyna, dosłownie zacytuje to, co powiedziała, gdy tylko się dowiedziała o Waszych zachwytach:
"Cooo?? Mówisz, ze komuś spodobała się moja szynka na czterech łapach? Niemożliwe!" :evil_lol:

:multi: Dziekuję za odwiedzinki! :multi: