g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakieś dziwne te psy :razz: No wiesz... :evil_lol: Toż to Aza i Fabian :evil_lol: :evil_lol: Quote
justynia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Gwarantuję, że te psy są normalne!:evil_lol: Eeee, no nie wiem, a na pewno ten jest podejrzany. :-o Jesteś pewna Gonia, że to Fabian?????? A może jakiś stwór z przestworzy???? :shiny:[quote name='g_o_n_i_a'] Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakieś dziwne te psy :razz: Zgadzam sie z Alicja......cos mi tutaj nie pasuje:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='justynia']Eeee, no nie wiem, a na pewno ten jest podejrzany. :-o Jesteś pewna Gonia, że to Fabian?????? A może jakiś stwór z przestworzy???? :shiny: Chyba z łączek. :evil_lol: :evil_lol: Fabik na spacerku I w swoim domku Quote
KaRa_ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Mam prośbę Kochane Cioteczki (przede wszystkim do Kary). Chciałam do linki kupić nowy karabińczyk (jak wiadomo moja Azorka go ostatnio wyrwała). Okazało się, ze jak tata dzisiaj byl w dwoch sklepach z takimi metalikami, to powiedzieli, ze nie maja takich. :shake: Pozostaje mi kupić na Allegro. Kara - pomożesz? :modla: http://allegro.pl/search.php?string=karabi%C5%84czyk Ja proponuje taki z zabezpieczeniem http://allegro.pl/item96483251_karabinczyk_ocynk_z_zabezp_10mm.html ja szukalam takiego w p-n al;e nie widzialam i kupilam bez zabezpieczenia;) a one sa bardzo mocne ze pies nie powinien go zerwac;) Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] jamnik!!! umieram z rozkoszy, ze zobaczylam jamnika:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze, prooosze!!! Quote
justynia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Hmmm, no dobra, widzę pewne podobieństwo tego stwora z góry do Fabianka: oczka i uszyska powyżej rozwiane... ale reszta..... :crazyeye: [quote name='g_o_n_i_a'] Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Czesc Gosiu :) gdzie sie podziewasz? znowu jakies sprawdziany? Quote
g_o_n_i_a Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Gosiu :) gdzie sie podziewasz? znowu jakies sprawdziany? Hej Kochanie :buzi: Cześć Justynko :buzi: Pewnie nie mozesz rozpoznac, bo Fabian to (jak to niektorzy mowia) chodząca szynka na czterech łapkach. :evil_lol: :evil_lol: Kara, bardzo Ci dziękuję za pomoc :buzi: Gonia wymęczona, ledwo żywa... Niedość, ze przez cały tydzien dawali popalić, to nawet dnia spokoju nie dają... Dzisiaj cały dzien był super, łaziłam sobie po hurtowni z ciuszkami z moją Beatka (:buzi:), potem polazłyśmy na pizzę, do supermarketu i niewiadomo kiedy cholernie szybko zleciał ten dzien, ale... Dlaczego tak szybko? :-( Wszystko co piękne zawsze się tak szybko kończy, to nie fair... :-( I własnie wtedy dowiedzialam sie, ze mam kartkowke z chemii, a cóż ja mam biedna robić? Ledwo patrze na oczy, a nie jestem przygotowana... Porażka... :-( :-( Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Hej :) Zameczaja Was w tej szkole ;) Ale juz niedlugo wakacje ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Dzien dobry! :Cool!: Już na szczęscie weekend! :Cool!: Na dzisiaj zostało jeszcze zaliczenie pierwszego piątka miesiąca. Już dzisiaj nie dam rady zamiescic zadnych zdjęc, ale od jutra biorę się do roboty (łącznie ze zdjęciami "naszych" bocianków) ;) Ach, zapomniałabym... Nie było kartkowki z chemii, a z klasowki z matmy gonia ma 3.:Cool!: Miłego dnia! :Cool!: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Kasia, Ewelina, Kara, Ala - dziekuje Wam za odwiedzinki :buzi: Szeleczek jeszcze nie dostałam, mam nadzieje, ze przyjdą do nas niedługo... :( Dodaję zdjęcia Fabiana (bo podbił Wasze serducha), później jeszcze zimówki... ;-) Tu były cztery zdjęcia + bociek :( Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ojej!!! Bociek!!! Wspaniały widok po tej okropnie długiej zimie!! Fabian też piękny:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Witaj w naszych stronach AlKil :multi: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 sliczny bociek:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Wow bociek:multi::multi: Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] natura nie stworzyla niczego piekniejszego od jamnika... kocham te rase najmocniej ze wszystkich:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dobry wieczor i dobranoc Gosiu :lol: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Gosiu :multi::multi: To u Was już bociany są? :lol::lol: Ja jeszcze nie widziałam żadnego :shake: A Fabian cudny :multi::multi::multi: Quote
Koma Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Hej! Fabianek śliczny :loveu: I bociek się znalazł :multi: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 czesc Gosiu :) gdzie sie podziewasz? pewnie na jakims spacerku, bo pogoda sprzyja :) Quote
justynia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Hej! Męczący tydzień miałaś Gonia, współczuję... Tak Was męczą, a tu taka ładna pogoda... Tą 3 z matmy to się nie przejmuj, ja miałam ledwo 3 i to na koniec, dobrze, że w maturalnej w II sem. facet się nie czepiał i już tylko przepisywał z I sem. tym, co nie zdawali matmy :lol: Jakoś matma do mnie nie trafiała, dlatego wybrałam humanistyczne studia :evil_lol: Ale się Fabianek rozpycha na tym chodniku. Cały zajął :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] No i pewnie myśli "ojej, znów zdjęcia, nawet pospać nie dadzą... :mad: "Hihi! Fajne to sterczące uszko :loveu: [quote name='g_o_n_i_a'] [quote name='g_o_n_i_a'] I Bociek Wow, przyleciał! Ja jeszcze nie widziałam, na drodze tylko mijam jak na razie puste gniazda... ale i do nas przylecą, mam nadzieję! Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :shake:a u nas jeszcze nie ma boćków :multi:WITAJCIE Quote
Recommended Posts