Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Gwarantuję, że te psy są normalne!:evil_lol:

Eeee, no nie wiem, a na pewno ten jest podejrzany. :-o Jesteś pewna Gonia, że to Fabian?????? A może jakiś stwór z przestworzy????
:shiny:[quote name='g_o_n_i_a']

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakieś dziwne te psy :razz:

Zgadzam sie z Alicja......cos mi tutaj nie pasuje:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='justynia']Eeee, no nie wiem, a na pewno ten jest podejrzany. :-o Jesteś pewna Gonia, że to Fabian?????? A może jakiś stwór z przestworzy????

:shiny:

Chyba z łączek. :evil_lol: :evil_lol:

Fabik na spacerku

I w swoim domku

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Mam prośbę Kochane Cioteczki (przede wszystkim do Kary). Chciałam do linki kupić nowy karabińczyk (jak wiadomo moja Azorka go ostatnio wyrwała). Okazało się, ze jak tata dzisiaj byl w dwoch sklepach z takimi metalikami, to powiedzieli, ze nie maja takich. :shake:
Pozostaje mi kupić na Allegro. Kara - pomożesz? :modla:
http://allegro.pl/search.php?string=karabi%C5%84czyk

Ja proponuje taki z zabezpieczeniem http://allegro.pl/item96483251_karabinczyk_ocynk_z_zabezp_10mm.html ja szukalam takiego w p-n al;e nie widzialam i kupilam bez zabezpieczenia;) a one sa bardzo mocne ze pies nie powinien go zerwac;)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Hmmm, no dobra, widzę pewne podobieństwo tego stwora z góry do Fabianka: oczka i uszyska powyżej rozwiane... ale reszta..... :crazyeye:
[quote name='g_o_n_i_a']

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc Gosiu :)
gdzie sie podziewasz? znowu jakies sprawdziany?

Hej Kochanie :buzi:
Cześć Justynko :buzi: Pewnie nie mozesz rozpoznac, bo Fabian to (jak to niektorzy mowia) chodząca szynka na czterech łapkach. :evil_lol: :evil_lol:
Kara, bardzo Ci dziękuję za pomoc :buzi:
Gonia wymęczona, ledwo żywa... Niedość, ze przez cały tydzien dawali popalić, to nawet dnia spokoju nie dają... Dzisiaj cały dzien był super, łaziłam sobie po hurtowni z ciuszkami z moją Beatka (:buzi:), potem polazłyśmy na pizzę, do supermarketu i niewiadomo kiedy cholernie szybko zleciał ten dzien, ale... Dlaczego tak szybko? :-( Wszystko co piękne zawsze się tak szybko kończy, to nie fair... :-(
I własnie wtedy dowiedzialam sie, ze mam kartkowke z chemii, a cóż ja mam biedna robić? Ledwo patrze na oczy, a nie jestem przygotowana... Porażka... :-( :-(

Posted

Dzien dobry! :Cool!:
Już na szczęscie weekend! :Cool!: Na dzisiaj zostało jeszcze zaliczenie pierwszego piątka miesiąca. Już dzisiaj nie dam rady zamiescic zadnych zdjęc, ale od jutra biorę się do roboty (łącznie ze zdjęciami "naszych" bocianków) ;)
Ach, zapomniałabym... Nie było kartkowki z chemii, a z klasowki z matmy gonia ma 3.:Cool!:

Miłego dnia! :Cool!:

Posted

Kasia, Ewelina, Kara, Ala - dziekuje Wam za odwiedzinki :buzi:
Szeleczek jeszcze nie dostałam, mam nadzieje, ze przyjdą do nas niedługo... :(
Dodaję zdjęcia Fabiana (bo podbił Wasze serducha), później jeszcze zimówki... ;-)

Tu były cztery zdjęcia + bociek :(

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

natura nie stworzyla niczego piekniejszego od jamnika...
kocham te rase najmocniej ze wszystkich:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dobry wieczor i dobranoc Gosiu :lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Hej! Męczący tydzień miałaś Gonia, współczuję... Tak Was męczą, a tu taka ładna pogoda... Tą 3 z matmy to się nie przejmuj, ja miałam ledwo 3 i to na koniec, dobrze, że w maturalnej w II sem. facet się nie czepiał i już tylko przepisywał z I sem. tym, co nie zdawali matmy :lol: Jakoś matma do mnie nie trafiała, dlatego wybrałam humanistyczne studia :evil_lol:
Ale się Fabianek rozpycha na tym chodniku. Cały zajął :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']

No i pewnie myśli "ojej, znów zdjęcia, nawet pospać nie dadzą... :mad: "Hihi! Fajne to sterczące uszko :loveu:
[quote name='g_o_n_i_a']

[quote name='g_o_n_i_a']
I Bociek

Wow, przyleciał! Ja jeszcze nie widziałam, na drodze tylko mijam jak na razie puste gniazda... ale i do nas przylecą, mam nadzieję!