Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ala, jestes Aniołem, taka wyrozumialosc... Dziekuje :p
Edzio kolejny raz przesyła słodkie całusy swoim Fankom :buzi:

Tu były 2 zdjęcia Edwarda, ale ich nie ma :(
Języczek dla Aluni :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ala, jestes Aniołem, taka wyrozumialosc... Dziekuje :p
Edzio kolejny raz przesyła słodkie całusy swoim Fankom :buzi:

Języczek dla Aluni :cool3:

:loveu:słodziak z Edusia

Posted

Hello Gonia! Daaaaaawno nie byłam u Was, a tu się temat galeryjki zmienił :evil_lol:. Wstyd, ale muszę się przyznać, że myślałam, że Twoja prześliczna dalmatynka ma na imię Łaciatka :lol:- no, przez to pewnie że się zasugerowałam tematem :oops: Przeproś Azę od cioci justyni :loveu: i posmyraj po główce :iloveyou:
Co do szleczek, to ja ostatnio kupiłam samochodowe, podobny model, jak te czerwone, któe zmówiłaś, wszystko się zgadzało oprócz tego dolnego paska- odstawał Tamie. Całe szczęście, że miał regulację- można było przełożyć pasek. Nie za ładnie to wygląda, ale w końcu to do samochodu a nie na spacer:evil_lol: Mi się zdaje, że te czerwone mają regulację, ale jak nie, to sie zastanów :lol:
Zreszta, na pewno Azulka ma większą klatę od mojgo maleństwa :eviltong:
Czekamy na zdjączka w nowym ubranku!!!!!!!!!

Posted

Justynia, Łaciatka to jedno z wielu przezwisk mojej Azorki. :eviltong: Krówcia wysmyrana i pozdrowiona, kazała przekazać słodkiego całuska Cioci Justyni i przybić łapkę Tamci. :multi:
Czerwone szeleczki mają regulacje. Jezeli będzie cos mi w nich nie pasować i Azulce tez cos ten teges, to gonia odrazu odsyła je i czeka na wymianę. :p
Alunia, aż Edd mi się zarumienił. :p
Kasiunia, :evil_lol: nic się nie stało, ważne, ze nas znalazłaś:multi:, Edward ciągle pytał "a gdzie Ciocia od Tenusia?" :buzi:
Gabrysia, Oczywiscie, ze dla Ciebie też. :cool3:

Edward, Aza oraz Ptice przesyłają słodkie pozdrowienia i całuski dla KOCHANYCH CIOTECZEK! :buzi:

My już się żegnamy. Jutro czeka mnie kartkowka z historii, omawianie nowej lektury i w ogole męczarnie (czyt. matma). :placz: A środa, to jeszcze gorsza... :placz: Ale cóż... Trzeba żyć dalej, kiedyś nadejdą lepsze czasy. :p Dobranoooc :bye:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']J

Kasiunia, :evil_lol: nic się nie stało, ważne, ze nas znalazłaś:multi:, Edward ciągle pytał "a gdzie Ciocia od Tenusia?" :buzi:

Edward, Aza oraz Ptice przesyłają słodkie pozdrowienia i całuski dla KOCHANYCH CIOTECZEK! :buzi:

My już się żegnamy. Jutro czeka mnie kartkowka z historii, omawianie nowej lektury i w ogole męczarnie (czyt. matma). :placz: A środa, to jeszcze gorsza... :placz: Ale cóż... Trzeba żyć dalej, kiedyś nadejdą lepsze czasy. :p Dobranoooc :bye:Gosiu, naprawde sie o mnie pytal? Moje kochane kociatko :loveu: Ujelo mnie to... ;)

Trzymam jutro kciuki za historie!!! :kciuki:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

My już się żegnamy. Jutro czeka mnie kartkowka z historii, omawianie nowej lektury i w ogole męczarnie (czyt. matma). :placz: A środa, to jeszcze gorsza... :placz: Ale cóż... Trzeba żyć dalej, kiedyś nadejdą lepsze czasy. :p Dobranoooc :bye:

A więc powodzenia na cały początek tygodnia, trzymamy kciuki, no i łapki też :loveu:, szczególnie za tą matmę :diabloti:

Posted

Dzien dobry! :multi:
Kasiu, Edzio często pyta o swoje Fanki i Ciebie nie mógł się doszukac... Jest bardzo zakochany. :cool3:
Kara, częsciowo tak. :evil_lol:
Dziekuje za trzymanie łapeczek :buzi: Zazwyczaj się nie chwale, ale skoro tak dzielnie trzymałyście kciuki i wypytujecie, to odpowiadam krótko. Dostałam 5. :Cool!: :Cool!: :Cool!: Napisałam coś o II Rozbiorze Polski i o Konfederacji Barskiej. ;-)
Dodatkowo zostałam zapytana z języka polskiego i dostałam drugą piątke. :lol:
To jeszcze jutro matma i kartkoweczka z geografii... Też ktoś będzie trzymał kciuki :cool3:?

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Kasiu, Edzio często pyta o swoje Fanki i Ciebie nie mógł się doszukac... Jest bardzo zakochany. :cool3:
Dziekuje za trzymanie łapeczek :buzi: Zazwyczaj się nie chwale, ale skoro tak dzielnie trzymałyście kciuki i wypytujecie, to odpowiadam krótko. Dostałam 5. :Cool!: :Cool!: :Cool!: Napisałam coś o II Rozbiorze Polski i o Konfederacji Barskiej. ;-)
To jeszcze jutro matma i kartkoweczka z geografii... Też ktoś będzie trzymał kciuki :cool3:?
Ty wymiataczko! :D dwie piateczki... niezly wynik, jak na jeden dzien :)
ja jutro na pewno bede trzmac kciuki, bo widze ze to dziala ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Oczywiście, że będziemy trzymać!!! A cóż to za sezon kartkówkowy?? Czyżby wszystkim nagle się zachciało sprawdzać wiedzę? Ech, przecież wiosna idzie :multi: a tu trzeba się uczyć, współczuję gonia... Jak dobrze, że już przez to przeszłam... Trzymaj się, owocnej nauki! A, napisz, jak poszło, koniecznie!

Posted

A tam wymiataczka... :lol: Jak na osobe, która się nie przygotowała z języka polskiego i wczoraj zasnęła nad książką z historii, to i tak nieźle... :evil_lol: :evil_lol: Oby jeszcze jutrzejszy dzien przeżyć, ale z Waszym wsparciem to na pewno bedzie dobrze. :p Na szczęscie na czwartek nie bede musiala sie niczego uczyc, wiec ide z Azą, Justyną i Fabianem na spacer w czwartek dostanę płytkę z fotkami jeszcze z zimowego spacerku no i jutrzejszego spacerku. :multi:

Ja już mówię ładnie dobranoc :bye: Justyna, Kasia, dzięki za wsparcie. Naprawde miło się robi jak widać, ze kogoś moja osoba obchodzi. :buzi: :buzi: :Cool!:

Posted

:buzi: Kasia, oj zobaczymy, zobaczymy... Było 10 zadan (w tym jedno z gwiazdą czyli 9). Nie mam zrobionego 9, a na pewno gdzieś wdarł się błąd... Moze 2 lub 3 będzie. :evil_lol:
[quote name='KaRa_TC']Pewnie znow cos jadl i sie nie podzielil:angryy:
A co, chciałabyś żeby się podielił? :cool3: Edek nie ma nic przeciwko temu... :cool3:
Madziu, za chwilkę idę na spacerek w towarzystwie Fabiana i Justyny, wiec mysle, ze beda jakies zdjęcia, ale jutro. :evil_lol:

Mam prośbę Kochane Cioteczki (przede wszystkim do Kary). Chciałam do linki kupić nowy karabińczyk (jak wiadomo moja Azorka go ostatnio wyrwała). Okazało się, ze jak tata dzisiaj byl w dwoch sklepach z takimi metalikami, to powiedzieli, ze nie maja takich. :shake:
Pozostaje mi kupić na Allegro. Kara - pomożesz? :modla:
http://allegro.pl/search.php?string=karabi%C5%84czyk

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Madziu, za chwilkę idę na spacerek w towarzystwie Fabiana i Justyny, wiec mysle, ze beda jakies zdjęcia, ale jutro. :evil_lol:

Ty czekalas na zdjecia Mikiego to ja poczekam na twoje zdjecia:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ty czekalas na zdjecia Mikiego to ja poczekam na twoje zdjecia:evil_lol:

A coo??? :-o :-o Są już??? To ja lece zobaczyć! :loveu:
A ja będe mieć jeszcze fotki zimowe :evil_lol: :evil_lol: