Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ed pożerający własną łapkę. :evil_lol: Edziu, nie rob tego!!! :-o Łapka sie przydaje!!! Zastanow si ekoteczku... To bardzo desperacki krok!!! Quote
justynia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Daga, Justynia, Ala, Kasia, Beatka, Madzia, Daisunia, Gabrysia - dziękuję za odwiedznki :multi: :multi: Całuski od Edwarda... :cool3: Hi, hi, na pewno się jeszcze wproszę nie raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Ed pożerający własną łapkę. :evil_lol: Ależ musiał być głodny, własną łapeczkę pożerać, pewnie mu wszystko Łaciatka pożera :diabloti::diabloti::diabloti: Chłop, a nie umie sobie rady dać z cętkowaną panienką :mad: Hihi! Zartuję! Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Obawiam się, ze zdjec ze spacerku nie będzie, bo nie poszłam do szkoły :evil_lol: No chyba, ze podskoczę do niej i wezmę płytkę. I jeżeli tak bedzie, to zdjecia beda wieczorkiem. ;-) Kara, Kasia, Justynia - dziekuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie :multi: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Kara, Kasia, Justynia - dziekuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie :multi: ja juz jestem ponownie, ale nie ma zdjec do ogladania :shake: :) Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']ja juz jestem ponownie, ale nie ma zdjec do ogladania :shake: :) Nikomu nie dogodzisz... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Mordunia Edzia :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Najpierw domagają się zdjęc, a potem nawet ich nie oglądają... :shake: Edzio zawiedzony... :-( Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 I jak tam? Zdjęcia sie podobają? Wstawiać jeszcze? :cool3: Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Najpierw domagają się zdjęc, a potem nawet ich nie oglądają... :shake: Edzio zawiedzony... :-(ogladaja, ogladaja!!! i podziwiaja :) Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Teklunia']ogladaja, ogladaja!!! i podziwiaja :) Edd się bardzo cieszy!! :p :p [quote name='Gabryjella']Ogladaja, oglądają tylko im słów z wrażenia zabrakło;) Edd się zawstydził... :cool3: Edward przesyła słodkie całuski dla swoich Fanek :buzi: :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Kochane Ciotki - proszę o radę!! Chce dla mojego Azorka kupić szeleczki. Dodam Wam tu dwie fotki, prosze, pomózcie mi wybrac jedne z nich. Nie mam pojęcia, które są lepsze i itp... Prooszeee :placz: Które z nich są lepsze? Dlaczego? Proszę o poradę! :-( Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Kochane Ciotki - proszę o radę!! Chce dla mojego Azorka kupić szeleczki. Dodam Wam tu dwie fotki, prosze, pomózcie mi wybrac jedne z nich. Nie mam pojęcia, które są lepsze i itp... Prooszeee :placz: Które z nich są lepsze? Dlaczego? Proszę o poradę! :-( :razz:czy ja wiem , ja mam tego typu jak te 2 u Ozzulka sie sprawdzają , musiałby ktoś kto ma te 1 cośpowiedzieć na ich temat :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 :confused: Jak na razie zamowilam takiego typu jak te czerwone, ale te drugie są w takiej samej cenie, więc śmiało moge poprosić o wymianę... :Help_2: :niedowia: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:confused: Jak na razie zamowilam takiego typu jak te czerwone, ale te drugie są w takiej samej cenie, więc śmiało moge poprosić o wymianę... :Help_2: :niedowia:;)będą pasować Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Ala, jako jedyna wierzysz w nas :multi: Mam pomysl ;-) Zamowimy sobie te pierwsze i jezeli Azorce przypasują i mi przypasują (tzn zeby wygodnie prowadzilo się psa na smyczy), to zostają, a jezeli bede miec jakies problemy, to postaram się dokonać wymiany na drugi model szeleczek. :cool3: Quote
Koma Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Też się kiedyś zastanawiałam które są lepsze ;) My mamy te 2-gie i są dla suni wygodne, następne też kupię tego typu. Jak się sprawdzają te pierwsze musiałby się wypowiedzieć ktoś kto takie miał. A już te co wkleiłaś http://upload.miau.pl/1/58313.jpg to mam właśnie na oku dla mojej suczy :cool3: czarne w indiańskie wzorki :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Koma']Też się kiedyś zastanawiałam które są lepsze ;) My mamy te 2-gie i są dla suni wygodne, następne też kupię tego typu. Jak się sprawdzają te pierwsze musiałby się wypowiedzieć ktoś kto takie miał. A już te co wkleiłaś http://upload.miau.pl/1/58313.jpg to mam właśnie na oku dla mojej suczy :cool3: czarne w indiańskie wzorki :razz: To moze gonia sie zdecyduje na te drugie? Dylemat! :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Pani sprzedajaca nam szeleczki okazala sie bardzo wyrozumiala i ewentualnie wymieni nam szeleczki. Pozostalo tylko przelac pieniazki i Azulka bedzie laseczka :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ja sie na szelkach kupowaniu nie znam raz kupiłam na oko dla Erci bo sie obrozy dusi no i akurat wzielam najlepsze jakie mogly byc dla niej bo szyji nie dotykaja;). Juz sie nie moge doczekac zdjeci gdzie Aza bedzie paradowac w nowych szeleczkach:cool3: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Pani sprzedajaca nam szeleczki okazala sie bardzo wyrozumiala i ewentualnie wymieni nam szeleczki. Pozostalo tylko przelac pieniazki i Azulka bedzie laseczka :cool3:;)jakich by Azulka nie ubrała to i tak będzie laseczka Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja sie na szelkach kupowaniu nie znam raz kupiłam na oko dla Erci bo sie obrozy dusi no i akurat wzielam najlepsze jakie mogly byc dla niej bo szyji nie dotykaja;). Juz sie nie moge doczekac zdjeci gdzie Aza bedzie paradowac w nowych szeleczkach:cool3: :evil_lol: Azulka na szczeście chyba sie niczego nie spodziewa, chociaz Jej nie odpowiadało (jest niecierpliwa, ma to po Panci :diabloti:) jak kilka razy Ją mierzyłam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gabryjella napisał(a):No no ja też czekam na opinie, bo my też przymierzamy się do zakupu szelek dla Romy, najpierw miała być Rogz, ale teraz zastanawiam się nad czymś w takim fasonie jak te czerwone Opinię obiecuję, jak tylko przetestuję z Aza te szeleczki. Oby tylko dobrze się prowadziło sunię na smyczy. Najwyżej się wymieni, tylko będe musiała się bawić w wysyłki. :shake: Alicjarydzewska napisał(a):;)jakich by Azulka nie ubrała to i tak będzie laseczka Azulka kazała przekazać buziaczka dla Cioci Ali za miłe słowa. :buzi: Oj, ja juz sie postaram o zdjęcia, bo przecież Azula bedzie miala nowe "ubranko". :D Jutro bedzie zrobiony przelew możliwe, ze przez bank (jak poproszę brata :p) albo przez pocztę. Wolałabym jednak przez bank, bo byłoby szybciej i zaoszczedze te 2,50. :evil_lol: Tylko czy bart sie zgodzi... :roll: I zdjęcia będa tak pod koniec tygodnia, bo nie mam apratu, brata z aparatem tez nie mam, bo wyjechał. ;-) Muszę Azorkę wyposażyć w różne sprzęty (np. jeszcze kaganiec), bo szykują nam się ciekawe wakacje... :multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 oj to już niecierpliwie czekam na fotki w ,, nowym ciuszku '';) Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj to już niecierpliwie czekam na fotki w ,, nowym ciuszku '';) Siuuupel :multi: :cool3: :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [CENTER] [/CENTER] [LEFT]Papa :sleeping: :bye: [/LEFT] Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :razz:Edziu ...dlaczego cioci Alicji języczek pokazujesz :p Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Dzien dobry! :krolik: [quote name='Alicjarydzewska'] :razz:Edziu ...dlaczego cioci Alicji języczek pokazujesz :p To taki chwyt, Edziu chciał żeby Ciocia Ala zobaczyła, ze to specjalnie dla Niej. :cool3: Byłam dzisiaj na poczcie, przelałam pieniązki, pod koniec tygodnia szeleczki powinny być już u nas. :p Na zdjęcia będzie niestety trzeba poczekać do niedzieli - poniedziałku, poniewaz wiadomo, ze ja aparatu nie mam, a czwartek i piątek niestety mam zajęte. :( Brat wraca w niedzielę, więc gonia go trochę pomęczy o fotki... :cool3: Quote
Recommended Posts