Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Ed pożerający własną łapkę. :evil_lol:
Edziu, nie rob tego!!! :-o
Łapka sie przydaje!!! Zastanow si ekoteczku... To bardzo desperacki krok!!!

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Daga, Justynia, Ala, Kasia, Beatka, Madzia, Daisunia, Gabrysia - dziękuję za odwiedznki :multi: :multi: Całuski od Edwarda... :cool3:

Hi, hi, na pewno się jeszcze wproszę nie raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='g_o_n_i_a']
Ed pożerający własną łapkę. :evil_lol:

Ależ musiał być głodny, własną łapeczkę pożerać, pewnie mu wszystko Łaciatka pożera :diabloti::diabloti::diabloti: Chłop, a nie umie sobie rady dać z cętkowaną panienką :mad: Hihi! Zartuję!

Posted

Obawiam się, ze zdjec ze spacerku nie będzie, bo nie poszłam do szkoły :evil_lol: No chyba, ze podskoczę do niej i wezmę płytkę. I jeżeli tak bedzie, to zdjecia beda wieczorkiem. ;-)

Kara, Kasia, Justynia - dziekuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']ja juz jestem ponownie, ale nie ma zdjec do ogladania :shake:
:)
Nikomu nie dogodzisz... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Mordunia Edzia :iloveyou:

Posted

[quote name='Teklunia']ogladaja, ogladaja!!! i podziwiaja :)
Edd się bardzo cieszy!! :p :p
[quote name='Gabryjella']Ogladaja, oglądają tylko im słów z wrażenia zabrakło;)
Edd się zawstydził... :cool3:

Edward przesyła słodkie całuski dla swoich Fanek :buzi: :buzi:

Posted

Kochane Ciotki - proszę o radę!!

Chce dla mojego Azorka kupić szeleczki. Dodam Wam tu dwie fotki, prosze, pomózcie mi wybrac jedne z nich. Nie mam pojęcia, które są lepsze i itp... Prooszeee :placz:

Które z nich są lepsze? Dlaczego? Proszę o poradę! :-(

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Kochane Ciotki - proszę o radę!!

Chce dla mojego Azorka kupić szeleczki. Dodam Wam tu dwie fotki, prosze, pomózcie mi wybrac jedne z nich. Nie mam pojęcia, które są lepsze i itp... Prooszeee :placz:

Które z nich są lepsze? Dlaczego? Proszę o poradę! :-(

:razz:czy ja wiem , ja mam tego typu jak te 2 u Ozzulka sie sprawdzają , musiałby ktoś kto ma te 1 cośpowiedzieć na ich temat :razz:

Posted

:confused: Jak na razie zamowilam takiego typu jak te czerwone, ale te drugie są w takiej samej cenie, więc śmiało moge poprosić o wymianę... :Help_2: :niedowia:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:confused: Jak na razie zamowilam takiego typu jak te czerwone, ale te drugie są w takiej samej cenie, więc śmiało moge poprosić o wymianę... :Help_2: :niedowia:;)będą pasować

Posted

Ala, jako jedyna wierzysz w nas :multi:
Mam pomysl ;-) Zamowimy sobie te pierwsze i jezeli Azorce przypasują i mi przypasują (tzn zeby wygodnie prowadzilo się psa na smyczy), to zostają, a jezeli bede miec jakies problemy, to postaram się dokonać wymiany na drugi model szeleczek. :cool3:

Posted

Też się kiedyś zastanawiałam które są lepsze ;)
My mamy te 2-gie i są dla suni wygodne, następne też kupię tego typu. Jak się sprawdzają te pierwsze musiałby się wypowiedzieć ktoś kto takie miał.

A już te co wkleiłaś
http://upload.miau.pl/1/58313.jpg
to mam właśnie na oku dla mojej suczy :cool3: czarne w indiańskie wzorki :razz:

Posted

[quote name='Koma']Też się kiedyś zastanawiałam które są lepsze ;)
My mamy te 2-gie i są dla suni wygodne, następne też kupię tego typu. Jak się sprawdzają te pierwsze musiałby się wypowiedzieć ktoś kto takie miał.

A już te co wkleiłaś
http://upload.miau.pl/1/58313.jpg
to mam właśnie na oku dla mojej suczy :cool3: czarne w indiańskie wzorki :razz:

To moze gonia sie zdecyduje na te drugie? Dylemat! :placz:

Posted

Pani sprzedajaca nam szeleczki okazala sie bardzo wyrozumiala i ewentualnie wymieni nam szeleczki. Pozostalo tylko przelac pieniazki i Azulka bedzie laseczka :cool3:

Posted

Ja sie na szelkach kupowaniu nie znam raz kupiłam na oko dla Erci bo sie obrozy dusi no i akurat wzielam najlepsze jakie mogly byc dla niej bo szyji nie dotykaja;). Juz sie nie moge doczekac zdjeci gdzie Aza bedzie paradowac w nowych szeleczkach:cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Pani sprzedajaca nam szeleczki okazala sie bardzo wyrozumiala i ewentualnie wymieni nam szeleczki. Pozostalo tylko przelac pieniazki i Azulka bedzie laseczka :cool3:
;)jakich by Azulka nie ubrała to i tak będzie laseczka

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja sie na szelkach kupowaniu nie znam raz kupiłam na oko dla Erci bo sie obrozy dusi no i akurat wzielam najlepsze jakie mogly byc dla niej bo szyji nie dotykaja;). Juz sie nie moge doczekac zdjeci gdzie Aza bedzie paradowac w nowych szeleczkach:cool3:

:evil_lol: Azulka na szczeście chyba sie niczego nie spodziewa, chociaz Jej nie odpowiadało (jest niecierpliwa, ma to po Panci :diabloti:) jak kilka razy Ją mierzyłam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gabryjella napisał(a):
No no ja też czekam na opinie, bo my też przymierzamy się do zakupu szelek dla Romy, najpierw miała być Rogz, ale teraz zastanawiam się nad czymś w takim fasonie jak te czerwone

Opinię obiecuję, jak tylko przetestuję z Aza te szeleczki. Oby tylko dobrze się prowadziło sunię na smyczy. Najwyżej się wymieni, tylko będe musiała się bawić w wysyłki. :shake:

Alicjarydzewska napisał(a):
;)jakich by Azulka nie ubrała to i tak będzie laseczka

Azulka kazała przekazać buziaczka dla Cioci Ali za miłe słowa. :buzi:

Oj, ja juz sie postaram o zdjęcia, bo przecież Azula bedzie miala nowe "ubranko". :D Jutro bedzie zrobiony przelew możliwe, ze przez bank (jak poproszę brata :p) albo przez pocztę. Wolałabym jednak przez bank, bo byłoby szybciej i zaoszczedze te 2,50. :evil_lol: Tylko czy bart sie zgodzi... :roll: I zdjęcia będa tak pod koniec tygodnia, bo nie mam apratu, brata z aparatem tez nie mam, bo wyjechał. ;-) Muszę Azorkę wyposażyć w różne sprzęty (np. jeszcze kaganiec), bo szykują nam się ciekawe wakacje... :multi: :multi:

Posted

Dzien dobry! :krolik:
[quote name='Alicjarydzewska']
:razz:Edziu ...dlaczego cioci Alicji języczek pokazujesz :p
To taki chwyt, Edziu chciał żeby Ciocia Ala zobaczyła, ze to specjalnie dla Niej. :cool3:

Byłam dzisiaj na poczcie, przelałam pieniązki, pod koniec tygodnia szeleczki powinny być już u nas. :p Na zdjęcia będzie niestety trzeba poczekać do niedzieli - poniedziałku, poniewaz wiadomo, ze ja aparatu nie mam, a czwartek i piątek niestety mam zajęte. :( Brat wraca w niedzielę, więc gonia go trochę pomęczy o fotki... :cool3: