g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 KaRa_TC napisał(a):Haha pociesyzlas mnie ta wiadomoscia:lol: Siebie przede wszystkim tez staram się pocieszać... Oczywiscie te 83 dni to z niedzielkami, sobotami i świętami, a bez nich to jakies 65 dni (13 tygodni) . :p Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Daisunia napisał(a):poprosze NoWe Fotki Azy :lol: A ja poprosze kliknac na jedną stronę wcześniej! :eviltong: ;) Quote
Magda Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czesc Gonia!! Dopiero teraz do ciebie wpadlam i musze powiedziec, ze sliczne fotki wstawilas:loveu: Papuzki przecudne i Edward, a Aza:evil_lol::evil_lol: w tym pudelku. Czekam na wiecej, bo skromniutko........ Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Magda_Miki napisał(a):czesc Gonia!! Dopiero teraz do ciebie wpadlam i musze powiedziec, ze sliczne fotki wstawilas:loveu: Papuzki przecudne i Edward, a Aza:evil_lol::evil_lol: w tym pudelku. Czekam na wiecej, bo skromniutko........ Hej Madziu!! :multi: A gdzie Ciebie wywiało na cały tydzien? :shake: Fotek na razie nie będzie, bo aparaciku gonia nie ma, ani tez zadnych zdjec... :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Nowe zdjęcie Edka ;-) Widać na nim jak kocisko ma przetarty pycholek. :( Quote
Koma Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oczywiscie te 83 dni to z niedzielkami, sobotami i świętami, a bez nich to jakies 65 dni (13 tygodni) . :p :multi: :multi: :multi: oj Gonia to mi już poprawiłaś humor na dzisiaj :lol: Quote
KaRa_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Nowe zdjęcie Edka ;-) Widać na nim jak kocisko ma przetarty pycholek. :( Dam buziaka to sie zagoi:buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dam buziaka to sie zagoi:buzi: Edziu dziekuje i rowniez przekazuje :buzi: [quote name='Gabryjella']A co się Edziowi stało w nochalka:shake: Ktoś mu przetarł nosecek... :-( Dziekuje za odwiedzinki Kochane Cioteczki! :multi: Uwaga! Quiz! Co to jest? :cool3: Quote
Teklunia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Edziu dziekuje i rowniez przekazuje :buzi: Ktoś mu przetarł nosecek... :-( Dziekuje za odwiedzinki Kochane Cioteczki! :multi: Uwaga! Quiz! Co to jest? :cool3: koci jezorek siegajacy po kawalek jakiegos kitikata :p Quote
KaRa_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Edziu dziekuje i rowniez przekazuje :buzi: Ktoś mu przetarł nosecek... :-( Dziekuje za odwiedzinki Kochane Cioteczki! :multi: Uwaga! Quiz! Co to jest? :cool3: Fuuu, że on takim apetetyem to bierze:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='KaRa_TC']Fuuu, że on takim apetetyem to bierze:roll: Ojej, to nie moja wina, ze to schroniskowiec, ktory od malca żarł takie jedzenie. Edek jest bardzo wybredny w jedzeniu, choć podkreślam, że nie zawsze to je. Poza tym to nie jest żaden whiskas tylko saszetki Royala. Quote
KaRa_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Dobrze, ze myje lapki po obiadku:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dobrze, ze myje lapki po obiadku:cool3: Fakt, tylko szkoda, ze nie przed. :evil_lol: Czyszczenia ciąg dalszy ;-) Tajemniczy :cool3: Quote
justynia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć g_o_n_i_a !!!!! Wreszcie wytropiłam Twoją galerię, oj, przepraszam- Twoją, Łaciatki, Edzia i papużek :lol: Śliczny masz zwierzyniec, one się nie pozjadają nawzajem :evil_lol:? Mam zaległości, jeszcze nie przeczytałam wszystkich pościków, ale lekturka bardzo przyjemna;) Pozdrawiam na dobranoc!!! Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć goniu i EDZIULKU :loveu: śliczne foteczki :multi: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Tajemniczy :cool3: pieknosci :loveu: ma takie kocie, leniwo-wyniosle spojrzenie :D Quote
Magda Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Czesc Gonia i Edzio co je Kitkata i myje lapki po obiedzie:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Daga, Justynia, Ala, Kasia, Beatka, Madzia, Daisunia, Gabrysia - dziękuję za odwiedznki :multi: :multi: Całuski od Edwarda... :cool3: Ed pożerający własną łapkę. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Gabryjella napisał(a):A gdzie fotecki Azy:cool3: ? Justyna na jutro obiecała mi zaległe fotki z spacerku Azy z Fabianem, więc... :cool3: :cool3: Quote
KaRa_ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Co za uwodzicielski wzrok:evil_lol: Aż ma się Edka ochote schrupac:evil_lol: Quote
Recommended Posts