Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej Moniś! :buzi:
No to dalsza część Edka :evil_lol:
Troche niewyraźne, bo sie ruszał :cool3:

A poza tym, to jakąś "miłą osobę" mamy w sąsiedztwie... :-(
Edek wyszedł jak zwykle po południo na podworko, wrocil po pewnym czasie, ale... Ma pycholek (zaraz pod noskiem) taki przetarty aż do rany (całkiem łyso no różowej, podrażnionej skórki), jakby go ktoś chwycił i pyszczkiem przejechał po betonie... :-( Bidulek cały czas liże mordzie. :-(

Goniu, a nie wsadził on tego pyszczunia gdzieś sam? ;) Bo on to chyba taki rozrabiaka , co? Bardzo mi się podoba i przesyłam mu mnóstwo buziaczków!:buzi::buzi: I będę tu zaglądać :eviltong:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Goniu, a nie wsadził on tego pyszczunia gdzieś sam? ;) Bo on to chyba taki rozrabiaka , co? Bardzo mi się podoba i przesyłam mu mnóstwo buziaczków!:buzi::buzi: I będę tu zaglądać :eviltong:
Małgosiu, wątpie. Nie mam pojecie gdzie moglby wsadzil lepek, zeby sobie tak "objechac" pychol. A mamy tutaj "życzliwych" sąsiadów, którzy są zdolni do czegoś takiego... :(
Cieszę się, ze będziesz nas odwiedziac. :multi:

Kara, Ala, Teklunia, Małgosia :buzi: :buzi: od Edwarda.

Posted

Dobrze, wiec wstawiam :D
Tylko nie myślcie, ze ja jej coś w łepek zrobiłam, sama się uderzyła dzien wczesniej.
W skrzyneczce po 6 kg jabłek - 100% wygoda :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jestem przecież taka słodka i malusia :haha:

:jumpie::jumpie::jumpie::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

hahahahaha
Co za agentka looooool :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzien dobry Wszystkim :krolik:
Bardzo dziękuję za tyle odwiedzin :buzi: :multi:

[quote name='KaRa_TC']Ojejku jaka ona slodziutka jest :loveu: :loveu: :loveu: a kartonik to troszke za maly :lol:
Kara, wlasnie o to chodzi - im mniejszy, tym wygodniejszy. :cool3: Szkoda tylko, ze bardzo szybko się rozwala. :shake:

[quote name='madzia18sosnowiec']no a co moze nieprawda? :mad: do skrzynki sie zmiesciła :loveu:
Prawda, prawda. Przecież to jest wieczny szczenior. :p

[quote name='Daga_i_Oskar']cześć Goniu,

ale miejsce sobie znalazła Azunia - wsam raz do jej gabarytów :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Ojej :eviltong: :eviltong: Ta Lobuziara jak wyszła z tego pudełka, to za 2 minutki znow tam siedziala i wydawala dzwieki zadowolenia.

Posted

Madzia, oj radze sobie, przecież musze. Na szczescie u nas często brama zakmnieta, a suczki w tym okresie niekłopotliwe. Dlaczego suczki? Jakies 2 tygodnie temu Gaja dostała cieczkę, wiec teraz, to juz chyba bez roznicy te kolejne tygodnie. :p

Aza w pudełku będzie później jeszcze, bo mam pare fotek, ale bardzo podobnych do siebie. ;)