Patka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 g_o_n_i_a bedzie dobrze trzymaj sie a my cierpliwe poczekamy na zapewne sliczne fotki :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Ja juz jej powiedzialam, ze sie do niej nie odzywam... Trudno się mówi, ja się poświęcam, załatwiam to i owo i co? :( Ale juz mam maly haczyk, wiem, kto mi podeśle zdjęcia Azy. Moj brat, podeslal pewnej Osobce zdjęcia Azy w pudelku, a mi ich sam osobiscie nie dal! Wiec ja tę Szanowną Osobkę poprosiłam o przesłanie zdjęc i na dniach będzie Aza Pudełkowa, potem moze beda zdjęcia od Justyny... :-) Dziękuję za cierpliwość! Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Kochani! Zgadujcie która papa to która! Gwarantowana nagroda - slodki buziak od każdej papy... Oczywiscie odbior buziaczka osobisty! :cool3: Powodzenia! :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 cześc Goniu, w takim razie piostraramy się "cierpliwie":razz: poczekać na fotki Azuni :lol: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Tak wiec ja stawiam,że ta do gory to ta Szara, a ta na dole to Zielona:cool3: Pewnie i tak zle bedzie:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 KaRa_TC napisał(a):Tak wiec ja stawiam,że ta do gory to ta Szara, a ta na dole to Zielona:cool3: Pewnie i tak zle bedzie:lol: Kara!! :sweetCyb: Brawo!! :sweetCyb:Buziaki do obioru w Rzeszowie!:Rose: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Orginalna Papa ;-) Szaruś właśnie zleciał na monitor... :D Quote
r_2005 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 g_o_n_i_a, ale super! Jak zrobiłaś te.... hmmm odlewy?;) :lol: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Kara!! :sweetCyb: Brawo!! :sweetCyb:Buziaki do obioru w Rzeszowie!:Rose: :cool3: Yupi wygralam yupi:multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 r_2005 napisał(a):g_o_n_i_a, ale super! Jak zrobiłaś te.... hmmm odlewy?;) :lol: Korzystam z dosc prostego programu IfranView ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Odrazu widac, ktora bardziej lubi jesc... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 śliczne Papuziaki ;) :pIrfanView najłatwiejszy a efekt też daje ;)ja też go stosuję szczególnie przy rameczkach :p Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):śliczne Papuziaki ;) :pIrfanView najłatwiejszy a efekt też daje ;)ja też go stosuję szczególnie przy rameczkach :p Papuzki przesylają moc buziaczkow dla Cioci Ali :angel: Widzialam, widzialam jak Ozzulka upiększasz (znaczy sie zdjęcia). :loveu: Quote
Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 czesc :) sliczna ta Twoja łaciatka i jej wspolmieszkancy :loveu: wesolo musicie miec w domu z takim licznym towarzystwem ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Teklunia napisał(a):czesc :) sliczna ta Twoja łaciatka i jej wspolmieszkancy :loveu: wesolo musicie miec w domu z takim licznym towarzystwem ;) Kasiu :buzi: Cieszę się, ze również Ty nas odwiedziłaś :multi: Quote
mmbbaj Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): GONIU, ale masz ślicznotki :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):GONIU, ale masz ślicznotki :loveu::loveu::loveu: Małgosiu, witaj w naszych progach! :multi: :multi: Quote
KaRa_ Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Obie papuzki śliczne:cool3: pewnie sa niezle gadatliwe:lol: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Papuzki przesylają moc buziaczkow dla Cioci Ali :angel: Widzialam, widzialam jak Ozzulka upiększasz (znaczy sie zdjęcia). :loveu:dajcie dziobka papagajki :p Quote
Patka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 ale piękne pauzki szcególnie Luna je pozdrawia :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 KaRa_TC napisał(a):Obie papuzki śliczne:cool3: pewnie sa niezle gadatliwe:lol: Raczej wolą skrzeczeć niż gadać... :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):dajcie dziobka papagajki :p Alu, uwierz, aż się rwą do całowania Cioci Ali :angel: Patka napisał(a):ale piękne pauzki szcególnie Luna je pozdrawia :evil_lol: Papy wcale nie bałyby się Luny, one są przyjaźnie nastawione do każdego zwierzątka. :p Kara, Ala, Patka, Daguś - dziękuję za odwiedzinki :multi: :buzi: Papy pozdrawiają! :angel: Quote
Recommended Posts