Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Ale to nie moja wina, ze ja nie mam aparatu, nauczyciele zawalają nas sprawdzianami, a nikt nie chce nam pozyczyc cyfrowki[SIZE=1]... Na pocieszenie dodam, ze mam 70 złotych uzbierane na swoja cyfrowke. Jeszcze troche, a na wkacjach bedziemy miec wlasny aparacik. :p

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Usprawiedliwiamy cie:cool3:

Kara! :modla: Dziękuję za wyrozumiałość! :buzi: Chociaz z Ciebie Dobra Dusza [SIZE=1](a nie to co inni okrutnicy! :diabloti: ). :multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Kara! :modla: Dziękuję za wyrozumiałość! :buzi: Chociaz z Ciebie Dobra Dusza [SIZE=1](a nie to co inni okrutnicy! :diabloti: ). :multi:

Bo ze mnie to dobre dziewcze jest:lol: :lol: :lol: :cool3:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Bo ze mnie to dobre dziewcze jest:lol: :lol: :lol: :cool3:

Nie wątpie w to... :cool3: :cool3:
[SIZE=4]Specjane buziaczki od mojego Azorka, ktory mi dzisiaj beszczelnie zwiał!! :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']co ten Azulek wyprawia , to nie wie ze nie wolno uciekać :shake:
Też chciałabym to wiedzieć... :placz:
Odprowadzałam ją do domku, bo chwilke była z zagrodzce i jak byłam przed drzwiami do pokoju, gdzie suczka często siedzi, to ta wykrzystała sytuację, łapą popchała jedne drzwi (od przedpokoju), drugie(garażowe) i tyle ją widziałam. Dobrze, ze jednak nie jest do konca głucha na moje komendy i dwa domy dalej przyleciała na moje setne wołanie "chodź tu!!" :shake: Wariatka :shake:
Ostatnio chyba z rok temu mi zwiała, potem sie uspokoiła... Coza pies... :shake:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
CZesc Gonia....... co ty do mnie startujesz, co??:mad::evil_lol:Obrazona.......:eviltong:

Ty jakas agresywna jestes :placz: Tylko z pałką na mnie... :placz: Mama! Boję się :placz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ty jakas agresywna jestes :placz: Tylko z pałką na mnie... :placz: Mama! Boję się :placz:

Ja agresywna? Nie....:shake::shake: Zdaje ci sie:evil_lol:

Pozdrow kropka:multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja agresywna? Nie....:shake::shake: Zdaje ci sie:evil_lol:

Pozdrow kropka:multi:

Jak nie? Przeciez groziłas, ze wybuchniesz... :-x :cool3:

Posted

[quote name='r_2005']No to nie agresywna tylko wybuchowa:lol:
No niech będzie... :cool3: :cool3:

A tutaj, bo ktos mi zarzucał, ze sobie uroiłam Gaję, jeszcze wygrzebane zdjęcie

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Tu także moj "urojony dobek" (nieco świeższe zdjęcie niz poprzednie)

Jej...... a ja nawet nie wiedzialam, ze masz dobka:oops::oops: Myslalam, ze tylko dalmatynczyka:cool3:

Posted

Kara - zgadnij czyj nosecek :cool3: :loveu:
Madziu (od Gajusi), Zabcia widziala juz Dobcie na FZ, wie że ją mam, tylko pojawiły się watpliwosci czy przypadkiem nie jest ona "urojona". :roll: Jutro poszukam zdjęc, mam jeszcze z wakacji jak oba psiaki się bawią. :loveu:
Madziu (od Mikiego), wcale sie nie dziwie, ze nie widzialas, bo ja zdjec nie dodawałam, bo byly w starym watku jeszcze. ;-)