Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę wybaczyć niedopatrzenie i że dopiero teraz odpisuję, jak ostatni raz się tu wpisałam to dogo zdechło i na żadnym kompie w domu nie można było na nie wskoczyć. :roll:
Udało mi się rozwiązać problem legowiska dla piesów :razz: Otóż bestyje ostatnie legowisko zmieliły jakiś czas temu. I miały prowizoryczne (koc etc.) albo wpychały się na łóżka, lecz ze względu na to, że moja Mam nie tolerejszyn za bardzo tego, trzeba było kłopocik rozwiązać :eviltong: Myślałam o ponownym zakupie legowiska XXXL, bo psy śpią razem, ale jak zobaczyłam ceny to dzięks... :mdleje: Kupiłam więc na Allegro materacyk do łóżeczka dziecięcego za całe 4 dyszky łącznie z przesyłką, zafoliowałam, załatwiłam starą poszwę z kołdry, brata i maszynę do szycia :diabloti: i zrobiliśmy z niej dwa "pokrowce", jak się jedna wybrudzi to sruu do pralki, a drugie nałożone na materac. Dodatkowo jeszcze kupiłam zajebiaszczy, niemalże nowy kocyk za całe 1,5 zł na odzieży używanej i gitarrrra, ciężko ich zedrzeć rano kiedy swita z tego legowiska na siq :evil_lol:
Jak mi się uda jeszcze wbić na dogo to wrzucę jakieś fotaski :p

anetta napisał(a):
Ależ dlaczego? :cool3: Bardzo ładne dziewcze z Ciebie :cool3::cool3:

Hah :oops: Ja tak nie uważam, ale co myślą inni na mój temat pozostawie im, mnie to tam wiesz... Bardziej mi chodzilo, że nie ma nam kto zdjec robić, może to i dobrze, co się będę publicznie kompromitować :eviltong:

Paulina_mickey napisał(a):
http://i26.tinypic.com/102wdux.jpg
Piękny portrecik :loveu:
I spóźnione życzonka urodzinowe!
Wszystkiego najlepszego :multi:

Dzięki za życzenia :buzi:

Posted

Gonia , moje psy od dawna mają materacyk do wyrka dziecięcego ;)
tanio i do tego bardzo wygodnie , w lumpexie kupuje poszwy na kołdry i im w to powlekam .... materac mamy ponad rok , nic się z nim nie dzieje ... prałam obicie tylko ...

Więc polecam też innym to rozwiązanie ... przerobiłam wiele psich posłań .. jednak dla dziecka są o niebo lepiej wykonane ...

Posted

Vectra napisał(a):
Gonia , moje psy od dawna mają materacyk do wyrka dziecięcego ;)
tanio i do tego bardzo wygodnie , w lumpexie kupuje poszwy na kołdry i im w to powlekam .... materac mamy ponad rok , nic się z nim nie dzieje ... prałam obicie tylko ...

Więc polecam też innym to rozwiązanie ... przerobiłam wiele psich posłań .. jednak dla dziecka są o niebo lepiej wykonane ...

Mi troche zeszlo zanim wpadlam na ten pomysl, ale i tak dobrze, ze wpadłam na to...:evil_lol:
Odkąd Fry jest u nas to w ramach rilaksu i zabawy psy razem zniszczyły dwa legowiska, zarówno z jednego, jak i potem z drugiego powyrywaly paprochy, a caly pokrowiec byl pusty, wszedzie latały kosteczki pianki z wnętrza, a i pokrowiec posłużył im do przeciagania sie - jadka na całego :eviltong: Ot takie moje niewychowane te bestie są:lol:

Ja to samo zrobilam - polazłam na odzież używaną i kupiłam i poszwę, i koc.. Obawialam sie jedynie, ze z tą poszwą mi nie wyjdzie, bo nie mialam maszyny do szycia - no ale jak człek chce to człek załatwi wsio.:multi: Całe legowisko kosztowało mnie jakies 5 dyszek:eviltong: Dwa psy zmieszczone bez problemu, moze i nawet trzeci paskud by sie zmieścil:evil_lol:

Kotkowooo napisał(a):
:new-bday::tort: :eviltong:

Witamy i dziękujemy :loveu:

Posted

Moze ktos chce kupic telefon? :diabloti:
Siemens C65 dobry stan - TALIZMAN PECHU! Sprawdz! (727417129) - Aukcje internetowe Allegro
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pączek, jestem pewna, że Tobie by się przydał prawie niuuu tel :D

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:bowsko
http://i26.tinypic.com/swvju1.jpg

Ozzulec ma do samochodu dziecięcą kołderkę w poszewce ....oczywiście made in ciucholand :evil_lol:.... legowisko psiowe w domu sie nie sprawdza ...stoi i pachnie :lol: czyli służy za pojemnik na zabawki Ozzulka :evil_lol:

:loveu:
My do samochodu to mamy tylko poszwę bądź prześcieradło co by siedzienia obłożyć, w profesjonalną matę nie zainwestowaliśmy, bo ja ubogi człek. Filon i tak się kładzie na wycieraczkę prawie że pod siedzeniem, ino Fry ciapula, to na siedzenie i kolanka się wpycha :evil_lol: Ale rzeczy made in ciochuland są zajebiaszcze :multi: Jutro jeszcze idę oblukać towar, moze wygrzebie jakiś kocyk, co by był na zmianę :p

[quote name='Paulina_mickey']http://i26.tinypic.com/swvju1.jpg

:loveu::loveu::loveu:
:razz::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Goniu , ja dla Ozzulka i siebie zresztą też sporo kupuje w ciucholandzie , zresztą nie raz trafiłam nówki firmowe nawet rzeczy w szmatexach
Mate do samochodu kupiłam za pare złotych w Lidlu , raz tylko se zaszalałam z posłaniem dla psa na necie ...owszem super jest ale Ozzy ma to w dooppie :roll::evil_lol:

• 1 month later...
  • 8 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

O mamo, ale się porobiło <lol> aż wstyd się pokazywać po roku nieobecności...

:: FiGa :: napisał(a):
Gosia Gosia Gosia Gosia.... Dawaj fotki bo im wygadam wszystko!!!!!!!!!!!!

A co takiego Im chcesz wygadać? U nas stara bida, prawie żadnych nowości... O, akwa 83 l nam przybyło :D

Posted

Figa, Skarbie, Ty nie cwaniakuj :p
Paulinko, powiedzmy, że musiało minąć trochę czasu, żebym tu wróciła. Czy na stałe to jeszcze nie wiem. Wiele spraw mi się pokomplikowało w życiu osobistym - tak, tak, mnie też dotknął "okres buntu" - po śmierci Azy w zasadzie na niczym mi nie zależało, rodzicom i samej sobie dałam sporo w kość, ale na szczęście mam to za sobą. Dlatego też zwinęłam się z całego dogoświatka, choć ostatnio często mnie to męczyło, jak i inne kwestie związane z tym, co robiłam wcześniej.
Co u nas? Stadko pozostało w zasadzie bez zmian, Ed liczy już 7,5 roku latek, Filek 5,5 roku, a Fryciula i Ogoniasty po dwa latka. :) Raczej nie planuje kolejnego zwierzaka, zwyczajnie -z braku czasu i miejsca :p. Na przełomie kwietnia/maja pojawiło się u nas akwa, najpierw małe, które szybko zakończyło swoją karierę,bo pękło, a obecnie 83l. Jeżeli ktoś pamieta, to mamy też papugi - obecny skład 3 faliste, na wakacjach jakieś nieznane nam kocisko gmerało przy kaltce i zwinęło jedną :( Z Frytą mieliśmy dwie powazniejsze akcje, ponieważ jest to wszystkożerne stworzenie, to dwa razy się podtruła. Niecały miesiac temu - pies najpierw totalnie zamroczony, z godziny na godzine stan się pogarszał, drgawki, skomlenie, gorączka, ciało całe ociężałe, nie wstawała, załatwiała się pod siebie, myśleliśmy, że już po psie... Czym się zatruła - nie wiadomo, ale nie życzę nikomu patrzeć na taką mękę psa...
Co u mnie? Prawie od roku jestem w wspaniałym związku i jestem szczęśliwa. :) W zasadzie dzięki tej Osobie zaczęło mi na nowo zależeć na tym, co się dzieje dookoła mnie. Nauczyłam się, że warto mieć marzenia, a uśmiech to klucz do sukcesu, chociaż mam swoje problemy, to we dwójkę, z wsparciem, jest o wiele łatwiej :) Maturę zdałam, chociaż szczerze, to niewiele się uczyłam. Studiuję fizjoterapię (do dnia dzisiejszego jeszcze sie nie przyzwyczaiłam, ze jestem studentką haha:diabloti:) po licencjacie planuje zrobić tytuł mgr rehabilitacji, a potem... a to już się zobaczy, taka moja mała tajemnica :)
Zdjęc niestety nie mam za wiele, powiedzmy, że musze się na nowo wdrażyc w temat.
Za to, może troche nieskromnie, ale - moje zdjęcie ze studiówki