Paulina_mickey Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 http://i26.tinypic.com/dokuav.jpg To najfajniejsze ! :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Alicja']nio a czemu by nie ;) oooo cała trójeczka :multi: http://i29.tinypic.com/2hnwff5.jpg :multi: A trojeczka taka sobie ooo :roll: piesy sie same lepiej prezentują - zmuszono mnie do zdjęcia :diabloti: [quote name='Matusz']kocha kocha :diabloti::loveu::evil_lol: :loveu::multi: [quote name='Paulina_mickey']http://i26.tinypic.com/dokuav.jpg To najfajniejsze ! :loveu::loveu::loveu: Dzięki :loveu: A tak w ogole to: 1. Fry ma gulę i dziś zaliczyliśmy wizytę u weta, nie wiadomo jeszcze co to... 2. Fry ma 2 tydzien cieczkę, a Fil kastrat od wczoraj namiętnie obdarowywuje ją "czułościami" :p 3. Prawko odebrane. Zaliczyłam wczoraj swoją pierwszą jazdę. Auto całe. Brak ofiar. :lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='g_o_n_i_a']:multi: A tak w ogole to: 1. Fry ma gulę i dziś zaliczyliśmy wizytę u weta, nie wiadomo jeszcze co to... 2. Fry ma 2 tydzien cieczkę, a Fil kastrat od wczoraj namiętnie obdarowywuje ją "czułościami" :p 3. Prawko odebrane. Zaliczyłam wczoraj swoją pierwszą jazdę. Auto całe. Brak ofiar. :lol: Ta część zdania jest najlepsza :mdleje: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ta część zdania jest najlepsza :mdleje: :evil_lol: Chyba nie jestem takim tragicznym kierowcą:eviltong:, skoro zdałam za pierwszym razem, tylko przyzwyczaiłam się już do tego pytania - czy były ofiary ? (od początku znajomi i rodzina pytali jak zaczęła się moja przygoda z samochodem jeszcze w eLce) :D Więc z góry uprzedzam. :diabloti: Ja grzeczniutka, kochana gonia... Nawet dozwolonej prędkości nie przekraczam :loveu: Normalnie sweet :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Parów :loveu: Mówisz żem ja lesba? :hmmmm: A mam Ci udowodnić tu publicznie, że nie? :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 "Pączek" napisał(a):Parów :loveu: Parów :x Aż go na dniach zważę, co by Ci udowodnić, że się robi sflaczały :diabloti: "Pączek" napisał(a): Mówisz żem ja lesba? :hmmmm: A mam Ci udowodnić tu publicznie, że nie? :roflt: :knuje: a udowodnij! Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Kamila, dzięki wielkie za wstawienie fot Kropki :loveu: [quote name='Anusia&Saba']Nie mogę się napatrzeć ;) Nie dziwię się, w końcu zdjęcia z perfekcyjnej ręki fotografa :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 g_o_n_i_a napisał(a):Parów :x Aż go na dniach zważę, co by Ci udowodnić, że się robi sflaczały :diabloti: :knuje: a udowodnij! I? :razz: :crazyeye: Chcesz się tak kompromitować publicznie? :diabloti: Kamila - cudowne zdjęcia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 :: FiGa :: napisał(a):I? :razz: :crazyeye: Chcesz się tak kompromitować publicznie? :diabloti: Do weta musze najpierw isc :razz: :placz:Spierniczaj :roll: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 g_o_n_i_a napisał(a):Do weta musze najpierw isc :razz: :placz:Spierniczaj :roll:Wagi w domu dziecię nie posiadasz? :shake: :turn-l: Buhahahaha :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Wagi w domu dziecię nie posiadasz? :shake: :turn-l: Buhahahaha :roflt: Mam taką, że musiałabym wziąć piesa na łapy, bo sam na wagę się nie zmieści:diabloti: szkoda, że nie mam beagle'a wielkości yorczka :-(:eviltong: no i jego zważenie łączy się i z moim ważeniem, a ja tego nie lubię :eviltong: jak będę mieć natchnienie to wtedy:p :diabloti: Fry ma dziś urodziny! :multi::multi::multi::loveu: Quote
anetta Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ale super foty :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Brawo Cambel. [SIZE="1"]Chyba po raz pierwszy widzę Gonię na zdjęciach :hmmmm::loveu::loveu: :cunao: Wszystkeigo najlepszego :new-bday::tort: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No to jaki to problem? Parówa na ręce i jazda :diabloti: Łaaaaaaaał, wszystkiego najnajnajleppppppszego :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jaa taka spóźniona :flaming::placz: wszystkiego najjjjjjjjjlepszego :buzi: dla mojej córeczki :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nie liczy się! Nie liczy, nie liczy :turn-l: Quote
Cambel&Megi Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 właśnie, że się liczy:obrazic:wcześniej nie miałam dostępu do ..cywilizacji. Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='anetta']Ale super foty :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Brawo Cambel. Chyba po raz pierwszy widzę Gonię na zdjęciach :hmmmm::loveu::loveu: :cunao: Wszystkeigo najlepszego :new-bday::tort: Pierwszy i ostatni :diabloti: dziękuję w imieniu Frytelli :loveu: [quote name=':: FiGa ::']No to jaki to problem? Parówa na ręce i jazda :diabloti: Łaaaaaaaał, wszystkiego najnajnajleppppppszego :loveu: Kiedy najdzie mnie natchnienieeee..... :p Graciass :cool1: [quote name='Cambel&Megi']jaa taka spóźniona :flaming::placz: wszystkiego najjjjjjjjjlepszego :buzi: dla mojej córeczki :loveu::loveu::loveu: dzieki dzieki :cool3: chociaz... moze byc, ze sie nie liczy :p bo mozna byloby sie osobiscie postarac o o o :diabloti: Quote
anetta Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ależ dlaczego? :cool3: Bardzo ładne dziewcze z Ciebie :cool3::cool3: Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 http://i26.tinypic.com/102wdux.jpg Piękny portrecik :loveu: I spóźnione życzonka urodzinowe! Wszystkiego najlepszego :multi: Quote
Recommended Posts