Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :loveu::loveu::loveu:cudeńko w każdym calu :loveu: Quote
ewatr Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 To jak szuka ten przystojniek domu czy juz nie ?:eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 o nic nie pisałam, ale jestem na bieżąco.. Serdelek boski :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:cudeńko w każdym calu :loveu: :oops::loveu: [quote name='ewatr']To jak szuka ten przystojniek domu czy juz nie ?:eviltong: Szczerze? Chyba już nie. :eviltong: [quote name='Iwona1984']o nic nie pisałam, ale jestem na bieżąco.. Serdelek boski :loveu::loveu: Dziekujemy :multi: Co by nie było, że wstawiam tylko Filona, to moja Łaciata Królewna :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):http://i31.tinypic.com/2ypcl8j.jpg To cos widzę , ze masz juz dwa takie co maja taka samą tęsknotę w oczach za smaczkiem :eviltong::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='ewatr']To cos widzę , ze masz juz dwa takie co maja taka samą tęsknotę w oczach za smaczkiem :eviltong::eviltong: Hah :grins: Jednak Filon jest mistrzem w wyłudzaniu żarcia - nie tylko smaczków. Potrafi perfidnie siąść naprzeciwko człeka i prosić do momentu aż owy człek nie przestanie jeść. :lol: Taka foczka o :razz: /przepraszam za fotaski robione z gory, ale nie uzywalam zlomka, ktory przeżył już chyba wszystko ;)/ Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :loveu:sliczne rodzeństwo ;):evil_lol: ale oczyska oba mają cudne :loveu: http://i31.tinypic.com/2ypcl8j.jpg Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:sliczne rodzeństwo ;):evil_lol: ale oczyska oba mają cudne :loveu: http://i31.tinypic.com/2ypcl8j.jpg Nieoficialnie to owszem rodzeństwo - moje Zgredki. :eviltong: Co do oficialnej wersji to trza jeszcze czekać. :cool3: Ogólnie to relacje miedzy Aza a Filonem sie niewiele zmieniły. On cały czas za nią drepta i robi to co ona. Ona go jeszcze trochę ustawia, ale robi to w dość delikatny jak na jej możliwości sposób:diabloti:. Po prostu jak jej coś nie pasi to jest 'wrrrrr' i Filoniasty od razu czai, że trza sobie iść w inną stronę. Mało jednak jest takich sytuacji. Czasem coś Krówcia popyskuje o zabawki, choć niekoniecznie są jej, to nie wolno dotykać. Ale ogolnie no problemo. Już kilka dni na siq rano czy wieczorkiem wychodzą sami. Zjeść się nie zjedzą raczej... :eviltong: Z wielka przyjemnoscia ogladam sobie popołudniami ich zapasy - jak się tłuką to tak fajnie chrumczą.:evil_lol::loveu: A no i Filon zdecydowanie pewniej czuje się w towarzystwie Azy. ;) Fotaskow niet. :shake: Quote
Matusz Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hej córasta !! :loveu::multi::loveu: cieszę się, że relacje między krówcią a filoniastym coraz lepsze :multi: a jak fotków niet, to ja proszę żeby były przy najbliższej okazji:diabloti: Quote
ewatr Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 g_o_n_i_a napisał(a): Fotaskow niet. :shake: To ja ogłaszam strajk !!!!!:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Matusz']hej córasta !! :loveu::multi::loveu: cieszę się, że relacje między krówcią a filoniastym coraz lepsze :multi: a jak fotków niet, to ja proszę żeby były przy najbliższej okazji:diabloti: Bry bry :loveu::loveu::loveu: Ja dobrej mysli jestem co do ich dalszych relacji i mam cichą nadzieję, że za jakiś czas będzie już super. ;) Swoja droga ja mam dziwną rodzinę, najpierw na moje ględzienie o drugim psie słyszałam ciągle 'nie, jak ty sobie to wyobrażasz?', a jak sie Filoniasty pojawił na tymczas to słyszalam 'Ty chyba nie chcesz go oddac?'. A przyznam, że wlaczyłam ze sobą, co by się w tej Bestyji nie zakochać i oddać go potem bez rozpaczania, no ale skoro oni sie zakochali, to ja sobie też mogłam na to pozwolić.:loveu: Fotków miało być niet, bo słonko cosik sie dzisiaj schowało, a ja mialam do dyspozycji canona brata. :-( A ja nie trawić fotasków z lampą. :shake: [quote name='ewatr']To ja ogłaszam strajk !!!!!:diabloti: Boszz... Najpierw MPK rzeszowskie:mad:, potem Poczta Polska, a teraz Mam strajkuje!! :-o Co to to nie, ja się nie zgadzam. Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Co by Mam nie strajkowała to wrzucam dwie paskudne fotki :) Zgred I Zgred II Quote
Matusz Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 anetta napisał(a)::))))))) czyli co, zostaje? ja mam nadzieję :p:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='anetta']:))))))) czyli co, zostaje? [quote name='Matusz']ja mam nadzieję :p:multi: Oficialnie to jego przyszłość u nas jeszcze jest pod znakiem zapytania, ale nieoficialnie w tajemnicy to mogę Wam powiedzieć, że tak - w przyszłym tygodniu mają przyjść identyfikatorki dla Zgredów.:multi: Może tak po prostu miało być i w końcu Filon przestanie wędrować z rąk do rąk - tak twierdzi rodzicielka. :hmmmm: Do trzech razy sztuka? :) Fakt, Filon na obcych wchodzących na nasze podwórko reaguje szczekając, ale bez żadnej agresji - chociaż z tego, co mówili właściciele tak wygląda początek jego problemu, potem dopiero będzie się rzucać i pożerać ludzi - no cóż, bywa... A ponieważ nasz Azul po bliskim spotkaniu z listonoszem (podczas którego oberwała w łeb, bo sie listonosz zestresował biegnącą w jego kierunku Azą i na wszelki wypadek wolał jej wpieprzyć) zaczęła intruzów obszczekiwac i biegać dookoła nich. Tak więc unikamy sytuacji, w których ktoś mógłby wejść na nasz teren, kiedy pies/psy są na podwórku. Dla niektórych to pewnie byłoby kłopotliwe, ale idzie się przyzwyczaić. :) Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Co by Mam nie strajkowała to wrzucam dwie paskudne fotki :) Zgred I http://i30.tinypic.com/2q9kt5e.jpg Zgred II http://i30.tinypic.com/13z5w83.jpg No widzę ze idzie z Toba negocjowac :evil_lol:;) a foty nie paskudne tylko psy sliczne :loveu::loveu: oba dwa :lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 przepraszam za tak długą nie obecność tutaj :oops: śliczny Tymczasowicz i oby nie tylko tymczasowicz :cool3::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='ewatr']No widzę ze idzie z Toba negocjowac :evil_lol:;) a foty nie paskudne tylko psy sliczne oba dwa :lol: Dla Mamci wszystko :loveu: A piesy dziekuja za mile slowa merdankiem ogonka :cool3: [quote name='Luzia&Funia']przepraszam za tak długą nie obecność tutaj śliczny Tymczasowicz i oby nie tylko tymczasowicz No troszku nas zaniedbałaś, ale liczymy na poprawę :cool3: :oops::oops: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Poprawie się na pewno obiecuję :lol!: Trzymam za słowo :diabloti: Jeszcze jedna foteczka :loveu: Cambelku graciasss :* Quote
Matusz Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://i25.tinypic.com/fmjlh3.jpg Azula daje buziaka Filoniastemu :loveu: Quote
Magdalenkl Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Trzymam za słowo :diabloti: Jeszcze jedna foteczka :loveu: Cambelku graciasss :* :diabloti: nie oni coś kombinują azulkowa szepcze mu coś do ucha :diabloti: Quote
ewatr Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Magdalenkl napisał(a)::diabloti: nie oni coś kombinują azulkowa szepcze mu coś do ucha :diabloti: Dokładnie :evil_lol: ja Cie Corcia nie chce straszyć ale oni sie juz namawiaja na Ciebie :eviltong: Quote
Recommended Posts