Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:cudeńko w każdym calu :loveu:
:oops::loveu:

[quote name='ewatr']To jak szuka ten przystojniek domu czy juz nie ?:eviltong:
Szczerze? Chyba już nie. :eviltong:

[quote name='Iwona1984']o nic nie pisałam, ale jestem na bieżąco.. Serdelek boski :loveu::loveu:
Dziekujemy :multi:

Co by nie było, że wstawiam tylko Filona, to moja Łaciata Królewna :loveu::loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
http://i31.tinypic.com/2ypcl8j.jpg

To cos widzę , ze masz juz dwa takie co maja taka samą tęsknotę w oczach za smaczkiem :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='ewatr']To cos widzę , ze masz juz dwa takie co maja taka samą tęsknotę w oczach za smaczkiem :eviltong::eviltong:
Hah :grins: Jednak Filon jest mistrzem w wyłudzaniu żarcia - nie tylko smaczków. Potrafi perfidnie siąść naprzeciwko człeka i prosić do momentu aż owy człek nie przestanie jeść. :lol: Taka foczka o :razz:

/przepraszam za fotaski robione z gory, ale nie uzywalam zlomka, ktory przeżył już chyba wszystko ;)/

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:sliczne rodzeństwo ;):evil_lol:

ale oczyska oba mają cudne :loveu:
http://i31.tinypic.com/2ypcl8j.jpg
Nieoficialnie to owszem rodzeństwo - moje Zgredki. :eviltong: Co do oficialnej wersji to trza jeszcze czekać. :cool3:

Ogólnie to relacje miedzy Aza a Filonem sie niewiele zmieniły. On cały czas za nią drepta i robi to co ona. Ona go jeszcze trochę ustawia, ale robi to w dość delikatny jak na jej możliwości sposób:diabloti:. Po prostu jak jej coś nie pasi to jest 'wrrrrr' i Filoniasty od razu czai, że trza sobie iść w inną stronę. Mało jednak jest takich sytuacji. Czasem coś Krówcia popyskuje o zabawki, choć niekoniecznie są jej, to nie wolno dotykać. Ale ogolnie no problemo. Już kilka dni na siq rano czy wieczorkiem wychodzą sami. Zjeść się nie zjedzą raczej... :eviltong: Z wielka przyjemnoscia ogladam sobie popołudniami ich zapasy - jak się tłuką to tak fajnie chrumczą.:evil_lol::loveu: A no i Filon zdecydowanie pewniej czuje się w towarzystwie Azy. ;)

Fotaskow niet. :shake:

Posted

hej córasta !! :loveu::multi::loveu:

cieszę się, że relacje między krówcią a filoniastym coraz lepsze :multi:

a jak fotków niet, to ja proszę żeby były przy najbliższej okazji:diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']hej córasta !! :loveu::multi::loveu:

cieszę się, że relacje między krówcią a filoniastym coraz lepsze :multi:

a jak fotków niet, to ja proszę żeby były przy najbliższej okazji:diabloti:
Bry bry :loveu::loveu::loveu:
Ja dobrej mysli jestem co do ich dalszych relacji i mam cichą nadzieję, że za jakiś czas będzie już super. ;) Swoja droga ja mam dziwną rodzinę, najpierw na moje ględzienie o drugim psie słyszałam ciągle 'nie, jak ty sobie to wyobrażasz?', a jak sie Filoniasty pojawił na tymczas to słyszalam 'Ty chyba nie chcesz go oddac?'. A przyznam, że wlaczyłam ze sobą, co by się w tej Bestyji nie zakochać i oddać go potem bez rozpaczania, no ale skoro oni sie zakochali, to ja sobie też mogłam na to pozwolić.:loveu:
Fotków miało być niet, bo słonko cosik sie dzisiaj schowało, a ja mialam do dyspozycji canona brata. :-( A ja nie trawić fotasków z lampą. :shake:

[quote name='ewatr']To ja ogłaszam strajk !!!!!:diabloti:
Boszz... Najpierw MPK rzeszowskie:mad:, potem Poczta Polska, a teraz Mam strajkuje!! :-o Co to to nie, ja się nie zgadzam.

Posted

[quote name='anetta']:)))))))
czyli co, zostaje?

[quote name='Matusz']ja mam nadzieję :p:multi:
Oficialnie to jego przyszłość u nas jeszcze jest pod znakiem zapytania, ale nieoficialnie w tajemnicy to mogę Wam powiedzieć, że tak - w przyszłym tygodniu mają przyjść identyfikatorki dla Zgredów.:multi: Może tak po prostu miało być i w końcu Filon przestanie wędrować z rąk do rąk - tak twierdzi rodzicielka. :hmmmm: Do trzech razy sztuka? :)
Fakt, Filon na obcych wchodzących na nasze podwórko reaguje szczekając, ale bez żadnej agresji - chociaż z tego, co mówili właściciele tak wygląda początek jego problemu, potem dopiero będzie się rzucać i pożerać ludzi - no cóż, bywa... A ponieważ nasz Azul po bliskim spotkaniu z listonoszem (podczas którego oberwała w łeb, bo sie listonosz zestresował biegnącą w jego kierunku Azą i na wszelki wypadek wolał jej wpieprzyć) zaczęła intruzów obszczekiwac i biegać dookoła nich. Tak więc unikamy sytuacji, w których ktoś mógłby wejść na nasz teren, kiedy pies/psy są na podwórku. Dla niektórych to pewnie byłoby kłopotliwe, ale idzie się przyzwyczaić. :)

Posted

[quote name='ewatr']No widzę ze idzie z Toba negocjowac :evil_lol:;) a foty nie paskudne tylko psy sliczne oba dwa :lol:
Dla Mamci wszystko :loveu:
A piesy dziekuja za mile slowa merdankiem ogonka :cool3:

[quote name='Luzia&Funia']przepraszam za tak długą nie obecność tutaj

śliczny Tymczasowicz i oby nie tylko tymczasowicz
No troszku nas zaniedbałaś, ale liczymy na poprawę :cool3:
:oops::oops:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Trzymam za słowo :diabloti:

Jeszcze jedna foteczka :loveu:

Cambelku graciasss :*

:diabloti: nie oni coś kombinują azulkowa szepcze mu coś do ucha :diabloti:

Posted

Magdalenkl napisał(a):
:diabloti: nie oni coś kombinują azulkowa szepcze mu coś do ucha :diabloti:

Dokładnie :evil_lol: ja Cie Corcia nie chce straszyć ale oni sie juz namawiaja na Ciebie :eviltong: