Paulina_mickey Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ewatr napisał(a):Gosia ma problem z internetem i narazie nie moze pisac na dogo :shake: ale mysle ze jak juz bedzie mogła to nadrobi relacje :lol:tak myslałam, że to nie z jej winy, bo to do Goni nie podobne przecie :diabloti::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie, a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, i kiedy śnieg spadnie latem, nawet kiedy niebo zmiesza się z ziemią nic nas nie rozdzieli... http://pl.youtube.com/watch?v=anmK6uiHObU 100 lat Azulka! :kiss_2::loveu::loveu: Quote
Magdalenkl Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Najpiekniejszy wiersz jaki widzialam :placz: :cunao:100 LAT azulkowa :cunao: :drink1::laola::drink1: Quote
Cambel&Megi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Byłam pewna, że to jutro.......:oops: Wszystkiego NAAAJlepszego - psiego Kropeczko :buzi: Quote
psiulka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wszystkiego najlepszego Azulko! :buzi: Życzę Ci szczególnie dłuuuuugiego życia u boku swojej rodzinki! :calus: Quote
Luzia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Spóźnione ale bardzo szczere życzenia wszystkiego naj naj naj lepszego :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :new-bday: Zdrówka, wszystkiego najlepszego Króweczko :tort: Quote
drzalka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 spużnine najnajnaj najzyczenia :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Magdalenkl']Najpiekniejszy wiersz jaki widzialam :placz: :cunao:100 LAT azulkowa :cunao: :drink1::laola::drink1: [quote name='Cambel&Megi']Byłam pewna, że to jutro.......:oops: Wszystkiego NAAAJlepszego - psiego Kropeczko :buzi: [quote name='psiulka']Wszystkiego najlepszego Azulko! :buzi: Życzę Ci szczególnie dłuuuuugiego życia u boku swojej rodzinki! :calus: [quote name='Matusz']wszystkiego naj Azzulko !!! :multi::loveu::multi: [quote name='ewatr']Azunia wielkie 100 lat:multi: 100 lat :multi: [quote name='ewelinabuck']wszystkiego naj naj:multi: [quote name='Luzia&Funia']Spóźnione ale bardzo szczere życzenia wszystkiego naj naj naj lepszego :loveu::loveu: [quote name='anetta']:new-bday: Zdrówka, wszystkiego najlepszego Króweczko :tort: [quote name='drzalka']spużnine najnajnaj najzyczenia :eviltong::eviltong::loveu::loveu::multi::multi: :Rose: :Rose:Azusiek dziekuje za życzonka :loveu::loveu: Quote
psiulka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://i26.tinypic.com/35n25h1.jpg - Jakie fałdki :loveu: Tylko wymiziać :loveu: Kiedy jakiś szpacerek? :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='psiulka']Jak minęły urodzinki? :) Aza dostała zapas smaczków i jakoś tak wyszło, że nic więcej jej nie kupiłam, aczkolwiek nadrobię - gustownym skórzanym kagancem :diabloti: jak tylko nadarzy się okazja. Oczywiscie standardowo wieczorny spacerek, bo przez brat internetu weszło nam w nawyk wychodzienie z domu przed 6 i wracanie po 8. No cóż, zdecydowanie wolimy zachody słonka na świeżym powietrzu. :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='psiulka']http://i26.tinypic.com/35n25h1.jpg - Jakie fałdki :loveu: Tylko wymiziać :loveu: Kiedy jakiś szpacerek? :lol: Fałdki uch :evil_lol: Spacerro to i owszem, tylko nie wiem gdzie - na tych łąkach koło mnie, to teraz sarny są :-o i nijak Azę nie mogę spuścić :niewiem: Quote
psiulka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Aza dostała zapas smaczków i jakoś tak wyszło, że nic więcej jej nie kupiłam, aczkolwiek nadrobię - gustownym skórzanym kagancem :diabloti: jak tylko nadarzy się okazja. Oczywiscie standardowo wieczorny spacerek, bo przez brat internetu weszło nam w nawyk wychodzienie z domu przed 6 i wracanie po 8. No cóż, zdecydowanie wolimy zachody słonka na świeżym powietrzu. :lol: A po coż Azulce kaganiec? :niewiem: [quote name='g_o_n_i_a']Fałdki uch :evil_lol: Spacerro to i owszem, tylko nie wiem gdzie - na tych łąkach koło mnie, to teraz sarny są :-o i nijak Azę nie mogę spuścić :niewiem: Może tam gdzie był pierwszy spacer dogo? Tam na Wilkowyji. Miejsce nazwane przez moją koleżankę Słowacją :evil_lol: Ale tam chyba też są sarny... Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='psiulka']A po coż Azulce kaganiec? :niewiem: Ten co ma jest za mały, zresztą on nawet nie jest Azy. :oops: Przyda jej się nowy, wygodny, który nie będzie jej się źle kojarzył. Będę się starać ją nauczyć, że w kagancu można spokojnie przejść spacerek, myślę, że w niektórych sytuacjach może się to nam przydać. ;) W dalszych planach mam szeleczki od Hifki, bo Azula jakaś taka wybredna się zrobiła i np. nie chce chodzić w szelkach od Taks. :-o [quote name='psiulka'] Może tam gdzie był pierwszy spacer dogo? Tam na Wilkowyji. Miejsce nazwane przez moją koleżankę Słowacją :evil_lol: Ale tam chyba też są sarny... Słowacja? ;> Tam też są sarny. :niewiem: Jeszcze jest spoko jak uda mi się sarnę wypatrzeć zanim Aza się zorientuje. Ale gorzej jak sarna nagle wyskoczy z chaszczy. :evil_lol: Quote
psiulka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Z wiekiem psy robią się coraz bardziej wybredne :cool: Znam to. Jesteś na GG? Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='psiulka']Z wiekiem psy robią się coraz bardziej wybredne :cool: Znam to. Jesteś na GG? :-o To ja sie boje co będzie za kolejne 4 lata albo więcej :eviltong: Gadu mi nie działa :roll: A pisałaś coś? Prawie jak zdjęcie :evil_lol: tak to jest jak ktoś się zabiera za coś, co nie powinien :D Quote
psiulka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Pisałam, pisałam :) Zdjęcie ładne, ale horyzoncik krzywy :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='psiulka']Pisałam, pisałam :) Zdjęcie ładne, ale horyzoncik krzywy :evil_lol: Ta ładne :shake: 90% moich zdjęc jeżeli w ogole wyjdą to raczej z przypadku. A horyzont krzywy bo to na rzeszów był horyzont :diabloti: Quote
psiulka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Ta ładne :shake: 90% moich zdjęc jeżeli w ogole wyjdą to raczej z przypadku. A horyzont krzywy bo to na rzeszów był horyzont :diabloti: Że niby Rzeszów krzywy? :evil_lol: Dobranocka, ide jeszcze ukać troche :eviltong: :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='psiulka']Że niby Rzeszów krzywy? :evil_lol: Dobranocka, ide jeszcze ukać troche :eviltong: :bye: A jak, innej opcji nie widzę. :diabloti: Branocka ja też już spadejszyn :bye::bye::bye: :buzi: Quote
Recommended Posts