Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

ewatr napisał(a):
Gosia ma problem z internetem i narazie nie moze pisac na dogo :shake:

ale mysle ze jak juz bedzie mogła to nadrobi relacje :lol:
tak myslałam, że to nie z jej winy, bo to do Goni nie podobne przecie :diabloti::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magdalenkl']Najpiekniejszy wiersz jaki widzialam :placz:

:cunao:100 LAT azulkowa :cunao:

:drink1::laola::drink1:

[quote name='Cambel&Megi']Byłam pewna, że to jutro.......:oops:

Wszystkiego NAAAJlepszego - psiego Kropeczko :buzi:

[quote name='psiulka']Wszystkiego najlepszego Azulko! :buzi: Życzę Ci szczególnie dłuuuuugiego życia u boku swojej rodzinki! :calus:

[quote name='Matusz']wszystkiego naj Azzulko !!! :multi::loveu::multi:

[quote name='ewatr']Azunia wielkie 100 lat:multi: 100 lat :multi:

[quote name='ewelinabuck']wszystkiego naj naj:multi:

[quote name='Luzia&Funia']Spóźnione ale bardzo szczere życzenia wszystkiego naj naj naj lepszego :loveu::loveu:

[quote name='anetta']:new-bday:
Zdrówka, wszystkiego najlepszego Króweczko :tort:

[quote name='drzalka']spużnine najnajnaj najzyczenia :eviltong::eviltong::loveu::loveu::multi::multi:

:Rose: :Rose:Azusiek dziekuje za życzonka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='psiulka']Jak minęły urodzinki? :)
Aza dostała zapas smaczków i jakoś tak wyszło, że nic więcej jej nie kupiłam, aczkolwiek nadrobię - gustownym skórzanym kagancem :diabloti: jak tylko nadarzy się okazja.
Oczywiscie standardowo wieczorny spacerek, bo przez brat internetu weszło nam w nawyk wychodzienie z domu przed 6 i wracanie po 8. No cóż, zdecydowanie wolimy zachody słonka na świeżym powietrzu. :lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Aza dostała zapas smaczków i jakoś tak wyszło, że nic więcej jej nie kupiłam, aczkolwiek nadrobię - gustownym skórzanym kagancem :diabloti: jak tylko nadarzy się okazja.
Oczywiscie standardowo wieczorny spacerek, bo przez brat internetu weszło nam w nawyk wychodzienie z domu przed 6 i wracanie po 8. No cóż, zdecydowanie wolimy zachody słonka na świeżym powietrzu. :lol:

A po coż Azulce kaganiec? :niewiem:

[quote name='g_o_n_i_a']Fałdki uch :evil_lol:
Spacerro to i owszem, tylko nie wiem gdzie - na tych łąkach koło mnie, to teraz sarny są :-o i nijak Azę nie mogę spuścić :niewiem:

Może tam gdzie był pierwszy spacer dogo? Tam na Wilkowyji. Miejsce nazwane przez moją koleżankę Słowacją :evil_lol: Ale tam chyba też są sarny...

Posted

[quote name='psiulka']A po coż Azulce kaganiec? :niewiem:

Ten co ma jest za mały, zresztą on nawet nie jest Azy. :oops: Przyda jej się nowy, wygodny, który nie będzie jej się źle kojarzył. Będę się starać ją nauczyć, że w kagancu można spokojnie przejść spacerek, myślę, że w niektórych sytuacjach może się to nam przydać. ;) W dalszych planach mam szeleczki od Hifki, bo Azula jakaś taka wybredna się zrobiła i np. nie chce chodzić w szelkach od Taks. :-o
[quote name='psiulka']
Może tam gdzie był pierwszy spacer dogo? Tam na Wilkowyji. Miejsce nazwane przez moją koleżankę Słowacją :evil_lol: Ale tam chyba też są sarny...
Słowacja? ;>
Tam też są sarny. :niewiem: Jeszcze jest spoko jak uda mi się sarnę wypatrzeć zanim Aza się zorientuje. Ale gorzej jak sarna nagle wyskoczy z chaszczy. :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Z wiekiem psy robią się coraz bardziej wybredne :cool: Znam to.

Jesteś na GG?
:-o
To ja sie boje co będzie za kolejne 4 lata albo więcej :eviltong:

Gadu mi nie działa :roll: A pisałaś coś?

Prawie jak zdjęcie :evil_lol: tak to jest jak ktoś się zabiera za coś, co nie powinien :D

Posted

[quote name='psiulka']Pisałam, pisałam :)

Zdjęcie ładne, ale horyzoncik krzywy :evil_lol:
Ta ładne :shake: 90% moich zdjęc jeżeli w ogole wyjdą to raczej z przypadku. A horyzont krzywy bo to na rzeszów był horyzont :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ta ładne :shake: 90% moich zdjęc jeżeli w ogole wyjdą to raczej z przypadku. A horyzont krzywy bo to na rzeszów był horyzont :diabloti:

Że niby Rzeszów krzywy? :evil_lol: Dobranocka, ide jeszcze ukać troche :eviltong: :bye:

Posted

[quote name='psiulka']Że niby Rzeszów krzywy? :evil_lol: Dobranocka, ide jeszcze ukać troche :eviltong: :bye:
A jak, innej opcji nie widzę. :diabloti:
Branocka ja też już spadejszyn :bye::bye::bye: :buzi: