basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 aaaaaaaa.. jakie cudnościoweeeee!! :multi: :loveu: http://i28.tinypic.com/bij6t4.jpg co to za maluszek?:) jakiś bliski kolega króweczki?:) pozdrawiamy serdecznie po przerwie:) Quote
Paulina_mickey Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 heeejo gonia:D dawno mnie tu nie było :oops: ale widze, że Ciebie też:mad::eviltong: Quote
ewatr Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Paulina_mickey napisał(a): ale widze, że Ciebie też:mad::eviltong: Masz racje trzeba jej wlać ;) to moze sie pokarze na własnym watku :eviltong: Quote
Luzia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam się po przerwie :oops: Pozdrawiam z Fuńcią :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Cześć Kochani :buzi: Bardzo dziękujemy za pamięć o nas. Nie było nas tylko dwa tygodnie, nie ma co stresować hihi ;-) U nas nic ciekawego, nie było okazji robić dużo zdjęc, bo nadal nie znalazła się karta 265mb do Felusia i dupa. No ale ma się jeszcze 16-tkę, więc w ostateczności 30 zdjęć można zrobić. ;-) Mam dzisiejsze zdjęcia papużek, jestem ciekawa czy zauważycie coś innego niż zwykle :D Na początek samczyk, urodzony model :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Czerwonooki potwór :D Samczyk z czerwonooką :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Mala Kurczak wielkanocny :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Mala sie nudzila :D Z gory dziękujemy za odwiedzinki ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 anetta napisał(a):Super są :) :hmmmm: Zółta jest nowa? Graciass :loveu: Zgadza się, bratu coś ostatnio odwaliło i gadał caly czas o 3 papudze, a że nie mieliśmy od kogo wziaść z domowych warunków to przywiozł to to paskudne z zoologa :P Problem w tym, że żółta to samiczka, a samczyk jest straaaasznie nią zachwycony. No i Mala poszla zupelnie na bok :shake: Wiec nie wiadomo, czy jeszcze jedna papuga u nas się nie pojawi. :lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 masz 3 papużki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Paulina_mickey napisał(a):masz 3 papużki :loveu::loveu::loveu::loveu: Moja siostra chwilę się zastanawiała, czy ta nowa to przypadkiem nie kanarek :diabloti: Quote
anetta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :sweetCyb: zgadłam :B-fly: Biedna Mała :( Trzeba jej koniecznie faceta bo się pogrąży...:roll: Stoczy się na sam dół :placz: :evil_lol: A na zachowanie pana Papugi brak słów:silly::mad: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 anetta napisał(a)::sweetCyb: zgadłam :B-fly: Biedna Mała :( Trzeba jej koniecznie faceta bo się pogrąży...:roll: Stoczy się na sam dół :placz: :evil_lol: A na zachowanie pana Papugi brak słów:silly::mad: Jeśli będzie facet, to zielony :razz: Wiesz faceci podobno tacy sa - mają słabość do blondynek :diabloti: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :multi::multi::multi:wow jakie cudne ptaszyska :loveu: witanko Gosiu :multi::loveu: Quote
psiulka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Jeśli będzie facet, to zielony :razz: Wiesz faceci podobno tacy sa - mają słabość do blondynek :diabloti: Chcesz zielonego wstręciucha? Drzącego się codziennie rano, żeby zrobić Ci na złość? Odradzam. Zielone to takie sknerusy małe, tylko by o sobie myślały :diabloti: Żółta śliczna - jak się zaaklimatyzowała? :cool3: Quote
ewelinabuck Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 sliczne szczegolnie te zachodziki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:wow jakie cudne ptaszyska :loveu: witanko Gosiu :multi::loveu: Witanko :loveu::loveu: psiulka napisał(a):Chcesz zielonego wstręciucha? Drzącego się codziennie rano, żeby zrobić Ci na złość? Odradzam. Zielone to takie sknerusy małe, tylko by o sobie myślały :diabloti: Żółta śliczna - jak się zaaklimatyzowała? :cool3: Mnie to i tak już różnicy by nie zrobiło - jeden ptak w te czy w tamtą :eviltong: Poza tym one nie są u mnie, więc ja się nie mam co przejmować. Gdyby to były nimfy to inna sprawa - byłaby jedna parka i pojawiłaby się budeczka lęgowa...:lol: Myślę, że kolor upierzenia nie ma związku z charakterem ptaka, moja Zielonka byla cudna - chociaz zielona. :eviltong: ewelinabuck napisał(a):sliczne szczegolnie te zachodziki:loveu::loveu::loveu::loveu: Graciasss :loveu: A ja znalazłam na kompie Azulkową zimową :diabloti: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dobrej nocki kochane króweczki :calus: :) Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 przyszłam tak skromnie powiedzieć, że.... chętnie zobaczyłabym kotecka :roll: :eviltong: :multi: i bry dzionek Wam mówię! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Paulina_mickey']hejo :hand::loveu: Hej :loveu: [quote name='basia2202']przyszłam tak skromnie powiedzieć, że.... chętnie zobaczyłabym kotecka :roll: :eviltong: :multi: i bry dzionek Wam mówię! :loveu: O tego kotecka? :razz: Ależ proszę bardzo :lol: Quote
Recommended Posts