Paulina_mickey Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://i29.tinypic.com/sxcc2r.jpg ta jest świetna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='limoncia']Pikne fotki :loveu::loveu::loveu: Limoncia, witanko :multi: [quote name='Paulina_mickey']http://i29.tinypic.com/sxcc2r.jpg ta jest świetna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Graciass :multi: [quote name='Meritt']Witam :) Piekne fotki :loveu: Dziękujemy :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Patrze na zdjęcia z poprzedniej strony, hmm.. Przykładowo na to http://i30.tinypic.com/2mgjpzr.jpg, a dokładniej na łapeczkę Eda. Fotki chyba były robione w ubiegly poniedzialek, czy wtorek. :hmmmm:A w ten piątek z siostrą kapnęłysmy się, że Ed na jednej łapie od wewnątrz ma dziurę. I to w dosłownie dziurę, bo rana ma jakies 2-2,5cm długości, a glębokości... Coś 1cm z haczykiem. Wygląda na to, że się na coś nadział... Czyżby uroki wiosny? Więcej buraków-wieśniaków (tzw. facetów z motykami) pojawiło się na wsi? A może spieprzał przed kotami, których tak ostatnio przybyło w okolicy - w końcu nie zawsze trafia sie 3 kociczki w jednym gospodarstwie, do kórych stoją kolejki kocurów. :flaming: A on taki malutki i głupiutki, że jak tylko nadarzy mu się okazja to z wielkim zaiteresowaniem przygląda się kocim igraszkom. :oops:Mimo, że Ed łapencję pielęgnuje niemalże całe dnie, to nie wiem czy nie stanie na tym, że będzie trzeba zszyć łape, zobaczy się jak to będzie wyglądać na dniach. A co do samej wiosny, to może faktycznie nadchodzi, nie patrząc oczywiście, ze za miesiąc będzie ta kalendarzowa. :eviltong: Bo oprócz standardowych kocich kwików i zażartych walk kogucich (achh nie ma to jak wiejski krajobraz), to w dodatkowo u sasiadki pojawił się pieseczek. Malusienki, bialutki jak miś i wygląda na miesiąc z haczykiem. Pojawił się u nich w połowie tego tygodnia, chociaż ma już swoja budę (przy której wygląda jak pchła), to i tak woli spać na wycieraczce. Przez pierwszy dzień w ogole nie ruszał się z tej wycieraczki, a dziś proszę bardzo - poraz pierwszy podszedł do Azowej, która od kilku dni uważnie przyglądała się białej kulce zza siatki z takim zaiteresowaniem, że aż zmarszczki jej sie na czółku robiły. :lol:Aza oczywiście była zachwycona, ogon w lewo - prawo, prawo - lewo jak śmigiełko i coś mruczała pod nosem. :lol: Malutki też był zadowolony. I tak sobie z godzine siedzieli przy siatce, Azowa wpatrzona w małego jak w obrazek. Zakochała się dziewczyna:loveu::loveu:. Tak, napewno się zakochała, bo z tego przypływu miłości i dobrego humoru to poraz pierwszy w życiu rozwaliła zabawkę - kaczuszkę, którą dostała 2 lata temu na urodziny :lol: :lol: A ja mam tylko nadzieję, że małego nie chwyci jakaś choroba - bo to pies wziety gdzies z okolicy, a na wsi psów sie nie szczepi. :flaming:I nijak nie da się tego wytłumaczyć, jedynie na wściekliznę zaszczepią... No i jeszcze ta wizja, że za jakiś czas już nie będzie biegał luźno, buda gotowa, łancuch pewnie też się znajdzie... :-( Mam nadzieję, że będzie się cieszył wolnością jak najdłużej, a za 4 miesiące wakacje to i z dzieciakami będziemy zabierać go na spacerki. O ile sąsiadka się zgodzi.. A co do wiosennych zdjęc, uch... To brak, mam tylko zimowe sprzed tygodnia. :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 :o Pierwsze zdjęcie, na którym nie wyszłam jak debilos - pospolitos :evil_lol: Oprócz mnie Cambel&Megi z basenji Kiką i Drzalka Autorstwa Asiaczek, 9 luty 2008 ;-) Quote
anetta Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Gonia, gdzie on ma tą dziure?? Patrze i nic nie widze. Postaraj sie o foty tego malca :iloveyou: A Cambel to się za Kike schowała :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='anetta']Gonia, gdzie on ma tą dziure?? Patrze i nic nie widze. Postaraj sie o foty tego malca :iloveyou: A Cambel to się za Kike schowała :mad: Na tym zdjęciu nie ma, bo zdjęcia były robione na początku ubigłego tygodnia. A dziura w łapie pojawiła się pod koniec. Ale mniej wiecej tak jak zaznaczyłam na tym zdjęciu http://img116.imageshack.us/img116/7601/beztytuugo6.jpg Maluszek jest cudny, całe dnie albo gania koteczki, które są nieco większe od niego, albo gania kury.:razz: Albo też zaczepia starsza kolezanke Muchę :loveu: No i jak tylko nadarzy się okazja to z Azutkową mruczą sobie przez siatkę. :lol: A Cambel to w ogole zgupła wtedy:diabloti:, jakby mogła to ukradłaby Kikę. :diabloti: A tak w ogole to byłam dziś na kabarecia Pod Wyrwimgroszem :evil_lol: Szkoda, że moj brat akurat pojechał na ten weekend w trase i zabrał canona, bo było dobre oświetlenie do robienia zdjęc bez lampy błyskowej. :mad: Ale pocieszę się, mam auografy kabareciarzy, poszłam nawet do garderoby po nie :cool3: Quote
Matusz Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 hej w poniedziałek...:razz::razz::razz: :multi::loveu::multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Matusz']hej w poniedziałek...:razz::razz::razz: :multi::loveu::multi: Witanko :jumpie: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='anetta']A Cambel to się za Kike schowała :mad: Jest się za kogo chować :loveu: http://img225.imageshack.us/img225/9132/resizeofimg1717ph5.jpg Proszę, ja w całej mej paskudnej okazałości. [quote name='g_o_n_i_a'] A Cambel to w ogole zgupła wtedy:diabloti:, jakby mogła to ukradłaby Kikę. :diabloti: A jak! [quote name='g_o_n_i_a']http://i26.tinypic.com/r8tow1.jpg Jakie cudo :mdleje: Educhny, coś Ty zrobił z tą łapką... Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://i27.tinypic.com/16kupgj.jpg ale faaajny :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Paulina_mickey']http://i27.tinypic.com/16kupgj.jpg ale faaajny :loveu::loveu::loveu: :loveu: Małe Bzi-bzi od dzisiaj stoi na łancuchu. :angryy: Normalnie szlag mnie trafia, niby kurde miasto, a psy przy budach na sznurku :angryy::-( Quote
g_o_n_i_a Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='ewatr']Nie dziwę sie ani przez moment :shake: , ze Cie trafia ............ Ale kto to jest Bizi - bzi ? I do tego wszystkiego na łancuchu :placz: ? To jest Mały BziBzik Quote
ewatr Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']:loveu: Małe Bzi-bzi od dzisiaj stoi na łancuchu. :angryy: Normalnie szlag mnie trafia, niby kurde miasto, a psy przy budach na sznurku :angryy::-( Nie dziwę sie ani przez moment :shake: , ze Cie trafia ............ Ale kto to jest Bizi - bzi ? I do tego wszystkiego na łancuchu :placz: ? Quote
anetta Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Matko, taki szkrab na łańcuchu :placz::placz::placz: Ewtr, ten maluch to Bzibzi :placz: Cambel, od razu lepiej ;) Quote
ewatr Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To małe ktoś przywiazał do budy :crazyeye: ??? Az mi sie niedobrze robi jak takie rzeczy słucham :shake: Nie da sie jakos z tymi ludzmi pogac i ich przekonac ze zle robia ? Czy to niereformowalni jacys? Przeciez dzikusa wychowaja a nie psa a wogole to ile ta malizna ma miesiecy ? Quote
Guest Reyes Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Produkują takie małe łańcuszki czy na cięższym od niego go przypięli :roll: Nasz ty człowieku miasto... Spuszczają go czasem :-(? Quote
anetta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Oni są popier.....:placz::angryy::talker::2gunfire: Quote
Matusz Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='anetta']Oni są popier.....:placz::angryy::talker::2gunfire: gorzej !! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
psiulka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bzi bzi jest chyba jeszcze mniejszy niż na zdjęciach... :( Taki słodziak mały, szkrab... A co tam u Azulowej? Kostka dojedzona? :cool: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 No niestety, z tym ludźmi nie da się normalnie pogadać, oni wiedzą swoje i tyle. Wdawanie się z nimi w jakąkolwiek dyskusje do niczego i tak nie doprowadzi. Dla nich to niezrozumiałe jak pies w ogole może mieszkać w domu, wychodzić na spacer czy choćby być szczepiony na choroby zakaźne (na wscieklizne szczepia tylko ze wzgledu na dzieci). No bo po co mu to, on powinien stać na łańcuchu i być zadowolony, że w ogole ma bude i miche żarcia. W zeszłym roku np. sąsiadka strzeliła ogromnego focha, bo podobno nasz bezjajkowy Edek zakradł się perfidnie do jej stodoły i mordował małe kocięta. Nawet nie przypuszczałam, że mam taką bestię w domu. Co tam, że Ed boi się obcych ludzi, a koło tej stodoły w ogole nie chodzi bo dostał od nich kiedyś, za to, że przeszedł przez ich podwórko. To był napewno i tak Ed wtedy! Ona to wie i koniec dyskusji. Quote
Pimpek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cześć :D http://i28.tinypic.com/bij6t4.jpg Słodkie :loveu: Ech, co za ludzie :shake: Quote
Recommended Posts