Paulina_mickey Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Hahah :kiss_2: Fotki mówisz... :knuje: A jakie? :cool3: noo a jakie chcesz? ba mam ich prawie 400:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Paulina_mickey napisał(a):noo a jakie chcesz? ba mam ich prawie 400:eviltong: Poprose ładnie qnicki (dozie) i wyżełki (weimarskie, niemieckie i węgierskie), bo w sobote były. :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 :loveu::loveu::loveu:Azulka :loveu: Bereczek Goniu :multi::loveu: co u Edzia :razz::razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Azulka :loveu: Bereczek Goniu :multi::loveu: co u Edzia :razz::razz: Bry bry Alunia :loveu: A Edwardo czuje wiosnę, nareszcie udaje się go skutecznie wynieść na podwórko i po kilku godzinach dopiero wraca do domku. :eviltong: Mam jeszcze wczorajsze fotki Azy w zachodzącym słonku :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ale śliczna modelka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Paulina_mickey napisał(a):ale śliczna modelka :loveu::loveu::loveu::loveu: :) A ja przyszłam się pochwalić, że dostałam czwórkę z odp z matmy :multi: Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 widziałam foteczki.. widziałaaaam!! :multi::multi::multi: ależ oko tu zmrużyła ;) :evil_lol: http://i28.tinypic.com/2rpd9qa.jpg pozdrawiamy.. całujemy!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 g_o_n_i_a napisał(a)::) A ja przyszłam się pochwalić, że dostałam czwórkę z odp z matmy :multi: :loveu::loveu::loveu: to brawo u mnie 4 z matmy to był szczyt marzeń:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sliczneeeeeeeeeee cudowne zdjecia:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 basia2202 napisał(a):widziałam foteczki.. widziałaaaam!! :multi::multi::multi: ależ oko tu zmrużyła ;) :evil_lol: http://i28.tinypic.com/2rpd9qa.jpg pozdrawiamy.. całujemy!! :loveu::loveu::loveu: Zuzanki :loveu: Cieszkam, ze fotaski sie podobaja :loveu: :buzi: Paulina_mickey napisał(a)::loveu::loveu::loveu: to brawo u mnie 4 z matmy to był szczyt marzeń:eviltong: O dziwo w gim. dla mnie 4 to tez byl szczyt marzen, ledwo 3 miałam. Ale jak widac czasami cos potrafie zapamietac z lekcji :D A poza tym z matmy ostatnio dostalam z klasowki +3, zabraklo mi jedynie 0,5 pkt do 4 bosz masakra :lol: ewelinabuck napisał(a):sliczneeeeeeeeeee cudowne zdjecia:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziekujemy :evil_lol: A my dzisiaj miałysmy z Azowa odwiedzinki wescika, bidok zapomniał drogi do domu i mial 3 godzinna randke z Azą zanim nie znalazłam właściciela. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Mama mówiła, że już rano chodził u nas po podwórku, potem jak wracałam do domu szedł ulicą, a jak byłam godzine później z Azą na polku to też był - i prawie wpadł pod samochód. :shake: A zapomniał, bo jak o 17:00 wzięlam go na smycz i poszlam w okolice jego domu, a raz nawet go minęłam, to on nawet sie nie zorientował, że to jego dom. :evil_lol: Quote
ewatr Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Walentyna dla słonecznej Azulki :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='anetta']A gdzie właściciele? :mad: Dwie ulice dalej mieszkają, szkoda, że sami nie pofatygowali się, żeby psa poszukać. Pan stwierdził, że pies kiedyś wrociłby do domu. Ale cóz poradzić :niewiem: [quote name='ewatr']Walentyna dla słonecznej Azulki :loveu: O ja, jakie ślicne :loveu::loveu: My mamy takie serdusko :lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hej, tu Wasze 2 Walentynki, żona i ruda małpa :razz: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Hej, tu Wasze 2 Walentynki, żona i ruda małpa :razz: :evil_lol: Hej hej :loveu::loveu::lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 fajny weścik ;) Edziowi powiedz ze zima jeszcze będzie więc niech się nie wypuszcza ;) pozdrówka , całuski :loveu::loveu: a ja mam u Was 500 stronkę :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'] a ja mam u Was 500 stronkę :multi::multi::multi::multi::multi: A ja mam 999 :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']fajny weścik ;) Edziowi powiedz ze zima jeszcze będzie więc niech się nie wypuszcza ;) pozdrówka , całuski :loveu::loveu: a ja mam u Was 500 stronkę :multi::multi::multi::multi::multi: O nie, nie powiem, bo znowu bede codziennie kilka razy myć szybę - bo tak kotecek dopomina sie żeby go wziąść do domu, że dokładnie wypatruje kogoś, kto będzie przechodził przez klatkę schodową i potem drapie okno. A rodzicielka nie za bardzo zachwycona porysowaną szybą :eviltong: :buzi: A my niedługo będziemy miec 1000 :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Cambel&Megi napisał(a):A ja mam 999 :razz: Ja też :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Walentynkowe wydanie Edka ;-) Quote
anetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dwie ulice dalej mieszkają, szkoda, że sami nie pofatygowali się, żeby psa poszukać. Pan stwierdził, że pies kiedyś wrociłby do domu. Ale cóz poradzić Ehhh...:shake: Edzio łapeczke mi daje :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kotek śliczny:loveu::loveu::loveu: no i mamy 1000 stronke :megagrin::Rose::iloveyou::bigcool::B-fly::klacz::BIG::tort::laola: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam Edziowego kielka ;) http://i26.tinypic.com/245c02f.jpg Quote
Recommended Posts