katik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Zdjęcia paskudne, bo ja nie umiem robić zdjęc aparatem HP Nie marudź, zdjęcia super. A Bureczka cudowna i jaka olbrzymia :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 noo jak sie kicia poprawiła:loveu: p.s mam pytanie w jakim programie robisz te ramki? http://img101.imageshack.us/img101/2949/81629702ft1.jpg :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='katik']Nie marudź, zdjęcia super. A Bureczka cudowna i jaka olbrzymia :cool3: Witaj u nas Katik :multi: Nie marudzę, prawdę pisze :diabloti: Ten aparat HP wyglałam w konkursie, dla mnie to czarna magia robić nim zdjęcia, bo on w ogole nie łapie ostrość tylko trzaska foty tak o. Zdjęcia wychodzą rozmazane, prześwietlone albo mają zupełnie inne kolory niż w rzeczywisosci. :shake: Mój Fuji, choć to stary model, znacznie lepsze zdjęcia robi. A mój brat upiera się, że HP jest suuuuuuper :mad: [quote name='Paulina_mickey']noo jak sie kicia poprawiła:loveu: p.s mam pytanie w jakim programie robisz te ramki? http://img101.imageshack.us/img101/2949/81629702ft1.jpg :cool3: Burka zaczęła byc normalnie karmiona - może nawet z przesadą - gdzieś tak w jesieni, bo urodziła małe koty. :roll: A kotki teraz są praktycznie identyczne jak ona - nawet w objętości :lol: Te ramki robiłam w PhotoFiltre;) Quote
matinestka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 HELLO PRZEKOCHANA SIS!!!!!!! :*:*:*:* my tu z Mamcią spieszymy z urodzinkowymi zyczeniami :D żeby wszystko zawsze było w teczowych kolorach ( no moze nie takich jak mój siniak :eviltong:) no ...ale w takich bajecznych ciepłych i przeuroczych :) zeby siostra miala same piatki z chemi :) :eviltong: zeby została znanym profesorem habilitowanym z nagroda nobla:) duuzo pordrózowała i trzaskała lustrzanka priekrasnyje fotosy :) zeby otaczali ja zawsez sami wspaniali ludzie , zeby wsyztskie marzenia sie spełniały , smutki miotłą i łopatą przepedzac:) a przede wsyztskim zeby Siostra pamietała zawsze ze jest obok niej taka Mamcia i taka Siostra:buzi: WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!! a to specjlana karteczka od naszej Rodzinki :buzi: SIOSTRA PAMIETAJ ZE BARDZO CIę KOCHAMY !!!!!!!:buzi: MAMA EWA I MATI :buzi: Quote
ewatr Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sto lat !!!!! w wykonaniu Iwan i Delfin prosze kliknąc !;) Przyłaczam sie do życzen od Siostry : Wielu szczęsliwych dni i takiej codziennej radości życia życzy dogo mama :lol: i Armanii Quote
Matusz Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wszystkiego naj naj córuś !! :loveu::loveu: Quote
Magdalenkl Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń Quote
Cambel&Megi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja chciałam telefonicznie życzenia złożyć, ale se jajca z żonki robisz, więc tutaj dołączam się do życzeń. Mianowicie: Duuuuuuuuuuużo szczęścia, zdrowia, co byś mogła pracować na [patrz poniżej] duuuużo psów, tych, które mamy w planach, i tych, które weźmiesz spontanicznie :evil_lol: wygranej w totka, cobyś nie musiała na te psy pracować. lustrzanki. cobyś im i nie tylko zdjęcia robiła :razz: jak już Mati pisała, samych 5 z chemii :diabloti: i nie tylko ;) I spełnienia najskrytszych marzeń, tych o których wiem, i nie wiem :) Czysta 300(:eviltong:) lat!!!! :multi: :multi: :multi: To ja jeszcze wypije za Ciebie :razz: :pepsi: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wszystkiego Naj naj najlepszego z okazji urodzinek Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 O jejku!!!! :loveu: Kochani dziękuję Wam za pamięć o mnie hihi :oops::loveu::loveu::multi: [quote name='matinestka']HELLO PRZEKOCHANA SIS!!!!!!! :*:*:*:* my tu z Mamcią spieszymy z urodzinkowymi zyczeniami :D żeby wszystko zawsze było w teczowych kolorach ( no moze nie takich jak mój siniak :eviltong:) no ...ale w takich bajecznych ciepłych i przeuroczych :) zeby siostra miala same piatki z chemi :) :eviltong: zeby została znanym profesorem habilitowanym z nagroda nobla:) duuzo pordrózowała i trzaskała lustrzanka priekrasnyje fotosy :) zeby otaczali ja zawsez sami wspaniali ludzie , zeby wsyztskie marzenia sie spełniały , smutki miotłą i łopatą przepedzac:) a przede wsyztskim zeby Siostra pamietała zawsze ze jest obok niej taka Mamcia i taka Siostra:buzi: WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!! a to specjlana karteczka od naszej Rodzinki :buzi: SIOSTRA PAMIETAJ ZE BARDZO CIę KOCHAMY !!!!!!!:buzi: MAMA EWA I MATI :buzi: Sisa :buzi::buzi:Dziękujem za śliczna karteczke, tyle na nich uśmiechów ukochanych Istotek :loveu::loveu: I piękne życzonka :loveu::loveu: Smutki to koniecznie trza przepędzać miotłą, a łopatą dołki zakopywać :lol: [quote name='ewatr']Sto lat !!!!! w wykonaniu Iwan i Delfin prosze kliknąc !;) Przyłaczam sie do życzen od Siostry : Wielu szczęsliwych dni i takiej codziennej radości życia życzy dogo mama :lol: i Armanii Mami :buzi: :buzi: Dziękuję :loveu: Armaniemu prosze przekazać dziuba w nosecek :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Matusz']Wszystkiego naj naj córuś !! :loveu::loveu: Dziękujem Tatko :loveu: [quote name='Magdalenkl']Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń Dzięki:multi: [quote name='Cambel&Megi']A ja chciałam telefonicznie życzenia złożyć, ale se jajca z żonki robisz, więc tutaj dołączam się do życzeń. Mianowicie: Duuuuuuuuuuużo szczęścia, zdrowia, co byś mogła pracować na [patrz poniżej] duuuużo psów, tych, które mamy w planach, i tych, które weźmiesz spontanicznie :evil_lol: wygranej w totka, cobyś nie musiała na te psy pracować. lustrzanki. cobyś im i nie tylko zdjęcia robiła :razz: jak już Mati pisała, samych 5 z chemii :diabloti: i nie tylko ;) I spełnienia najskrytszych marzeń, tych o których wiem, i nie wiem :) Czysta 300(:eviltong:) lat!!!! :multi: :multi: :multi: To ja jeszcze wypije za Ciebie :razz: :pepsi: Żoneczka :loveu: A gdzie tam jaja robie ino chorutkam i jak tylko wrocilam do domu to padłam. Dziękuje!!!!!!!! :loveu::loveu: Mam nadzieję, że nasze plany w przyszłości zrealizujemy wspólnie i w niedługim czasie :cool3: Hihi :pepsi: [quote name='Alicja'] Wszystkiego Naj naj najlepszego z okazji urodzinek Jakie ślicne kwiatuski :loveu: Alunia dziękuję :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 A ja mam dla Was takiego kwiatuska :loveu: I jeszcze raz dziękuję za pamięć o mnie :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Gosiu! Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego. Sylwia Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 I jeszcze wirtualny torcik :lol: bo w realu to i ja nie dostałam :d Quote
Cambel&Megi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 g_o_n_i_a napisał(a): Żoneczka :loveu: A gdzie tam jaja robie ino chorutkam i jak tylko wrocilam do domu to padłam. Dziękuje!!!!!!!! :loveu::loveu: Mam nadzieję, że nasze plany w przyszłości zrealizujemy wspólnie i w niedługim czasie :cool3: Hihi :pepsi: I nawet się nie pochwaliłaś, żeś chora, jak dzwoniłam :placz: I ja mam taką nadzieję :) Ale torcik...... Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']I jeszcze wirtualny torcik :lol: bo w realu to i ja nie dostałam :d http://i30.tinypic.com/256ail4.jpg :loveu::loveu::loveu:pyszotka ;) Quote
anetta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 W Twoim dniu życzę Ci samych pięknych, mądrych chwil, dużo słońca w Twoim oknie, niech Twe serce na deszczu nie zmoknie, cudownych przyjaciół i wspaniałych dni. :BIG::new-bday: Quote
matinestka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 czy o tej porze załapałam sie chodz na okruszki tego pysznego ciacha????? :eviltong: a że łasuch ze mnie ... to cóz ja poradze:eviltong: :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ale torcik mmmmmmmmmmmniam :p Zdrowiej mam tu Gonia bo wszyscy na Ciebie czekają i ludzie i zwierzęta ;):lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name=':: FiGa ::'] Gosiu! Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego. Sylwia Dziękuję :multi: [quote name='Cambel&Megi']I nawet się nie pochwaliłaś, żeś chora, jak dzwoniłam :placz: I ja mam taką nadzieję :) Ale torcik...... Pff nie ma się czym chwalić :eviltong: Hihi :lol: [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:pyszotka ;) :multi: [quote name='anetta']W Twoim dniu życzę Ci samych pięknych, mądrych chwil, dużo słońca w Twoim oknie, niech Twe serce na deszczu nie zmoknie, cudownych przyjaciół i wspaniałych dni. :BIG::new-bday: Dziękuję :loveu: [quote name='matinestka']czy o tej porze załapałam sie chodz na okruszki tego pysznego ciacha????? :eviltong: a że łasuch ze mnie ... to cóz ja poradze:eviltong: :buzi: :bluepaw: HA na wirtualnego torta zawsze - o kazdej porze dnia i nocy ;) W koncu to wirtualny :diabloti: [quote name='ewatr']Ale torcik mmmmmmmmmmmniam :p Zdrowiej mam tu Gonia bo wszyscy na Ciebie czekają i ludzie i zwierzęta ;):lol: A gdzie tam czeka i kto? :-o Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Mam dzisiejszą, wiosenną Azulkową :D Zdjęc z międzynarodówki rzeszowskiej niet, bo do mojego aparatu nie mam karty 265mb (zaginęła w tajnych okolicznościach) tylko malutką 16mb, na ktorej miesci sie ledwo 30 zdjęc. :( A szkoda, bo fajnie było i byłoby co wspominać - piękne psy i znaczna część wystawców baaardzo miła. :) Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ffkońcu dogo działa:loveu::multi: u mnie bedą fotki z tej wystawy:eviltong: jak tylko nadrobie wszystkie zaległości;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Paulina_mickey napisał(a):ffkońcu dogo działa:loveu::multi: u mnie bedą fotki z tej wystawy:eviltong: jak tylko nadrobie wszystkie zaległości;) A idź Ty, schowaj sie :eviltong: Nie lubiem Cie :p Tak na marginiesie, co do wystawy - przy wejściu jakaś babka miała bullteriera i do kogoś powiedziała "że psów agresywnych nie ma na wystawie". Prawie bym jej uwierzyła, gdyby kilka godzin wczesniej nie miałabym "miłego" spotkania z owczarkiem niemieckim, który ot tak bez żadnego ostrzeżenia chciał mnie na "dzien dobry" ugryźć. Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Gonia już mnie nie lubi:placz::-( a ja mam dla niej fotki:placz::placz::placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Gonia już mnie nie lubi:placz::-( a ja mam dla niej fotki:placz::placz::placz::placz: Hahah :kiss_2: Fotki mówisz... :knuje: A jakie? :cool3: Quote
Recommended Posts