Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katik']Nie marudź, zdjęcia super.
A Bureczka cudowna i jaka olbrzymia :cool3:
Witaj u nas Katik :multi:
Nie marudzę, prawdę pisze :diabloti: Ten aparat HP wyglałam w konkursie, dla mnie to czarna magia robić nim zdjęcia, bo on w ogole nie łapie ostrość tylko trzaska foty tak o. Zdjęcia wychodzą rozmazane, prześwietlone albo mają zupełnie inne kolory niż w rzeczywisosci. :shake: Mój Fuji, choć to stary model, znacznie lepsze zdjęcia robi. A mój brat upiera się, że HP jest suuuuuuper :mad:

[quote name='Paulina_mickey']noo jak sie kicia poprawiła:loveu:

p.s mam pytanie w jakim programie robisz te ramki?

http://img101.imageshack.us/img101/2949/81629702ft1.jpg
:cool3:
Burka zaczęła byc normalnie karmiona - może nawet z przesadą - gdzieś tak w jesieni, bo urodziła małe koty. :roll: A kotki teraz są praktycznie identyczne jak ona - nawet w objętości :lol:
Te ramki robiłam w PhotoFiltre;)

Posted

HELLO PRZEKOCHANA SIS!!!!!!! :*:*:*:*

my tu z Mamcią spieszymy z urodzinkowymi zyczeniami :D

żeby wszystko zawsze było w teczowych kolorach ( no moze nie takich jak mój siniak :eviltong:) no ...ale w takich bajecznych ciepłych i przeuroczych :) zeby siostra miala same piatki z chemi :) :eviltong: zeby została znanym profesorem habilitowanym z nagroda nobla:) duuzo pordrózowała i trzaskała lustrzanka priekrasnyje fotosy :) zeby otaczali ja zawsez sami wspaniali ludzie , zeby wsyztskie marzenia sie spełniały , smutki miotłą i łopatą przepedzac:)

a przede wsyztskim zeby Siostra pamietała zawsze ze jest obok niej taka Mamcia i taka Siostra:buzi:

WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!!

a to specjlana karteczka od naszej Rodzinki :buzi:

SIOSTRA PAMIETAJ ZE BARDZO CIę KOCHAMY !!!!!!!:buzi:

MAMA EWA I MATI :buzi:

Posted

A ja chciałam telefonicznie życzenia złożyć, ale se jajca z żonki robisz, więc tutaj dołączam się do życzeń.
Mianowicie:
Duuuuuuuuuuużo szczęścia,
zdrowia, co byś mogła pracować na [patrz poniżej]
duuuużo psów, tych, które mamy w planach, i tych, które weźmiesz spontanicznie :evil_lol:
wygranej w totka, cobyś nie musiała na te psy pracować.
lustrzanki. cobyś im i nie tylko zdjęcia robiła :razz:
jak już Mati pisała, samych 5 z chemii :diabloti: i nie tylko ;)
I spełnienia najskrytszych marzeń, tych o których wiem, i nie wiem :)

Czysta 300(:eviltong:) lat!!!! :multi: :multi: :multi:

To ja jeszcze wypije za Ciebie :razz:
:pepsi:

Posted

O jejku!!!! :loveu: Kochani dziękuję Wam za pamięć o mnie hihi :oops::loveu::loveu::multi:

[quote name='matinestka']HELLO PRZEKOCHANA SIS!!!!!!! :*:*:*:*

my tu z Mamcią spieszymy z urodzinkowymi zyczeniami :D

żeby wszystko zawsze było w teczowych kolorach ( no moze nie takich jak mój siniak :eviltong:) no ...ale w takich bajecznych ciepłych i przeuroczych :) zeby siostra miala same piatki z chemi :) :eviltong: zeby została znanym profesorem habilitowanym z nagroda nobla:) duuzo pordrózowała i trzaskała lustrzanka priekrasnyje fotosy :) zeby otaczali ja zawsez sami wspaniali ludzie , zeby wsyztskie marzenia sie spełniały , smutki miotłą i łopatą przepedzac:)

a przede wsyztskim zeby Siostra pamietała zawsze ze jest obok niej taka Mamcia i taka Siostra:buzi:

WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!!

a to specjlana karteczka od naszej Rodzinki :buzi:

SIOSTRA PAMIETAJ ZE BARDZO CIę KOCHAMY !!!!!!!:buzi:

MAMA EWA I MATI :buzi:
Sisa :buzi::buzi:Dziękujem za śliczna karteczke, tyle na nich uśmiechów ukochanych Istotek :loveu::loveu: I piękne życzonka :loveu::loveu: Smutki to koniecznie trza przepędzać miotłą, a łopatą dołki zakopywać :lol:
[quote name='ewatr']Sto lat !!!!!

w wykonaniu Iwan i Delfin prosze kliknąc !;)

Przyłaczam sie do życzen od Siostry :

Wielu szczęsliwych dni i takiej codziennej radości życia
życzy dogo mama :lol: i Armanii

Mami :buzi: :buzi:
Dziękuję :loveu: Armaniemu prosze przekazać dziuba w nosecek :loveu:

Posted

[quote name='Matusz']Wszystkiego naj naj córuś !! :loveu::loveu:
Dziękujem Tatko :loveu:

[quote name='Magdalenkl']Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
Dzięki:multi:

[quote name='Cambel&Megi']A ja chciałam telefonicznie życzenia złożyć, ale se jajca z żonki robisz, więc tutaj dołączam się do życzeń.
Mianowicie:
Duuuuuuuuuuużo szczęścia,
zdrowia, co byś mogła pracować na [patrz poniżej]
duuuużo psów, tych, które mamy w planach, i tych, które weźmiesz spontanicznie :evil_lol:
wygranej w totka, cobyś nie musiała na te psy pracować.
lustrzanki. cobyś im i nie tylko zdjęcia robiła :razz:
jak już Mati pisała, samych 5 z chemii :diabloti: i nie tylko ;)
I spełnienia najskrytszych marzeń, tych o których wiem, i nie wiem :)

Czysta 300(:eviltong:) lat!!!! :multi: :multi: :multi:

To ja jeszcze wypije za Ciebie :razz:
:pepsi:

Żoneczka :loveu: A gdzie tam jaja robie ino chorutkam i jak tylko wrocilam do domu to padłam. Dziękuje!!!!!!!! :loveu::loveu: Mam nadzieję, że nasze plany w przyszłości zrealizujemy wspólnie i w niedługim czasie :cool3:
Hihi :pepsi:

[quote name='Alicja']

Wszystkiego Naj naj najlepszego

z okazji urodzinek

Jakie ślicne kwiatuski :loveu: Alunia dziękuję :buzi:

Posted

Gosiu!

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.
Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło.
Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Sylwia

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Żoneczka :loveu: A gdzie tam jaja robie ino chorutkam i jak tylko wrocilam do domu to padłam. Dziękuje!!!!!!!! :loveu::loveu: Mam nadzieję, że nasze plany w przyszłości zrealizujemy wspólnie i w niedługim czasie :cool3:
Hihi :pepsi:

I nawet się nie pochwaliłaś, żeś chora, jak dzwoniłam :placz:
I ja mam taką nadzieję :)

Ale torcik......

Posted

W Twoim dniu życzę Ci samych pięknych, mądrych chwil, dużo słońca w Twoim oknie, niech Twe serce na deszczu nie zmoknie, cudownych przyjaciół i wspaniałych dni.

:BIG::new-bday:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Gosiu!

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.
Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło.
Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Sylwia

Dziękuję :multi:

[quote name='Cambel&Megi']I nawet się nie pochwaliłaś, żeś chora, jak dzwoniłam :placz:
I ja mam taką nadzieję :)

Ale torcik......
Pff nie ma się czym chwalić :eviltong:
Hihi :lol:

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:pyszotka ;)
:multi:

[quote name='anetta']W Twoim dniu życzę Ci samych pięknych, mądrych chwil, dużo słońca w Twoim oknie, niech Twe serce na deszczu nie zmoknie, cudownych przyjaciół i wspaniałych dni.

:BIG::new-bday:
Dziękuję :loveu:

[quote name='matinestka']czy o tej porze załapałam sie chodz na okruszki tego pysznego ciacha????? :eviltong: a że łasuch ze mnie ... to cóz ja poradze:eviltong: :buzi:

:bluepaw:
HA na wirtualnego torta zawsze - o kazdej porze dnia i nocy ;) W koncu to wirtualny :diabloti:

[quote name='ewatr']Ale torcik mmmmmmmmmmmniam :p

Zdrowiej mam tu Gonia bo wszyscy na Ciebie czekają i ludzie i zwierzęta ;):lol:
A gdzie tam czeka i kto? :-o

Posted

Mam dzisiejszą, wiosenną Azulkową :D

Zdjęc z międzynarodówki rzeszowskiej niet, bo do mojego aparatu nie mam karty 265mb (zaginęła w tajnych okolicznościach) tylko malutką 16mb, na ktorej miesci sie ledwo 30 zdjęc. :( A szkoda, bo fajnie było i byłoby co wspominać - piękne psy i znaczna część wystawców baaardzo miła. :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
ffkońcu dogo działa:loveu::multi:
u mnie bedą fotki z tej wystawy:eviltong:
jak tylko nadrobie wszystkie zaległości;)

A idź Ty, schowaj sie :eviltong: Nie lubiem Cie :p

Tak na marginiesie, co do wystawy - przy wejściu jakaś babka miała bullteriera i do kogoś powiedziała "że psów agresywnych nie ma na wystawie". Prawie bym jej uwierzyła, gdyby kilka godzin wczesniej nie miałabym "miłego" spotkania z owczarkiem niemieckim, który ot tak bez żadnego ostrzeżenia chciał mnie na "dzien dobry" ugryźć.