g_o_n_i_a Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ewatr napisał(a):głuchne :diabloti: Gracias :modla: :evil_lol: Quote
psiulka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 g_o_n_i_a napisał(a): Gupia no :splat: A działa chociaż? :lol: Na Młynówce?! :splat:A co ja będę tam rowerem dojeżdżać? :diabloti: Jak ma być różowy, to ja sie wypisuje :tard: Znalazła się, mądra :turn-l: Pewnie, że działa, Franki są niezniszczalne, o :diabloti: Pff, a co daleko masz? :mad: To Ty nie miej różowego, a ja będę. :cool3: g_o_n_i_a napisał(a): Moj pies, chociaz wiejski, to sie w gownach nigdy nie tarza (chyba, ze w krowim, ale to sporadycznie - raz na 3 lata - i w celach poprawienia urody :diabloti:) Haha, mój też prawie ze wsi i nigdy się nie tarzał, przez 10 lat - bierzcie z niego przykład! :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 psiulka napisał(a): Haha, mój też prawie ze wsi i nigdy się nie tarzał, przez 10 lat - bierzcie z niego przykład! :evil_lol: Eeee to jak nie pies :hmmmm: Wybrakowana ta Czikula, czy co? :eviltong: Quote
psiulka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Eeee to jak nie pies :hmmmm: Wybrakowana ta Czikula, czy co? :eviltong: Umie się zachować, o! Wieśniary :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 psiulka napisał(a):Znalazła się, mądra :turn-l: Pewnie, że działa, Franki są niezniszczalne, o :diabloti: Pff, a co daleko masz? :mad: To Ty nie miej różowego, a ja będę. :cool3: Haha, mój też prawie ze wsi i nigdy się nie tarzał, przez 10 lat - bierzcie z niego przykład! :evil_lol: Dziekuje :eviltong: Dasz mojej mamie na urodziny? :cool3: Dalekooooooooooooooooooooo :diabloti: To sobie miej :turn-l: Ja mojemu psu nie mam nic do zarzucenia... :loveu:No moze gdyby byla bardziej przyjazna w stosunku do suk, to juz byloby ulala :p Quote
Cambel&Megi Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 psiulka napisał(a):Umie się zachować, o! Wieśniary :diabloti: Zupełnie jak nie pies..Każdy pies, którego znam, to się tarza. A Megi mówi, że wyprasza sobie "wiesniary", ona miastowy lis! :eviltong: Quote
psiulka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Zupełnie jak nie pies..Każdy pies, którego znam, to się tarza. A Megi mówi, że wyprasza sobie "wiesniary", ona miastowy lis! :eviltong: Moja też się tarza - to jasne, ale nie w gównach.. :eviltong: Miastowy :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Zdecydowanie wystarczy tych zdjęc :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 http://i5.tinypic.com/7341pfo.jpg he he he koniec fotek:diabloti: Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 cześć łaciate dziewczynyy :multi::multi::multi: oo... koteceeeek... jak ja go dawno nie widziałam :loveu: cudności:) Quote
psiulka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Edzisko :loveu: Ja i tak najbardziej kocham jego zabawy z kartonami :loveu: Kiedyś dawałaś jak się bawił kartonem takim dużym po mleku :evil_lol: Gonia, może jakiś spacerek? :cool: Quote
g_o_n_i_a Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Paulina_mickey napisał(a):http://i5.tinypic.com/7341pfo.jpg he he he koniec fotek:diabloti: On ma naprawdę ciężkie życie ze mną. :razz: A dziś strącił kwiatka z okna, drugiego ledwo co złapałam :mad:On ma dziwną manię miziania się do kwiatków :shake: basia2202 napisał(a):cześć łaciate dziewczynyy :multi::multi::multi: oo... koteceeeek... jak ja go dawno nie widziałam :loveu: cudności:) Zuzanki :Cool!: Kot, jak widać wyżej, odmawia współpracy. Mam tylko zdjecia Azowej :diabloti: psiulka napisał(a):Edzisko :loveu: Ja i tak najbardziej kocham jego zabawy z kartonami :loveu: Kiedyś dawałaś jak się bawił kartonem takim dużym po mleku :evil_lol: Gonia, może jakiś spacerek? :cool: To nie był byle jaki karton z mleka, to był domeczek!! :diabloti: Domeczek najpierw się rozwala, potem prześpi w nim ze dwa dni i trzeba szukać nowego lokum. :eviltong: A kiedy? I gdzie? Ja dziś śmigam z Azową na nasze pola ogladac zachód słonka:loveu:, wiec jak kcesz... Quote
ewatr Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Kostka Rubika :evil_lol: http://i4.tinypic.com/6xbqdsm.jpg o kurcze ja tez taka chce :multi::multi::multi: bombowa :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 psiulka napisał(a):Obraz mnie rozbroił :evil_lol: :megagrin: A przyjdą takie czasy, gdy Azula będzie w muzeum (niekoniecznie narodowym:diabloti:) - w koncu jest jednym z ostatnich osobiników azowca pospolitego :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://i4.tinypic.com/6ylfhbq.jpg ha ha ha dobre :laugh2_2::mdleje: Quote
g_o_n_i_a Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Paulina_mickey napisał(a):http://i4.tinypic.com/6ylfhbq.jpg ha ha ha dobre :laugh2_2::mdleje: :lol::lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :crazyeye::crazyeye:superowskie Quote
Recommended Posts