g_o_n_i_a Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='anetta']Ojej, Azul sie boi :( A boja wystrzałów :-( [quote name='ewelinabuck']Fajerwerki, bal, muzyka, już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji śle życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym Roku.:multi::multi::multi::multi: Dziękuję :multi: [quote name='Pimpek']http://i10.tinypic.com/6slyng3.jpg Jaka zadumana... Może przeczuwa zbliżającą się...straszną..fajerwerkową 24 ??:eviltong: Oczywiscie że tak. Po osiedlu barany już chodzą od rana i strzelaja :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='matinestka']witam Siostra :buzi: piekne te "wsłuchowe" zdjęcia Azulowej :loveu: .. takie zaklęte i magiczne..... a my wpadli z zyczonkami noworocznymi SIOSTRZYCZKO MOJA KOCHANA mati chciałaby zyczyć Ci wszystkiego najlepszego w tym nowym roku , zero smutasów- brudasów emocjonalnych , zeby kazdy dzien pelen Słonka Ci był, a jego zachody mobilizowały by z wielkimi , błyszczacymi oczyma czekac na jego wschód:) , życzę tez wielu sukcesów edukacyjnych :eviltong: ha:) no i przede wszystkim tej pieknej Afryki .......... :) a z ojczystych rejonów Bieszczad spowitych Aniołami :) oczywiscie do zyczen przyłaczaja sie moje Wiesniaki ... :buzi: zresztą: http://img181.imageshack.us/img181/6280/yczenia3fd7.jpg :buzi: :buzi: :buzi: :bluepaw: Cześć :loveu::kiss_2: Pogoda paskudna i zimno, a humor taki sobie to i zdjecia wyszly takie hm.. Chłodne? :eviltong: Dziękuję z całego serduszka za życzonka:kiss_2::kiss_2: Uch ja mam nadzieje, że smutania bedzie jak najmniej, staram się jak mogę już od pewnego czasu i w sumie bez żadnej konkretnej motywacji. :razz: Afryka... Moja Afryka łaa... :lol!: I gepardy... :loveu: Dziekujemy Wam :kiss_2: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Cześć... Dogomaniacka Imprezowiczko :D:D Quote
Luzia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Cześć... Dogomaniacka Imprezowiczko :D:D Ja? Nie :siara: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Pimpek']Happy New Year :cool3: Dziękuję :multi: I wzajemnie :D [quote name='Luzia&Funia']Ja? Nie :siara: :evil_lol: Nie bądź taka skromna, przecież Cie widzialam jak imprezowałaś :diabloti::eviltong: Quote
Luzia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Nie bądź taka skromna, przecież Cie widzialam jak imprezowałaś :diabloti::eviltong: Gdzie ?? :siara: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Gdzie ?? :siara: :evil_lol: Tam gdzie imprezuja VIP'y:eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Gonia wrócila z Afryki ;) super filmiki :loveu::loveu: http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc http://www.youtube.com/watch?v=ov3U9yyRP9M[/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Gonia wrócila z Afryki ;)[/FONT] [FONT=Arial]super filmiki :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc[/FONT] [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=ov3U9yyRP9M[/FONT] Uch moja Afryka... Moje gepardy :loveu: Mam nadzieje, że kiedyś tam pojade. A teraz tylko wirtaulnie zagłębiam się w jej piękno. A co do filmów... Uch Mamba i Zgredek dosłownie jak nie te psy!! :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku :D :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Paulina_mickey napisał(a):wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku :D :buzi: Dziękuję!! :multi::multi: Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witajcie Azulki noworocznieee!! :multi::multi::multi: ależ nas tu dawno nie było... :roll: życzymy Wam, aby ten nowy roczek był szczęśliwszy, pogodniejszy, bogatszy i w ogóle lepszy od starego:) całusy ogromne od nas dla Was :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='basia2202']witajcie Azulki noworocznieee!! :multi::multi::multi: ależ nas tu dawno nie było... :roll: życzymy Wam, aby ten nowy roczek był szczęśliwszy, pogodniejszy, bogatszy i w ogóle lepszy od starego:) całusy ogromne od nas dla Was :loveu: Witajcie Zuzanki Kochane :loveu: Dziękujemy za życzenia:buzi: :buzi: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Tam gdzie imprezuja VIP'y:eviltong::eviltong: Musiałaś się pomylić :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Musiałaś się pomylić :diabloti: Jessu :shake: A tak mi powiedzieli na wejściu :mad: Oszuści :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Jessu :shake: A tak mi powiedzieli na wejściu :mad: Oszuści :evil_lol: No oszukali :evil_lol: ale machlojki robią :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No oszukali :evil_lol: ale machlojki robią :diabloti: Dobrze, ze to za darmo było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]Berek prawnusiu :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
ewatr Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Bry dziecko moje :loveu: jak tam po nowym roku ? I kiedy Cie ujrza moje oczy?;) Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Dobrze, ze to za darmo było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: E to jak za darmo to git :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek prawnusiu :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Łaa jak oficialnie :multi::evil_lol:Alutka :buzi: [quote name='ewatr']Bry dziecko moje :loveu: jak tam po nowym roku ? I kiedy Cie ujrza moje oczy?;) A bry bry :buzi: Jak po Nowym Roku? A bywało szczerze mówiąc lepiej, mam okropnego lenia w dodatku przeziębiona jestem. No i siedze na kompie jak najmniej, bo od paru dni od razu oczy mi łzawia i bolą :roll: A kiedy sie zobaczymy to nie mam pojęcia. :placz::placz: [quote name='Luzia&Funia']E to jak za darmo to git :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A może jakieś Fotki Krówci :loveu: :cool3:Oj też bym sobie na nią popatrzyła:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts