Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ten Edzio to jest... :evil_lol:

Debil, wiem :evil_lol:

Luzia&Funia napisał(a):
AAAAAAAAAAa :crazyeye:
Przerobiła kota na buty :crazyeye: :diabloti:
A jak fajnie zapakowane :razz: :evil_lol:

Luzia nie na buty :eviltong: Ino na paczke kurierską...:razz: z telefonem komórkowym dla mojego brata.:roll: Zatem to jest jakiś bajerandzki telefon :diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Luzia nie na buty :eviltong: Ino na paczke kurierską...:razz: z telefonem komórkowym dla mojego brata.:roll: Zatem to jest jakiś bajerandzki telefon :diabloti:

A jaki ładny :loveu:

A antenkę to ma?? :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']nooo to ładnie Gonia będzie kociaka w paczce wysyłała:mad:

a tak na serio to uwielbiam takie fotki :loveu:

http://i19.tinypic.com/7xjuccm.jpg
On sam sie chciał wysłać, ino pewnie adresu odbiorcy nie zapomnial, wiec siedzi. :eviltong::eviltong:
Dziękuję :p

[quote name='Iwona1984']tak troszke głupio mi z tak kartka do Was:oops::oops::oops::oops:

http://img401.imageshack.us/img401/3216/swietaae6.jpg
Ja tam sie bardzo ciesze, że karteczka się podoba hihi :multi: I dziękuję za życzenia :loveu:

[quote name='Cambel&Megi']http://i8.tinypic.com/72fqyhw.jpg
Jesuu jakie oczy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A wiesz jak to się nazywa? Znęcanie nad zwierzętami!

A my przyszły z życzeniami :eviltong: ;)

http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148783&postcount=1826
Oczy... Oczy.. A takie oczy też są fajne :eviltong:?

Kto tu sie nad kim znęca - to on zachowuje sie tak, że moja psychika na tym cierpi :evil_lol::evil_lol:

Dziękuję za życzenia :multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Oczy... Oczy.. A takie oczy też są fajne :eviltong:?
http://i4.tinypic.com/82u6nw3.jpg

Kto tu sie nad kim znęca - to on zachowuje sie tak, że moja psychika na tym cierpi :evil_lol::evil_lol:

Dziękuję za życzenia :multi:

Bossssskie oka :loveu::loveu::loveu: kocham ten Azulowej wzrok :cool3: co Ty jej tam dajesz, że ona tak patrzy? :eviltong:

[SIZE=2]Boszzzzz najlepiej na kota zwalić....:placz: Toż to takie niewinne małe....

Załańcuszoną Azu widziałam, i mi się b. podoba, o. :razz: Ciekawszą minę ma przynajmniej, niż cierpiąca Megi, w łańcuchy ją zakuli.. :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Bossssskie oka :loveu::loveu::loveu: kocham ten Azulowej wzrok :cool3: co Ty jej tam dajesz, że ona tak patrzy? :eviltong:

[SIZE=2]Boszzzzz najlepiej na kota zwalić....:placz: Toż to takie niewinne małe....

Załańcuszoną Azu widziałam, i mi się b. podoba, o. :razz: Ciekawszą minę ma przynajmniej, niż cierpiąca Megi, w łańcuchy ją zakuli.. :evil_lol:

To jest moment, po ktorym nastepuje ogromny buziak od Azowej :loveu::loveu::loveu::loveu::oops:
Niewinne? Małe? Toż to ogromne kocisko w dodatku niedobre i wredne :evil_lol:

Bo Azowa to modelka, a łańcuch choinkowy to taka fajna zabaweczka. Szkoda tylko, ze jak bierze sie go do pyska to pani mowi "przestań" :shake: I w dodatku nim owija szyjke jak szalikiem :diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
To jest moment, po ktorym nastepuje ogromny buziak od Azowej :loveu::loveu::loveu::loveu::oops:
Niewinne? Małe? Toż to ogromne kocisko w dodatku niedobre i wredne :evil_lol:

Bo Azowa to modelka, a łańcuch choinkowy to taka fajna zabaweczka. Szkoda tylko, ze jak bierze sie go do pyska to pani mowi "przestań" :shake: I w dodatku nim owija szyjke jak szalikiem :diabloti:

O ja........To ja tak chce :cool3:
No dobra, trochę większe, ale to nadal malutki kochany kociaczek........:eviltong: I..ja mu to przekaze. o. kropka. :p

Kurde, a jak wyszkolić psa na modela? :eviltong:

Taki wzrok też może być :cool3:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
O ja........To ja tak chce :cool3:
No dobra, trochę większe, ale to nadal malutki kochany kociaczek........:eviltong: I..ja mu to przekaze. o. kropka. :p

Kurde, a jak wyszkolić psa na modela? :eviltong:

Taki wzrok też może być :cool3:

Azowiec jest wierna panci, nie zdradza :eviltong::loveu:
Kochany? Buhahah :cool3: Jak śpi chyba. Przekazuj. On i tak najpierw nafuczy na Ciebie i spierdzieli w jakiś kąt. O. Kropka. :cool1:

Z tym trzeba sie urodzić :lol!::sweetCyb:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Azowiec jest wierna panci, nie zdradza :eviltong::loveu:
Kochany? Buhahah :cool3: Jak śpi chyba. Przekazuj. On i tak najpierw nafuczy na Ciebie i spierdzieli w jakiś kąt. O. Kropka. :cool1:

Z tym trzeba sie urodzić :lol!::sweetCyb:

W przeciwienstwie do Meguska, to chciałaś powiedzieć ? :eviltong: Ona mnie zdradza na każdym kroku....:placz:

A ja tam dalej tfffierdzę, że Educhny fajny kot. 2 kropki. < . . >

Wniosek po dniu dzisiejszym - Megi niedorup. :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: