ewatr Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Iwona1984 napisał(a):to przez te trampeczki w sobote:mad::mad::mad::mad::mad: Własnie tez mysle ze Iwonka trafiła w przyczyne :mad: migdały to tez moga byc z halóweczek :eviltong: a co z czwartkiem ???? Jak Gonia chora ...............:-( Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No to trzeba ustalic konkretna date i jadu :razz: A gonia chora :-( [quote name='g_o_n_i_a']Ale to nie z soboty :shake: Bo od trampeczek to migdały nie bolą (w zasadzie to jeden). A poza tym to były moje boosssskie, ponoć nieźle obgadane, halóweczki :D Oj Gonia Gonia ...jak migdalki to na 100% od trampeczek halóweczek ...:mad: Zdroweczka :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mąż mi zachorował pff..... :placz: Zdrowiej tam, bo ja już mam kilka planów, w których musisz mi pomóc....... :diabloti: Iwonko, masz coś do trampeczek? [FONT=Arial]:mad:[/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='ewelinabuck']Malgosiu zdrowiej szybciutko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:;);):multi::multi: A dziekujem bardzo :cool3: Jak oficialnie :loveu: [quote name='ewatr']Własnie tez mysle ze Iwonka trafiła w przyczyne :mad: migdały to tez moga byc z halóweczek :eviltong: a co z czwartkiem ???? Jak Gonia chora ...............:-( A nieprawda. Prosze zostawic moje szanowne halóweczki w spokoju. :razz: Jak to co z czwartkiem. JADE!!!!! :multi: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Oj Gonia Gonia ...jak migdalki to na 100% od trampeczek halóweczek ...:mad:[/FONT] [FONT=Arial]Zdroweczka :loveu:[/FONT] A dlaczego? :razz: A haloweczki byly w sobote po poludiu, a migdalki od piatku weczorem. :eviltong: A dziekujem :loveu: Herbatka z cytrynką robi swoje :p I juz sie lepiej czuje od wczoraj. [quote name='Cambel&Megi']Mąż mi zachorował pff..... :placz: Zdrowiej tam, bo ja już mam kilka planów, w których musisz mi pomóc....... :diabloti: Iwonko, masz coś do trampeczek? [FONT=Arial]:mad:[/FONT] Jakie plany?! :-o:cool3: Właśnie :eviltong: Te słynne, obgadane, które kiedyś będą rózowe specjalie dla pewnej osoby :mad: Quote
Luzia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
matinestka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hello SISA:) :buzi: halóweczki ................:siara: ..... tylko nic nie mów ooo !!!! :eviltong: witam :) i tutaj :) ja juz pracuje nad programem odczulającym Edwarda:eviltong; .. nie powiem że to łatwe:P ale damy rade.. w końcum fachowiec:P jeszcze nie pełnym gwizdkiem ale... :) Edward od razu rzucił mnie na głeboką wode:P takze :) no ja opracuje wywiad:)duzo wynaturzen edwarda jest mi juz znanych :) i tak dalej i bedziemy myslec:) hihihi a jak tam Azowa????? buziaki dla Słodziaka:buzi: :bluepaw: Quote
drzalka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czesc Dziewczynki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
matinestka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 uch byłabym se poszla a tu jeszcze:): gracias Sis i salute:)!!!!!!!!!:buzi: :buzi:hihihihihi hej drzalka:) :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='matinestka']hello SISA:) :buzi: halóweczki ................:siara: ..... tylko nic nie mów ooo !!!! :eviltong: witam :) i tutaj :) ja juz pracuje nad programem odczulającym Edwarda:eviltong; .. nie powiem że to łatwe:P ale damy rade.. w końcum fachowiec:P jeszcze nie pełnym gwizdkiem ale... Edward od razu rzucił mnie na głeboką wode:P takze :) no ja opracuje wywiadduzo wynaturzen edwarda jest mi juz znanych :) i tak dalej i bedziemy myslec hihihi a jak tam Azowa????? buziaki dla Słodziaka:buzi: :bluepaw: Cześć Chorutka Siostrzyczko :buzi: Co do haloweczek, to ja nic nie bede mowic o - przykład idzie z góry. :eviltong::eviltong: Jak będziesz miała jakąś pracę do zaliczenia na temat trudnych przypadków, to Edward będzie strzalem w dziesiątke :diabloti: Na terapie bedzie trzeba poczekać rok - do nastepnych urodzin. :p Azulencja ma sie b. dobrze. :razz: Zdrowa prawie, z dobrym humorkiem i w ogole :D Tylko łaziłaby po polku. [quote name='drzalka']Czesc Dziewczynki :loveu: Cześć Drzałki :loveu: [quote name='matinestka']uch byłabym se poszla a tu jeszcze:): gracias Sis i salute:)!!!!!!!!! :buzi:hihihihihi hej drzalka:) O Jesssu!:bigcool: Picolak!!:roflt::roflt:Mój, mój... :loveu: No i za cóż znów dziekujesz? :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Luzia&Funia napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Luzia :diabloti:Wsio dobrze? :evil_lol: Quote
ewatr Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jak to co z czwartkiem. JADE!!!!! :multi: Czyli wszysko gra ;) do jutra Corcia :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 ewatr napisał(a):Czyli wszysko gra ;) do jutra Corcia :buzi: A o której? :eviltong: Quote
ewatr Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A o której? :eviltong: 16,45 ;) moze byc ? Quote
ewatr Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Ło Boszzz ale impreza :razz: A co łapiesz sie ???:evil_lol::lol: Quote
Cambel&Megi Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie, bo to rodzinne spotkanie :eviltong: Ja tu tylko sprzątam............. ;) Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Luzia :diabloti:Wsio dobrze? :evil_lol: U mnie nigdy nie jest dobrze :diabloti: Nie wiedziałaś o tym :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]wpadłam z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204[/FONT] Quote
matinestka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 i Siostra tez sie zagubiła w czaso - przestrzeni .... :( :buzi: :bluepaw: Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego ! Życzy Paulina z Pimpkiem Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Cześć Kochani Miło, że chociaż pare osób o nas nie zapomniało i wpada do naszej galeryji:multi: Ewelinka :buzi: Alunia :buzi: Pimpek :buzi: Luzia :buzi: DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA :loveu: [quote name='Cambel&Megi']Nie, bo to rodzinne spotkanie :eviltong: Ja tu tylko sprzątam............. ;) Prosze mi to wytłumaczyć, jakie "ja tu tylko sprzątam"? :mad: [quote name='Luzia&Funia']U mnie nigdy nie jest dobrze :diabloti: Nie wiedziałaś o tym :evil_lol: Uch, faktycznie, wiedziałam, ale zapomnialam. :lol: U mnie ostatnio też nie najlepiej. :-( [quote name='matinestka']i Siostra tez sie zagubiła w czaso - przestrzeni .... :( :buzi: :bluepaw: Nie zaginęła, nie, tylko rzadziej zaglada do upadającego foto blogu Azowej :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Ja też mam dla Was życzenia :) Quote
Recommended Posts