Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Helouu :p
Yeah! :bigcool:To kiedy mam sie spodziewać moich prezentów?
Nie rozpedzaj się tak, my nie jesteśmy jeszcze małżeństwem Cambelku. :evilbat: Wiesz co, to ja wymyśliłam, ze jak Ty mi kupisz to ja Tobie, a teraz co - odgapiasz!! :mad:
Uch, ale Ty masz bogata rodzinke :-o:eviltong:

Yy.. :evil_lol:

Jeszcze. :razz: A odgapiać mam prawo, w końcu już przedtem napisałaś o tych lustrach, to teście :evil_lol: dodadzą bajery do tego..
Ta, faktycznie,nie ma co... :razz:

O nie, ja jej obiecałam na ślub :mad:
:o A ić, to mój mąż jest.....
Teściową już poznał, pierwsze spotkanie miało miejsce pod sklepem chemicznym, drugie już na mało nutralnym dla Męża terenie /dom teściowej/.....Teść już zalotnie puszczał do mojego Męża sygnały z mojego telefonu, a mama teścia wyraziła zgodę, żebyśmy zamieszkali w jej domu. O. Tylko Azową ma Mąż sam wykarmiać.

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Aaa to dostane dwa prezenty - jeden od Ilonki, drugi od teściów! :multi::evil_lol:
A samemu do mnie przyjść to już nie łaska? :mad:
Kurde :placz::placz: A jak on sie w ogole nazywał? :eviltong:
Odpoczywa sobie moj kofany Feluś :loveu:

Rozdania? YYYY... :eviltong: A jakiego?

Taaak :multi:
Powiedział, że ten niebezpieczny pies go wystraszył :eviltong:
PIOTRUŚ! :diabloti:
Teraz koffany, a co będzie jak biedak dostanie jakiegoś ataku, to już krzyki, no :shake:

Świadectw. :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']:o A ić, to mój mąż jest.....
Teściową już poznał, pierwsze spotkanie miało miejsce pod sklepem chemicznym, drugie już na mało nutralnym dla Męża terenie /dom teściowej/.....Teść już zalotnie puszczał do mojego Męża sygnały z mojego telefonu, a mama teścia wyraziła zgodę, żebyśmy zamieszkali w jej domu. O. Tylko Azową ma Mąż sam wykarmiać.

Wogóle nie dbasz o męża, żono :shake:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Yy.. :evil_lol:

Jeszcze. :razz: A odgapiać mam prawo, w końcu już przedtem napisałaś o tych lustrach, to teście :evil_lol: dodadzą bajery do tego..
Ta, faktycznie,nie ma co... :razz:

:o A ić, to mój mąż jest.....
Aha, to ma byc niespodzianka. Ok, rozumiem :diabloti:
A orientujesz się kiedy mamy termin ślubu? :evil_lol: Bajery mówisz hahah :cool3:
To tak jak ja!! :multi::roll:
A to nie było przypadkiem pod lotto? :diabloti: A z tym sygnalem to boszz masakra hahahaha... Trza sie wkupić w łaski rodziny, co bym za dwa lata mogla moj przyszły dom na wsi odwiedzić. :cool3: A Azowa to spoko, napewno jakiegoś pieroga (albo pierogiem) dostanie :p

[quote name='psiulka']Taaak :multi:
Powiedział, że ten niebezpieczny pies go wystraszył :eviltong:
PIOTRUŚ! :diabloti:
Teraz koffany, a co będzie jak biedak dostanie jakiegoś ataku, to już krzyki, no :shake:

Świadectw. :evil_lol:
Nie niebezpieczny, a wygłodzony!! :razz:
Fuj :placz:
On nie dostaje ataków, to ja dostaje ataki jak on jest niegrzeczny. :evil_lol:

Z rozdania świadect? Nie mam :shake: Musisz poczekać do czerwca :eviltong:

[quote name='psiulka']Wogóle nie dbasz o męża, żono :shake:
Dba, dba :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Aha, to ma byc niespodzianka. Ok, rozumiem :diabloti:
A orientujesz się kiedy mamy termin ślubu? :evil_lol: Bajery mówisz hahah :cool3:
To tak jak ja!! :multi::roll:
A to nie było przypadkiem pod lotto? :diabloti: A z tym sygnalem to boszz masakra hahahaha... Trza sie wkupić w łaski rodziny, co bym za dwa lata mogla moj przyszły dom na wsi odwiedzić. :cool3: A Azowa to spoko, napewno jakiegoś pieroga (albo pierogiem) dostanie :p

Dba, dba :eviltong:

Mądry Mąż. :cool3:
Ehhh myślę, że to tak za 2 lata będzie, teraz wszystko wyzajmowane...
Między lotto a chemicznym, o. I Sonio. :evil_lol:
Najpierw próbował wejść w skrzynkę, żeby smsy poczytać, co mu nie wyszło, więc spróbował innej metody..Bo przecież ja to nie mam zwyczaju puszczania sygnałów, chyba, że do teściowej, żeby oddzwoniła bo mi kasy szkoda :razz:
Ha, ten dom zawsze stoi dla Ciebie /i nie tylko/ otworem, bo drzwi są zepsute :diabloti: Ale babka właśnie kupiła nowe... hmmm
Nie no, pierogami to babcia w psy nie rzuca. Degustuje raczej w piłkach do tenisa :eviltong:

http://img150.imageshack.us/img150/3475/beztytuupr2.jpg
Jaki szarmancki uśmiech :razz: :evil_lol: Ale ja i tak widziałam, że tam nudałaś. O. :diabloti:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Mądry Mąż. :cool3:
Ehhh myślę, że to tak za 2 lata będzie, teraz wszystko wyzajmowane...
Między lotto a chemicznym, o. I Sonio. :evil_lol:
Najpierw próbował wejść w skrzynkę, żeby smsy poczytać, co mu nie wyszło, więc spróbował innej metody..Bo przecież ja to nie mam zwyczaju puszczania sygnałów, chyba, że do teściowej, żeby oddzwoniła bo mi kasy szkoda :razz:
Ha, ten dom zawsze stoi dla Ciebie /i nie tylko/ otworem, bo drzwi są zepsute :diabloti: Ale babka właśnie kupiła nowe... hmmm
Nie no, pierogami to babcia w psy nie rzuca. Degustuje raczej w piłkach do tenisa :eviltong:

http://img150.imageshack.us/img150/3475/beztytuupr2.jpg
Jaki szarmancki uśmiech :razz: :evil_lol: Ale ja i tak widziałam, że tam nudałaś. O. :diabloti:
Dobre :p Za dwa lata :cool3: I potem sruuu do chałupy na wieś :diabloti:
Aha :eviltong:
Aa... A mi to esemesow nie wolno czytać :diabloti:
Nowe drzwi, olala... A opowiedz mi cos wiecej o tej chałupie :p
Bojam babci :placz::placz:

Nudalam, fakt. :evil_lol: Mam nawet zdjecie jak bosko opieram sie o ściane - ludzie, w eleganckiej restauracji takie wiejskie zachowania :shake:

Posted

Dżem dobry :cool3:

[quote name='g_o_n_i_a']Dobre :p Za dwa lata :cool3: I potem sruuu do chałupy na wieś :diabloti:
Aha :eviltong:
Aa... A mi to esemesow nie wolno czytać :diabloti:
Nowe drzwi, olala... A opowiedz mi cos wiecej o tej chałupie :p
Bojam babci :placz::placz:

Nudalam, fakt. :evil_lol: Mam nawet zdjecie jak bosko opieram sie o ściane - ludzie, w eleganckiej restauracji takie wiejskie zachowania :shake:

O ile się nie rozwali :evil_lol:
No bo wiesz, to było jeszcze przed tym jak kasą zarzucił,więc...musiałam się wkupić w łaski :eviltong:

Chałupa wygląda tak: Klik :loveu:
Nie bojaj :razz:

Poproszę to zdjęcie :razz:

Posted

[quote name='Alicja']Wpadłam z poniedzialkową wizytą ;)
:multi::multi: Cześć

[quote name='Cambel&Megi']Dżem dobry :cool3:

O ile się nie rozwali :evil_lol:
No bo wiesz, to było jeszcze przed tym jak kasą zarzucił,więc...musiałam się wkupić w łaski :eviltong:

Chałupa wygląda tak: Klik :loveu:
Nie bojaj :razz:

Poproszę to zdjęcie :razz:
Bry :cool3:
No wiesz co? To gdzie Ty chcesz mnie zaprowadzić? Do rudery? :evil_lol: Aaa rozumiem, chcesz żebyśmy razem zgineły pod gruzami. Jakie to romantyczne :loveu::diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gupia
Nie widzem chałupki :placz:
Babcia nie pożera dzieci dalna?
Ni dam zdjęcia, bo za dużo tam ludzi, których musiałabym się pytać, czy zgadzaja się na publikacje :evil_lol:

Posted

Z Azula się dzisiaj szlajałysmy i poszłyśmy do Psiulki :D

Oczywiście wszystko trzeba było zwiedzić, poskakać po meblach, po łózku, zakręcić się pare razy wokół pokoju no i pogapić na rybki :o

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Bry :cool3:
No wiesz co? To gdzie Ty chcesz mnie zaprowadzić? Do rudery? :evil_lol: Aaa rozumiem, chcesz żebyśmy razem zgineły pod gruzami. Jakie to romantyczne :loveu::diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gupia
Nie widzem chałupki :placz:
Babcia nie pożera dzieci dalna?
Ni dam zdjęcia, bo za dużo tam ludzi, których musiałabym się pytać, czy zgadzaja się na publikacje :evil_lol:

Nie no, jeszcze stoi, ale faktycznie, to byłoby takie hmmmmm :loveu::loveu: :evil_lol:

Meee klik ?
Nie, babcia lubi tylko salceson :diabloti:
Bosz....No to ja prosze na gggggggg :razz:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Nie no, jeszcze stoi, ale faktycznie, to byłoby takie hmmmmm :loveu::loveu: :evil_lol:

Meee klik ?
Nie, babcia lubi tylko salceson :diabloti:
Bosz....No to ja prosze na gggggggg :razz:
Buhahahaha :evil_lol::evil_lol:
Chałupa jest bosssska :loveu::loveu: Już myslalam, ze coś takiego... KLIK

Fuj.. To wiem jak sie wkupić w jej łaski :loveu:
Ni dom :oops: