Coyote Ugly FCI Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 pewnie ten przystojny to tylko dla mnie zarezerwowany:loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Matusz napisał(a):Witanko goniasty :diabloti::diabloti: Cześć TATO :multi: Luzia&Funia napisał(a):Witamy wieczorkiem :multi: Hello :multi: Iwona1984 napisał(a):pewnie ten przystojny to tylko dla mnie zarezerwowany:loveu::loveu: No wiesz co :p Wszystko byś chciała :diabloti: Quote
anetta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hej. I co?? i co zrobisz z tą wybrakowaną paczką? Reklamacje chyba złożyć nie?:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 anetta napisał(a):Hej. I co?? i co zrobisz z tą wybrakowaną paczką? Reklamacje chyba złożyć nie?:shake: Po tym jak sie okazało, że paczka jest wybrakowana (a pudełko było z jednej strony wgniecone i podarte, tylko, ze ja po ciemku tego nie widzialam i dopiero w domu była afera:eviltong:), to brat zadzwonil do kuriera. No i facet przyjechal jeszcze raz, spisał protokół, że paczka byla uszkodzona i brakuje dwóch rzeczy - bo na paragonie jest wypisana kwota naszych zakupów. :roll: Zobaczymy co z tego będzie. Quote
ewelinabuck Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 witankooooooooooooooooooooo:multi::multi:nocka na dogo Quote
g_o_n_i_a Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 ewelinabuck napisał(a):witankooooooooooooooooooooo:multi::multi:nocka na dogo Hej :buzi: Ja "pilnuje domu" :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry wieczór :cool3: Ale u nas dzisiaj pustki, uch :D A ja sie pochwale, ze paczka przyszla dzisiaj, a pan kurier IWONKO wcale nie byl przystojny - pewnie, na wieś to sie daje brzydala, a jak :placz: :evil_lol: Paczka przyszla uszkodzona i wybrakowana. Oczywiscie zabrakło moich rzeczy, a w szczegolnosci tego nieszczesnego plynu do mycia uszu, ktory staram sie zamowic gdzieś od października i ciagle klapa. :mad: W sobote moze jakies fotki beda :D :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...co za dziadowska firma kurierska :angryy::angryy: brak słów..... O jakim płynie do uszkw piszesz??... Buziaczki :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Matusz napisał(a):nocny dyżur :diabloti::diabloti: Nocny dużur to jutro będzie, a jak :diabloti: Dzisiaj już się zwijam, odzywaja sie niewyspane godziny z calego tygodnia. :eviltong: Ciekawe o której jutro wstane :diabloti: Moze uda sie cyknąc troche zdjęc, śniegu u nas troche napruszyło.. Branocka :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...co za dziadowska firma kurierska :angryy::angryy: brak słów..... O jakim płynie do uszkw piszesz??... Buziaczki :loveu::loveu: No no, mam nadzieję, że mi zwrócą mój towar, w razie czego mam pudełko jako dowód. :diabloti: A firma kurierska to GLS:siara:, z tego co wyczytałam, to nie cieszą się zbyt dobra opinią. Płyn do uszu Bayer'a http://www.krakvet.pl/bayer-vetriderm-otex-plyn-czyszczenia-uszu-100ml-p-522.html Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 witanko z samego ranka:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Iwona1984 napisał(a):witanko z samego ranka:eviltong: Witanko w samo południe :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 A u nas popołudnie nudne jest... Chociaż... :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Uwielbiam ten jego entuzjazm :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Nie ma to jak poprzeciągać się z kotem pluszakiem :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Educhny macha do wszystkich łapencją :D Quote
anetta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 CZeśc Edziu :hand: Jakie ty masz dłuugie wąsyy :cool3: Cześc Gonia :hand: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :multi::multi::multi:...ale trafiłam ... EDZIULEK :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 anetta napisał(a):CZeśc Edziu :hand: Jakie ty masz dłuugie wąsyy :cool3: Cześc Gonia :hand: :evil_lol: Elo :loveu: A Azowa czuje sie zdyskryminowana :eviltong: Nie zauważyłam, a na poprzedniej stronie zamieściłam dwa takie same zdjęcia Edzia. Tego nie było Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:...ale trafiłam ... EDZIULEK :loveu::loveu: :multi:Podoba się? Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Elo :loveu: A Azowa czuje sie zdyskryminowana :eviltong: Nie zauważyłam, a na poprzedniej stronie zamieściłam dwa takie same zdjęcia Edzia. Tego nie było http://img509.imageshack.us/img509/6337/53376044uy2.jpg :multi:Podoba się? :evil_lol::evil_lol:wyglada jakby na górze nie miał jedynek ;) Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:wyglada jakby na górze nie miał jedynek ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Jeszcze ma :eviltong: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Jeszcze ma :eviltong: :evil_lol::evil_lol:ale nie mlecaki :lol:;) Quote
Recommended Posts