g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ach, zapomniałam się pochwalić :eviltong: Rodzicielka na ten rok stwierdziła, ze w mojej boskiej kurtce - polarku - "nie przejdę" pory roku, która się nazywa oficialnie zima (chociaz u nas to częsciej jest prawie zima:roll:). Nakazała kupić kurtke już jakiś czas temu. Ja sobie tak zwlekałam, szczerze mówiąc, wolałabym tę kasę schować sobie do kieszeni. :diabloti: No ale ok, jak trzeba to widocznie trzeba. :eviltong: A że ja jestem goopia i nie lubię zakupów to owszem, kupiłam coś na zimie, ale płaszcz - cierpliwosc w poszukiwaniu normalnej kurtki po godzinie czasu wyczerpała się. :roll:A ja w ostatnich latach nie chodziłam w płaszczu, wiec bedzie świeto lasu, jak owy zakup przeżyje tą zimę. :diabloti::cool3: Albo ja widze lepszcze rozwiązanie - zima ma w tym roku szybko sie skończyć, o!! :mad::mad: Płaszcz pójdzie szybko do szafy, a ja wróce do mojego ukochanego, wiernego, wspaniałego, starego ale jarego :cool1: polarka :loveu::loveu: Aha. :shake: No i nie doczekałam się kuriera z moją paczką. :angryy: Myślałam, że kurier to w ciągu 24 h ma być dostarczony. Fakt, paczka wyslana byłą w piątek, no ale już dzisiaj mogłaby dojść z Krakowa. :shake: Przepraszam najmocniej, musiałam się wygadac, Kamila mnie zaniedbuje, tylko o lustrzankach gada :mad: Ja tez chce lustrzankę!! :placz:<słodkie ocka> :evil_lol: Idem sobie, bo jutro mam klasówkę z matmy i kartkówkę z chemii, a mam strasznego lenia ostatnio... :roll: Branocka :bye: Quote
ewatr Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Aha. :shake: No i nie doczekałam się kuriera z moją paczką. :angryy: Myślałam, że kurier to w ciągu 24 h ma być dostarczony. Fakt, paczka wyslana byłą w piątek, no ale już dzisiaj mogłaby dojść z Krakowa. :shake: Cos mi sie ta firma nie widzi:shake: do robienia zakupów na drugi raz .... potrafia sobie zniechecic klientow :mad: Kciuki za klasówki :lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Przepraszam najmocniej, musiałam się wygadac, Kamila mnie zaniedbuje, tylko o lustrzankach gada :mad: Ja tez chce lustrzankę!! :placz:<słodkie ocka> :evil_lol: heheh skad ja to znam juz wszystkie lusterka na allegro chyba widziałam :evil_lol::eviltong: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 a u Was jak zwykle cudne foteczki! :multi: łaaadnie Was zasypało:evil_lol: widziałam śnieżną Azulkę;) tu ma słodką minkę:) http://img98.imageshack.us/img98/4236/28988781om7.jpg pozdrowionka dziewczyny!! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='ewatr']Cos mi sie ta firma nie widzi:shake: do robienia zakupów na drugi raz .... potrafia sobie zniechecic klientow :mad: Kciuki za klasówki :lol: Uch :shake: Paczki jak nie było tak nie ma. :angryy: Została wysłana w piątek kurierem, a do dnia dzisiejszego ani słychu po moim zamówieniu. DOMAGAM SIE SPRAWIEDLIWOSCI:mad:, a co :eviltong: Pani z Krakvetu sie zdziwila, ze paczki nie dostalam i bedzie intwerweniowac :razz: Dziekujem :p [quote name='Iwona1984']heheh skad ja to znam juz wszystkie lusterka na allegro chyba widziałam :evil_lol::eviltong: :evil_lol: [quote name='basia2202']a u Was jak zwykle cudne foteczki! :multi: łaaadnie Was zasypało:evil_lol: widziałam śnieżną Azulkę;) tu ma słodką minkę:) http://img98.imageshack.us/img98/4236/28988781om7.jpg pozdrowionka dziewczyny!! :loveu: Hej Basieńko :buzi: Cieszymy, ze fotki się podobają :multi: Quote
psiulka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Hej Azulaste :multi: [quote name='ewatr']Cos mi sie ta firma nie widzi:shake: do robienia zakupów na drugi raz .... potrafia sobie zniechecic klientow :mad: Kciuki za klasówki :lol: A ja tam już 4 razy zamawiałam i jak czasem nie było czegoś dłuugo to były rabaty, teraz zresztą mam już stały :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 aa zkrakvety.. to GLS a to taki przystojny pan kurier do mnie jezdzi :) tylko sie niestety psa boi:placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='psiulka']Hej Azulaste :multi: A ja tam już 4 razy zamawiałam i jak czasem nie było czegoś dłuugo to były rabaty, teraz zresztą mam już stały :diabloti: Tere fere :p Mi rabatu nie zaproponowali. :placz: Tez kiedyś będę miała stały. Zreszta kiedyś bedę miała duuużo rzeczy. :eviltong: [quote name='Iwona1984']aa zkrakvety.. to GLS a to taki przystojny pan kurier do mnie jezdzi :) tylko sie niestety psa boi:placz::placz: Ten przystojny kurier nie chce przywieźć nam naszej pacuski :placz: Quote
Cambel&Megi Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Namawiają się na mnie.... :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Namawiają się na mnie.... :placz: KTO?! Ja mu zaraz dam!:mad::eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ten przystojny kurier nie chce przywieźć nam naszej pacuski :placz: przyjedzie do mnie zawsze najpierw dzwoni i sie umawia:loveu: ale ci zazdroszczę zobaczysz go a ja dopiero ok 10 grudnia.... Quote
g_o_n_i_a Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Iwona1984 napisał(a):przyjedzie do mnie zawsze najpierw dzwoni i sie umawia:loveu: ale ci zazdroszczę zobaczysz go a ja dopiero ok 10 grudnia.... Myslisz, ze do mnie też zadzwoni? :cool3: Cambel&Megi napisał(a):Tyś to mało kumata Goniaczku... Wiesz co... :placz: Ja nic złego nie zrobiłam :cool3: TO ONI! :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 http://img98.imageshack.us/img98/4236/28988781om7.jpg Tylko wysacłować takiego pysiolka:loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurcze ...jeszcze nie ma paczuszki ....masakra... a tak wogóle witanko :multi::multi::multi::multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Śmiało, śmiało :razz: Po szkole byłam w mieście (fakt faktem, ze szkole mam w miescie ale to "do miasta" to od razu sie z zakupami wiąże, nie? :evil_lol:), kupiłam sobie czarną :loveu: kurtke :eviltong: Wyglada na w miare nornalma, no troche napompowana jest, ale lepsze to niz ten dziadowski płaszcz. :p A teraz sie zastanawiam co z płaszczem - jeżeli sie uda to do zwrotu, a jeżeli nie... To co? :eviltong: Aha - paczki nadal nie ma :shake: To chyba będą moje pierwsze i ostatnie zakupy w Krakvecie :shake: biedna Gonia nie ma paczki:mad: a taki przystojny mily pan kurier:razz::razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dogo sfiksowało:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Paulina_mickey napisał(a):http://img98.imageshack.us/img98/4236/28988781om7.jpg Tylko wysacłować takiego pysiolka:loveu: Śmiało, śmiało :razz: Po szkole byłam w mieście (fakt faktem, ze szkole mam w miescie ale to "do miasta" to od razu sie z zakupami wiąże, nie? :evil_lol:), kupiłam sobie czarną :loveu: kurtke :eviltong: Wyglada na w miare nornalma, no troche napompowana jest, ale lepsze to niz ten dziadowski płaszcz. :p A teraz sie zastanawiam co z płaszczem - jeżeli sie uda to do zwrotu, a jeżeli nie... To co? :eviltong: Aha - paczki nadal nie ma :shake: To chyba będą moje pierwsze i ostatnie zakupy w Krakvecie :shake: Quote
anetta Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hellooo, poka kurteczke :) Z tym Krakvetem to już kiedyś gdzieś czytałam że nie są fajni z dostarczaniem przesyłek ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Zaraz.. :hmmmm: Jak to jest, że Iwona zacytowała posta, którego Gonia napisała po niej? :crazyeye: Jasnowidka :evil_lol: Goniu bravo - czarny rulez :diabloti: Tak się dziwnie złożyło, że w tym roku mam 3 kurtki zimowe - wszystkie czarne :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a):o kurcze ...jeszcze nie ma paczuszki ....masakra... a tak wogóle witanko Hej, hej. Wlasnie skrobie do Ciebie PW, bo wybadałam sprawę :diabloti: A co do paczki... Byłaby dzisiaj, ale... :roll: Będzie jutro. Pozwolę sobie pokazac historię naszej paczki... :roll: Jak widać 27 (wtorek) zabłądziła gdzieś tam :mad: i ponownie była sortowana. :shake: Iwona1984 napisał(a):biedna Gonia nie ma paczki:mad: a taki przystojny mily pan kurier:razz::razz: Dobra, przyznam się... :placz: Pan Kurier przyjechał dzisiaj o 17:00. Ale zastał zamkniętą bramę i złego, wygłodniałego dalmatyńczyka, który najburczał na niego i jeszcze gotów bylby go zjeść:diabloti: (merdajac przy tym ogonem:evil_lol:). Pan kurier co prawda dzwonil telefonem, ponoć też pipczał, ale nikt nic nie słyszał, a ja w tym czasie szukalam swojej paczki w necie, na stronie firmy kurierskiej :evil_lol: Jak sie zorientowalam, to juz go nie bylo. Nieśmiało zatelefonowałam do niego, on opowiedział historie, ze go zły pies obszczekał (bezczelny no! :evil_lol:). I zapadla cisza... Przeprosiłam za drobne utrudnienia :cool3: i znow zapadła cisza. Na pytanie (nieśmiałe :eviltong:), czy bede mogla jeszcze dostać swoja paczke, pan odpowiedzial ze taaaaaaaaak :multi: Wiec czekam jutro na paczke, a w zasadzie to ja bardzo prosze zeby ona juz byla, jak ja wroce ze szkoly, co by mi głupio nie było za dzisiejsze zajście. :evil_lol: Czyli nie spotkam sie z przystojnym, miłym kurierem :placz: Iwona1984 napisał(a):dogo sfiksowało Nom, troszeczke :evil_lol: anetta napisał(a):Hellooo, poka kurteczke :) Z tym Krakvetem to już kiedyś gdzieś czytałam że nie są fajni z dostarczaniem przesyłek ;) Pokazać? Hm :P A którą? Może płaszczyk? Wyglada na to, ze bede musiala go opchnąć. :evil_lol: Oni pośrednicza z beznadziejną firmą kurierską, ale to swoją drogą :roll: :: FiGa :: napisał(a):Zaraz.. Jak to jest, że Iwona zacytowała posta, którego Gonia napisała po niej? Jasnowidka Goniu bravo - czarny rulez Tak się dziwnie złożyło, że w tym roku mam 3 kurtki zimowe - wszystkie czarne :evil_lol: Tak samo, jak w wątku na PWP Cambel napisala post ode mnie wczesniej chyba z godzine, a jakos sie stalo, ze moj post pojawil się przed jej wypowiedzią. :diabloti: Zajebioza, 3 kurtki :crazyeye: Mnie to by mama chyba poćwiartowała (swoja droga tez wyrażała pewne negatywne opinie na tą czarną kurtkę) :evil_lol: Musze sie pozbyc tego paskudnego, za duzego i w ogole błe płaszcza. Quote
:: FiGa :: Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Tak się stało, że jedną kurtkę kupiłam ja, drugą kupiła sobie moja ciocia, lecz uznała, że czarny to jednak nie jej kolor (co ja wykorzystałam :diabloti:), a trzecią przywiozła mi mama :diabloti: Płaszcze są błe i w 100% się z Tobą zgadzam :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Tak się stało, że jedną kurtkę kupiłam ja, drugą kupiła sobie moja ciocia, lecz uznała, że czarny to jednak nie jej kolor (co ja wykorzystałam :diabloti:), a trzecią przywiozła mi mama :diabloti: Płaszcze są błe i w 100% się z Tobą zgadzam :evil_lol: Normalnie Caritas:evil_lol::evil_lol::eviltong: Ja musialam byc w poniedzialek slepa zeby to to kupic:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Dzien dobry wieczór :cool3: Ale u nas dzisiaj pustki, uch :D A ja sie pochwale, ze paczka przyszla dzisiaj, a pan kurier IWONKO wcale nie byl przystojny - pewnie, na wieś to sie daje brzydala, a jak :placz: :evil_lol: Paczka przyszla uszkodzona i wybrakowana. Oczywiscie zabrakło moich rzeczy, a w szczegolnosci tego nieszczesnego plynu do mycia uszu, ktory staram sie zamowic gdzieś od października i ciagle klapa. :mad: W sobote moze jakies fotki beda :D Quote
Recommended Posts