Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

Ach, zapomniałam się pochwalić :eviltong: Rodzicielka na ten rok stwierdziła, ze w mojej boskiej kurtce - polarku - "nie przejdę" pory roku, która się nazywa oficialnie zima (chociaz u nas to częsciej jest prawie zima:roll:). Nakazała kupić kurtke już jakiś czas temu. Ja sobie tak zwlekałam, szczerze mówiąc, wolałabym tę kasę schować sobie do kieszeni. :diabloti: No ale ok, jak trzeba to widocznie trzeba. :eviltong: A że ja jestem goopia i nie lubię zakupów to owszem, kupiłam coś na zimie, ale płaszcz - cierpliwosc w poszukiwaniu normalnej kurtki po godzinie czasu wyczerpała się. :roll:A ja w ostatnich latach nie chodziłam w płaszczu, wiec bedzie świeto lasu, jak owy zakup przeżyje tą zimę. :diabloti::cool3: Albo ja widze lepszcze rozwiązanie - zima ma w tym roku szybko sie skończyć, o!! :mad::mad: Płaszcz pójdzie szybko do szafy, a ja wróce do mojego ukochanego, wiernego, wspaniałego, starego ale jarego :cool1: polarka :loveu::loveu:

Aha. :shake: No i nie doczekałam się kuriera z moją paczką. :angryy:
Myślałam, że kurier to w ciągu 24 h ma być dostarczony. Fakt, paczka wyslana byłą w piątek, no ale już dzisiaj mogłaby dojść z Krakowa. :shake:

Przepraszam najmocniej, musiałam się wygadac, Kamila mnie zaniedbuje, tylko o lustrzankach gada :mad: Ja tez chce lustrzankę!! :placz:<słodkie ocka> :evil_lol:

Idem sobie, bo jutro mam klasówkę z matmy i kartkówkę z chemii, a mam strasznego lenia ostatnio... :roll:

Branocka :bye:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Aha. :shake: No i nie doczekałam się kuriera z moją paczką. :angryy:
Myślałam, że kurier to w ciągu 24 h ma być dostarczony. Fakt, paczka wyslana byłą w piątek, no ale już dzisiaj mogłaby dojść z Krakowa. :shake:

Cos mi sie ta firma nie widzi:shake: do robienia zakupów na drugi raz ....
potrafia sobie zniechecic klientow :mad:

Kciuki za klasówki :lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Przepraszam najmocniej, musiałam się wygadac, Kamila mnie zaniedbuje, tylko o lustrzankach gada :mad: Ja tez chce lustrzankę!! :placz:<słodkie ocka> :evil_lol:

heheh skad ja to znam juz wszystkie lusterka na allegro chyba widziałam :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='ewatr']Cos mi sie ta firma nie widzi:shake: do robienia zakupów na drugi raz ....

Uch :shake: Paczki jak nie było tak nie ma. :angryy: Została wysłana w piątek kurierem, a do dnia dzisiejszego ani słychu po moim zamówieniu. DOMAGAM SIE SPRAWIEDLIWOSCI:mad:, a co :eviltong:
Pani z Krakvetu sie zdziwila, ze paczki nie dostalam i bedzie intwerweniowac :razz:

Dziekujem :p

[quote name='Iwona1984']heheh skad ja to znam juz wszystkie lusterka na allegro chyba widziałam :evil_lol::eviltong:
:evil_lol:

[quote name='basia2202']a u Was jak zwykle cudne foteczki! :multi:
łaaadnie Was zasypało:evil_lol:
widziałam śnieżną Azulkę;)

tu ma słodką minkę:)
http://img98.imageshack.us/img98/4236/28988781om7.jpg

pozdrowionka dziewczyny!! :loveu:

Hej Basieńko :buzi:
Cieszymy, ze fotki się podobają :multi:

Posted

Hej Azulaste :multi:

[quote name='ewatr']Cos mi sie ta firma nie widzi:shake: do robienia zakupów na drugi raz ....

A ja tam już 4 razy zamawiałam i jak czasem nie było czegoś dłuugo to były rabaty, teraz zresztą mam już stały :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']Hej Azulaste :multi:

A ja tam już 4 razy zamawiałam i jak czasem nie było czegoś dłuugo to były rabaty, teraz zresztą mam już stały :diabloti:
Tere fere :p Mi rabatu nie zaproponowali. :placz: Tez kiedyś będę miała stały. Zreszta kiedyś bedę miała duuużo rzeczy. :eviltong:

[quote name='Iwona1984']aa zkrakvety.. to GLS a to taki przystojny pan kurier do mnie jezdzi :) tylko sie niestety psa boi:placz::placz:
Ten przystojny kurier nie chce przywieźć nam naszej pacuski :placz:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
przyjedzie do mnie zawsze najpierw dzwoni i sie umawia:loveu:

ale ci zazdroszczę zobaczysz go a ja dopiero ok 10 grudnia....

Myslisz, ze do mnie też zadzwoni? :cool3:

Cambel&Megi napisał(a):
Tyś to mało kumata Goniaczku...

Wiesz co... :placz: Ja nic złego nie zrobiłam :cool3: TO ONI! :diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Śmiało, śmiało :razz:

Po szkole byłam w mieście (fakt faktem, ze szkole mam w miescie ale to "do miasta" to od razu sie z zakupami wiąże, nie? :evil_lol:), kupiłam sobie czarną :loveu: kurtke :eviltong: Wyglada na w miare nornalma, no troche napompowana jest, ale lepsze to niz ten dziadowski płaszcz. :p A teraz sie zastanawiam co z płaszczem - jeżeli sie uda to do zwrotu, a jeżeli nie... To co? :eviltong:
Aha - paczki nadal nie ma :shake: To chyba będą moje pierwsze i ostatnie zakupy w Krakvecie :shake:

biedna Gonia nie ma paczki:mad: a taki przystojny mily pan kurier:razz::razz:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
http://img98.imageshack.us/img98/4236/28988781om7.jpg

Tylko wysacłować takiego pysiolka:loveu:

Śmiało, śmiało :razz:

Po szkole byłam w mieście (fakt faktem, ze szkole mam w miescie ale to "do miasta" to od razu sie z zakupami wiąże, nie? :evil_lol:), kupiłam sobie czarną :loveu: kurtke :eviltong: Wyglada na w miare nornalma, no troche napompowana jest, ale lepsze to niz ten dziadowski płaszcz. :p A teraz sie zastanawiam co z płaszczem - jeżeli sie uda to do zwrotu, a jeżeli nie... To co? :eviltong:
Aha - paczki nadal nie ma :shake: To chyba będą moje pierwsze i ostatnie zakupy w Krakvecie :shake:

Posted

Zaraz.. :hmmmm: Jak to jest, że Iwona zacytowała posta, którego Gonia napisała po niej? :crazyeye:
Jasnowidka :evil_lol:

Goniu bravo - czarny rulez :diabloti: Tak się dziwnie złożyło, że w tym roku mam 3 kurtki zimowe - wszystkie czarne :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
o kurcze ...jeszcze nie ma paczuszki ....masakra...

a tak wogóle witanko

Hej, hej. Wlasnie skrobie do Ciebie PW, bo wybadałam sprawę :diabloti:
A co do paczki... Byłaby dzisiaj, ale... :roll: Będzie jutro. Pozwolę sobie pokazac historię naszej paczki... :roll:

Jak widać 27 (wtorek) zabłądziła gdzieś tam :mad: i ponownie była sortowana. :shake:

Iwona1984 napisał(a):
biedna Gonia nie ma paczki:mad: a taki przystojny mily pan kurier:razz::razz:

Dobra, przyznam się... :placz:
Pan Kurier przyjechał dzisiaj o 17:00. Ale zastał zamkniętą bramę i złego, wygłodniałego dalmatyńczyka, który najburczał na niego i jeszcze gotów bylby go zjeść:diabloti: (merdajac przy tym ogonem:evil_lol:). Pan kurier co prawda dzwonil telefonem, ponoć też pipczał, ale nikt nic nie słyszał, a ja w tym czasie szukalam swojej paczki w necie, na stronie firmy kurierskiej :evil_lol: Jak sie zorientowalam, to juz go nie bylo. Nieśmiało zatelefonowałam do niego, on opowiedział historie, ze go zły pies obszczekał (bezczelny no! :evil_lol:). I zapadla cisza... Przeprosiłam za drobne utrudnienia :cool3: i znow zapadła cisza. Na pytanie (nieśmiałe :eviltong:), czy bede mogla jeszcze dostać swoja paczke, pan odpowiedzial ze taaaaaaaaak :multi: Wiec czekam jutro na paczke, a w zasadzie to ja bardzo prosze zeby ona juz byla, jak ja wroce ze szkoly, co by mi głupio nie było za dzisiejsze zajście. :evil_lol:
Czyli nie spotkam sie z przystojnym, miłym kurierem :placz:

Iwona1984 napisał(a):
dogo sfiksowało

Nom, troszeczke :evil_lol:

anetta napisał(a):
Hellooo, poka kurteczke :)

Z tym Krakvetem to już kiedyś gdzieś czytałam że nie są fajni z dostarczaniem przesyłek ;)

Pokazać? Hm :P A którą? Może płaszczyk? Wyglada na to, ze bede musiala go opchnąć. :evil_lol:

Oni pośrednicza z beznadziejną firmą kurierską, ale to swoją drogą :roll:

:: FiGa :: napisał(a):
Zaraz.. Jak to jest, że Iwona zacytowała posta, którego Gonia napisała po niej?
Jasnowidka

Goniu bravo - czarny rulez Tak się dziwnie złożyło, że w tym roku mam 3 kurtki zimowe - wszystkie czarne

:evil_lol: Tak samo, jak w wątku na PWP Cambel napisala post ode mnie wczesniej chyba z godzine, a jakos sie stalo, ze moj post pojawil się przed jej wypowiedzią. :diabloti:

Zajebioza, 3 kurtki :crazyeye: Mnie to by mama chyba poćwiartowała (swoja droga tez wyrażała pewne negatywne opinie na tą czarną kurtkę) :evil_lol: Musze sie pozbyc tego paskudnego, za duzego i w ogole błe płaszcza.

Posted

Tak się stało, że jedną kurtkę kupiłam ja, drugą kupiła sobie moja ciocia, lecz uznała, że czarny to jednak nie jej kolor (co ja wykorzystałam :diabloti:), a trzecią przywiozła mi mama :diabloti:

Płaszcze są błe i w 100% się z Tobą zgadzam :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Tak się stało, że jedną kurtkę kupiłam ja, drugą kupiła sobie moja ciocia, lecz uznała, że czarny to jednak nie jej kolor (co ja wykorzystałam :diabloti:), a trzecią przywiozła mi mama :diabloti:

Płaszcze są błe i w 100% się z Tobą zgadzam :evil_lol:

Normalnie Caritas:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Ja musialam byc w poniedzialek slepa zeby to to kupic:shake:

Posted

Dzien dobry wieczór :cool3:
Ale u nas dzisiaj pustki, uch :D
A ja sie pochwale, ze paczka przyszla dzisiaj, a pan kurier IWONKO wcale nie byl przystojny - pewnie, na wieś to sie daje brzydala, a jak :placz: :evil_lol: Paczka przyszla uszkodzona i wybrakowana. Oczywiscie zabrakło moich rzeczy, a w szczegolnosci tego nieszczesnego plynu do mycia uszu, ktory staram sie zamowic gdzieś od października i ciagle klapa. :mad:

W sobote moze jakies fotki beda :D