Luzia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No prosze, nawet jest gorszy przypadek ode mnie :razz: Chociaz kto wie, moze ja tez nigdy z depresji nie wyszlam. Jak to sie objawia? :evil_lol: Hehe widzisz przynajmniej masz pocieszenie że może być gorzej :diabloti: Masz cały czas wodę w butach :evil_lol: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Ależ jest...Sysko mi siem podoba :loveu: Ale Azulek w szczególności :loveu: Tofa...A co to Ty myslalas, ze nie tofa?! :placz: Ehhh co za ludź :shake: Osalala :shake: Ojej :evil_lol: Bo jam taki głupi ludź :shake: Luzia&Funia napisał(a):Hehe widzisz przynajmniej masz pocieszenie że może być gorzej :diabloti: Masz cały czas wodę w butach :evil_lol: :diabloti: O jessu :p Wode w butach mimo wszystko mam bardzo czesto. Wiec moze nie jest tak dobrze, co bym miala sie pocieszac, ze zawsze mogloby byc gorzej? :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): O jessu :p Wode w butach mimo wszystko mam bardzo czesto. Wiec moze nie jest tak dobrze, co bym miala sie pocieszac, ze zawsze mogloby byc gorzej? :evil_lol: No mogła byś mieć wodę po kolana na przykład albo do pasa :diabloti: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cudne zdjecie i nawet mi te kraty nie przeszkadzają :loveu: http://img91.imageshack.us/img91/1628/64640995hw1.jpg http://img135.imageshack.us/img135/5850/28327161ah8.jpg przepies :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
g_o_n_i_a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Luzia&Funia']No mogła byś mieć wodę po kolana na przykład albo do pasa :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ty masz dokąd? :razz: [quote name='ewatr']Cudne zdjecie i nawet mi te kraty nie przeszkadzają :loveu: http://img91.imageshack.us/img91/1628/64640995hw1.jpg http://img135.imageshack.us/img135/5850/28327161ah8.jpg przepies :megagrin::megagrin::megagrin: O! Kto to nas odwiedzil :-o Dziekuje Mamciu :buzi: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): O! Kto to nas odwiedzil :-o Dziekuje Mamciu :buzi: A co sie tak dziwisz :diabloti:;) ? Ja odwiedzam tylko nie zawsze pisze bo czasami zdjec nie widze ooooooo:eviltong: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 gonia, "mamciu " ?:-o Kurcze czy mi się zdaje czy tu sie jakieś wirtualne adopcje odbywają ?:evil_lol: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pimpek napisał(a):gonia, "mamciu " ?:-o Kurcze czy mi się zdaje czy tu sie jakieś wirtualne adopcje odbywają ?:evil_lol: Ja powiem więcej - nawet nie tylko wirtualne :eviltong:;) bo w realu też ! Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :loveu:..czesc GONIU :multi::multi::multi: Quote
g_o_n_i_a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 ewatr napisał(a): A co sie tak dziwisz :diabloti:;-) ? Ja odwiedzam tylko nie zawsze pisze bo czasami zdjec nie widze ooooooo:eviltong: A dziwie, bo dawno Cie nie było, o. :eviltong: Jakie rymy :evil_lol: Nawet jak zdjecia są, to Mamcia nie zawsze wpada...:siara: Pimpek napisał(a):gonia, "mamciu " ?:-o Kurcze czy mi się zdaje czy tu sie jakieś wirtualne adopcje odbywają ?:evil_lol: Mamciu, mamciu, a jak :diabloti: ewatr napisał(a): Ja powiem więcej - nawet nie tylko wirtualne :eviltong:;-) bo w realu też ! Właśnie :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Alicja']:loveu:..czesc GONIU :multi::multi::multi: Cześć Aluniu:loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 czesc Goniasta :razz::razz: jak tam mysl o 2 psie......... Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ty masz dokąd? :razz: Ja tylko po szyję :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Iwona1984 napisał(a):czesc Goniasta :razz::razz: jak tam mysl o 2 psie......... Cześć :razz: Ja tam jestem teraz na etapie jak skończyć szybko liceum i wyjechać za granice :eviltong: I poważnie to mówię. Mam w planach porwać ze soba Azowa - zawsze latwiej tego jednego, niż dwa. O ile oczywiście moje plany wypalą. ;) Luzia&Funia napisał(a):Ja tylko po szyję :evil_lol: Ojej :shake: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ojej :shake: A Ty jak tam z wodą stoisz :razz: :evil_lol: A co do wyjazdu to mam takie same plany :cool3: Chce sobie głównie to na studia zarobić :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Witam ze szkoły :cool3: Zaraz spadam na UR z klasa na jakąs wystawę historyczną, a potem pewnie do doma. Szkoda, ze pogoda paskudna, zdjęc nie da sie robić. Aha! Czekam dzisiaj na kuriera o!! :mad: Luzia&Funia napisał(a):A Ty jak tam z wodą stoisz :razz: :evil_lol: A co do wyjazdu to mam takie same plany :cool3: Chce sobie głównie to na studia zarobić :diabloti: Ja mam wode w butach, na razie. :p Studia to wiesz, inna sprawa. ;)Ja przede wszystkim chce się wyrwać z domu, bo tutaj jest taka "atmosferka", że masakra. :shake: Jeszcze odskocznią dla mnie było schronisko, ale niedawno dowiedziałam się, ze rodzicielka jest bardzo z tego niezadowolona. Miała ogromne nadzieje, że z tego szybko zrezygnuje. A tu klapa:placz::diabloti:, bo stuknelo juz dwa lata jak jestem wolontariuszem. I zrezynować nie zamierzam. :diabloti: Tylko najpierw trzeba skończyć LO, potem znaleźć jakąś prace, co by na kurs / ew. roczną policealną / i siuuuuuu. :cool3: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Goniu ...trzymam :kciuki: za to aby sie układało wsio po twojej myśli ... dzięki za PW :calus: WITANKO :multi::multi::multi: głaski dla Azulki i Edzia:loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ja mam wode w butach, na razie. :p Studia to wiesz, inna sprawa. ;)Ja przede wszystkim chce się wyrwać z domu, bo tutaj jest taka "atmosferka", że masakra. :shake: Jeszcze odskocznią dla mnie było schronisko, ale niedawno dowiedziałam się, ze rodzicielka jest bardzo z tego niezadowolona. Miała ogromne nadzieje, że z tego szybko zrezygnuje. A tu klapa:placz::diabloti:, bo stuknelo juz dwa lata jak jestem wolontariuszem. I zrezynować nie zamierzam. :diabloti: Tylko najpierw trzeba skończyć LO, potem znaleźć jakąś prace, co by na kurs / ew. roczną policealną / i siuuuuuu. :cool3: Ja do szkoły jeszcze nie idę bo mam na 12 :cool3: A co do wyjazdu to ja też tak myślę ale Funi raczej wziąść nie będę mogło :placz: Dlatego zastanawiam się czy jechać bo mi jej tu szkoda zostawiać :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']Goniu ...trzymam :kciuki: za to aby sie układało wsio po twojej myśli ... dzięki za PW :calus: WITANKO :multi::multi::multi: głaski dla Azulki i Edzia:loveu::loveu::loveu: Za pw nie ma co dziękować, naprawdę :lol: Jak sie dowiem szczegółów, to prześlę wiecej informacji :razz: Dziekujemy za głaski w imieniu zwierzów :loveu: [quote name='Luzia&Funia']Ja do szkoły jeszcze nie idę bo mam na 12 :cool3: A co do wyjazdu to ja też tak myślę ale Funi raczej wziąść nie będę mogło :placz: Dlatego zastanawiam się czy jechać bo mi jej tu szkoda zostawiać :shake: Ja o 12 to juz do domu szlam :eviltong: Ja bym nie chciala zostawiac Azowej tutaj pod opieką. :shake: I jeżeli sie tylko da, to zabieram ją ze sobą. A Funi dlaczego niet? Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Wczoraj przygotowalam sobie pare (37 :evil_lol:) zdjęc, ktore beda wywolane u fotografa. Sa zdjecia Azowej, Educhnego, Bejba, Patuszycy, Bruta. Kwiatuszek nawet jest. A przede wszystkim taka bestyja kochana... Tesknie za tą Masterkową Paskudą :( Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 anetta napisał(a):Witam :p To piesek ze schronu? :oops: Witanko :loveu: Tak, to moja kofana paskudna schroniskowa, Masterek Flamasterek. Pojechał do domku już troche temu, a ja mam od czasu do czasu kaca moralnego. :-( Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ja o 12 to juz do domu szlam :eviltong: Ja bym nie chciala zostawiac Azowej tutaj pod opieką. :shake: I jeżeli sie tylko da, to zabieram ją ze sobą. A Funi dlaczego niet? Bo wątpię że się pracodawca zgodzi na psa :-( Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Wczoraj przygotowalam sobie pare (37 :evil_lol:) zdjęc, ktore beda wywolane u fotografa. S hehe jak ja bym mial dac do wywołania do fotografa to by sie ok 370 zebrało fot:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Bo wątpię że się pracodawca zgodzi na psa :-( A w jakiej branży chciałabyś pracować? Iwona1984 napisał(a):hehe jak ja bym mial dac do wywołania do fotografa to by sie ok 370 zebrało fot:evil_lol: No jasne, wcale sie nie dziwie, jak ma sie tyle pieknych zdjęc, to trudno sie zdecydować. :razz: Quote
Recommended Posts