Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No prosze, nawet jest gorszy przypadek ode mnie :razz: Chociaz kto wie, moze ja tez nigdy z depresji nie wyszlam. Jak to sie objawia? :evil_lol:

Hehe widzisz przynajmniej masz pocieszenie że może być gorzej :diabloti:

Masz cały czas wodę w butach :evil_lol: :diabloti:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ależ jest...Sysko mi siem podoba :loveu: Ale Azulek w szczególności :loveu:
Tofa...A co to Ty myslalas, ze nie tofa?! :placz: Ehhh co za ludź :shake:

Osalala :shake:
Ojej :evil_lol: Bo jam taki głupi ludź :shake:

Luzia&Funia napisał(a):
Hehe widzisz przynajmniej masz pocieszenie że może być gorzej :diabloti:

Masz cały czas wodę w butach :evil_lol: :diabloti:

O jessu :p Wode w butach mimo wszystko mam bardzo czesto. Wiec moze nie jest tak dobrze, co bym miala sie pocieszac, ze zawsze mogloby byc gorzej? :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

O jessu :p Wode w butach mimo wszystko mam bardzo czesto. Wiec moze nie jest tak dobrze, co bym miala sie pocieszac, ze zawsze mogloby byc gorzej? :evil_lol:

No mogła byś mieć wodę po kolana na przykład albo do pasa :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']No mogła byś mieć wodę po kolana na przykład albo do pasa :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ty masz dokąd? :razz:

[quote name='ewatr']Cudne zdjecie i nawet mi te kraty nie przeszkadzają :loveu:

http://img91.imageshack.us/img91/1628/64640995hw1.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/5850/28327161ah8.jpg

przepies :megagrin::megagrin::megagrin:
O! Kto to nas odwiedzil :-o
Dziekuje Mamciu :buzi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

O! Kto to nas odwiedzil :-o
Dziekuje Mamciu :buzi:

A co sie tak dziwisz :diabloti:;) ?
Ja odwiedzam tylko nie zawsze pisze bo czasami zdjec nie widze ooooooo:eviltong:

Posted

Pimpek napisał(a):
gonia, "mamciu " ?:-o
Kurcze czy mi się zdaje czy tu sie jakieś wirtualne adopcje odbywają ?:evil_lol:

Ja powiem więcej - nawet nie tylko wirtualne :eviltong:;) bo w realu też !

Posted

ewatr napisał(a):

A co sie tak dziwisz :diabloti:;-) ?
Ja odwiedzam tylko nie zawsze pisze bo czasami zdjec nie widze ooooooo:eviltong:

A dziwie, bo dawno Cie nie było, o. :eviltong:
Jakie rymy :evil_lol: Nawet jak zdjecia są, to Mamcia nie zawsze wpada...:siara:
Pimpek napisał(a):
gonia, "mamciu " ?:-o
Kurcze czy mi się zdaje czy tu sie jakieś wirtualne adopcje odbywają ?:evil_lol:

Mamciu, mamciu, a jak :diabloti:
ewatr napisał(a):

Ja powiem więcej - nawet nie tylko wirtualne :eviltong:;-) bo w realu też !

Właśnie :diabloti:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
czesc Goniasta :razz::razz: jak tam mysl o 2 psie.........

Cześć :razz: Ja tam jestem teraz na etapie jak skończyć szybko liceum i wyjechać za granice :eviltong: I poważnie to mówię. Mam w planach porwać ze soba Azowa - zawsze latwiej tego jednego, niż dwa. O ile oczywiście moje plany wypalą. ;)

Luzia&Funia napisał(a):
Ja tylko po szyję :evil_lol:

Ojej :shake:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Ojej :shake:

A Ty jak tam z wodą stoisz :razz: :evil_lol:

A co do wyjazdu to mam takie same plany :cool3: Chce sobie głównie to na studia zarobić :diabloti:

Posted

Witam ze szkoły :cool3:
Zaraz spadam na UR z klasa na jakąs wystawę historyczną, a potem pewnie do doma. Szkoda, ze pogoda paskudna, zdjęc nie da sie robić. Aha! Czekam dzisiaj na kuriera o!! :mad:

Luzia&Funia napisał(a):
A Ty jak tam z wodą stoisz :razz: :evil_lol:

A co do wyjazdu to mam takie same plany :cool3: Chce sobie głównie to na studia zarobić :diabloti:

Ja mam wode w butach, na razie. :p
Studia to wiesz, inna sprawa. ;)Ja przede wszystkim chce się wyrwać z domu, bo tutaj jest taka "atmosferka", że masakra. :shake: Jeszcze odskocznią dla mnie było schronisko, ale niedawno dowiedziałam się, ze rodzicielka jest bardzo z tego niezadowolona. Miała ogromne nadzieje, że z tego szybko zrezygnuje. A tu klapa:placz::diabloti:, bo stuknelo juz dwa lata jak jestem wolontariuszem. I zrezynować nie zamierzam. :diabloti:
Tylko najpierw trzeba skończyć LO, potem znaleźć jakąś prace, co by na kurs / ew. roczną policealną / i siuuuuuu. :cool3:

Posted

Goniu ...trzymam :kciuki: za to aby sie układało wsio po twojej myśli ...

dzięki za PW :calus:

WITANKO :multi::multi::multi:
głaski dla Azulki i Edzia:loveu::loveu::loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Ja mam wode w butach, na razie. :p
Studia to wiesz, inna sprawa. ;)Ja przede wszystkim chce się wyrwać z domu, bo tutaj jest taka "atmosferka", że masakra. :shake: Jeszcze odskocznią dla mnie było schronisko, ale niedawno dowiedziałam się, ze rodzicielka jest bardzo z tego niezadowolona. Miała ogromne nadzieje, że z tego szybko zrezygnuje. A tu klapa:placz::diabloti:, bo stuknelo juz dwa lata jak jestem wolontariuszem. I zrezynować nie zamierzam. :diabloti:
Tylko najpierw trzeba skończyć LO, potem znaleźć jakąś prace, co by na kurs / ew. roczną policealną / i siuuuuuu. :cool3:

Ja do szkoły jeszcze nie idę bo mam na 12 :cool3:

A co do wyjazdu to ja też tak myślę ale Funi raczej wziąść nie będę mogło :placz:
Dlatego zastanawiam się czy jechać bo mi jej tu szkoda zostawiać :shake:

Posted

[quote name='Alicja']Goniu ...trzymam :kciuki: za to aby sie układało wsio po twojej myśli ...

dzięki za PW :calus:

WITANKO :multi::multi::multi:
głaski dla Azulki i Edzia:loveu::loveu::loveu:
Za pw nie ma co dziękować, naprawdę :lol: Jak sie dowiem szczegółów, to prześlę wiecej informacji :razz:
Dziekujemy za głaski w imieniu zwierzów :loveu:

[quote name='Luzia&Funia']Ja do szkoły jeszcze nie idę bo mam na 12 :cool3:

A co do wyjazdu to ja też tak myślę ale Funi raczej wziąść nie będę mogło :placz:
Dlatego zastanawiam się czy jechać bo mi jej tu szkoda zostawiać :shake:
Ja o 12 to juz do domu szlam :eviltong:
Ja bym nie chciala zostawiac Azowej tutaj pod opieką. :shake: I jeżeli sie tylko da, to zabieram ją ze sobą.
A Funi dlaczego niet?

Posted

Wczoraj przygotowalam sobie pare (37 :evil_lol:) zdjęc, ktore beda wywolane u fotografa. Sa zdjecia Azowej, Educhnego, Bejba, Patuszycy, Bruta. Kwiatuszek nawet jest. A przede wszystkim taka bestyja kochana...

Tesknie za tą Masterkową Paskudą :(

Posted

anetta napisał(a):
Witam :p

To piesek ze schronu? :oops:

Witanko :loveu:

Tak, to moja kofana paskudna schroniskowa, Masterek Flamasterek. Pojechał do domku już troche temu, a ja mam od czasu do czasu kaca moralnego. :-(

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Ja o 12 to juz do domu szlam :eviltong:
Ja bym nie chciala zostawiac Azowej tutaj pod opieką. :shake: I jeżeli sie tylko da, to zabieram ją ze sobą.
A Funi dlaczego niet?

Bo wątpię że się pracodawca zgodzi na psa :-(

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Bo wątpię że się pracodawca zgodzi na psa :-(

A w jakiej branży chciałabyś pracować?

Iwona1984 napisał(a):
hehe jak ja bym mial dac do wywołania do fotografa to by sie ok 370 zebrało fot:evil_lol:

No jasne, wcale sie nie dziwie, jak ma sie tyle pieknych zdjęc, to trudno sie zdecydować. :razz: