Cambel&Megi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cześć Azulki :):) .....Fotki wszystkie widziałam, i podziwiam, jak zwykle zresztą.....:loveu::loveu::loveu: Mizianka dla Azuli, ciocia tofa :buzi: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Werka']To przynajmniej cierpimy razem:) (jeśli chodzi o tą wredną ciape :shake:) Przynajmniej mam towarzysza swej niedoli ;):diabloti: [quote name='Cambel&Megi']Cześć Azulki :):) .....Fotki wszystkie widziałam, i podziwiam, jak zwykle zresztą.....:loveu::loveu::loveu: Mizianka dla Azuli, ciocia tofa :buzi: ;) Cześć Meguski Nie ma co podziwiac.. Ach no chyba, ze mowisz o Azowej pieknosci, to sie zgodzę. Tofa? O, jaka zmiana :p [quote name='Luzia&Funia']Witanko wieczorne :evil_lol: Witanko, z czego smiejesz? :diabloti: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Witanko, z czego smiejesz? :diabloti: A bo ja taka wesoła kobitka jestem :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A bo ja taka wesoła kobitka jestem :eviltong: Optymistka?:cool3: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Optymistka?:cool3: Na dogo tak w życiu niestety nie :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Na dogo tak w życiu niestety nie :shake: O Bosz, juz myslalam, ze jestem jedyna pesymistką z Podkarpacia na Dogo :eviltong: edit/ Sorki, moze realistka? :cool3: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dzień dobry wieczór curasste :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):O Bosz, juz myslalam, ze jestem jedyna pesymistką z Podkarpacia na Dogo :eviltong: edit/ Sorki, moze realistka? :cool3: No to nie jesteś jedyna :evil_lol: Nie jestem cholerną pesymistką :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz']Dzień dobry wieczór curasste :loveu::loveu: Ceść :multi: A cóż to znaczy dokładnie "curasste", bo ja to jeszcze nie wyedukowana i ewentualnie moge sie cos tam domyslac? :eviltong: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ceść :multi: A cóż to znaczy dokładnie "curasste", bo ja to jeszcze nie wyedukowana i ewentualnie moge sie cos tam domyslac? :eviltong: curasste od curuś:loveu::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):No to nie jesteś jedyna :evil_lol: Nie jestem cholerną pesymistką :shake: Wow!:crazyeye: No to powiem szczerze, ze dla mnie to szok, tutaj wszyscy tak sie cieszkają życiem, pełen optymizm uch... :eviltong: Ja tam widzę za często szarość, ale taka już jestem. Aczkolwiek zdarza sie, ze wyhoduje sobie na jakiś czas pozytyw, a potem sobie on idzie i klapa.:shake: Zdrówko :popcorn::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz'] curasste od curuś:loveu::diabloti: Tak myslalam :multi: Jakże mi miło, ze Tatko Matusz lubi goniastą :diabloti: A po jakiemu to? :cool3: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Wow!:crazyeye: No to powiem szczerze, ze dla mnie to szok, tutaj wszyscy tak sie cieszkają życiem, pełen optymizm uch... :eviltong: Ja tam widzę za często szarość, ale taka już jestem. Aczkolwiek zdarza sie, ze wyhoduje sobie na jakiś czas pozytyw, a potem sobie on idzie i klapa.:shake: Zdrówko :popcorn::diabloti: :popcorn: Zdrówko a co :diabloti: Niektórzy mówią że pesymista to osoba która się boi że optymista ma rację (czy jakoś tak) Ciekawe ile w tym prawdy jest :evil_lol: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Tak myslalam :multi: Jakże mi miło, ze Tatko Matusz lubi goniastą :diabloti: A po jakiemu to? :cool3: po mateuszowemu :evil_lol::evil_lol: może być?:diabloti: Quote
anetta Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A po jakiemu to? :cool3: Po matuszemu :megagrin::megagrin: EDIT :crazyeye: hahhahahaah Jak pisałam swego posta Twojego Mati jeszcze nie widziałam :lol: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 anetta napisał(a):Po matuszemu :megagrin::megagrin: EDIT :crazyeye: hahhahahaah Jak pisałam swego posta Twojego Mati jeszcze nie widziałam :lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a)::popcorn: Zdrówko a co :diabloti: Niektórzy mówią że pesymista to osoba która się boi że optymista ma rację (czy jakoś tak) Ciekawe ile w tym prawdy jest :evil_lol: :diabloti: O jessu :evil_lol: Bede sie teraz bała optymistów... A nie, ja ich sie zawsze bałam, oni za bardzo sie wszystkim ciesza. Ale jak przyjdzie dół o mamoooo :razz: Znałam taką jedną panienkę. Już wole być pesymista, przynajmniej nie mam takich skoków z samej góry w dół. Tylko z niziny w dół :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz']po mateuszowemu :evil_lol::evil_lol: może być?:diabloti: O :cool3: A jak bedzie po mateuszowemu "Tatko"? [quote name='anetta']Po matuszemu :megagrin::megagrin: EDIT :crazyeye: hahhahahaah Jak pisałam swego posta Twojego Mati jeszcze nie widziałam :lol: [quote name='Matusz']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Wariaty :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']O :cool3: A jak bedzie po mateuszowemu "Tatko"? Wariaty :evil_lol::evil_lol: tatussko :p Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::diabloti: O jessu :evil_lol: Bede sie teraz bała optymistów... A nie, ja ich sie zawsze bałam, oni za bardzo sie wszystkim ciesza. Ale jak przyjdzie dół o mamoooo :razz: Znałam taką jedną panienkę. Już wole być pesymista, przynajmniej nie mam takich skoków z samej góry w dół. Tylko z niziny w dół :evil_lol: No to jest najgorsze.. To jak by z Mont Everestu spaść na dno rowu Mariańskiego :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz'] tatussko :p Nieźle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']No to jest najgorsze.. To jak by z Mont Everestu spaść na dno rowu Mariańskiego :evil_lol: No, dokładnie. A i tej panience do głowy w tym rowie Mariańskim przychodziły gorsze myśli, niż mnie w podobnym stanie. Jednak ja nie zeskoczyłam nigdy z Mont Everest :lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): No, dokładnie. A i tej panience do głowy w tym rowie Mariańskim przychodziły gorsze myśli, niż mnie w podobnym stanie. Jednak ja nie zeskoczyłam nigdy z Mont Everest :lol: Ja nigdy z depresji nie wyszłam :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ja nigdy z depresji nie wyszłam :evil_lol: No prosze, nawet jest gorszy przypadek ode mnie :razz: Chociaz kto wie, moze ja tez nigdy z depresji nie wyszlam. Jak to sie objawia? :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Cześć Meguski Nie ma co podziwiac.. Ach no chyba, ze mowisz o Azowej pieknosci, to sie zgodzę. Tofa? O, jaka zmiana :p Ależ jest...Sysko mi siem podoba :loveu: Ale Azulek w szczególności :loveu: Tofa...A co to Ty myslalas, ze nie tofa?! :placz: Ehhh co za ludź :shake: Quote
Recommended Posts