Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Werka']To przynajmniej cierpimy razem:) (jeśli chodzi o tą wredną ciape :shake:)
Przynajmniej mam towarzysza swej niedoli ;):diabloti:

[quote name='Cambel&Megi']Cześć Azulki :):) .....Fotki wszystkie widziałam, i podziwiam, jak zwykle zresztą.....:loveu::loveu::loveu: Mizianka dla Azuli, ciocia tofa :buzi: ;)
Cześć Meguski
Nie ma co podziwiac.. Ach no chyba, ze mowisz o Azowej pieknosci, to sie zgodzę.
Tofa? O, jaka zmiana :p

[quote name='Luzia&Funia']Witanko wieczorne :evil_lol:
Witanko, z czego smiejesz? :diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Na dogo tak w życiu niestety nie :shake:

O Bosz, juz myslalam, ze jestem jedyna pesymistką z Podkarpacia na Dogo :eviltong:

edit/
Sorki, moze realistka? :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
O Bosz, juz myslalam, ze jestem jedyna pesymistką z Podkarpacia na Dogo :eviltong:

edit/
Sorki, moze realistka? :cool3:

No to nie jesteś jedyna :evil_lol:

Nie jestem cholerną pesymistką :shake:

Posted

[quote name='Matusz']Dzień dobry wieczór curasste :loveu::loveu:
Ceść :multi:
A cóż to znaczy dokładnie "curasste", bo ja to jeszcze nie wyedukowana i ewentualnie moge sie cos tam domyslac? :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ceść :multi:
A cóż to znaczy dokładnie "curasste", bo ja to jeszcze nie wyedukowana i ewentualnie moge sie cos tam domyslac? :eviltong:

curasste od curuś:loveu::diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No to nie jesteś jedyna :evil_lol:

Nie jestem cholerną pesymistką :shake:

Wow!:crazyeye: No to powiem szczerze, ze dla mnie to szok, tutaj wszyscy tak sie cieszkają życiem, pełen optymizm uch... :eviltong: Ja tam widzę za często szarość, ale taka już jestem. Aczkolwiek zdarza sie, ze wyhoduje sobie na jakiś czas pozytyw, a potem sobie on idzie i klapa.:shake:
Zdrówko :popcorn::diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Wow!:crazyeye: No to powiem szczerze, ze dla mnie to szok, tutaj wszyscy tak sie cieszkają życiem, pełen optymizm uch... :eviltong: Ja tam widzę za często szarość, ale taka już jestem. Aczkolwiek zdarza sie, ze wyhoduje sobie na jakiś czas pozytyw, a potem sobie on idzie i klapa.:shake:
Zdrówko :popcorn::diabloti:

:popcorn: Zdrówko a co :diabloti:

Niektórzy mówią że pesymista to osoba która się boi że optymista ma rację (czy jakoś tak)
Ciekawe ile w tym prawdy jest :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Tak myslalam :multi: Jakże mi miło, ze Tatko Matusz lubi goniastą :diabloti:
A po jakiemu to? :cool3:

po mateuszowemu :evil_lol::evil_lol:

może być?:diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A po jakiemu to? :cool3:

Po matuszemu :megagrin::megagrin:

EDIT :crazyeye: hahhahahaah Jak pisałam swego posta Twojego Mati jeszcze nie widziałam :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Po matuszemu :megagrin::megagrin:

EDIT :crazyeye: hahhahahaah Jak pisałam swego posta Twojego Mati jeszcze nie widziałam :lol:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
:popcorn: Zdrówko a co :diabloti:

Niektórzy mówią że pesymista to osoba która się boi że optymista ma rację (czy jakoś tak)
Ciekawe ile w tym prawdy jest :evil_lol:

:diabloti:
O jessu :evil_lol: Bede sie teraz bała optymistów... A nie, ja ich sie zawsze bałam, oni za bardzo sie wszystkim ciesza. Ale jak przyjdzie dół o mamoooo :razz: Znałam taką jedną panienkę. Już wole być pesymista, przynajmniej nie mam takich skoków z samej góry w dół. Tylko z niziny w dół :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']po mateuszowemu :evil_lol::evil_lol:

może być?:diabloti:

O :cool3:
A jak bedzie po mateuszowemu "Tatko"?

[quote name='anetta']Po matuszemu :megagrin::megagrin:

[quote name='Matusz']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Wariaty :evil_lol::evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:diabloti:
O jessu :evil_lol: Bede sie teraz bała optymistów... A nie, ja ich sie zawsze bałam, oni za bardzo sie wszystkim ciesza. Ale jak przyjdzie dół o mamoooo :razz: Znałam taką jedną panienkę. Już wole być pesymista, przynajmniej nie mam takich skoków z samej góry w dół. Tylko z niziny w dół :evil_lol:

No to jest najgorsze..
To jak by z Mont Everestu spaść na dno rowu Mariańskiego :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']
tatussko :p

Nieźle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Luzia&Funia']No to jest najgorsze..
To jak by z Mont Everestu spaść na dno rowu Mariańskiego :evil_lol:
No, dokładnie. A i tej panience do głowy w tym rowie Mariańskim przychodziły gorsze myśli, niż mnie w podobnym stanie. Jednak ja nie zeskoczyłam nigdy z Mont Everest :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

No, dokładnie. A i tej panience do głowy w tym rowie Mariańskim przychodziły gorsze myśli, niż mnie w podobnym stanie. Jednak ja nie zeskoczyłam nigdy z Mont Everest :lol:

Ja nigdy z depresji nie wyszłam :evil_lol:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ja nigdy z depresji nie wyszłam :evil_lol:

No prosze, nawet jest gorszy przypadek ode mnie :razz: Chociaz kto wie, moze ja tez nigdy z depresji nie wyszlam. Jak to sie objawia? :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Cześć Meguski
Nie ma co podziwiac.. Ach no chyba, ze mowisz o Azowej pieknosci, to sie zgodzę.
Tofa? O, jaka zmiana :p

Ależ jest...Sysko mi siem podoba :loveu: Ale Azulek w szczególności :loveu:
Tofa...A co to Ty myslalas, ze nie tofa?! :placz: Ehhh co za ludź :shake: