g_o_n_i_a Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 A teraz troche edukacji - to jest lisia nora (tak mowi Mati i pokazuje, co widać zresztą) Nora /moj przyszly dom/ I pazurki :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Brucio na polowaniu :cool3: /i tutaj moje marzenia o domku - norze się zburzyły/ Yy Pancia... Ja tez chce tam wejść :evil_lol: Tylko Patucha to bezproblemowy pies :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Zdobywca szczytów :cool3: I Azulec pospolity ku szczytom Koniec prznudzania na dziś Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 widzialam i psinki i widoczki i wodopój .....:multi::multi::multi:witam się całuski posyłam :loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 matinestka napisał(a): bo ja "jem trawe" po to by sie odchudzic .... tak stwierdziła moja wszechwiedzaca o niczym kuz chcac zablysnac i mnie "wysmiac" nie posiadajac zadnej wiedzy na moj i trawiasty temat ....no cóz.. pogratulowac i sie smiac:) dlatego tez... ja odchudzajac sie bo jestem strasznie gruba odchudzam i swoje psy :evil_lol: a co :) :bluepaw: Mati Ty juz jak cos wyjasnisz to tak jakos filozoficznie :evil_lol: a ja prosty człowiek jestem więc zapytam bo niewiele zrozumiałam : 1. kto to jest wszechwiedzaca ? 2.co to jest kuz ? 3. widze ze ktos tu sie nie zna na zartach w takim razie przepraszam wiecej sie to juz nie powtórzy :shake: Gonia wybacz offa :loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jezeli sobie zalatwie noclega to czemu nie:cool3::cool3::cool3: Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witanko niedzielne :multi::multi: fotki obejrzane i bardzo mnie sie podobują :grins: Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Brucio na polowaniu :cool3: /i tutaj moje marzenia o domku - norze się zburzyły/ http://img57.imageshack.us/img57/9297/34366933se9.jpg http://img517.imageshack.us/img517/6206/35323811ck4.jpg Ech Brutusie :loveu:zawsze mówiłam ze to przepies :evil_lol:;) Quote
matinestka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ewatr napisał(a):Mati Ty juz jak cos wyjasnisz to tak jakos filozoficznie :evil_lol: a ja prosty człowiek jestem więc zapytam bo niewiele zrozumiałam : 1. kto to jest wszechwiedzaca ? 2.co to jest kuz ? 3. widze ze ktos tu sie nie zna na zartach w takim razie przepraszam wiecej sie to juz nie powtórzy :shake: Gonia wybacz offa :loveu: Mamcia Mamcia:mad: mati sie zna na zartach i to nawet nie wiesz jak :P z trawy mojej i psów smialam tak ze ho ho :D:D a to cozaytowalas to nie do Ciebie sie tyczylo .... :) i Twojego komentarza do zdjec Hieny wpierdzielajacej trawe:) kuz- kuzynka ... wszechwiedząca o niczym ...... teraz juz powinno byc jasne :) no nie smutaj sie :buzi: Gonia sorki :loveu: trza bylo Mamcie uswiadomic :d :bluepaw: Quote
Akadna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 widziałam fotecki :bigcool: widziałam fotecki :bigcool: widziałam fotecki :bigcool: hihihi:evil_lol: Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='matinestka']Mamcia Mamcia:mad: mati sie zna na zartach i to nawet nie wiesz jak :P z trawy mojej i psów smialam tak ze ho ho :D:D a to cozaytowalas to nie do Ciebie sie tyczylo .... :) i Twojego komentarza do zdjec Hieny wpierdzielajacej trawe:) kuz- kuzynka ... wszechwiedząca o niczym ...... teraz juz powinno byc jasne :) no nie smutaj sie :buzi: Gonia sorki :loveu: trza bylo Mamcie uswiadomic :d :bluepaw: No to teraz zrozumiałam :lol: mi to trzeba wersje łopatologiczna prostą :diabloti: / bo ja ekonomista jestem z wykształcenia :p/ Quote
g_o_n_i_a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']widzialam i psinki i widoczki i wodopój .....:multi::multi::multi:witam się całuski posyłam :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy :loveu::loveu: [quote name='ewelinabuck']jezeli sobie zalatwie noclega to czemu nie:cool3::cool3::cool3: Ja już myślałam, że masz zaplanowane wszystko :evil_lol: :eviltong: [quote name='Matusz']Witanko niedzielne :multi::multi: fotki obejrzane i bardzo mnie sie podobują :grins: A mnie się podobuje, że Tobie się podobuje :multi::evil_lol: [quote name='ewatr']Ech Brutusie :loveu:zawsze mówiłam ze to przepies :evil_lol:;) To miała być moja nora :placz: [quote name='Werka']widziałam fotecki :bigcool: widziałam fotecki :bigcool: widziałam fotecki :bigcool: hihihi:evil_lol: Cieszkam:bigcool: A co do off'ów - proszem się nie krępować. Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Gonia zalewasz nas tymi fotkami :bigcool::bigcool: :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Matusz']Gonia zalewasz nas tymi fotkami :bigcool::bigcool: :loveu::loveu::loveu: :p Sama się też zalewam tzn. zmiejszam i przy okazji wspominam.. Uch fajnie było wtedy :cool3: Ale już jest prawie koniec, więc już nie będę Was zamęczać :lol: [quote name='Werka']świetne foty;):Cool!: Dziekujem Quote
g_o_n_i_a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 I to by było na tyle ;-) :bye: Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Oglądam sobie juz od kilku dni te Wasze wyczyny ale teraz już nie wytrzymałam... http://img149.imageshack.us/img149/3962/94326122ay9.jpg Jeżu jeżu jeżu... :modla: UWIELBIAM :loveu: Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 wow !! :mdleje: świetne to http://img117.imageshack.us/img117/3230/10260739xf3.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko :multi::multi::multi: świetne fotaski http://img143.imageshack.us/img143/6492/53648961od6.jpg ale nie tylko ta Quote
Recommended Posts