ewatr Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dziękuję Tatko :multi: Coś dla Mamci :loveu: http://img514.imageshack.us/img514/8454/88734239ri3.jpg O rany juz dawno kwiatuska nie dostałam i to w moim ulubionym kolorze :Cool!::Cool!::Cool!: Dziekuje Córciu :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Matusz']Córeńko, a jak tam Poznań pod Krakowem? co mówi rodzicielka ? :cool3::cool3: Rodzicielka mówi: "nie" :placz: [quote name='ewatr']O rany juz dawno kwiatuska nie dostałam i to w moim ulubionym kolorze :Cool!::Cool!::Cool!: Dziekuje Córciu :buzi: :multi::multi::loveu: Quote
Matusz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Rodzicielka mówi: "nie" :placz: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:shake::shake::shake::shake: Quote
Cambel&Megi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] A ileż ja sie musiałam poświęcić, zeby zapieprzać piechtą od pomnika :cool3: aż na Hetmańską :evil_lol: A właśnie, że... Podobuje :diabloti::loveu::loveu: Jesce tylko kredecki i bedzie cacy :loveu: Dobrej nocki zyczymy :bye: Poswiecenie dla lisa....Lis jest wdzieczny :loveu::loveu::loveu: I czeka na jeszcze :diabloti: NO i masz kredecki ....:evil_lol: Fajna ta Mama Twoja :loveu::loveu: [quote name='g_o_n_i_a'] I coś dla Cambelka :diabloti: http://i17.tinypic.com/6731yx2.jpg O Boszz........ :evil_lol::evil_lol: Dziekuje :loveu::loveu::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Poswiecenie dla lisa....Lis jest wdzieczny :loveu::loveu::loveu: I czeka na jeszcze :diabloti: NO i masz kredecki ....:evil_lol: Fajna ta Mama Twoja :loveu::loveu: O Boszz........ :evil_lol::evil_lol: Dziekuje :loveu::loveu::diabloti: A kiedy Lis mnie zaprasza? :cool3::loveu: Ale te kledki mnie nie lubią :placz: Plosem :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A kiedy Lis mnie zaprasza? :cool3::loveu: Ale te kledki mnie nie lubią :placz: Plosem :diabloti: Zawsze jestes mile widziana:loveu:;) :evil_lol: Mówiłam, trza było Mamci powiedzieć, ze chcesz takie na baterie :diabloti: Quote
anetta Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dziekujem Proszem :p A to? Co to za kwiatek? http://i8.tinypic.com/62psapj.jpg nie znam :niewiem: Quote
g_o_n_i_a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Cambel&Megi']Zawsze jestes mile widziana:loveu:;) :evil_lol: Mówiłam, trza było Mamci powiedzieć, ze chcesz takie na baterie :diabloti: Może ja jednak powinnam się wprowadzić do legowiska Megasowej skoro mnie tak lubią :cool3: Nie no, tak w przyszłym tygodniu to raczej by odpadlo, za dużo kucia blee, a w piątek np.? yy :p Pf, a kto by mi kupował te baterie? :shake: A te mają wybór - albo będą mnie lubić albo się pożegnamy o :mad: Porządek musi być!:diabloti: [quote name='anetta']Proszem :p A to? Co to za kwiatek? http://i8.tinypic.com/62psapj.jpg nie znam :niewiem: To jest azowiec pospolity, bardzo rzadki okaz. :razz: Quote
anetta Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 To jest azowiec pospolity, bardzo rzadki okaz Ooooo, na pewno pod ochroną! Quote
g_o_n_i_a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='anetta']Ooooo, na pewno pod ochroną! No BA! Pod ochroną i to ścisłą. Na Podkarpaciu odkryto zaledwie kilka sztuk tego gatunku. Azulec pospolity to niesamowity kwiatuszek, naprawdę :p Bardzo przytulaśny np. :loveu: Quote
Likaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dobry wieczorek :) Na początku dziekujemy za milutkie odwiedzinki w naszej galeri :diabloti: No ba.. ja tu wchodze zobaczyc łaciatego psa a zamiast o psie o kwiatku mówimy :diabloti::diabloti: No cóż w każdym razie jesli juz o kwiatku to o kwiatku .. Azulec pospolity mhmmm cóż za cudowny kwiatek :loveu::loveu: I nie dziwie sie że pod ochrona scisla, takiego Azulca to nigdzie znalezc sie nie da, no ale w koncu okaz rzadki :diabloti::evil_lol: No cóż pozdrawiamy i łaciatego kwiatka i włascicielke :evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hej robalki :cooldevi: przyszłam Was postraszyć :diabloti: miłego wieczoru Quote
Cambel&Megi Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Może ja jednak powinnam się wprowadzić do legowiska Megasowej skoro mnie tak lubią :cool3: Nie no, tak w przyszłym tygodniu to raczej by odpadlo, za dużo kucia blee, a w piątek np.? yy :p Pf, a kto by mi kupował te baterie? :shake: A te mają wybór - albo będą mnie lubić albo się pożegnamy o :mad: Porządek musi być!:diabloti: Jasne, zapraszamy :eviltong: Tylko weź swój kocyk :diabloti: No ja też przez kolejne 2 tygodnie mam tak zawalone sprawdzianami, że eh.....Ale w piątek by można ooo :razz: I wiesz co odkryłam? Za blokiem też mam Buroka! :-o Jak mają Cie lubic, skoro sie wyzywasz nad nimi :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Likaa']Dobry wieczorek :) Na początku dziekujemy za milutkie odwiedzinki w naszej galeri :diabloti: No ba.. ja tu wchodze zobaczyc łaciatego psa a zamiast o psie o kwiatku mówimy :diabloti: No cóż w każdym razie jesli juz o kwiatku to o kwiatku .. Azulec pospolity mhmmm cóż za cudowny kwiatek :loveu::loveu: I nie dziwie sie że pod ochrona scisla, takiego Azulca to nigdzie znalezc sie nie da, no ale w koncu okaz rzadki :diabloti::evil_lol: No cóż pozdrawiamy i łaciatego kwiatka i włascicielke :evil_lol: Cześć :multi::multi: A ja myślałam, że łaciatą króweczkę hihihi :evil_lol: Azulec to psisko, krówsko, łajza, głupolek i tak dalej, ale wczoraj przyjęła miano kwiatka - z tych azulców pospolitych :p A azulców pospolitych dużo być nie może, mogą być podróbki na Podkarpaciu (w jej przypadku 6, bo tyle miała ponoć rodzeństwa w miocie:roll:) Wiec Azowiec jest jeden i mój mój! :loveu: Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: [quote name='basia2202']hej robalki :cooldevi: przyszłam Was postraszyć :diabloti: miłego wieczoru O mamo! :crazyeye: No i... Zuzanki nastraszyły Azulki :evil_lol::evil_lol: [quote name='Cambel&Megi']Jasne, zapraszamy :eviltong: Tylko weź swój kocyk :diabloti: No ja też przez kolejne 2 tygodnie mam tak zawalone sprawdzianami, że eh.....Ale w piątek by można ooo :razz: I wiesz co odkryłam? Za blokiem też mam Buroka! :-o Jak mają Cie lubic, skoro sie wyzywasz nad nimi :evil_lol: Musem sobie najpierw kupić kocyk :eviltong: Masz Buroka za blokiem? A Gizelda też jest? :cool3: Ja bym jutro mogla przyjechać na huśtawki.... :razz: Quote
Cambel&Megi Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Musem sobie najpierw kupić kocyk :eviltong: Masz Buroka za blokiem? A Gizelda też jest? :cool3: Ja bym jutro mogla przyjechać na huśtawki.... :razz: Tylko Burok....Ale jest też zjeżdzalnia i huśtawka ooooo :razz: Przyjedź, zapraszam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Werka']Hej Azulki:cool3: Hej Boksillki :cool3: [quote name='Cambel&Megi']Tylko Burok....Ale jest też zjeżdzalnia i huśtawka ooooo :razz: Przyjedź, zapraszam ;) Eee tylko Burok :shake: Toż to w takim razie podróbka Buroka :roll::evil_lol: Zjeżdżalnia? :cool3: I huśtawka?! :cool3: OLALA! :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Bejbus patrzy i nie wierzy, co te baby wyczyniają :evil_lol: Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://img261.imageshack.us/img261/6508/52532674ol5.jpg Red bull, doda ci skrzydeł :diabloti::lilangel: Quote
g_o_n_i_a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Matusz']http://img261.imageshack.us/img261/6508/52532674ol5.jpg Red bull, doda ci skrzydeł :diabloti::lilangel: Co widać na zdjeciach :diabloti: Bestia :diabloti: Pilnujemy Pańci :loveu: Quote
Recommended Posts