ewelinabuck Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 zdjecia cudne pzdrowienia i caluski dla coreczki :loveu: Quote
Matusz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witamy popołudniowo ludki goniaste:loveu: :) miłego dnia ! :) Quote
g_o_n_i_a Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='ewelinabuck']zdjecia cudne pzdrowienia i caluski dla coreczki :loveu: O! Któż to do nas dzisiaj zajrzał... :multi: Dziekujem :loveu: [quote name='Matusz']Witamy popołudniowo ludki goniaste:loveu: :) miłego dnia ! :) Witanko :multi: Dziekujem. :p Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy, bo dzisiaj jest jest jakoś dziwnie. :shake: Pogoda be, a ja sie fatalnie czuje. Oby ten tydzien szybko śmignął, bo nie zapowiada się zbyt ciekawie - głównie, jeżeli chodzi o naukę błee :x:placz: Zmykam do chemii, geografi i fyzyki:placz: :bye: Quote
matinestka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 i nocna pora witamy Bande Azulowej :buzi: :buzi: mati mówi : grunt to sie nie przeuczac i tyle oo :) wiec sie nie stersuj nauka w tym tygodniu a co :) a ja mam nadzieje ze pod wieczorek humorek wrócił :) :eviltong: hihih mati juz nie moze doczekac czwartkowych harców:loveu: ... znów bedziemy smigac z Banda wiesniaków:eviltong: łooo ludzie..... tylko pewnie Brutowski doma zostanie....a urzadzimy se babski wypad w las.. bo z Brutem pewnie bym juz nie wróciła doma....... dajcie mi sarne a zobaczycie jak szybko na swój wiek pedze i nikogo nie słucham... tak własnie toczy swoje mysle nasz Przewodnik Stada..... a pól wieczoru na smyczy to nie na jego nerwy :eviltong: ..... no nic... czwartek niebawem .. no i w koncu ta plyte ze zdjecami odbierzesz :eviltong: ... noo:) Azuleczka piekniutka:) jak zawsze :) :buzi: i znów ten Filozoficzny wyraz twarzy :) jak ja to uwielbiam :) http://img138.imageshack.us/my.php?image=33wpc3815681beii5.jpg a Miny Edzioslawa.. to cała ta moja filozofię to ... no .. :) http://img139.imageshack.us/my.php?image=20u1pw9157f189qy9.jpg ach i jakie listeczki :) ulalalla a ta pazdzernikowa zima.. to mnie przerazila wrecz..... ja to chyba wtedy spalam .. albo moze u mnie slonko swiecilo ... :eviltong: POZDRAWIAMY śLEMY BUZIAKóW TYSIąCE:buzi: :bluepaw: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :loveu:Witanko dla całej ferajny ;)Edzia też ;) Quote
basia2202 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='matinestka']i nocna pora witamy Bande Azulowej :buzi: mati mówi : grunt to sie nie przeuczac i tyle oo wiec sie nie stersuj nauka w tym tygodniu a co a ja mam nadzieje ze pod wieczorek humorek wrócił hihih mati juz nie moze doczekac czwartkowych harców ... znów bedziemy smigac z Banda wiesniaków łooo ludzie..... tylko pewnie Brutowski doma zostanie....a urzadzimy se babski wypad w las.. bo z Brutem pewnie bym juz nie wróciła doma....... dajcie mi sarne a zobaczycie jak szybko na swój wiek pedze i nikogo nie słucham... tak własnie toczy swoje mysle nasz Przewodnik Stada..... a pól wieczoru na smyczy to nie na jego nerwy ..... no nic... czwartek niebawem .. no i w koncu ta plyte ze zdjecami odbierzesz ... noo Azuleczka piekniutka jak zawsze i znów ten Filozoficzny wyraz twarzy jak ja to uwielbiam http://img138.imageshack.us/my.php?image=33wpc3815681beii5.jpg a Miny Edzioslawa.. to cała ta moja filozofię to ... no .. :) http://img139.imageshack.us/my.php?image=20u1pw9157f189qy9.jpg ach i jakie listeczki :) ulalalla a ta pazdzernikowa zima.. to mnie przerazila wrecz..... ja to chyba wtedy spalam .. albo moze u mnie slonko swiecilo ... :eviltong: POZDRAWIAMY śLEMY BUZIAKóW TYSIąCE:buzi: :bluepaw: :buzi::buzi: Mati chyba nie podejrzewa goniastą o to, że się przeucza? Ło Bosz, ja i się przeuczać? :shake: Uch :evil_lol: A pewnie, że humor wrócił :eviltong: Ale... :-(To jest wykluczone żeby Bruto zostal w doma!!!! :placz: Azulasta tez ma naturę tropiąco - goniącą, więc co - tez ma zostac w doma? :placz: Albo wszystkie Buraki albo klops :shake::diabloti: A płyte uch :evil_lol: Zrobi się zdeczka słonecznie w naszej galerycjce :evil_lol: A i dobsz, bo za oknem szaro - buro, to chociaz tu słoneczko zrobimy :loveu: Cieszkam, ze zdjęcia się podobają :multi: [quote name='Alicja']:loveu:Witanko dla całej ferajny ;)Edzia też ;) Witanko :multi::multi: [quote name='basia2202']witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu: Cześć :loveu: [quote name='Matusz']Witamy !! Doberek ! :multi: A bry! :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Cześć moja najwspanialsza najcudowniejsza, najukochańsza Gosieńko... :buzi: :iloveyou: Bardzo Was zaniedbałam? Przepraszam :( wstyd mi.... a ile czytania przedemną... ojoj czemu ja nie mam na wszystko czasu, po części czytałam, ale śpieszyć się muszę ze wszystkim choroba jasna... :( Quote
g_o_n_i_a Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć moja najwspanialsza najcudowniejsza, najukochańsza Gosieńko... :buzi: :iloveyou: Bardzo Was zaniedbałam? Przepraszam :( wstyd mi.... a ile czytania przedemną... ojoj czemu ja nie mam na wszystko czasu, po części czytałam, ale śpieszyć się muszę ze wszystkim choroba jasna... :( Ojoj...:oops: Witanko Edytko :oops::buzi: Troszke zaniedbalaś, a przynajmniej daaaaaaawno nie pisałaś. Bo my u Was bywamy, tylko ciężko wepchać się w Wasze gadulstwo :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 eee tam dzisiaj cicho jak makiem zasiał :) Co tam Goniu u Was? proszę streść mi trochę te moje zaległe strony Quote
g_o_n_i_a Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Co u nas? Stara bida. :p Pogoda paskuda, więc nijak wybrać się na jakies dzikie harce po naszych terenkach. :shake: Mogłoby w końcu wyjść słonko do nas, a nie tak... :shake: A więc goniasta snuje się jak ćma po tym szarym świecie, w swoim maleńkim światku ciszy i żyję, bo tak trza. :p Jest nawał nauki, ale pocieszam się, że równo za tydzien to będę sobie bimbać - w koncu dluższy weekend. A ja NIE-NA-WI-DZĘ czwartków!! :x Jutro mam poprawkę z biologii, sprawdzian z angielskiego i odpytywanie z TYLKO 49 zdan z niemca (niemiecki tak samo lubię jak czwartki, więc git :shake:). To tyle, jeżeli chodzi o mnie. A co do zwierzyny - papugi żyją, kotuch żyje (2/3 swojego życia spędza na grzaniu doopy na rurach w kotłowni). No i moj Skarbek też w miare dobrze, tylko uszyska są znów chore, brat nam strzelił focha i ogolnie suuuuper. :shake: Quote
basia2202 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 witanko kochani!! :multi::multi::multi: hmm.. nie było fotecków od mej ostatniej wizyty? :roll: to se idem... i wrócem jak bendom :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='basia2202']witanko kochani!! :multi::multi::multi: hmm.. nie było fotecków od mej ostatniej wizyty? :roll: to se idem... i wrócem jak bendom :diabloti::diabloti::diabloti: Bly bly :p Fotecków będzie, ale jutro. Dostalam płytke ze zdjęciami z wrzesniowego wypadu nad wodę, więc mam nadzieję, że Was zadowole. :eviltong: [quote name='Alicja']witanko dla Wszystkich :loveu: Hej :multi: Quote
matinestka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hej Siostra:buzi: hihihi alesz Azula dzis cieszyla na moj widok :loveu: ulalalal.. normalnie nawet goni nie chciala za bardzo słuchac:eviltong: .... trzeba bedzie koniecznie na spacerro wybyc :d zeby tylko nie lało :) a ja nie wiem co mam .. i nie moge złozyc... :( buuuuuuuu Azula wcina juz kostule???:D :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Werka']Bły.... :D Zadowolisz, zadowolisz :D Cieszkam :multi: [quote name='matinestka']hej Siostra:buzi: hihihi alesz Azula dzis cieszyla na moj widok :loveu: ulalalal.. normalnie nawet goni nie chciala za bardzo słuchac:eviltong: .... trzeba bedzie koniecznie na spacerro wybyc :d zeby tylko nie lało :) a ja nie wiem co mam .. i nie moge złozyc... :( buuuuuuuu Azula wcina juz kostule???:D :bluepaw: Czesc :multi: Azula to wieśniara :evil_lol: Ale za to jakiego Educhny dostał bulwersa :diabloti: A co nie mozesz złożyc? :evil_lol: Wcina :D Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Hej Goniasty Loodku ;) Wiesz co nurtuje mnie sprawa Twojego rachunku za telefon :eviltong: Mam ochotę oddać Ci połowę, przecież Ty z domowego na komórkę, 1 godz. 4 min. masakra ile Ty zapłacisz... :lol: Jeszcze się rozliczymy :evil_lol: A póki co, to ja Ci powiem, że mi się nie chce nadrabiać, tzn. odpisywać... :eviltong: bo ja jestem na bieżąco, i wiem wszystko co było tu ooooo, tylko nic żem nie pisała :) Quote
g_o_n_i_a Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Hej Goniasty Loodku ;) Wiesz co nurtuje mnie sprawa Twojego rachunku za telefon :eviltong: Mam ochotę oddać Ci połowę, przecież Ty z domowego na komórkę, 1 godz. 4 min. masakra ile Ty zapłacisz... :lol: Jeszcze się rozliczymy :evil_lol: A póki co, to ja Ci powiem, że mi się nie chce nadrabiać, tzn. odpisywać... :eviltong: bo ja jestem na bieżąco, i wiem wszystko co było tu ooooo, tylko nic żem nie pisała :) Ja pierdziele, weź mi nawet o tym nie wspominaj, bo się załamie:placz: :evil_lol: Jezeli za pare znikne bez śladu tzn. ze tata sie ze mną policzył za ten rachunek:roll: Ach tam, nie odpisuj :eviltong: Dobrze chociaż, ze cokolwiek napisałaś :modla: Quote
matinestka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): A co nie mozesz złożyc? :evil_lol: no własnie nie wiem co :siara:... i nie chce sie zagrac w zadna strone :eviltong: a Twoje???:D :bluepaw: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Co u nas? Stara bida. :p Pogoda paskuda, więc nijak wybrać się na jakies dzikie harce po naszych terenkach. :shake: Mogłoby w końcu wyjść słonko do nas, a nie tak... :shake: A więc goniasta snuje się jak ćma po tym szarym świecie, w swoim maleńkim światku ciszy i żyję, bo tak trza. :p Jest nawał nauki, ale pocieszam się, że równo za tydzien to będę sobie bimbać - w koncu dluższy weekend. A ja NIE-NA-WI-DZĘ czwartków!! :-x Jutro mam poprawkę z biologii, sprawdzian z angielskiego i odpytywanie z TYLKO 49 zdan z niemca (niemiecki tak samo lubię jak czwartki, więc git :shake:). To tyle, jeżeli chodzi o mnie. A co do zwierzyny - papugi żyją, kotuch żyje (2/3 swojego życia spędza na grzaniu doopy na rurach w kotłowni). No i moj Skarbek też w miare dobrze, tylko uszyska są znów chore, brat nam strzelił focha i ogolnie suuuuper. :shake: Hmmm nie no najgorzej to u Was nie jest :) Tylko te Azulkowe uszka :shake: ale będzie dobrze, zobaczysz. Ja z moim bratem tez nons top w jakiś spęciach jestem, a dzisiaj wagarki sobie zrobiłam, bo czwartków też nie lubię, a cos czuje że jutro wagary też będa. Goniaa... dawaj foty :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja pierdziele, weź mi nawet o tym nie wspominaj, bo się załamie:placz: :evil_lol: Jezeli za pare znikne bez śladu tzn. ze tata sie ze mną policzył za ten rachunek:roll: Ach tam, nie odpisuj :eviltong: Dobrze chociaż, ze cokolwiek napisałaś :modla: Gonia, ja mówie na serio, to nasze gadulstwo to nas do ruiny doprowadzi, ale na rachunek się skladam, o. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 matinestka napisał(a):no własnie nie wiem co :siara:... i nie chce sie zagrac w zadna strone :eviltong: a Twoje???:D :bluepaw: Buhahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja mam wilkołaka :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a):Hmmm nie no najgorzej to u Was nie jest :) Tylko te Azulkowe uszka :shake: ale będzie dobrze, zobaczysz. Ja z moim bratem tez nons top w jakiś spęciach jestem, a dzisiaj wagarki sobie zrobiłam, bo czwartków też nie lubię, a cos czuje że jutro wagary też będa. Goniaa... dawaj foty :diabloti: Jasne, bywało przecież gorzej :eviltong: Ja tez chce wagary :diabloti: Tylko, ze ze mnie to zadna wagarowiczka haha :evil_lol: Pewnie bym została w domu, ale czeka mnie boska kartkowka z historii i odpytywanko z niemca, a jak pomysle sobie, ze mialabym to odkladac na raz nastepny, to mi sie nie dobrze robi :evil_lol: Cambel&Megi napisał(a):Gonia, ja mówie na serio, to nasze gadulstwo to nas do ruiny doprowadzi, ale na rachunek się skladam, o. ;) Ale to ja dzwonilam i ja gadałam, nie masz co teraz ględzic, ze bedziemy sie składać. Moj telefon (yyy.. no prawie :evil_lol:), moj rachunek (znaczy się taty :p), moja zjeba (bo to pierwsza :cool1:), moja kasa (łeee :placz:) Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Goniasta napisał(a):Ale to ja dzwonilam i ja gadałam, Ale ja tez gadałam. o. a gdybym ja nie gadała to i Ty bys nie gadała. i bysmy obie nie gadały. i by nie było rachunku. proste. :evil_lol: Quote
Recommended Posts