Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']zdjecia cudne

pzdrowienia i caluski dla coreczki :loveu:
O! Któż to do nas dzisiaj zajrzał... :multi:
Dziekujem :loveu:

[quote name='Matusz']Witamy popołudniowo ludki goniaste:loveu: :)
miłego dnia ! :)
Witanko :multi:
Dziekujem. :p
Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy, bo dzisiaj jest jest jakoś dziwnie. :shake: Pogoda be, a ja sie fatalnie czuje. Oby ten tydzien szybko śmignął, bo nie zapowiada się zbyt ciekawie - głównie, jeżeli chodzi o naukę błee :x:placz:

Zmykam do chemii, geografi i fyzyki:placz:
:bye:

Posted

i nocna pora witamy Bande Azulowej :buzi: :buzi:

mati mówi : grunt to sie nie przeuczac i tyle oo :) wiec sie nie stersuj nauka w tym tygodniu a co :) a ja mam nadzieje ze pod wieczorek humorek wrócił :) :eviltong: hihih

mati juz nie moze doczekac czwartkowych harców:loveu: ... znów bedziemy smigac z Banda wiesniaków:eviltong: łooo ludzie..... tylko pewnie Brutowski doma zostanie....a urzadzimy se babski wypad w las.. bo z Brutem pewnie bym juz nie wróciła doma....... dajcie mi sarne a zobaczycie jak szybko na swój wiek pedze i nikogo nie słucham... tak własnie toczy swoje mysle nasz Przewodnik Stada..... a pól wieczoru na smyczy to nie na jego nerwy :eviltong: ..... no nic... czwartek niebawem .. no i w koncu ta plyte ze zdjecami odbierzesz :eviltong: ... noo:)

Azuleczka piekniutka:) jak zawsze :) :buzi: i znów ten Filozoficzny wyraz twarzy :) jak ja to uwielbiam :)
http://img138.imageshack.us/my.php?image=33wpc3815681beii5.jpg

a Miny Edzioslawa.. to cała ta moja filozofię to ... no .. :)

http://img139.imageshack.us/my.php?image=20u1pw9157f189qy9.jpg

ach i jakie listeczki :) ulalalla a ta pazdzernikowa zima.. to mnie przerazila wrecz..... ja to chyba wtedy spalam .. albo moze u mnie slonko swiecilo ... :eviltong:

POZDRAWIAMY śLEMY BUZIAKóW TYSIąCE:buzi:

:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']i nocna pora witamy Bande Azulowej :buzi:

mati mówi : grunt to sie nie przeuczac i tyle oo wiec sie nie stersuj nauka w tym tygodniu a co a ja mam nadzieje ze pod wieczorek humorek wrócił hihih

mati juz nie moze doczekac czwartkowych harców ... znów bedziemy smigac z Banda wiesniaków łooo ludzie..... tylko pewnie Brutowski doma zostanie....a urzadzimy se babski wypad w las.. bo z Brutem pewnie bym juz nie wróciła doma....... dajcie mi sarne a zobaczycie jak szybko na swój wiek pedze i nikogo nie słucham... tak własnie toczy swoje mysle nasz Przewodnik Stada..... a pól wieczoru na smyczy to nie na jego nerwy ..... no nic... czwartek niebawem .. no i w koncu ta plyte ze zdjecami odbierzesz ... noo

Azuleczka piekniutka jak zawsze i znów ten Filozoficzny wyraz twarzy jak ja to uwielbiam
http://img138.imageshack.us/my.php?image=33wpc3815681beii5.jpg

a Miny Edzioslawa.. to cała ta moja filozofię to ... no .. :)

http://img139.imageshack.us/my.php?image=20u1pw9157f189qy9.jpg

ach i jakie listeczki :) ulalalla a ta pazdzernikowa zima.. to mnie przerazila wrecz..... ja to chyba wtedy spalam .. albo moze u mnie slonko swiecilo ... :eviltong:

POZDRAWIAMY śLEMY BUZIAKóW TYSIąCE:buzi:

:buzi::buzi:
Mati chyba nie podejrzewa goniastą o to, że się przeucza? Ło Bosz, ja i się przeuczać? :shake: Uch :evil_lol:
A pewnie, że humor wrócił :eviltong:

Ale... :-(To jest wykluczone żeby Bruto zostal w doma!!!! :placz: Azulasta tez ma naturę tropiąco - goniącą, więc co - tez ma zostac w doma? :placz: Albo wszystkie Buraki albo klops :shake::diabloti:

A płyte uch :evil_lol: Zrobi się zdeczka słonecznie w naszej galerycjce :evil_lol: A i dobsz, bo za oknem szaro - buro, to chociaz tu słoneczko zrobimy :loveu:

Cieszkam, ze zdjęcia się podobają :multi:

[quote name='Alicja']:loveu:Witanko dla całej ferajny ;)Edzia też ;)
Witanko :multi::multi:

[quote name='basia2202']witanko poranne :multi:
całusy od Zuzki :loveu:
Cześć :loveu:

[quote name='Matusz']Witamy !!

Doberek ! :multi:
A bry! :multi:

Posted

Cześć moja najwspanialsza najcudowniejsza, najukochańsza Gosieńko... :buzi: :iloveyou:
Bardzo Was zaniedbałam? Przepraszam :( wstyd mi.... a ile czytania przedemną...
ojoj czemu ja nie mam na wszystko czasu, po części czytałam, ale śpieszyć się muszę ze wszystkim
choroba jasna... :(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Cześć moja najwspanialsza najcudowniejsza, najukochańsza Gosieńko... :buzi: :iloveyou:
Bardzo Was zaniedbałam? Przepraszam :( wstyd mi.... a ile czytania przedemną...
ojoj czemu ja nie mam na wszystko czasu, po części czytałam, ale śpieszyć się muszę ze wszystkim
choroba jasna... :(

Ojoj...:oops: Witanko Edytko :oops::buzi:
Troszke zaniedbalaś, a przynajmniej daaaaaaawno nie pisałaś. Bo my u Was bywamy, tylko ciężko wepchać się w Wasze gadulstwo :eviltong:

Posted

Co u nas? Stara bida. :p
Pogoda paskuda, więc nijak wybrać się na jakies dzikie harce po naszych terenkach. :shake: Mogłoby w końcu wyjść słonko do nas, a nie tak... :shake: A więc goniasta snuje się jak ćma po tym szarym świecie, w swoim maleńkim światku ciszy i żyję, bo tak trza. :p Jest nawał nauki, ale pocieszam się, że równo za tydzien to będę sobie bimbać - w koncu dluższy weekend. A ja NIE-NA-WI-DZĘ czwartków!! :x Jutro mam poprawkę z biologii, sprawdzian z angielskiego i odpytywanie z TYLKO 49 zdan z niemca (niemiecki tak samo lubię jak czwartki, więc git :shake:). To tyle, jeżeli chodzi o mnie.
A co do zwierzyny - papugi żyją, kotuch żyje (2/3 swojego życia spędza na grzaniu doopy na rurach w kotłowni). No i moj Skarbek też w miare dobrze, tylko uszyska są znów chore, brat nam strzelił focha i ogolnie suuuuper. :shake:

Posted

[quote name='basia2202']witanko kochani!! :multi::multi::multi:

hmm.. nie było fotecków od mej ostatniej wizyty? :roll:
to se idem... i wrócem jak bendom :diabloti::diabloti::diabloti:
Bly bly :p
Fotecków będzie, ale jutro. Dostalam płytke ze zdjęciami z wrzesniowego wypadu nad wodę, więc mam nadzieję, że Was zadowole. :eviltong:

[quote name='Alicja']witanko dla Wszystkich :loveu:
Hej :multi:

Posted

hej Siostra:buzi:

hihihi alesz Azula dzis cieszyla na moj widok :loveu: ulalalal.. normalnie nawet goni nie chciala za bardzo słuchac:eviltong: .... trzeba bedzie koniecznie na spacerro wybyc :d zeby tylko nie lało :)

a ja nie wiem co mam .. i nie moge złozyc... :( buuuuuuuu

Azula wcina juz kostule???:D

Posted

[quote name='Werka']Bły.... :D
Zadowolisz, zadowolisz :D
Cieszkam :multi:

[quote name='matinestka']hej Siostra:buzi:

hihihi alesz Azula dzis cieszyla na moj widok :loveu: ulalalal.. normalnie nawet goni nie chciala za bardzo słuchac:eviltong: .... trzeba bedzie koniecznie na spacerro wybyc :d zeby tylko nie lało :)

a ja nie wiem co mam .. i nie moge złozyc... :( buuuuuuuu

Azula wcina juz kostule???:D

Czesc :multi:
Azula to wieśniara :evil_lol: Ale za to jakiego Educhny dostał bulwersa :diabloti:

A co nie mozesz złożyc? :evil_lol:

Wcina :D

Posted

Hej Goniasty Loodku ;) Wiesz co nurtuje mnie sprawa Twojego rachunku za telefon :eviltong: Mam ochotę oddać Ci połowę, przecież Ty z domowego na komórkę, 1 godz. 4 min. masakra ile Ty zapłacisz... :lol: Jeszcze się rozliczymy :evil_lol:
A póki co, to ja Ci powiem, że mi się nie chce nadrabiać, tzn. odpisywać... :eviltong: bo ja jestem na bieżąco, i wiem wszystko co było tu ooooo, tylko nic żem nie pisała :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Hej Goniasty Loodku ;) Wiesz co nurtuje mnie sprawa Twojego rachunku za telefon :eviltong: Mam ochotę oddać Ci połowę, przecież Ty z domowego na komórkę, 1 godz. 4 min. masakra ile Ty zapłacisz... :lol: Jeszcze się rozliczymy :evil_lol:
A póki co, to ja Ci powiem, że mi się nie chce nadrabiać, tzn. odpisywać... :eviltong: bo ja jestem na bieżąco, i wiem wszystko co było tu ooooo, tylko nic żem nie pisała :)

Ja pierdziele, weź mi nawet o tym nie wspominaj, bo się załamie:placz: :evil_lol: Jezeli za pare znikne bez śladu tzn. ze tata sie ze mną policzył za ten rachunek:roll:
Ach tam, nie odpisuj :eviltong: Dobrze chociaż, ze cokolwiek napisałaś :modla:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Co u nas? Stara bida. :p
Pogoda paskuda, więc nijak wybrać się na jakies dzikie harce po naszych terenkach. :shake: Mogłoby w końcu wyjść słonko do nas, a nie tak... :shake: A więc goniasta snuje się jak ćma po tym szarym świecie, w swoim maleńkim światku ciszy i żyję, bo tak trza. :p Jest nawał nauki, ale pocieszam się, że równo za tydzien to będę sobie bimbać - w koncu dluższy weekend. A ja NIE-NA-WI-DZĘ czwartków!! :-x Jutro mam poprawkę z biologii, sprawdzian z angielskiego i odpytywanie z TYLKO 49 zdan z niemca (niemiecki tak samo lubię jak czwartki, więc git :shake:). To tyle, jeżeli chodzi o mnie.
A co do zwierzyny - papugi żyją, kotuch żyje (2/3 swojego życia spędza na grzaniu doopy na rurach w kotłowni). No i moj Skarbek też w miare dobrze, tylko uszyska są znów chore, brat nam strzelił focha i ogolnie suuuuper. :shake:

Hmmm nie no najgorzej to u Was nie jest :) Tylko te Azulkowe uszka :shake: ale będzie dobrze, zobaczysz. Ja z moim bratem tez nons top w jakiś spęciach jestem, a dzisiaj wagarki sobie zrobiłam, bo czwartków też nie lubię, a cos czuje że jutro wagary też będa.
Goniaa... dawaj foty :diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja pierdziele, weź mi nawet o tym nie wspominaj, bo się załamie:placz: :evil_lol: Jezeli za pare znikne bez śladu tzn. ze tata sie ze mną policzył za ten rachunek:roll:
Ach tam, nie odpisuj :eviltong: Dobrze chociaż, ze cokolwiek napisałaś :modla:

Gonia, ja mówie na serio, to nasze gadulstwo to nas do ruiny doprowadzi, ale na rachunek się skladam, o. ;)

Posted

matinestka napisał(a):
no własnie nie wiem co :siara:... i nie chce sie zagrac w zadna strone :eviltong:

a Twoje???:D

Buhahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja mam wilkołaka :diabloti:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hmmm nie no najgorzej to u Was nie jest :) Tylko te Azulkowe uszka :shake: ale będzie dobrze, zobaczysz. Ja z moim bratem tez nons top w jakiś spęciach jestem, a dzisiaj wagarki sobie zrobiłam, bo czwartków też nie lubię, a cos czuje że jutro wagary też będa.
Goniaa... dawaj foty :diabloti:

Jasne, bywało przecież gorzej :eviltong:
Ja tez chce wagary :diabloti: Tylko, ze ze mnie to zadna wagarowiczka haha :evil_lol:
Pewnie bym została w domu, ale czeka mnie boska kartkowka z historii i odpytywanko z niemca, a jak pomysle sobie, ze mialabym to odkladac na raz nastepny, to mi sie nie dobrze robi :evil_lol:

Cambel&Megi napisał(a):
Gonia, ja mówie na serio, to nasze gadulstwo to nas do ruiny doprowadzi, ale na rachunek się skladam, o. ;)

Ale to ja dzwonilam i ja gadałam, nie masz co teraz ględzic, ze bedziemy sie składać. Moj telefon (yyy.. no prawie :evil_lol:), moj rachunek (znaczy się taty :p), moja zjeba (bo to pierwsza :cool1:), moja kasa (łeee :placz:)