psiulka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja z p. F. to owszem na początku było ok. Ale jak mnie wziela do odpowiedzi i po minucie nawrzeszczała na mnie, ze nie umiem - pf jak w ogole moge nie rozumiec :evil_lol: I potem lekcje stały sie dla mnie stresem, bo skad ja moglam wiedziec czy np. na tej lekcji nie weźmie mnie do odpowiedzi i po minucie nie wlepi kolejnej pały - p. B. (mialam z nią w I klasie) jakos nakreslala mi poczatek i ja robilam zadanie bez problemu. I z gim nic praktycznie konkretnego nie wynioslam oprócz tego jak udawac zapracowaną na lekcji zeby nie wziela do odp. :diabloti: No wiadomo, ze po mamusi - dobre Dziecko :buzi: To sie ukaj, ja sobie np. robie do notesu dodatkowe notatki z tych przedmiotów, które bede na maturze zdawac :eviltong: Jak zareagował? Pisałam wyżej Noo nie smiej sie tylko gadaj - pytałas sie jej czy cus? A no widzisz, bo ona niestety wymaga :diabloti: A z p. B. lekcji nie lubię, bo nie rozumiem o co chodzi w tym wszystkim. Ale mówił coś? :evil_lol: Nii :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bry Azulencje :calus: Witanko :p anetta napisał(a):Heeeejjj :razz: Cześć :multi: psiulka napisał(a):A no widzisz, bo ona niestety wymaga :diabloti: A z p. B. lekcji nie lubię, bo nie rozumiem o co chodzi w tym wszystkim. Ale mówił coś? :evil_lol: Nii :shake: Wiesz ja jestem taka, że dla mnie liczy się pierwsze wrażenie, a jeżeli pierwsze wrażenie było takie, to ja dziekuje bardzo :evil_lol: No ale cóż, było, minęło teraz trzeba sie skupic na nauce w liceum. A ja własnie wolalam nawet lekcjie z p. B. niż z p. F. :eviltong: Bo ta nauczycielka zrobila na mnie dobre wrażenie - wymagająca, a jednoczesnie wyrozumiała i potrafiła dobrze wytłumaczyć. A nic szczegolnego nie mowił, tylko kazał nam na przyszłość dowiedzieć się kto ma jaki tytuł, bo to był karygodny bład :evil_lol: Zapytaj! :cool3: Mam nadzieje, ze uda mi sie wstawic dzisiaj jakieś zdjęcia. Akumulatorków złomka nie ładowałam, bo chciałam ładne zdjęcia w słoneczku, ale słonko u nas to raz wychodzi, a zaraz potem się chowa. Natomiast podłączyłam do ładowania baterie z lustrzanki brata, bo Canonek siedzi sobie taki biedny, samotny... A brata ni ma to trza korzystac :diabloti: Quote
psiulka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Sama spytasz jak odwiedzisz :loveu: Masz w domu lustro? :mdleje: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Yy ja nie bede pytac, bo ja tej babki w ogole nie znam :evil_lol: A no mam, tylko, ze ono nie jest moje, a brata - a mi nie wolno go dotykac :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Educhny wstydnis :evil_lol: Nie chciał Wam pokazać jaki ma brudny nos :evil_lol: Moj przystojniak :loveu: :loveu: W Canonie fantastyczna jest lampa błyskowa - nie skupia się tak mocno na jednym miejscu jak w moim złomku, przy takich zdjęciach i odległości Educhny wychodzi wybielony :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Idem troche potrzaskać fot skoro jest okazja :p Historia i polski musza poczekac :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Łaaa :iloveyou: Jaki Canonek? :loveu: Korzystaj z okazji *__* Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 psiulka napisał(a):Łaaa :iloveyou: Jaki Canonek? :loveu: Korzystaj z okazji *__* Korzystam, korzystam :diabloti: Mam nadzieje, ze jutro rano bedzie jakies słoneczko to coś potrzaskam w naturalnym świetle, bo później to nie wiem czy brat nie wroci :evil_lol: Ale bym dostala zjebe za dotykanie Canona, lepiej nie myslec :evil_lol: Ach sprobuje paputki pofocic :cool3: Lustrzanka to Canon 350d:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://img249.imageshack.us/img249/8733/26762893ob8.jpg Umarłam :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Zieloną już znacie, za nią jest nowa papuzka - samczyk Dumny samczyk :evil_lol: Za samczykiem słodka samczka, dzidzia :loveu: Niewinna :evil_lol: Wiecej zdjec im nie bede robic dzisiaj, stresuja sie lampa błyskową ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Educhny się wylogował :evil_lol: Pozostaje zatem męczyć tylko Azulkową wiec :bye: Quote
psiulka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ładniuchne Papulki :loveu: Takie malusie ^^ Moje były już starsze jak "zabrałam" ^^ Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 psiulka napisał(a):Ładniuchne Papulki :loveu: Takie malusie ^^ Moje były już starsze jak "zabrałam" ^^ Im młodsze tym lepiej, łatwiej się oswoją. Poza tym dowiedziałam się, że samiczka to jeszcze nie powinna byc na sprzedaż, bo młodziutka - ale takie papugi przyjęli w zoologu, no i skoro byli chętni... Dzisiaj widzialam rodzenstwo malenstwa, jednak ona najładniejsza :loveu: Całkiem mozliwe, ze grono ptaków się jeszcze powiekszy. :lol: Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dobry wieczór:multi: Kropki jak zwykle cudowne:loveu: Fajne masz te paputy, oryginalnie umaszczone:loveu: U nas w zoologach widziałam tylko zielone, niebieskie i żółte;) Pozdrawiamy:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 despera napisał(a):Dobry wieczór:multi: Kropki jak zwykle cudowne:loveu: Fajne masz te paputy, oryginalnie umaszczone:loveu: U nas w zoologach widziałam tylko zielone, niebieskie i żółte;) Pozdrawiamy:multi: Witajcie :buzi: Najbardziej podoba mi się "dzidzia" - samiczka. Ma śliczne kolorki :loveu: No i w ogole jak widać, to ma taką dziecinną "minkę" :evil_lol::loveu: Mam nadzieję, że stadko nam się powiększy o jedną papę, a jeżeli nie to o innego ptaka - w planach mamy coś bardzo rozspiewnego - kararek, swiergolotek :eviltong: Chociaz ja bym wolala nimfę :loveu: Quote
Recommended Posts