Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']ale piękna siostrzyczka Azulki ! :loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti:
:evil_lol: :evil_lol: Kuzynka moj Drogi, rodzenstwo zostało gdzies w Debicy i okolicach. :evil_lol: Ale pani krowka nie lubi Azulkowej tzn. muuuczy na nią. :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Matematyka? Ale ze niby co - tak jestes zajęta matematycznymi obliczeniami czy moze przesypiasz i budzisz sie pod koniec lekcji? :evil_lol:
W zeszłym roku tez zaczynałam od 42 tygodniu (teraz juz tydzien minął wiec jest 41) i jesienny okres dłużył się cholernie, potem zima śmignęła nieco szybciej, a wiosna to juz w ogole - tydzien leciał za tygodniem. I mam nadzieje, ze tak bedzie i w tym roku, i za rok no i za dwa (nie planuje repetowac klasy także...)
Tylko dwa dni egzaminu. Zawsze cos :lol:
Pod skrzydlami Cambel to wszystko bedzie skikac :evil_lol:
Powodzenia życzyę :p Ja tak dochodze do wniosku, ze u mnie w domu to nudno jest. Bo popatrz, jak tak leje to Azowa sie leniwa robi, cos tam poszaleje chwile i spi. A tak jakby byly dwa to by bylo lobuzerstwo na okrąglo... :loveu: :placz:
Ciężkie było, ale z przyjemnością wreczyłam tacie kase do wymiany hihi. I razem z papierkami zamieniłam wszystko w piękny jeden papier - 100 zł :loveu: :multi:

Yy tam nic oprocz krowy nie bylo w poblizu :evil_lol: Chyba, ze to jakas agentka :evil_lol:

Raczej to drugie :evil_lol: Jakoś tak przegadam z [jedyną normalną /w miarę/] koleżanką, trochę przysnę...:evil_lol:
Początki są okropne, i ta jesień, zima br.... 2 półrocze o wiele bardziej lubię /jest więcej wolnych dni :diabloti:/
Dobre i 2 dni, zawsze te kilka lekcji minie :razz: Tyle, że za rok te 2 dni będą masakryczne. :eviltong: Chociaż takie testy to mi w miarę dobrze idą :lol:
:eviltong::eviltong: / mmm ja mam skrzydła? :razz: /
Nie dziękuję ;)
U nas jest to samo, przez chwilę liska rozpiera energia, to poszaleje po domu, a tu nawet miejsca na bieganie z nią nie ma :eviltong: I idzie dalej spać...A mi się nawet wyglądac przez okno w taką pogodę nie chce :roll: Jak tylko się pogoda poprawia to i nastrój i psa i ludzia :p
Ohhh jak ja lubię tkaie papierki trzymać :loveu: Aktualnie przechowuję 4 banknoty 100 zł, 1 - 50 zł i 1 - 10 zł :mdleje: :evil_lol: Tyle, że 100 zl idzie na mundurek, 200 na jakieś lepsze buty /sratatata kupie pewnie jakieś za 50, reszta dla mnie :eviltong: /, 50 na ubezpieczenie i mi zostaje 160.
Stwierdzam, że w przyszłym roku rzucam szkołe, tyle wydatków pfffffff, ksiązki, szczególnie te do języków, mundurek, etc. Mam dość :cool1:

Taa 'muuuu zgłaszam się, ktoś na horyzoncie, muu, odbiór' :lol:

Super zdjęcia, tylko tak smutno je oglądać... :-(

http://img166.imageshack.us/img166/3052/22951126bg6.jpg
Ta krowa jakaś....prostokątna O_O

Posted

[quote name='Cambel']Raczej to drugie :evil_lol: Jakoś tak przegadam z [jedyną normalną /w miarę/] koleżanką, trochę przysnę...:evil_lol:
Początki są okropne, i ta jesień, zima br.... 2 półrocze o wiele bardziej lubię /jest więcej wolnych dni /
Dobre i 2 dni, zawsze te kilka lekcji minie :razz: Tyle, że za rok te 2 dni będą masakryczne. :eviltong: Chociaż takie testy to mi w miarę dobrze idą :lol:
:eviltong::eviltong: / mmm ja mam skrzydła? /
Nie dziękuję
U nas jest to samo, przez chwilę liska rozpiera energia, to poszaleje po domu, a tu nawet miejsca na bieganie z nią nie ma I idzie dalej spać...A mi się nawet wyglądac przez okno w taką pogodę nie chce :roll: Jak tylko się pogoda poprawia to i nastrój i psa i ludzia
Ohhh jak ja lubię tkaie papierki trzymać Aktualnie przechowuję 4 banknoty 100 zł, 1 - 50 zł i 1 - 10 zł :mdleje: Tyle, że 100 zl idzie na mundurek, 200 na jakieś lepsze buty /sratatata kupie pewnie jakieś za 50, reszta dla mnie :eviltong: /, 50 na ubezpieczenie i mi zostaje 160.
Stwierdzam, że w przyszłym roku rzucam szkołe, tyle wydatków pfffffff, ksiązki, szczególnie te do języków, mundurek, etc. Mam dość :cool1:

Taa 'muuuu zgłaszam się, ktoś na horyzoncie, muu, odbiór' :lol:

Super zdjęcia, tylko tak smutno je oglądać... :-(

http://img166.imageshack.us/img166/3052/22951126bg6.jpg
Ta krowa jakaś....prostokątna O_O
Bosz dziecko Ty nie przesypiaj matematyki ani nie przegaduj bo potem bedzie na egzaminie wielka pustka we łbie, niczym goniasta. :eviltong: Słuchaj rad starszej kolezanki a nie skonczysz tak jak ona :p
Ja chce wakacje, a przynjamniej drugie półrocze :placz:
Ciesz się, ze masz dwa dni chociaz, jak ja bylam w 1 klasie gim to mielismy lekcje normalnie, dopiero na 2 klase zrobili nam dwa dni wolne. :roll: Ja miałam skrzydła na testach humanistycznych :diabloti: , skrzydła opadały w momencie, gdy przychodzilo zabrac sie za matme/fize/chemie/gegre :lol: To samo było na egzaminie końcowym - na humanie popłynełam sobie prawie na max punktów, a na matematyczno - przyrodniczym to cos tam se kreslilam tralalaala :evil_lol:
ZGADZAM SIĘ, prosze mi oddać słonko to i ja i moj pies bedziemy miec lepszy humor. :placz:

Uch dobrze, ze ja nie mam mundurków -znaczy się worków na kartofle :diabloti: A moje liceum to nawet na wpisowe nic nie chce (w ZST zapłaciłam 80zł i całe szczescie, ze mi je zwrócono, bo rodzicielka juz szykowala litanie na temat tego:p), a ksiazki do jezyków to zawsze były drogie pf :shake: A w tym roku to nawet po siostrze do niemca nie moge miec, bo musi byc z dodatkowymi cwiczeniami czyli pod katem nowej matury (ino ja z niemca chyba nie bede zdawac :diabloti:) A buty ja mam zawsze tanie - do 100zł :p I zyje hihiih :evil_lol:

"Muu robia wlama do chaty, muuu" :evil_lol:

Nom smutno, bo jeszcze tydzien temu nie napisalabym "wspomnienia z wakacji", a teraz to faktycznie wspomnienia :placz:

Intrygująca jest ta postawa krowy, no nie? :evil_lol: Taki kolcek.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A gdzie ona miałaby się przepisać dokładnie? Przepisz się z nią :p
Ja w tygodniu na Dogo pojawiam się tylko wieczorkami i to jeżeli już to do naszego FB i PwP. Bo wiadomo zanim do domu dotrę to jest ok. 16, pozniej obowiazki - wiadomo coś sprzątnac np., nauka no i Azula na deser :loveu:
Z czym sciemniam? :crazyeye:
A czemu biedne dzieciaki? :eviltong: Ja im ani nie kazałam tarzac sie po trawie, ani spiewac, biegac - nic, one tak same, fabrycznie tak mają. :diabloti:
Z nią? :crazyeye: Aż tak bardzo za nią tęsknić nie bedę :eviltong: Z resztą ja nie widzę siebie w szkole w Kolbuszowej ;)
Ja tam wolę miziać sie z Figową niz na kompie siedzieć :p
Ja tam wiem :shake:
Jak one z Toba wytrzymują? :evil_lol:

Fotki piekne :klacz: Ale kroooowa wymiata :modla:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bosz dziecko Ty nie przesypiaj matematyki ani nie przegaduj bo potem bedzie na egzaminie wielka pustka we łbie, niczym goniasta. :eviltong: Słuchaj rad starszej kolezanki a nie skonczysz tak jak ona :p
Ja chce wakacje, a przynjamniej drugie półrocze :placz:
Ciesz się, ze masz dwa dni chociaz, jak ja bylam w 1 klasie gim to mielismy lekcje normalnie, dopiero na 2 klase zrobili nam dwa dni wolne. :roll: Ja miałam skrzydła na testach humanistycznych :diabloti: , skrzydła opadały w momencie, gdy przychodzilo zabrac sie za matme/fize/chemie/gegre :lol: To samo było na egzaminie końcowym - na humanie popłynełam sobie prawie na max punktów, a na matematyczno - przyrodniczym to cos tam se kreslilam tralalaala :evil_lol:
ZGADZAM SIĘ, prosze mi oddać słonko to i ja i moj pies bedziemy miec lepszy humor. :placz:

Uch dobrze, ze ja nie mam mundurków -znaczy się worków na kartofle :diabloti: A moje liceum to nawet na wpisowe nic nie chce (w ZST zapłaciłam 80zł i całe szczescie, ze mi je zwrócono, bo rodzicielka juz szykowala litanie na temat tego:p), a ksiazki do jezyków to zawsze były drogie pf :shake: A w tym roku to nawet po siostrze do niemca nie moge miec, bo musi byc z dodatkowymi cwiczeniami czyli pod katem nowej matury (ino ja z niemca chyba nie bede zdawac :diabloti:) A buty ja mam zawsze tanie - do 100zł :p I zyje hihiih :evil_lol:

"Muu robia wlama do chaty, muuu" :evil_lol:

Nom smutno, bo jeszcze tydzien temu nie napisalabym "wspomnienia z wakacji", a teraz to faktycznie wspomnienia :placz:

Intrygująca jest ta postawa krowy, no nie? :evil_lol: Taki kolcek.

Tarara jakie mądrości życiowe :evil_lol:
Ja tak samo :płacz: Albo chociaż ferie zimowe!
Ja w 1 gim miałam te 2 dni wolne z tego co pamiętam :eviltong: Ale chyba niecałe, przychodziłam na później trochę...
Boszzz jak ja nienawidzę fizyki...:mdleje:
Ja tez chce słonko :placz:
Ja za wpisowe zapłaciłam 20 zł, własciwie to nie wiem za co.... Za samo podanie, tzn. tą kartkę musiałam płacić 50gr, a potem spis potrzebnych książek też...:roll:
No ja tez bym takie wolała, i reszta dla mnie, ale matka mówi 'lepiej sobie kup jakies lepsze, a nie ze sie od razu rozwalą' sratata...to zalezy gdzie sie kupi....
Muuuuuuuu :eviltong:

Niecaly tydzien chodze do szkoły, a juz mam dosć. :roll:

Cudowna :evil_lol:

Branoc :buzi:

Posted

[quote name='Cambel']Tarara jakie mądrości życiowe :evil_lol:
Ja tak samo łacz: Albo chociaż ferie zimowe!
Ja w 1 gim miałam te 2 dni wolne z tego co pamiętam :eviltong: Ale chyba niecałe, przychodziłam na później trochę...
Boszzz jak ja nienawidzę fizyki...:mdleje:
Ja tez chce słonko
Ja za wpisowe zapłaciłam 20 zł, własciwie to nie wiem za co.... Za samo podanie, tzn. tą kartkę musiałam płacić 50gr, a potem spis potrzebnych książek też...
No ja tez bym takie wolała, i reszta dla mnie, ale matka mówi 'lepiej sobie kup jakies lepsze, a nie ze sie od razu rozwalą' sratata...to zalezy gdzie sie kupi....
Muuuuuuuu :eviltong:

Niecaly tydzien chodze do szkoły, a juz mam dosć. :roll:

Cudowna

Branoc
Nie mądrosci zyciowe, tylko Dziecko słuchaj uważnie, bo potem bedzie płacz i zgrzytanie zebow :evil_lol::eviltong:
Bo moje gimnazjum to w ogole udane było i jest, nie wiesz?:evil_lol:
Ja jutro mam fizyke :diabloti:
Ja za nic nie płaciłam dodatkowo, tylko wiadomo - podreczniki, zeszyty... Bla bla :eviltong:
Zgadzam sie, to wszystko zalezy gdzie się kupi, bo nawet te markowe buty czaczy moga sie okazac badziewne :roll:

[quote name='Cambel']Witam Goniastą i moją skaczącą Krówcię ze szkoly
Witanko :diabloti: z domowych pieleszy hahah :evil_lol:

[quote name='despera']Dzień dobry:multi:
Hej :multi:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Heeeeloł:cool3:
Czesc :cool1:

[quote name='anetta']Co wy chcecie od krasuli?? Wpisana w prostokąt, wg. wzorca :cool1:
Buhahah to krowy tez mają wrzorzec? :evil_lol:Moze i tak, ja sie tam na krowach nie znam :diabloti:

[quote name='Magdalenkl']:sweetCyb: czesc
Czesc :p

[quote name='basia2202']cześć króweczki łaciate :p :multi:
jak tam u Was? jak pogoda? :roll:
Hej Basiu :buzi: U nas pogoda beznajdziejna, dobrze chociaz ze dzisiaj nie padało i na momencik słoneczko się pojawiło, ale jak dla mnie to brrr zimno :shake: Ani to wyjść na ogrodek, ani na rower pójsc - nic pf :shake: A u Azulastej widac, ze i jej chłod nie służy, zaczyna trzepać łebkiem wiec goniasta musi uważać na króweczke, zeby sie to czymś powaznym nie skonczyło. :shake: A tak w ogole to padam na pysk - jak mozna zadac zadanie z matmy, polskiego, chemii, historii na nastepny dzien? Błee :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Hej Basiu :buzi: U nas pogoda beznajdziejna, dobrze chociaz ze dzisiaj nie padało i na momencik słoneczko się pojawiło, ale jak dla mnie to brrr zimno :shake: Ani to wyjść na ogrodek, ani na rower pójsc - nic pf :shake: A u Azulastej widac, ze i jej chłod nie służy, zaczyna trzepać łebkiem wiec goniasta musi uważać na króweczke, zeby sie to czymś powaznym nie skonczyło. :shake: A tak w ogole to padam na pysk - jak mozna zadac zadanie z matmy, polskiego, chemii, historii na nastepny dzien? Błee :evil_lol:
Gooosiaaa.. to jeszcze nic!!
a pomyśl... jak można chodzić codziennie do pracy? i w tej pracy pracować...:cool3: i to jeszcze często zabierać pracę do domu :roll: o matuuuluu... to dopiero tragedia :cool3:
z zadaniami przyjedź do mnie:) z matmy i polaka Ci pomogę ;) a historii nie lubię:cool3:

witankooo!!
u nas dziś jeszcze nie padało... za to wczoraj lało całe popołudnie :roll: masakra... przeciągnęłam Zuzkową po tym deszczu, to potem spała jak ta lala

aaale, co najważniejsze... napisali nam wczoraj kartkę z administracji, żeby grzejniki odkręcić na maksa, bo ciepełko popłynie do kaloryfków!! :multi:

Posted

hej Siostra:buzi: :buzi:

siedze sobie dzisiaj caly dzien w fotelu , opatulona kocykiem razem z patuszyca , bejbem i elgrejem .....brutowski od czasu do czasu wpadnie do nas na momento ... co za dzien....zapomnialam dodac ze miedzy nami siedzi ogromny len :eviltong:...ale nie ma co sie dziwic ze w taka pogoda , w taka szarówe zagoscił w naszym fotelu......
wolny dzien i caly w kocyku ...uch ..nie mam zamiaru nic dzisiaj robic.... :D

ogladłysmy sobie własnie fotencje:D piekne widoczki, trawki, cudne słoneczniki, rozkoszne dzieciaki .......rewelacyjna króówa :) ........i to slonko piekne.........dołaczam do grona bardzo potrzebujacych promieni slonecznych ......piszemy petycje, zbieramy podpisy i wysyłamy do Słonka oooo....tak sobie myśle ze mateusz bedzie naszym przedstawicielem ....skoro ma takie chody w "pogodzie".....skad on to wie???:eviltong:..hihihihi

basia ale masz fajnie:/

Siostra a moze by tak dla rozruszania zastałych od szarówy kosci , wybyc gdzies w jakie błota z naszymi wieśniakami ????? ja jutro i pojutrze mam 1 zmiane ...wiec po poludnia wolne..... a Ty jak masz szkole????:D no i kiedy zadanie jescze robimy ???:eviltong: mati sie wkreciła hihihi :eviltong:

buzaaaaaaaile:buzi:

:bluepaw:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nie mądrosci zyciowe, tylko Dziecko słuchaj uważnie, bo potem bedzie płacz i zgrzytanie zebow :evil_lol::eviltong:
Bo moje gimnazjum to w ogole udane było i jest, nie wiesz?:evil_lol:
Ja jutro mam fizyke :diabloti:
Ja za nic nie płaciłam dodatkowo, tylko wiadomo - podreczniki, zeszyty... Bla bla :eviltong:
Zgadzam sie, to wszystko zalezy gdzie się kupi, bo nawet te markowe buty czaczy moga sie okazac badziewne :roll:

Bryyyy :buzi:
Taaa ja sie juz boje, ide plakac do kata :lol:
Wsiurski gim :evil_lol: Nie no z wierzchu wygląda fajnie :razz::razz:
A ja dalej nie mam niektórych ksiązek, i nie wiem, gdzie je teraz kupię, muszę chyba nowe :roll: :eviltong:
Zazwyczaj nie lubiłam takich markowych butów /Puma, Adidas, etc. / Boszzz chwilę temu zobaczyłam takie cudowne Nike czarne i nawet niedrogie /bodajże 140 zł/ :loveu: Ale kurdesz jak ja kocham moje nogi rozmiar 42 :roll::roll::roll: 41 za małe szlaggggg :placz::placz: Kurde pójdę jutro do samiacza i kupię halówki za kilka zł i bezdie spokój :roll::roll:

Posted

[quote name='basia2202']Gooosiaaa.. to jeszcze nic!!
a pomyśl... jak można chodzić codziennie do pracy? i w tej pracy pracować...:cool3: i to jeszcze często zabierać pracę do domu :roll: o matuuuluu... to dopiero tragedia :cool3:
z zadaniami przyjedź do mnie:) z matmy i polaka Ci pomogę ;) a historii nie lubię:cool3:

witankooo!!
u nas dziś jeszcze nie padało... za to wczoraj lało całe popołudnie :roll: masakra... przeciągnęłam Zuzkową po tym deszczu, to potem spała jak ta lala

aaale, co najważniejsze... napisali nam wczoraj kartkę z administracji, żeby grzejniki odkręcić na maksa, bo ciepełko popłynie do kaloryfków!! :multi:

Wiesz, zalezy jaka jeszcze praca :eviltong: Bo ja bym gustowala w tej mniej papierkowiej hihi :eviltong: Ale widzisz, za te robote to Ci płacą, a mi? Guzik nic jeszcze pałe wlepią jakby sie kto pytal :evil_lol:
O prosze, Basiu, chetnie skorzystam z dodatkowych korepetycji z matmy - kiedy przyjeżdzasz? :evil_lol::loveu:

U nas padało dzisiaj błeee :razz: A teraz zimnoooo brrr :placz:
A u nas w domu sie nie grzeje uch :shake:I trzeba marznąc :placz:

Posted

Witaj Matulu po długiej nieobecności :buzi: Kiedy wybieramy się na spacer z Azą lub Niuffą? :loveu:

[quote name='Cambel']
Zazwyczaj nie lubiłam takich markowych butów /Puma, Adidas, etc. / Boszzz chwilę temu zobaczyłam takie cudowne Nike czarne i nawet niedrogie /bodajże 140 zł/ :loveu: Ale kurdesz jak ja kocham moje nogi rozmiar 42 :roll::roll::roll: 41 za małe szlaggggg :placz::placz: Kurde pójdę jutro do samiacza i kupię halówki za kilka zł i bezdie spokój :roll::roll:

Hahaha :roflt: Ja tam mam 40 i wszystkie fajne butki są na mnie rozmiarowo :eviltong: Teraz tyż mam w miarę nowe, kupione jeszcze przed wakacjami, ale trochę kolory dzikie :eviltong: Moje wcześniejsze srebrne Nike, były najładniejsze, a teraz już się zepsuły :-( Ale mam te i fajne są, ale poluje jeszcze na takie typowe do szkolencji :evil_lol:

http://img265.imageshack.us/img265/8041/15221453ei6.jpg - Buhah xD
http://img511.imageshack.us/img511/4104/60733167xv2.jpg - Takie kffiatuszki są w schronie 8)
http://img523.imageshack.us/img523/306/17065025rj2.jpg - Do tego drzewa też mnie zaprowadź :loveu:
http://img110.imageshack.us/img110/2644/79430758kw5.jpg - A ja mam takie podobne zdjęcie :loveu:

Posted

matinestka napisał(a):
hej Siostra:buzi: :buzi:

siedze sobie dzisiaj caly dzien w fotelu , opatulona kocykiem razem z patuszyca , bejbem i elgrejem .....brutowski od czasu do czasu wpadnie do nas na momento ... co za dzien....zapomnialam dodac ze miedzy nami siedzi ogromny len :eviltong:...ale nie ma co sie dziwic ze w taka pogoda , w taka szarówe zagoscił w naszym fotelu......
wolny dzien i caly w kocyku ...uch ..nie mam zamiaru nic dzisiaj robic.... :D

ogladłysmy sobie własnie fotencje:D piekne widoczki, trawki, cudne słoneczniki, rozkoszne dzieciaki .......rewelacyjna króówa :) ........i to slonko piekne.........dołaczam do grona bardzo potrzebujacych promieni slonecznych ......piszemy petycje, zbieramy podpisy i wysyłamy do Słonka oooo....tak sobie myśle ze mateusz bedzie naszym przedstawicielem ....skoro ma takie chody w "pogodzie".....skad on to wie???:eviltong:..hihihihi

basia ale masz fajnie:/

Siostra a moze by tak dla rozruszania zastałych od szarówy kosci , wybyc gdzies w jakie błota z naszymi wieśniakami ????? ja jutro i pojutrze mam 1 zmiane ...wiec po poludnia wolne..... a Ty jak masz szkole????:D no i kiedy zadanie jescze robimy ???:eviltong: mati sie wkreciła hihihi :eviltong:

buzaaaaaaaile:buzi:

:bluepaw:

:loveu:Cześć Duża
Bosz jak ja bym sobie chciala wyhodowac takiego lenia zeby siedziec pol dnia w kocyku z Azulasta olalaa.... :loveu:Pozazdroscic Duza.
A petycja do słonka... Ja mysle... Ze jak najbardziej :multi::loveu:, musi przeciez przestac sie wstydac i wyjść do nas wreszcie :placz:

Siostra ino jak wybyć w błotko z Burakami w taką pogodę? :placz:Yyy zadanie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Bryyyy :buzi:
Taaa ja sie juz boje, ide plakac do kata :lol:
Wsiurski gim Nie no z wierzchu wygląda fajnie :razz::razz:
A ja dalej nie mam niektórych ksiązek, i nie wiem, gdzie je teraz kupię, muszę chyba nowe
Zazwyczaj nie lubiłam takich markowych butów /Puma, Adidas, etc. / Boszzz chwilę temu zobaczyłam takie cudowne Nike czarne i nawet niedrogie /bodajże 140 zł/ Ale kurdesz jak ja kocham moje nogi rozmiar 42 41 za małe szlaggggg Kurde pójdę jutro do samiacza i kupię halówki za kilka zł i bezdie spokój :roll:
Witanko :buzi:
A płacz sobie :p :diabloti:
Nie oceniaj nigdy po "opakowaniu" moja Droga :eviltong:
Ja już mam listę na ktorej jest 10 ksiazek, jutro wybywam do antykwariatu w poszukiwaniu ksiazek w "normalnej" cenie, a jak nie to czeka mnie "niezła jazda" pf, po co mi nowe podreczniki... :shake:
Buhahahah jak ja uwielbiam takie sytuacje, ze akurat but sie spodoba a tu kicha, bo rozmaru nie ma, nie ma co - bosko... :evil_lol:Dobrze, ze ja mieszcze sie w tej granicy 41/42 (halowka 43 chyba), w Deichman'ie mają wlasnie takie duze rozmiarówki. :diabloti: Ale ja nie wiem, co to za dyskryminacja, ze niby ludzie "wielka stopa" to gorsi?? :mad:

[quote name='psiulka']Witaj Matulu po długiej nieobecności :buzi: Kiedy wybieramy się na spacer z Azą lub Niuffą? :loveu:

Hahaha :roflt: Ja tam mam 40 i wszystkie fajne butki są na mnie rozmiarowo :eviltong: Teraz tyż mam w miarę nowe, kupione jeszcze przed wakacjami, ale trochę kolory dzikie :eviltong: Moje wcześniejsze srebrne Nike, były najładniejsze, a teraz już się zepsuły :-( Ale mam te i fajne są, ale poluje jeszcze na takie typowe do szkolencji :evil_lol:

http://img265.imageshack.us/img265/8041/15221453ei6.jpg - Buhah xD
http://img511.imageshack.us/img511/4104/60733167xv2.jpg - Takie kffiatuszki są w schronie 8)
http://img523.imageshack.us/img523/306/17065025rj2.jpg - Do tego drzewa też mnie zaprowadź :loveu:
http://img110.imageshack.us/img110/2644/79430758kw5.jpg - A ja mam takie podobne zdjęcie :loveu:
MAMI - CZYTAJ UWANIE :evil_lol:(patrz jaka sie patologia wytworzyla w naszej rodzince hahahah)

Witaj Zbłąkana Owco :evil_lol:czyli dziecko biedne i bez podręczników szkolnych. :loveu:
Na spacerro sie wybieramy jak petycje z Mateuszem napiszemy do słonka, co by sie tak nie wstydało i troche cieplej było :placz:
Ilonek - nie pasujesz do nas - do ludzi z big stopą :evil_lol::mad:

Cieszem sie ze fotencje sie podobaja ^^