Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

no ładnie tu dobranoc... a tu mati leci sie przywitac ze swoją jedyną Siostra :loveu: :buzi:

mati nadrobiła zaległości .. wyogladała zdjęcia:oops: i oczywiście stwierdza , że bossska Azulasta .. to typowo "trawiasty Stwor":eviltong: dajcie trochu trawy a bedzie szaeństwo :) słodka :) I TE FILOZOFICZNE ZAPEDY :) :eviltong:

mati cieszy z naszego wypadu w celu nauki pływania ... :) i ma nadzieje ze nastepnym razem Azula i Patucha nie poprzestana na moczeniu łapek :eviltong: zdjęcia z naszego wypadu bombowe:).. no Siostra szykuj Aze na kolejna wyprawe :)

pozdrawiamy gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: :buzi:

:bluepaw:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry :)

[quote name='matinestka']no ładnie tu dobranoc... a tu mati leci sie przywitac ze swoją jedyną Siostra :loveu: :buzi:

mati nadrobiła zaległości .. wyogladała zdjęcia:oops: i oczywiście stwierdza , że bossska Azulasta .. to typowo "trawiasty Stwor":eviltong: dajcie trochu trawy a bedzie szaeństwo :) słodka :) I TE FILOZOFICZNE ZAPEDY :) :eviltong:

mati cieszy z naszego wypadu w celu nauki pływania ... :) i ma nadzieje ze nastepnym razem Azula i Patucha nie poprzestana na moczeniu łapek :eviltong: zdjęcia z naszego wypadu bombowe:).. no Siostra szykuj Aze na kolejna wyprawe :)

pozdrawiamy gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: :buzi:

:bluepaw:
Siostra :multi: Hej :calus:
Podziwiam, ze Ci sie chcialo tyle nadrabiac :evil_lol: :klacz:
Oj tak, Azulasta to uwielbia trawke i w ogole roślinnosc, dlatego nad rzeczka to wyciagala glony z wody :evil_lol: Ciesze się, że zdjęcia się podobają :loveu:
Ja jestem otwarta na propozycje, tak to ujmę. ;) Byleby ciepło było na kąpanie i Siostra miała czas, zeby znow zapakowac w Porszaka Azulasta i jej pancie :lol:

[quote name=':: FiGa ::']http://img204.imageshack.us/img204/4300/40299443gs5.jpg
Jak ja uwielbiam takie fotki Rozesmiana nakrapiana :loveu:

A to zdjęcie Edziosława na dobranoc... :mdleje: Rewelka :klacz:
Edzioslaw jest przeciez jak Edzioslaw - normalny :D Czym tu sie zachwytać :evil_lol:

Posted

Ja tam nie jestem calkiem pewna czy wiesz kto to piszę a
le jakby co tak dla przypomnienia Mamcia jestem :diabloti: ;)

i przyszłam sie przywitac ze swoim dawno nie widzianym dzieckiem :loveu:

Posted

[quote name='ewatr']Ja tam nie jestem calkiem pewna czy wiesz kto to piszę a
le jakby co tak dla przypomnienia Mamcia jestem :diabloti: ;)

i przyszłam sie przywitac ze swoim dawno nie widzianym dzieckiem :loveu:

Mamciaaa :multi: Bo Mamcia o goniastej zapomniała...........:placz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mamciaaa :multi: Bo Mamcia o goniastej zapomniała...........:placz:

Walnąc Cie .......co przyjechac i walnąc :mad: ?
Co kto tu o kim zapomniał to ja nawet mowić nie chce .........

ooooooooooooo:placz: :placz: :placz: bede ryczec .....tak stara matka juz w odstawke bo sie młodsi rodzice znależli :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='ewatr']Walnąc Cie .......co przyjechac i walnąc :mad: ?
Co kto tu o kim zapomniał to ja nawet mowić nie chce .........

ooooooooooooo:placz: :placz: :placz: bede ryczec .....tak stara matka juz w odstawke bo sie młodsi rodzice znależli :placz: :placz: :placz:
Mamula głupoty gada jak cholera :( Focha strzelila, bo dziecko sobie trzy dni bez dogo i gadu zrobilo i juz nawet nie chce z goniasta gadac, bo po co :placz:
Obrażam sie za to "stara matka..." :obrazic:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Mamula głupoty gada jak cholera :( Focha strzelila, bo dziecko sobie trzy dni bez dogo i gadu zrobilo i juz nawet nie chce z goniasta gadac, bo po co :placz:
Obrażam sie za to "stara matka..." :obrazic:

Nie chce gadac a niby co teraz robię eeeeeeeeee ?

I proszę mi tu sie nie zachowywać ja twój niekoniecznie rodzony braciszek bo on tez lubi kota ogonem przewracac i wszystko zwala na mnie :placz:

I co ja z Wami mam .....kurcze ale i tak Was kocham

Posted

ewatr napisał(a):
Nie chce gadac a niby co teraz robię eeeeeeeeee ?

I proszę mi tu sie nie zachowywać ja twój niekoniecznie rodzony braciszek bo on tez lubi kota ogonem przewracac i wszystko zwala na mnie :placz:

I co ja z Wami mam .....kurcze ale i tak Was kocham

Ochrzaniasz mnie - proste :eviltong:
A ja kota ogonem nie odwracam :shake: I nie zwalam na Mamcie tylko prawde gadam :placz:

Posted

[quote name='Azulasta']Buhahah nie w tym sensie słodka - błe jakie Ty masz mysli :roll: :evil_lol:
Azulasta ma osad, rok temu usuwalismy to u weta, a teraz to chrupanie kostek i gryzaków mało pomaga. A kamienia na szczescie nie ma.
No jakoś to kiedyś dodam, w koncu za tydzien o tej porze to bedzie koniec mojej wolnosci (i czas w mundur hahahah :evil_lol: chyba nawet szarpne sie i wstawie swoje zdjecia jak go dostane:razz: )
A czo to sie stalo, ze Megulcowa nie sluchala Panci? :crazyeye: Szok :crazyeye: Toz to taka posluszna Istotka :loveu:

Witanko :loveu:

No fakt, bo psa śmierdzącego koopą to nie można nazwać słodkim... :eviltong:
Moje dziecko jeszcze nie ma osadu zadnego....Ale pewnie niedługo to sie zacznie zmieniać... Czasem jej daję przez kilka dni np. dentastixy... :eviltong:
Ohohooo ja też chcę taki mundur :loveu:
A bo Megulec to taki goop jest aspołeczny :eviltong:
O posłuszna, dzięki Lenie nauczyła się dawac głos! :multi:

http://img294.imageshack.us/img294/2955/55ml2.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/6982/76134969sh3.jpg
Ale cudo :loveu: :calus:

Posted

[quote name='ewelinabuck']zapraszamy do galerii coreczko

No prosze Bakusiowy przyczłapał do Azulkowej :loveu:

[quote name='Cambel']Witanko :loveu:

No fakt, bo psa śmierdzącego koopą to nie można nazwać słodkim... :eviltong:
Moje dziecko jeszcze nie ma osadu zadnego....Ale pewnie niedługo to sie zacznie zmieniać... Czasem jej daję przez kilka dni np. dentastixy... :eviltong:
Ohohooo ja też chcę taki mundur :loveu:
A bo Megulec to taki goop jest aspołeczny :eviltong:
O posłuszna, dzięki Lenie nauczyła się dawac głos! :multi:

http://img294.imageshack.us/img294/2955/55ml2.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/6982/76134969sh3.jpg
Ale cudo :loveu: :calus:
Hellow :p
Buhahah :evil_lol: No to Aza tydzien temu była bardzo nie-słodka :evil_lol:
My tez dajemy dentastix'y, ale efekt u Azulowej marny :roll: Znaczy sie stan zebow ogolnie sie ani nie pogarsza ani nie poprawia :eviltong:
Łaa ktoś mi bedzie wreszcie czegoś zazdroscic :evil_lol: Bosz ja jestem jakas głupia - pakuje sie w mundur i bede po poligonie smigac razem z 15 kolezankami i 13 kolegami :evil_lol: Masakra :evil_lol: A jeszcze jak jakis oboz sie trafi fiu fiuuuu... :evil_lol: Bede Ci smsy wysylac z lasu hahah :evil_lol:
Megulec jest wstydliwy ot co. :razz:
Uch moze ja z Aza powinnam sie z Lenkowa umowic, co by moj pies taki zacofany nie byl w porownaniu do Waszych :lol:
Dziekuje :multi:

[quote name=':: FiGa ::']Widzisz Goniu wszyscy Ci wyrzuty robią że rodzine nową se znalazłaś :evil_lol: I bardzo dobrze!! :x [:evil_lol:]

http://img112.imageshack.us/img112/7163/61483594zb2.jpg
Piekne mlecyki :klacz:
Ja bym tego nie ujeła jak znalezienie sobie nowej rodziny, bo nie porzucilam ani Matyldy ani Ewy. :shake: Rodzina sie powiekszyla ot co

Posted

Goniasta napisał(a):
Hellow :p
Buhahah :evil_lol: No to Aza tydzien temu była bardzo nie-słodka :evil_lol:
My tez dajemy dentastix'y, ale efekt u Azulowej marny :roll: Znaczy sie stan zebow ogolnie sie ani nie pogarsza ani nie poprawia :eviltong:
Łaa ktoś mi bedzie wreszcie czegoś zazdroscic :evil_lol: Bosz ja jestem jakas głupia - pakuje sie w mundur i bede po poligonie smigac razem z 15 kolezankami i 13 kolegami :evil_lol: Masakra :evil_lol: A jeszcze jak jakis oboz sie trafi fiu fiuuuu... :evil_lol: Bede Ci smsy wysylac z lasu hahah :evil_lol:
Megulec jest wstydliwy ot co. :razz:
Uch moze ja z Aza powinnam sie z Lenkowa umowic, co by moj pies taki zacofany nie byl w porownaniu do Waszych :lol:

Pisze się hello :evil_lol:
Boszz to Rosolak się w świeżej koopie dziś wytaplał a potem się z Megi bawiły :cool1: :evil_lol:
Buehehe aktualnie to Megi ma jakieś robale :evil_lol: Tzn ma brudne zęby z karmy :diabloti:
Ogoopłaś na starość :lol: Chociaz własciwie to fajnie tak :cool: Tylko nie zdziczej mi tam :diabloti:
A bo to takie wiejskie dziecko :eviltong:
A czemu to zacofane Azisko niby?!

Dopszzzzz ja lecę na spacer z Rosolakową :cool3:
:bye:

Posted

Cambel napisał(a):
Pisze się hello :evil_lol:
Boszz to Rosolak się w świeżej koopie dziś wytaplał a potem się z Megi bawiły :cool1: :evil_lol:
Buehehe aktualnie to Megi ma jakieś robale :evil_lol: Tzn ma brudne zęby z karmy :diabloti:
Ogoopłaś na starość :lol: Chociaz własciwie to fajnie tak :cool: Tylko nie zdziczej mi tam :diabloti:
A bo to takie wiejskie dziecko :eviltong:
A czemu to zacofane Azisko niby?!

Dopszzzzz ja lecę na spacer z Rosolakową :cool3:
:bye:

Nie poprawiaj mnie, to bylo specjalnie :x
Ale swieza kupa psa (przypuszczam) to nie to samo co swieza kupa krowy :evil_lol: :evil_lol:
Postaram sie nie zdziczec, ale w sumie nic do stracenia nie mam :evil_lol: Najwyzej zgłupieje jeszcze bardziej.:evil_lol: Nie no ale wczoraj jak gadalam z siostra (ona bedzie teraz konczyc technikum) to czesc nauczycieli moze mnie uczyc, wiec bedzie fajnie :evil_lol: Bo nauczyciele ponoc to sa tacy, ze masakra :evil_lol: Jeden np. uczniom opowiada o swoich przygodach z fryzjerką:roflt: (oczywiscie w salonie fryzjerskim, a nie gdzies tam, nic sobie nie myslcie:lol:) - mamo niech ten nauczyciel mnie uczy, bo on ma wiecej takich "wyskokow" :roflt::roflt:(ale nie bede pisac tutaj, jak cos to Ci moge kiedys powiedziec) Zobaczymy hihi :eviltong: W pon czeka mnie rozmowa z moim przyszyl wychowawca od PO - kurdesz szkoda, ze ponoc stary i w dodatku przygłuchy :placz: Moglby byc to np. jakis mlody, wysoki brunet...... :loveu: :evil_lol:
Wiejska to jest Azula, sama widzialas, ze np. ludzi obszczekuje. Dzikus(ka) :evil_lol:
Bo Azisko nie jest takie wyuczone jak Rosa, Megi czy Lena :placz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nie poprawiaj mnie, to bylo specjalnie :x
Ale swieza kupa psa (przypuszczam) to nie to samo co swieza kupa krowy :evil_lol: :evil_lol:
Postaram sie nie zdziczec, ale w sumie nic do stracenia nie mam :evil_lol: Najwyzej zgłupieje jeszcze bardziej.:evil_lol: Nie no ale wczoraj jak gadalam z siostra (ona bedzie teraz konczyc technikum) to czesc nauczycieli moze mnie uczyc, wiec bedzie fajnie :evil_lol: Bo nauczyciele ponoc to sa tacy, ze masakra :evil_lol: Jeden np. uczniom opowiada o swoich przygodach z fryzjerką:roflt: (oczywiscie w salonie fryzjerskim, a nie gdzies tam, nic sobie nie myslcie:lol:) - mamo niech ten nauczyciel mnie uczy, bo on ma wiecej takich "wyskokow" :roflt::roflt:(ale nie bede pisac tutaj, jak cos to Ci moge kiedys powiedziec) Zobaczymy hihi :eviltong: W pon czeka mnie rozmowa z moim przyszyl wychowawca od PO - kurdesz szkoda, ze ponoc stary i w dodatku przygłuchy :placz: Moglby byc to np. jakis mlody, wysoki brunet...... :loveu: :evil_lol:
Wiejska to jest Azula, sama widzialas, ze np. ludzi obszczekuje. Dzikus(ka) :evil_lol:

No tak, specjalnie :lol:
A skąd wiesz, że u nas na bulwarach to nie ma krów?! :roll: :diabloti:
Boszzz wyobrażam sobie Goniastą biegającą w mundurze moro po lesie niczym jakiś..orangutan dziki :evil_lol::evil_lol:
Hohoo my też mamy fajnych nauczycili niektórych, kocham te ich historie z zycia wziete :evil_lol:
Oooo no to mi pozazdrość... Moim wychowawcą jest umięśniony, czarnowłosy wfista :loveu: :eviltong: I do tego młody, ale ma zonę i 3 dzieci. :roll:
Emmm...No to żem sie przekonala, jak to dziecko moje dzisiaj jak była z Rosolakiem. to co chwile na kogoś szczekało... A to na ludzi, a to na psy... Pierwszy raz ją taką widziałam, nie wiem co się dzieje :cool1: może to przez to, że ją nauczyłam dawac głos?!:roll:
Buahahaha Megi wyuczona?! Rosa to na PT była, Lena na jakimś bokserowym szkoleniu w zabajce, a ten lis to co? Te komendy co ona umie, ehh aż szkoda wymieniać, jak dla mnie mało. siad, leżec, noga, równaj, łapa, druga łapa, przybij piątkę, slalom, daj głos... No i tyle. :roll::roll:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Nie poprawiaj mnie, to bylo specjalnie :x
Ale swieza kupa psa (przypuszczam) to nie to samo co swieza kupa krowy :evil_lol:
Postaram sie nie zdziczec, ale w sumie nic do stracenia nie mam :evil_lol: Najwyzej zgłupieje jeszcze bardziej.:evil_lol: Nie no ale wczoraj jak gadalam z siostra (ona bedzie teraz konczyc technikum) to czesc nauczycieli moze mnie uczyc, wiec bedzie fajnie :evil_lol: Bo nauczyciele ponoc to sa tacy, ze masakra :evil_lol: Jeden np. uczniom opowiada o swoich przygodach z fryzjerką:roflt: (oczywiscie w salonie fryzjerskim, a nie gdzies tam, nic sobie nie myslcie:lol:) - mamo niech ten nauczyciel mnie uczy, bo on ma wiecej takich "wyskokow" :roflt:(ale nie bede pisac tutaj, jak cos to Ci moge kiedys powiedziec) Zobaczymy hihi :eviltong: W pon czeka mnie rozmowa z moim przyszyl wychowawca od PO - kurdesz szkoda, ze ponoc stary i w dodatku przygłuchy :placz: Moglby byc to np. jakis mlody, wysoki brunet...... :loveu: :evil_lol:
No tak, specjalnie :lol:
A skąd wiesz, że u nas na bulwarach to nie ma krów?! :roll: :diabloti:
Boszzz wyobrażam sobie Goniastą biegającą w mundurze moro po lesie niczym jakiś..orangutan dziki :evil_lol::evil_lol:
Hohoo my też mamy fajnych nauczycili niektórych, kocham te ich historie z zycia wziete :evil_lol:
Oooo no to mi pozazdrość... Moim wychowawcą jest umięśniony, czarnowłosy wfista :loveu: :eviltong: I do tego młody, ale ma zonę i 3 dzieci. :roll:
Emmm...No to żem sie przekonala, jak to dziecko moje dzisiaj jak była z Rosolakiem. to co chwile na kogoś szczekało... A to na ludzi, a to na psy... Pierwszy raz ją taką widziałam, nie wiem co się dzieje :cool1: może to przez to, że ją nauczyłam dawac głos?!:roll:
Buahahaha Megi wyuczona?! Rosa to na PT była, Lena na jakimś bokserowym szkoleniu w zabajce, a ten lis to co? Te komendy co ona umie, ehh aż szkoda wymieniać, jak dla mnie mało. siad, leżec, noga, równaj, łapa, druga łapa, przybij piątkę, slalom, daj głos... No i tyle. :roll:

http://img68.imageshack.us/img68/5044/79513394ue3.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/6778/72528979yg5.jpg
Gonia, Ty mnie chcesz, żebym ja w kompleksy wpadła?! Takie ładne zdjęcia... :loveu: :loveu: To ja nie wysterylizuje już megi, tylko na aparat bede zbierać :roll:

Posted

Cambel napisał(a):
Te komendy co ona umie, ehh aż szkoda wymieniać, jak dla mnie mało. siad, leżec, noga, równaj, łapa, druga łapa, przybij piątkę, slalom, daj głos... No i tyle. :roll::roll:

eh... popadłam w kompleksy...

oddaje Ci Ksieciunia na wychowanie:diabloti::diabloti::diabloti: