Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bry ;) Mhhh świetne te tereny tam macie :loveu: Ja Was jeszcze tam kiedyś nawiedzę :diabloti: http://img354.imageshack.us/img354/6106/69308830xv9.jpg Azu jaki ma karabińczyk :mdleje: Niczym moja Megi :lol: Jakieś dziadostwo przy lince ... http://img265.imageshack.us/img265/4117/17648149qi4.jpg Cudne to zdjęcie :calus: Quote
anetta Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 I jeszcze panoramka :multi: Rozpieszczasz mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
despera Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Widoczki i kropki cudowne:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ale footek !! :crazyeye::crazyeye: i wszystkie piękne Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dobry wieczór Wszystkim :multi: [quote name=':: FiGa ::']Sliczne fotki :loveu: Branoc Dziękuję :multi: [quote name='Usia']hej rany ile fot :crazyeye: sliczna http://img265.imageshack.us/img265/4117/17648149qi4.jpg te kropki takie wyrazne, pasuja jej do koloru oczu i to spojrzenie :evil_lol: :evil_lol: Usiaaaaaa :multi: :buzi: Zapomnialas o nas, ze tak długo Cię nie było? :placz: [quote name='Cambel']Bry ;) Mhhh świetne te tereny tam macie :loveu: Ja Was jeszcze tam kiedyś nawiedzę :diabloti: http://img354.imageshack.us/img354/6106/69308830xv9.jpg Azu jaki ma karabińczyk :mdleje: Niczym moja Megi :lol: Jakieś dziadostwo przy lince ... http://img265.imageshack.us/img265/4117/17648149qi4.jpg Cudne to zdjęcie Bry :cool1: Alez nie krepuj sie Droga Kolezanko :D Bedzie mi bardzo milo udac sie na spacerro z Megulcem :p Linka byla "domowej roboty", a ponieważ Aza zniszczyla normalny karabinczyk - taki jak na zwyklej smyczy - Kara z Dogo polecila nam taki i ten sie mocno trzyma :lol: Spacery z linka to mamy jak jest np. krowa :roll: albo jestesmy same i Azulec ma o wiele ciekawsze zajecia niz sluchanie panci (chociaz linke czesto puszczam i tylko "weza" ciagnie za sobą gratis). Bo wsrod psow to nie mam problemu z jej spuszczaniem, juz nawet w miare chodzi bez tej skorzanki. ;) [quote name='mia_mia']fajna ta twoja kropkowana pannica.. Witaj Mia_mia! Dziekujemy i zapraszamy czesciej :p [quote name='anetta']I jeszcze panoramka :multi: Rozpieszczasz mnie :evil_lol: No wiadomo, dla Cooolezanek zawsze sie cos fajnego znajdzie :loveu: :evil_lol: [quote name='despera']Widoczki i kropki cudowne:loveu::loveu: Dziekuje! :multi: [quote name='matusz5']ale footek !! :crazyeye: i wszystkie piękne Dziekuje :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 No to już przynudze troszke, skoro jestem na kompie :p Muu ^^ Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Bry :cool1: Alez nie krepuj sie Droga Kolezanko :D Bedzie mi bardzo milo udac sie na spacerro z Megulcem :p Linka byla "domowej roboty", a ponieważ Aza zniszczyla normalny karabinczyk - taki jak na zwyklej smyczy - Kara z Dogo polecila nam taki i ten sie mocno trzyma :lol: Spacery z linka to mamy jak jest np. krowa :roll: albo jestesmy same i Azulec ma o wiele ciekawsze zajecia niz sluchanie panci (chociaz linke czesto puszczam i tylko "weza" ciagnie za sobą gratis). Bo wsrod psow to nie mam problemu z jej spuszczaniem, juz nawet w miare chodzi bez tej skorzanki. ;) Hohooo :loveu: Z tym, że Megulec to apołeczne dziecko, ale się przełamuje :lol: A mi się to wydaje, że to dla psa ciężkie....:eviltong: No my też z początku metodę wężową stosowałyśmy :evil_lol: :pAle linki to bym nie musiała puszczać, 15 m ma :mdleje: :diabloti: http://img204.imageshack.us/img204/4300/40299443gs5.jpg Moje kochane :calus: :loveu: Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 świetny uśmiech :loveu::loveu::loveu: http://img130.imageshack.us/img130/8392/89713456ji3.jpg Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Cambel']Hohooo :loveu: Z tym, że Megulec to apołeczne dziecko, ale się przełamuje :lol: A mi się to wydaje, że to dla psa ciężkie....:eviltong: No my też z początku metodę wężową stosowałyśmy :evil_lol: :pAle linki to bym nie musiała puszczać, 15 m ma :mdleje: :diabloti: http://img204.imageshack.us/img204/4300/40299443gs5.jpg Moje kochane :calus: :loveu: To Megulcowa musi sie od-aspołecznic, proste :evil_lol: Bo Azulowej sie znudzi ganianie Lisa, ktory w biegu nagle sie odwraca i wystawia zeby :evil_lol: Ja nawet przyuważyłam dzisiaj, że Dzekulec na spacerach to reaguje nieco spokojniej na psy niz kiedys (mial dwa spotkania z jamnikami i krecik do nich ogonkiem), moze uda mi sie jutro na spacerku wprowadzic Aze, zobaczymy :evil_lol: Ten karabinczyk dla Azy nie jest ciezki - tzn. na szelkach, bo na obrozy to zwisa jej jak u krowy i plata sie miedzy lapami. :evil_lol: I wtedy faktycznie widać, ze jest jej ciezko. No tak, bo Megulec wiecej niz kilka metrów nie pojdzie, a Azulasta łazi tak, a jak juz sie jakas zwierzyna trafi to masakra :evil_lol: Ale wiesz jak ciagnie 20 metrówke to w koncu sie gdzies zahaczy na jakims drzewie i ją złapie :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 swietne fotki a tereny to macie boskie:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='matusz5']świetny uśmiech :loveu::loveu::loveu: http://img130.imageshack.us/img130/8392/89713456ji3.jpg Taki uśmiech to tylko Azulkowej :razz: :razz: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='ewelinabuck']swietne fotki a tereny to macie boskie:loveu: Ja jestem ciekawa jak tam zimą będzie... Ach panorama Rzeszowa zimą... :loveu: :loveu: No i jeszcze Educhny, bo cos go ostatnio tu nie bylo :eviltong: Mleczusie :eviltong: Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ile fotek !! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: starczy już bo padnę zaraz :mdleje::mdleje: :loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']To Megulcowa musi sie od-aspołecznic, proste :evil_lol: Bo Azulowej sie znudzi ganianie Lisa, ktory w biegu nagle sie odwraca i wystawia zeby :evil_lol: Ja nawet przyuważyłam dzisiaj, że Dzekulec na spacerach to reaguje nieco spokojniej na psy niz kiedys (mial dwa spotkania z jamnikami i krecik do nich ogonkiem), moze uda mi sie jutro na spacerku wprowadzic Aze, zobaczymy :evil_lol: Ten karabinczyk dla Azy nie jest ciezki - tzn. na szelkach, bo na obrozy to zwisa jej jak u krowy i plata sie miedzy lapami. :evil_lol: I wtedy faktycznie widać, ze jest jej ciezko. No tak, bo Megulec wiecej niz kilka metrów nie pojdzie, a Azulasta łazi tak, a jak juz sie jakas zwierzyna trafi to masakra :evil_lol: Ale wiesz jak ciagnie 20 metrówke to w koncu sie gdzies zahaczy na jakims drzewie i ją złapie :evil_lol: A bo ona to do niektórych taki dzikus :evil_lol: No przecież ona musi swoje piękne uzębienie pokazać, pochwalic sie, co Ty myslisz :eviltong: A on taki ładniusi jest mmm :loveu: :loveu: Tzn Dzekul :p No a u nas to własnie tak wygląda, bo Megulec szelek nie posiada :cool1: O wcale nie pojdzie...:shake: Tylko dzis to co chwile sie oddalala na kilkadziesiat metrów :roll: Własnie fajnym sposobem jest zostawiac taką linke, smycz - masz kontrole nad psem... ;) http://img404.imageshack.us/img404/3885/72549667mo5.jpg Ale cudooooooo :mdleje: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='matusz5']ile fotek !! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: starczy już bo padnę zaraz :mdleje::mdleje: :loveu::loveu: Z nudów Mateuszku? :evil_lol: :evil_lol: Nie boj nic, nie wstawiam już, bo ludzie pouciekaja juz calkiem stad :eviltong: A dziekuje za mile slowa :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Azulkowa świetna:loveu: mam sentyment do jej imienia moja pierwsza sunia miala tak na imie....eh... kiedy to bylo... Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Cambel']A bo ona to do niektórych taki dzikus :evil_lol: No przecież ona musi swoje piękne uzębienie pokazać, pochwalic sie, co Ty myslisz :eviltong: A on taki ładniusi jest mmm :loveu: :loveu: Tzn Dzekul :p No a u nas to własnie tak wygląda, bo Megulec szelek nie posiada :cool1: O wcale nie pojdzie...:shake: Tylko dzis to co chwile sie oddalala na kilkadziesiat metrów :roll: Własnie fajnym sposobem jest zostawiac taką linke, smycz - masz kontrole nad psem... ;) http://img404.imageshack.us/img404/3885/72549667mo5.jpg Ale cudooooooo :mdleje: Ale jaka słodka ta Dzikuska :loveu: No tak, musi pokazac Azie jakie ma piekne zeby, a Azula takie błeee :evil_lol: Mam fotki Dżekula, ale to pewnie za jakis czas wstawie, bo mam jeszcze kwiatuszki i kapiel Azowej. :eviltong: Jezeli karabinczyk Megi ma taki jak Aza to naprawde jej musi byc ciezko :razz: Megi krowa :evil_lol: No czo Ty!! :crazyeye: Raz na jakis czas moze sie jej zdarzyc. :eviltong: Tak jak Azie raz na jakis czas moze sie zdarzyc, ze panci pilnuje :evil_lol: Ta kontrola nad psem - moze kiedys sie zatrzymasz hahaha :evil_lol: Dziekuje :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Iwona1984 napisał(a):Azulkowa świetna:loveu: mam sentyment do jej imienia moja pierwsza sunia miala tak na imie....eh... kiedy to bylo... Dziekuje Iwonko :multi: No niestety czas leci szybko, Nasi Przyjaciele przychodzą i odchodzą, a potem pojawiają się Nowi, Inni i znów czas przemyka predko... A nasza Azula to sie tak przypadkiem nazywala znaczy miala sie nazywac Sara (fuj jak to teraz brzmi paskudnie) i tak sie nazywala ze dwa dni, ale mojej mamie Sara sie nie podobalo, padło na Aze - choc wtedy mi sie zupelnie to imie nie podobało, teraz to mysle, ze i nawet pasuje do mojego wariata ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ale jaka słodka ta Dzikuska :loveu: No tak, musi pokazac Azie jakie ma piekne zeby, a Azula takie błeee :evil_lol: Mam fotki Dżekula, ale to pewnie za jakis czas wstawie, bo mam jeszcze kwiatuszki i kapiel Azowej. :eviltong: Jezeli karabinczyk Megi ma taki jak Aza to naprawde jej musi byc ciezko :razz: Megi krowa :evil_lol: No czo Ty!! :crazyeye: Raz na jakis czas moze sie jej zdarzyc. :eviltong: Tak jak Azie raz na jakis czas moze sie zdarzyc, ze panci pilnuje :evil_lol: Ta kontrola nad psem - moze kiedys sie zatrzymasz hahaha :evil_lol: Dziekuje :loveu: Próbowałaś? :-o Taaa póki jeszcze kamienia nie ma :roll: A czemu Azula ma błee? :shake: Fcale nie, bo ma ładne zębiska ;) a no to czekam na fotki :razz: Nie, jest o połowę mniejszy, no ale dla takiej ciułały to i tak duży :diabloti: Heheh dzisiaj miała taki dzień, ze mnie nie słuchała :evil_lol: Hihii :eviltong: Pfff :evil_lol: Quote
olifka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nieeeee:placz: Nikt mnie nie oszczędził i w każdej galerii mam ponad 20 stron do nadrobienia:placz: A przy okazji to Bry Wieczór:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Cambel napisał(a):Próbowałaś? :-o Taaa póki jeszcze kamienia nie ma :roll: A czemu Azula ma błee? :shake: Fcale nie, bo ma ładne zębiska ;) a no to czekam na fotki :razz: Nie, jest o połowę mniejszy, no ale dla takiej ciułały to i tak duży :diabloti: Heheh dzisiaj miała taki dzień, ze mnie nie słuchała :evil_lol: Hihii :eviltong: Pfff :evil_lol: Buhahah nie w tym sensie słodka - błe jakie Ty masz mysli :roll: :evil_lol: Azulasta ma osad, rok temu usuwalismy to u weta, a teraz to chrupanie kostek i gryzaków mało pomaga. A kamienia na szczescie nie ma. No jakoś to kiedyś dodam, w koncu za tydzien o tej porze to bedzie koniec mojej wolnosci (i czas w mundur hahahah :evil_lol: chyba nawet szarpne sie i wstawie swoje zdjecia jak go dostane:razz: ) A czo to sie stalo, ze Megulcowa nie sluchala Panci? :crazyeye: Szok :crazyeye: Toz to taka posluszna Istotka :loveu: Magdalenkl napisał(a):bry :cool1::cool1: Hej! :razz: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Nieeeee:placz: Nikt mnie nie oszczędził i w każdej galerii mam ponad 20 stron do nadrobienia:placz: A przy okazji to Bry Wieczór:loveu: Ojojojjj Oliwko :eviltong: Wybacz mi te moje przynudzania fotkami w wersji hurtowej :evil_lol: Moze kiedys to sie zmieni i fotki beda sporadycznie :eviltong: Tylko nie wiem czy gadulstwo sie zmniejszy :evil_lol: Chociaz jest mnostwo FB, gdzie gadulstwo jest przerazajace i zrezygnowalam czesciowo z czytania :roll: :evil_lol: Witaj z powrotem :multi: Quote
Recommended Posts