Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór Wszystkim :multi:
[quote name=':: FiGa ::']Sliczne fotki :loveu:

Branoc
Dziękuję :multi:

[quote name='Usia']hej rany ile fot :crazyeye:

sliczna http://img265.imageshack.us/img265/4117/17648149qi4.jpg te kropki takie wyrazne, pasuja jej do koloru oczu i to spojrzenie :evil_lol: :evil_lol:
Usiaaaaaa :multi: :buzi: Zapomnialas o nas, ze tak długo Cię nie było? :placz:

[quote name='Cambel']Bry ;)

Mhhh świetne te tereny tam macie :loveu: Ja Was jeszcze tam kiedyś nawiedzę :diabloti:

http://img354.imageshack.us/img354/6106/69308830xv9.jpg

Azu jaki ma karabińczyk :mdleje: Niczym moja Megi :lol: Jakieś dziadostwo przy lince ...

http://img265.imageshack.us/img265/4117/17648149qi4.jpg
Cudne to zdjęcie
Bry :cool1:
Alez nie krepuj sie Droga Kolezanko :D Bedzie mi bardzo milo udac sie na spacerro z Megulcem :p
Linka byla "domowej roboty", a ponieważ Aza zniszczyla normalny karabinczyk - taki jak na zwyklej smyczy - Kara z Dogo polecila nam taki i ten sie mocno trzyma :lol: Spacery z linka to mamy jak jest np. krowa :roll: albo jestesmy same i Azulec ma o wiele ciekawsze zajecia niz sluchanie panci (chociaz linke czesto puszczam i tylko "weza" ciagnie za sobą gratis). Bo wsrod psow to nie mam problemu z jej spuszczaniem, juz nawet w miare chodzi bez tej skorzanki. ;)

[quote name='mia_mia']fajna ta twoja kropkowana pannica..
Witaj Mia_mia! Dziekujemy i zapraszamy czesciej :p

[quote name='anetta']I jeszcze panoramka :multi:
Rozpieszczasz mnie :evil_lol:
No wiadomo, dla Cooolezanek zawsze sie cos fajnego znajdzie :loveu: :evil_lol:

[quote name='despera']Widoczki i kropki cudowne:loveu::loveu:
Dziekuje! :multi:

[quote name='matusz5']

ale footek !! :crazyeye:

i wszystkie piękne

Dziekuje :cool1:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Bry :cool1:
Alez nie krepuj sie Droga Kolezanko :D Bedzie mi bardzo milo udac sie na spacerro z Megulcem :p
Linka byla "domowej roboty", a ponieważ Aza zniszczyla normalny karabinczyk - taki jak na zwyklej smyczy - Kara z Dogo polecila nam taki i ten sie mocno trzyma :lol: Spacery z linka to mamy jak jest np. krowa :roll: albo jestesmy same i Azulec ma o wiele ciekawsze zajecia niz sluchanie panci (chociaz linke czesto puszczam i tylko "weza" ciagnie za sobą gratis). Bo wsrod psow to nie mam problemu z jej spuszczaniem, juz nawet w miare chodzi bez tej skorzanki. ;)

Hohooo :loveu: Z tym, że Megulec to apołeczne dziecko, ale się przełamuje :lol:

A mi się to wydaje, że to dla psa ciężkie....:eviltong: No my też z początku metodę wężową stosowałyśmy :evil_lol: :pAle linki to bym nie musiała puszczać, 15 m ma :mdleje: :diabloti:

http://img204.imageshack.us/img204/4300/40299443gs5.jpg

Moje kochane :calus: :loveu:

Posted

[quote name='Cambel']Hohooo :loveu: Z tym, że Megulec to apołeczne dziecko, ale się przełamuje :lol:

A mi się to wydaje, że to dla psa ciężkie....:eviltong: No my też z początku metodę wężową stosowałyśmy :evil_lol: :pAle linki to bym nie musiała puszczać, 15 m ma :mdleje: :diabloti:

http://img204.imageshack.us/img204/4300/40299443gs5.jpg

Moje kochane :calus: :loveu:
To Megulcowa musi sie od-aspołecznic, proste :evil_lol: Bo Azulowej sie znudzi ganianie Lisa, ktory w biegu nagle sie odwraca i wystawia zeby :evil_lol: Ja nawet przyuważyłam dzisiaj, że Dzekulec na spacerach to reaguje nieco spokojniej na psy niz kiedys (mial dwa spotkania z jamnikami i krecik do nich ogonkiem), moze uda mi sie jutro na spacerku wprowadzic Aze, zobaczymy :evil_lol:
Ten karabinczyk dla Azy nie jest ciezki - tzn. na szelkach, bo na obrozy to zwisa jej jak u krowy i plata sie miedzy lapami. :evil_lol: I wtedy faktycznie widać, ze jest jej ciezko.
No tak, bo Megulec wiecej niz kilka metrów nie pojdzie, a Azulasta łazi tak, a jak juz sie jakas zwierzyna trafi to masakra :evil_lol: Ale wiesz jak ciagnie 20 metrówke to w koncu sie gdzies zahaczy na jakims drzewie i ją złapie :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']swietne fotki a tereny to macie boskie:loveu:
Ja jestem ciekawa jak tam zimą będzie... Ach panorama Rzeszowa zimą... :loveu: :loveu:

No i jeszcze Educhny, bo cos go ostatnio tu nie bylo :eviltong:

Mleczusie :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']To Megulcowa musi sie od-aspołecznic, proste :evil_lol: Bo Azulowej sie znudzi ganianie Lisa, ktory w biegu nagle sie odwraca i wystawia zeby :evil_lol: Ja nawet przyuważyłam dzisiaj, że Dzekulec na spacerach to reaguje nieco spokojniej na psy niz kiedys (mial dwa spotkania z jamnikami i krecik do nich ogonkiem), moze uda mi sie jutro na spacerku wprowadzic Aze, zobaczymy :evil_lol:
Ten karabinczyk dla Azy nie jest ciezki - tzn. na szelkach, bo na obrozy to zwisa jej jak u krowy i plata sie miedzy lapami. :evil_lol: I wtedy faktycznie widać, ze jest jej ciezko.
No tak, bo Megulec wiecej niz kilka metrów nie pojdzie, a Azulasta łazi tak, a jak juz sie jakas zwierzyna trafi to masakra :evil_lol: Ale wiesz jak ciagnie 20 metrówke to w koncu sie gdzies zahaczy na jakims drzewie i ją złapie :evil_lol:

A bo ona to do niektórych taki dzikus :evil_lol:
No przecież ona musi swoje piękne uzębienie pokazać, pochwalic sie, co Ty myslisz :eviltong:
A on taki ładniusi jest mmm :loveu: :loveu: Tzn Dzekul :p
No a u nas to własnie tak wygląda, bo Megulec szelek nie posiada :cool1:
O wcale nie pojdzie...:shake: Tylko dzis to co chwile sie oddalala na kilkadziesiat metrów :roll:
Własnie fajnym sposobem jest zostawiac taką linke, smycz - masz kontrole nad psem... ;)

http://img404.imageshack.us/img404/3885/72549667mo5.jpg
Ale cudooooooo :mdleje:

Posted

[quote name='matusz5']ile fotek !! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: starczy już bo padnę zaraz :mdleje::mdleje:

:loveu::loveu:
Z nudów Mateuszku? :evil_lol: :evil_lol: Nie boj nic, nie wstawiam już, bo ludzie pouciekaja juz calkiem stad :eviltong:
A dziekuje za mile slowa :loveu:

Posted

[quote name='Cambel']A bo ona to do niektórych taki dzikus :evil_lol:
No przecież ona musi swoje piękne uzębienie pokazać, pochwalic sie, co Ty myslisz :eviltong:
A on taki ładniusi jest mmm :loveu: :loveu: Tzn Dzekul :p
No a u nas to własnie tak wygląda, bo Megulec szelek nie posiada :cool1:
O wcale nie pojdzie...:shake: Tylko dzis to co chwile sie oddalala na kilkadziesiat metrów :roll:
Własnie fajnym sposobem jest zostawiac taką linke, smycz - masz kontrole nad psem... ;)

http://img404.imageshack.us/img404/3885/72549667mo5.jpg
Ale cudooooooo :mdleje:
Ale jaka słodka ta Dzikuska :loveu:
No tak, musi pokazac Azie jakie ma piekne zeby, a Azula takie błeee :evil_lol:
Mam fotki Dżekula, ale to pewnie za jakis czas wstawie, bo mam jeszcze kwiatuszki i kapiel Azowej. :eviltong:
Jezeli karabinczyk Megi ma taki jak Aza to naprawde jej musi byc ciezko :razz: Megi krowa :evil_lol:
No czo Ty!! :crazyeye: Raz na jakis czas moze sie jej zdarzyc. :eviltong: Tak jak Azie raz na jakis czas moze sie zdarzyc, ze panci pilnuje :evil_lol:
Ta kontrola nad psem - moze kiedys sie zatrzymasz hahaha :evil_lol:

Dziekuje :loveu:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Azulkowa świetna:loveu:

mam sentyment do jej imienia moja pierwsza sunia miala tak na imie....eh... kiedy to bylo...

Dziekuje Iwonko :multi:
No niestety czas leci szybko, Nasi Przyjaciele przychodzą i odchodzą, a potem pojawiają się Nowi, Inni i znów czas przemyka predko... A nasza Azula to sie tak przypadkiem nazywala znaczy miala sie nazywac Sara (fuj jak to teraz brzmi paskudnie) i tak sie nazywala ze dwa dni, ale mojej mamie Sara sie nie podobalo, padło na Aze - choc wtedy mi sie zupelnie to imie nie podobało, teraz to mysle, ze i nawet pasuje do mojego wariata ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ale jaka słodka ta Dzikuska :loveu:
No tak, musi pokazac Azie jakie ma piekne zeby, a Azula takie błeee :evil_lol:
Mam fotki Dżekula, ale to pewnie za jakis czas wstawie, bo mam jeszcze kwiatuszki i kapiel Azowej. :eviltong:
Jezeli karabinczyk Megi ma taki jak Aza to naprawde jej musi byc ciezko :razz: Megi krowa :evil_lol:
No czo Ty!! :crazyeye: Raz na jakis czas moze sie jej zdarzyc. :eviltong: Tak jak Azie raz na jakis czas moze sie zdarzyc, ze panci pilnuje :evil_lol:
Ta kontrola nad psem - moze kiedys sie zatrzymasz hahaha :evil_lol:

Dziekuje :loveu:

Próbowałaś? :-o
Taaa póki jeszcze kamienia nie ma :roll: A czemu Azula ma błee? :shake: Fcale nie, bo ma ładne zębiska ;)
a no to czekam na fotki :razz:
Nie, jest o połowę mniejszy, no ale dla takiej ciułały to i tak duży :diabloti:
Heheh dzisiaj miała taki dzień, ze mnie nie słuchała :evil_lol: Hihii :eviltong:
Pfff :evil_lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Próbowałaś? :-o
Taaa póki jeszcze kamienia nie ma :roll: A czemu Azula ma błee? :shake: Fcale nie, bo ma ładne zębiska ;)
a no to czekam na fotki :razz:
Nie, jest o połowę mniejszy, no ale dla takiej ciułały to i tak duży :diabloti:
Heheh dzisiaj miała taki dzień, ze mnie nie słuchała :evil_lol: Hihii :eviltong:
Pfff :evil_lol:

Buhahah nie w tym sensie słodka - błe jakie Ty masz mysli :roll: :evil_lol:
Azulasta ma osad, rok temu usuwalismy to u weta, a teraz to chrupanie kostek i gryzaków mało pomaga. A kamienia na szczescie nie ma.
No jakoś to kiedyś dodam, w koncu za tydzien o tej porze to bedzie koniec mojej wolnosci (i czas w mundur hahahah :evil_lol: chyba nawet szarpne sie i wstawie swoje zdjecia jak go dostane:razz: )
A czo to sie stalo, ze Megulcowa nie sluchala Panci? :crazyeye: Szok :crazyeye: Toz to taka posluszna Istotka :loveu:

Magdalenkl napisał(a):
bry :cool1::cool1:

Hej! :razz:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Nieeeee:placz: Nikt mnie nie oszczędził i w każdej galerii mam ponad 20 stron do nadrobienia:placz:

A przy okazji to Bry Wieczór:loveu:

Ojojojjj Oliwko :eviltong: Wybacz mi te moje przynudzania fotkami w wersji hurtowej :evil_lol: Moze kiedys to sie zmieni i fotki beda sporadycznie :eviltong: Tylko nie wiem czy gadulstwo sie zmniejszy :evil_lol: Chociaz jest mnostwo FB, gdzie gadulstwo jest przerazajace i zrezygnowalam czesciowo z czytania :roll: :evil_lol:
Witaj z powrotem :multi: