Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry Ziemniaku :razz:
Taa hahah :roflt:
:eviltong: nie bulwersuj :evil_lol:

Koper! :turn-l:
Ja wiem swoje ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Ilonek ma zdjecie jak trzymam w lapie grudke ziemi, ktorą Azisko wywalilo na mnie z rozmachu. :evil_lol:

Na dodatek z piękną dżdżownicą :evil_lol:

Posted

Tup tup tup Megulcowe przyczłapały...a Gospodarzy FB nie ma... :shake: Cóż to za dziwota, że po nocy nie mam 10 stron zaległości :evil_lol:

ChiQuiTa, to tylko modzi mogą mieć takie fajne napisy pod nickiem? :cool:

Posted

Witanko :)
Ciesze sie, ze zdjecia koników i Azulkowej Wam sie podobają.
A fakt faktem, że zrobilam sobie maly odpoczynek od dogo głownie z powodu mojego doła, a jakże - zreszta i tak juz ostatni tydzien wakacji, wiec wole sobie dać siana z kompem, szkoda czasu. :razz: W ogole fajnie, ze ktos sie skapcil ze nas nie bylo. :cool3:
[quote name='ewelinabuck']corko wiesz ze ja z tatusiem bede spala chyba na dworcu w Poznaniu pod Krakowem bo nik nas przygarnac nie chce dolanczasz sie??:cool3:
Mamusiu, to jak Ty sie bedziesz opiekowac swoja coreczka? :evil_lol: No dołączam się, bo inaczej bym zginela w tym Wielkim Świecie :evil_lol:

Wczoraj Matylda wziela nas na wyprawę, w okolice Rzeszowa (za Bratkowicami), na "plażę" i nad wodę :multi: Było zajebiscie - tak ogolnie powiem. :eviltong: Podróż w sumie minęła dość spokojnie, tylko na początku Brutosek nie mogl znieść, ze Aza to tylko ładna była na zdjęciach i jescze to to padkudztwo pcha sie mu do jego Porszaka :evil_lol: Wiec protestował dość głosno i wyraźnie przez jakies pierwsze 10 minut, Aza pchała do tyłu tylko nochal i warczała na niego, dopiero potem zapadła cisza. Od czasu do czasu tylko Brucio orientowal sie, ze cos jest nie halo i łaciata nadal siedzi w jego samochodzie, ale w koncu dal za wygraną. Azisko w koncu tez jakos sie ulozylo na moich kolanach i tak sobie jechalysmy. Najlepsza to byla drozka - polna? piaskowa? No niewazne, taka wyboista, pelna dziur i samochód był caly brudny. :evil_lol: Azisko bylo grzeczne, ładnie się trzymała grupki i nie zjadło Patuchy, nie przetracila Bejbuska tylko Dziadkowi Brutowskiemu sie dostalo - dwa razy nadepnela na niego. Dziadzio to mial w ogole przechlapane z ta Aza - od samego poczatku mu sie nie spodobala, a potem z tym deptaniem to w ogole masakra :eviltong: Jak szłyśmy dróżką to Azula wchodzila gdzies w chaszcze, a potem wracala - :crazyeye:. Potem doszlysmy na "plazę", nieco błotniasta ale co tam, ja prawdziwej plazy nie widzialam 8 lat hihi :evil_lol: No i tam zaczelo sie wielkie pływanko, Bejbusek śmigał w wodzie zawodowo, Dzaduszek tez pływał za Misiem-patysiem :evil_lol: tylko Patuszka podobnie jak i Aza zmoczyla buciki.

Posted

[quote name='Cambel']
Hohoho widzę, że wakacje nad wodą się udały ;) Jak Azulce szło pływanie? Świetny av :p
Uch gdybym miala jak to bym tam prawie codziennie jeździła. :lol: Tam jest naprawde fantastycznie, tak spokojnie i pieknie - doskonale miejsce na rilaksik :loveu: Trzeba bedzie pomyslec o jakimś prawku hihi :evil_lol: Za jakies 1,5 roku moge zaczac kombinowac... I potem kupie sobie Malucha i bede smigac sama tam gdzie zechce... :siara: No ale z jazdy na rowerze do schroniska to bym za nic nie zrezygnowala. Tu chodzi o takie wypady z psem oo :p

Azulkowej pływanie szło bardzo słabo. Moczyła tylko łapencje, a jak juz ja wynioslam swoja 25 kg koopke miesa na glebsze wody to puszczona do pływania dostała bulwersa - co ja se niby wyobrazam hę? - i owszem przeplynela, ale moze 1 metr, czyli dotąd az poczula grunt pod łapkam. :evil_lol: Cóż trzeba bedzie sie nauczyc a nie :mad:

Bejbus zawodowiec :loveu:

Glonociąg:lol: - tutaj nalezy sobie wybrazic takie dzwieki, jakie wydaje Aza podczas kopania tylko nie chlustala woda na wszystkie strony ale puszczala "bul bul" noskiem w wodzie

Widoczek :loveu:

Posted

[quote name='Cambel']http://img511.imageshack.us/img511/233/41660782fg3.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/2926/11wb4.jpg
Hihihi Bejbusek ma cieczkowe majteczki :cool3:

Goniasta, proszę o mapkę, gdzie to jest :eviltong:
Za Bratkowicami :eviltong: Mapki Ci nie podam, bo dokladnie nie wiem gdzie - musze Siostry wypytac ew. wkrecic sie w jeszcze jedna taka wyprawe :loveu:

"Pańcia, patrz na te Buroki"

Rzeczywiscie Buroki :eviltong:

Brutusek

Azulek idzie do goniastej - to bylo przed wejsciem na glebokie wody :eviltong: