Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
Nooo..yyyyy...ten tego :siara:....51s. brawo! :lol: Ale za to z obrazem cos sie dzieje :evil_lol: Przez większość filmu miałam różnokolorowe kwadraciki które zasłaniają ciężko pracująca Aze :diabloti:
Kolorowe takie :loveu::loveu:

A te odgłosy :roflt: Jak Figowa :loveu:

Posted

Dobry wieczór :loveu:
Własnie wrocilam z ogrodka, upolowalysmy z Aza 5 spadających gwiazdek :razz:
Humorek mi sie nieco poprawil, bo maleństwo schroniskowe - Czitaczek - czuje sie lepiej i juz nie jest pod kroplówką. Uch cale szczescie, ze udalo się jej z tego wyjść, bo było napradę fatalnie :( A to jest sunieczka, ktora sobie juz daawno mnie upodobała i kąpała się w misce jak szaluuuna jeszcze z rodzeństwem. :loveu: Wielkie bylo moje zaskoczenie jak maleńka zaszła mnie od tyłu z tańczacym kuperkiem :loveu: No i nawet troszke sobie zjadła, bo podobno to jeść jeszcze nie chce, ale byłam bardzo zadowolona, ze dwie garsteczki karmy zjadła - aczkolwiek troche musialam poczekać, bo Maleńka musiala zobaczyc, ze inne pieski na dole jedzą, wiec ona tez się skusi z ręki, potem wolala już jeść z ziemii, a potem z hustawki... Słodziutka :loveu:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Dobry Goniaczku

Heej :multi:

anetta napisał(a):
Nooo..yyyyy...ten tego :siara:....51s. brawo! :lol: Ale za to z obrazem cos sie dzieje :evil_lol: Przez większość filmu miałam różnokolorowe kwadraciki które zasłaniają ciężko pracująca Aze :diabloti:

No tak, jakosc sie zupelnie spieprzyla pf :shake: Ale ja juz cierpliwosci nie mam zeby jeszcze raz czekac godzine na wrzucenie filmu i zeby znowu byla taka jakosc. Najlepiej filmik wygladal na aparacie. :razz:

:: FiGa :: napisał(a):
Kolorowe takie :loveu::loveu:

A te odgłosy :roflt: Jak Figowa :loveu:

Ta odgłosy pracujacego psa. :cool1: Nie kazdy pies przeciez zaczyna kopac kretówke a potem, by przedostac sie dalej, chwyta w pysk kawalki ziemi i wywala. :evil_lol: Ilonek ma zdjecie jak trzymam w lapie grudke ziemi, ktorą Azisko wywalilo na mnie z rozmachu. :evil_lol:

Posted

[quote name='matusz5']ale ma długaśny język Azulka :loveu:
I prawidłowo, jak na kroweczke przystało. :p
A własnie, dzisiaj byłyśmy na spacerku tam gdzie wczoraj z Megi, dołączyły się do nas dzieciaki (tylko trójeczka :evil_lol: - swoja droga doszło mi do stada dodatkowe dwie istoty - Gabriel i Laura :razz: , aczkolwiek ja do nich z dystansem podchodze - konkretnie do Gabriela - bo to to sie wprasza bez pytania, a Azie zadaje pytania "a gryziesz??":roflt:) no i nici nie znalazlysmy piłeczki Megasowej. Ale wiemy czyja to sprawka!! Na tej polance czaila sie na nas bestyja. Stała tam wieeelka krowa, która bezczelnie zamuczała na nas kilka razy, a ja wlasnie dziś zrozumialam dlaczego Azę ciągnie do koni - z krową dzisiaj było podobnie, krowa zaczela podchodzic do Aziska, Azisko do niej - normalnie trafil swoj na swojego :roflt:Swojski pies:roflt:

Buuziiii

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
ale żałuje że nie mogłam na tą wystawe pojechać:placz: :placz: :placz:
akurt miałam ślub w rodzinie i nie mogłam:placz: :placz: :placz:
eh może jeszcze kiedyś mi sie uda:-(

Uch szkoda, no różnie bywa :-(
Paulinko, nim sie obejrzysz bedzie już miedzynarodówka rzeszowska i mam nadzieje, że na niej sie spotkamy. :razz: :razz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Paulina to bedzie luty 2008 :razz:
Coraz bardziej nie moge sie doczekać tego lutego, bo coraz wiecej fajnych rzeczy mnie wtedy czeka. :evil_lol:

mam nadzieje że wtedy znowu nie wypadnie studniówka mojego chłopaka:roll:
bo to by był prawdziwy pech:placz:

Posted

http://img211.imageshack.us/img211/9238/170bi2.jpg

Moooja mordeczka :loveu::loveu::loveu:

Cześć moje kochane :* Ha w koncu u was goszczę. Bo wicie jak to ze mna cięzko jest ostatnio. Masakra nie ma na nic czasu.
Gosia pamietasz moja opowieść o panu M?
to juz przeszłość.... źle sie działo, ale jeden osobnik pomógł mi dojsc do siebie i zapomniec. Teraz jest juz coraz lepiej a nawet wyśmienicie :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']mam nadzieje że wtedy znowu nie wypadnie studniówka mojego chłopaka:roll:
bo to by był prawdziwy pech:placz:
Oby nie :eviltong:

[quote name='_ChiQuiTa_']http://img211.imageshack.us/img211/9238/170bi2.jpg

Moooja mordeczka :loveu::loveu::loveu:

Cześć moje kochane :* Ha w koncu u was goszczę. Bo wicie jak to ze mna cięzko jest ostatnio. Masakra nie ma na nic czasu.
Gosia pamietasz moja opowieść o panu M?
to juz przeszłość.... źle sie działo, ale jeden osobnik pomógł mi dojsc do siebie i zapomniec. Teraz jest juz coraz lepiej a nawet wyśmienicie :multi::multi::multi:
Witaj Edytko :buzi:
Ciesze sie, ze znalazlas dla nas troszke czasu. :)
Bardzo się ciesze, ze jest dobrze :calus::multi:

[quote name='matusz5']śliczny konik :loveu::loveu::loveu:
Dziekuję